ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
28.1.09 19:08

Ajji,máme 2 užovky červený,hroznýše a krajtu :lol:
Užovky jsou jen užovky a hroznýš je Ferda a krajta je Amálka :lol: , no a pak 4 kočky a 2 psi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
28.1.09 20:00

Teda Anleo ,smekám,hada bych nezvládla. :oops: :oops: Jsem srab. U nás v domě kočky a psi se nesmí chovat.

Márty ,o Mancude jsme uvažovali,ale Pavel frflal nad cenou.

Ajjoo ,doufám,že // nahlásím v květnu-červnu a že se přidá i Endy.

Evi ,Klííííd,Adámek má čas na chození,ještě rády budeme vzpomínat na dobu,kdy nám broučkové jen leželi.

No tchýně i moje máma jsou babičky,naši jsou 1947 a 1948,tcháni 1947 a 1950, brzo jsme je prarodiči neudělali.
Naši jsou teda úžasní,Lukášek je jejich miláček víc jak já,dokonce může mojí mámě plácat po oknech a ona ho nechá s úsměvem na tváři( mě a bráchu už by dávno odvedla od okna). Táta je ze satánka na větvi,dokonce ho umí i přebalit a nevadí mu ani bobek v plíně.
Tcháni už 2vnuky mají(11 a 8let),takže to berou spíš vlažně,někdy se měsíc neobjeví a musí se jim Pavel vnutit,aby si udělali čas na vnuka. Švagrové přitom hlídají 4krát v týdnu.
Mě už to ani nemrzí,ale vidím na Pavlovi,jak ho to štve.

Jinak plavání opět nezklamalo,Lukáš je typická Ryba, koukal na něj i další kurz,jak je šikovný,intruktorka ho pustila po zádech do vody z břehu a on se otočil a vyplaval.

• Citovat
  • Upravit
4874
28.1.09 20:42

Ahoj holky,

Marty, poslu fotku, jak ti to s manducou sekne…

Fyz., nasi prerodice, jsou jako u vas, tchanovci maji jeste jednu vnucku, moc je mrzelo, kdyz se odsus odstehovali ted tu maji Klarku. Nasi jeste vnoucata nemeli a strasne radi hlidaj..... a // bych strasne rada hlasila, ale mam proste savecka a asi ty hormony jeste tehotenstvi neprejou…

Anleo, porad se divim tomu vasemu zverinci, ja jsem z naseho obcas na vetvi… A ucet od Vendy je fakt bomba, by me kleplo, jeste ze nevolal eroticke sluzby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.1.09 21:12

ANLEO , ty blááááho, tak to je fakt hustý odpoledne :D Zveřinec super, ale hada bych doma asi taky nemusela mít - líbí se mi, ale doma mi lozit … :P :P :P A ty jména jsou božíííí!

ENDY , foto sem dám, ale až zejtra. Teď se mi suší na topení vypraná a zítra ji vyzkoušíme cestou na plavčo.

FYZ , já ji koupila úplně novou na Aukru…tak to zkus, nebo v bazaru a nebo na tajňucha :wink:

Ty jo, teď mít dalšího prcka…to asi ještě ne-e…tak za rok možná..podle bytové a finanční situace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
28.1.09 21:14

CHA CHA CHÁÁÁÁ, EMANKO, JÁ Z TEBE NEMŮŽU :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
28.1.09 21:15

Holky, aby jste pochopily…jsem cosi napsala do diskuze Leden 2008 a Emanka mě tam načapala a napsala mi: EVO, MAŽ DOMŮ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
28.1.09 21:30

