Poradna duly
Jana Čurdová
Marty, kdyz chces odnaucit nocni buzeni na kojeni, tak fakt musi vstavat chlap. Tady prcek pozna, ze se mlika nedovzteka…Jakmile vstavas ty (nebo ve vasem pripade uspavas), tak si mimino dovoluje (verim, ze uz nas maji precteny). Ja v noci delam ze spim a jednou jsem sla na zachod a Slavek dal Klarku do nasi postele, ta me hledala, nenasla, tata rekl mama neni a Klarka sla relativne klidne do postylky, protoze holt nebylo kdy zebrat mliko…
Sunar k piti zatim nedavam, vzhledem ke kojeni…jen obcas udelam slabou meltu a tu Klara zboznuje.....
Ted odjela Emanka, navsteva byla moc prijemna, pralo nam i pocasi, takjsme udelaly prochajdu..... Jen me teda stve ta nase kuchyn mimo nase pokoje. Porad jsem musela odbihat, kdyz jsem pripravovala obed…
Simon uz sam stoji a kdyz se zapomene, tak udela krok. Moc se mu libila Klarina houpacka, psa jistil spis z dalky a skoro porad mel v ruce detske nuzky…Dohodly jsme se s Emankou, ze ejste vyuzijem permici do Zoo, jen co se udelaji zase teplejsi dny…
Dobré ránko,
teda to byla zase noc. Lukášek skoro nespal, rostou mu horní dvojky zároveň a navíc začal kašlat a kýchat. No spal s námi v posteli a když Pavel vstal do práce,malý spadl z postele
. Mě je zle ještě teď.
Maloch o ničem už neví,jí,dělá blbiny, tančí na Elán.
Brýtro ![]()
FYZ , jsem na tom úplně stejně! Docela pomáhá na noc PANADOL Baby A stim padáním z postele bud v klidu, taky se nám to už stalo, přesně za stejný situace, Jaromír vylezl z pelechu a Emulí se překulila na kraj a bylo hotovo…
ENDY , asi si přijdu půjčit vašeho taťku ![]()
Ahoj holky,
Fyzi,nesmutni,to je hned a neuhlídáš to a jak píšeš,ty prďolkové o tom hned už nevědi ![]()
Včera jsme byly s taťkou na tom předávání hudebních cen,bylo to super,my jsme si to užily ale doma to bylo dost hustý ![]()
Vendelínka a Alenku hlídala tchíně,celou dobu tady Vnedelínek plakal,musela se o něj starat Alenka protože s tchíní nekomunikoval a jenom řval a řval,Alenka chudák ho koupala,tchíně to jen jistila,oblíkla mu pyžámko,dala večeři protože jenom od Alenky si něco vzal od tchíně vůbec nic a ještě ho chudák holka uspávala u nás v postely,máme moc a moc šikovnou holčičku,doufám že mi to jednou nebude vyčítat ale zvládla to skvěle.
Je tu hroznej bordel,všude hračky ale hlavně že jsou děti v pohodě ![]()
Tchíně už nám toho satanáška asi hlídat nikdy nebude ![]()
Zdravíčko ![]()
Anlei , to máš ale doma chůvu! Alenka je skvělá sestřička a babičce to pěkně natřela
Fakt je suprovní, vyřiď jí, že jí s Adámkem moc chválíme! a chtělo by to nějakou odměnu ![]()
a co sis nakonec oblíkla na tu slávu? Pochlub se!
Fyzi , náš taťka teď spal v pokojíku, protože vstával kolem 6 hod (měl s děckama bruslení), tak aby nás nevzbudil, no a když jsem si Adama vzala k sobě do postele a ještě jsme tak podřimovali, tak mi zapadl do díry
v ten moment jsem byla vzhůru, nebrečel, jen tam tak zkrouceně a vylekaně na mě kňoural. Máme postel hned u okna u topení a je tam škvíra mezi postelí a stěnou, no strefil se klučík ![]()
Ahoj,
zas nemám nic dočteno. Zas marodíme. Viktorka měla laryngitidu jsem v pondělí v noci myslela že má zápal plic nebo co a ona to laryngitida. TeĎ už to přešlo v normální kašel a rýmu horečku už taky nemá. Před chvílí jsem ji uspala a pořád kašle. Adámek měl taky včera večer jeden ze svých záchvatů kašle, ale aspoň že nám schválí ty lázně. Už to mám vyřízeno.
Jinak mě zas navštívila slušná krize hlavně kvůli toho jejího spaní nebo spíš nespaní. Furt chce žužlat prso. Večer ji uspat je nadlidský výkon. Chjo momentálně mi je fyzicky i psychicky na nic. Adam mě předevčírem poslal slušně někam se třetím dítětem
se mu teď ani nedivím.
Dásně má Viktorka děsně nateklé a zuby furt nikde. Takže stále zatím bezzubá. Jo a taky pořád nic nepije kromě mojeho mlíka ještě zvládne čaj po lžičkách ovšem toho se moc nenapije. Tak zas učíme pít z pítka. No a nějaké pozitivní zprávy umí říkat bác když zboří komín nebo když cokoliv spadne
říká pápá když mává volá táta máma se jí nechce to fakt málokdy. A Taky baf když se schovává pod stůl a vykukuje
ale jinak je to furt malý čert ![]()
tak a jdu zkusit číst jak se máte vy
FYZ to se stane každému dřív nebo později. Adámek byl v 8 měsících na pozorování v nemocnici protože mi spadnul radši na to ani nevzpomínám
Jinak je to fakt super plavec ![]()
EVI já bych brala kdyby se Viktorka začla odstavovat fakt.
MÁRTY Eminka chodí parádně
se sunarem ti neporadím Viktorka ho nechce ani za nic
a včera jsem vypadala jak popisuješ jedno prso mi lezlo z podprsenky a druhé no škoda mluvit ![]()
ENDY Klárce vše nej k 11 měsícům
nemyslíš, že si pak Klárka zvykne na nošení v noci? bojím se že u nás by to tak bylo a ke spánku bez buzení by to stejně nevedlo
Takže u nás taky v noci kojíme a cumláme prso chjo.
ANLEI Alenka je moc šikovná. V sedmi letech se postarat o ročního bráchu fakt super. To by si zasloužilo nějakou odměnu ![]()
jéééé teď čtu že s Evou uvažujeme podobně a taky ji napadla odměna pro Alenku ![]()
Jo ještě musím napsat jak jsem nadšená z toho jak malá sedí a říká a dělá nenenene a jak důrazně
a hlavně když jde k něčemu na co nesmí sahat tak už dopředu říká nenene a kroutí hlavou ale stejně na to sáhne.
No a teď zas něco napište vy ![]()
tak já hodím další inspiraci na oběd pro prcky ![]()
brokolicový mozeček s bramborovou kaší
a posypaný sýrem
Evi, tak jeste dopln k nadhernymu obrazku recept… delalas ho normalne na cibulce a s celym vajickem nebo jen zloutek?
Endy , udělala jsem na páře brokolici, pak jsem ji rozmačkala, na kousku másla jsem to osmahla a přidala žloutek a pak zalila vodou a povařila
Vidíš, s tou cibulkou to můžu zkusit příště ![]()
Tak nám odešla návštěva - bylo to super (nejlepší kámoška a její pes
), fakt paráda, když si povídám půl dne o něčem jiném než o dětech ![]()
EVI , tu brokolici zkusim tak! Já dneska vařila zas podle kuchařky - Kuřecí maso se zeleninou a sýrovou omáčkou a zas je to mňamka ![]()
ANLEO , klobouk dolů před Alenkou!!!Je to moc šikovná holčička! Taky hlasuju za odměnu!!! A co to bude?
Joooo a jak se drandí v golfkách??? Já dneska našla Energy v barvě Cherr, ale je to předloňskej model a už se nevyrábí, našla jsme na mimibazaru, že je jedna mamina prodává, ale nevim, jestli do nich jít, jestli radši nekoupit nový, i když ty barvy jsou takový neveselý mi přijde …
AJJI , to máte zase trápení viď? Tak ať se prďolkové brzy uzdravěj
A taťku to přejde, až se děti hoděj do cajku ne? Voni ti chlapi vždycky tak vyletěj…
No a ještě dvě videa z návštěvy ![]()
Emušák krmí Baboo ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Aport je fakt prdel ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Ahoj holky,
tak Lukáš má teplotu,je ukňouraný a byla jsem s ním celý den sama, Pavel měl poradu dobrovolných hasičů,takže radost.
Anleo ,Alenka je šikulka,taky jsem pro odměnu. Určitě ji to potěší.
Márty ,super videa.
Ajjoo ,ať je brzo líp. A táta se umoudří a to třetí bude.
Evi ,teda neminula ses povoláním? Slintám tu na monitor ![]()
Jo a nezapojíme se v listopadu v té soutěži scrap?
Endy ,jak pokračujete v noční akci?