Evi, no vždyť jo,už je tolik hodin a ty se couráš po sousedech místo abys byla doma :lol: :lol: :lol:
Se tomu taky tlemim jak pako
Endy,to víš že mě ten zvěřinec občas pěkně štve,třeba už mě nebaví 2-3 x deně vytírat ale prostě musim,kvůly Venýsovi,psíci choděj ven jak chtěj,kočičáci taky a tlapouchy si umejt nenechaj,Venda už baštil psí granule,voda z mysky je věčně vylitá,choděj s náma spát do pstele,kočičáci ne,ty se nahřívaj u krbu :lol: Ale jinak to jsou zlatíčka i haďáci,už jsem si na to naše zoo tak nějak zvykla
Fyzi,Lukášek je šikula,po kom to asi má že :wink: jednou o něm uslyšíme z televize až si někde na mistrovství poplave pro zlato :lol:
Márty,se přiznám že jsem hledala na netu co že to Vaše nové nosítko je zač a vypadá dobře,jsem zvědavá jak poreferuješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
28.1.09 21:34

ÁÁÁ pozor, Anlea přičuchla k manduce :lol: Tak to brzy tatík pošupajdí do krámu :lol: a jaká barva se ti líbí? Petrolejová, červená, černá nebo přírodní? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
28.1.09 22:42

Nene,Evi,u nás už žádný nošení,hezky po svejch si to pošupajdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.1.09 07:51

Márty ,tajně by to neprošlo.

Evi ,teda do ledna se Ti zachtělo :wink:

Anleo ,tiše doufám,že Lukášek si vybere plavání a ne Pavlův hokej. Přeci jen,plavky jsou levnější než hokejová výstroj.

Endy ,však se zadaří,neboj. Třeba teď když jsi omezila noční kojení přijde i MS a bude i bráška pro Klárku.

• Citovat
  • Upravit
3492
29.1.09 08:55

Jé tady bylo večer veselo jak čtu :lol:

Musím jít taky omrknout tu manducu už jsem o ní slyšela od kámošky, ale ještě neviděla akorát teda říkala, že je hodně drahá. U nás teď není finanční situace zrovna růžová tak se fakt jen podívám, ale víte co já si teď užívám kočárku. Však víte když byla Vikroka malé mimi tak mi v něm furt řvala procházkovat se nedalo. Spát jí v něm nešlo a teď je to mnohem mnohlem lepší takže zima nezima užívám si kočáru :lol: teda pokud není inverze jakože poslední dny je tady pořád :evil:

FYZ já to u vás rozhodně tipuju na plavání malý je super :D mrzí mě, že s Viki nemůžu chodit na plavání, ale co třeba bude tancovat :lol:

Včera po angličtině jsem zjistila, že v tom všem mám parádní zmatek a ve vaně jsem si jako v duchu překládala zrovna vymyšlené věty a to jsem se do toho tak zamotala že fakt nevím jestli se to někdy naučím :roll: a zítra máme posezení a bowling naší jazykovky no vidím to max. na dvě hoďky. Malá zas nechce jíst a jen kojit možná je to po té nemoci a ty zuby se pořád nechcou prořezat.

ENDY zrovna jsem se tě chtěla zeptat jestli se ti splnilo tvoje vánoční přání? asi ne co :? já MS taky ještě nemám, ale já ji ani nepotřebuju takže jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.1.09 11:35

Čauves :)
je čas obědu, tak vkládám opět dva tipy :D

brambory s pangasem a zeleninou

rajská s rýží a kuřecím masem

z té rajské se málem poblil :roll: a přitom to bylo tak dobré :lol: se mu divím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
29.1.09 11:46

Evi tvoje jídélka vypadají vždycky výborně :) Dneska měla Viktorka polívku z červené čočky a hurá snědla ji poslední dny fakt nechce jíst, ale červ. čočka na ni asi platí :D

Jo minulý týden nám ve školičce říkala dr. že všechny ryby min. od roku a půl 8O takže já vzhledem k zátěži s rybou počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.1.09 11:52

Ajjii , fakt? Až od roku a půl, jo? No, tak teď nevím, už to má v sobě :P Tak snad v poho, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
29.1.09 11:56

pokud nejsi ty nebo manžel atopik tak to asi až tak řešit nemusíš :wink: já zatím řeším dost, ale když čtu co všechno spořádá Venda se musím smát :lol: a malá od kámošky to stejné ale ona může i chipsy a v tomhle má teda Viktorka fakt „smůlu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí