Poradna duly
Jana Čurdová
Ajji,máme 2 užovky červený,hroznýše a krajtu ![]()
Užovky jsou jen užovky a hroznýš je Ferda a krajta je Amálka
, no a pak 4 kočky a 2 psi ![]()
Teda Anleo ,smekám,hada bych nezvládla.
Jsem srab. U nás v domě kočky a psi se nesmí chovat.
Márty ,o Mancude jsme uvažovali,ale Pavel frflal nad cenou.
Ajjoo ,doufám,že // nahlásím v květnu-červnu a že se přidá i Endy.
Evi ,Klííííd,Adámek má čas na chození,ještě rády budeme vzpomínat na dobu,kdy nám broučkové jen leželi.
No tchýně i moje máma jsou babičky,naši jsou 1947 a 1948,tcháni 1947 a 1950, brzo jsme je prarodiči neudělali.
Naši jsou teda úžasní,Lukášek je jejich miláček víc jak já,dokonce může mojí mámě plácat po oknech a ona ho nechá s úsměvem na tváři( mě a bráchu už by dávno odvedla od okna). Táta je ze satánka na větvi,dokonce ho umí i přebalit a nevadí mu ani bobek v plíně.
Tcháni už 2vnuky mají(11 a 8let),takže to berou spíš vlažně,někdy se měsíc neobjeví a musí se jim Pavel vnutit,aby si udělali čas na vnuka. Švagrové přitom hlídají 4krát v týdnu.
Mě už to ani nemrzí,ale vidím na Pavlovi,jak ho to štve.
Jinak plavání opět nezklamalo,Lukáš je typická Ryba, koukal na něj i další kurz,jak je šikovný,intruktorka ho pustila po zádech do vody z břehu a on se otočil a vyplaval.
Ahoj holky,
Marty, poslu fotku, jak ti to s manducou sekne…
Fyz., nasi prerodice, jsou jako u vas, tchanovci maji jeste jednu vnucku, moc je mrzelo, kdyz se odsus odstehovali ted tu maji Klarku. Nasi jeste vnoucata nemeli a strasne radi hlidaj..... a // bych strasne rada hlasila, ale mam proste savecka a asi ty hormony jeste tehotenstvi neprejou…
Anleo, porad se divim tomu vasemu zverinci, ja jsem z naseho obcas na vetvi… A ucet od Vendy je fakt bomba, by me kleplo, jeste ze nevolal eroticke sluzby…
ANLEO , ty blááááho, tak to je fakt hustý odpoledne
Zveřinec super, ale hada bych doma asi taky nemusela mít - líbí se mi, ale doma mi lozit …
A ty jména jsou božíííí!
ENDY , foto sem dám, ale až zejtra. Teď se mi suší na topení vypraná a zítra ji vyzkoušíme cestou na plavčo.
FYZ , já ji koupila úplně novou na Aukru…tak to zkus, nebo v bazaru a nebo na tajňucha ![]()
Ty jo, teď mít dalšího prcka…to asi ještě ne-e…tak za rok možná..podle bytové a finanční situace ![]()
Holky, aby jste pochopily…jsem cosi napsala do diskuze Leden 2008 a Emanka mě tam načapala a napsala mi: EVO, MAŽ DOMŮ
![]()
Evi, no vždyť jo,už je tolik hodin a ty se couráš po sousedech místo abys byla doma
![]()
Se tomu taky tlemim jak pako
Endy,to víš že mě ten zvěřinec občas pěkně štve,třeba už mě nebaví 2-3 x deně vytírat ale prostě musim,kvůly Venýsovi,psíci choděj ven jak chtěj,kočičáci taky a tlapouchy si umejt nenechaj,Venda už baštil psí granule,voda z mysky je věčně vylitá,choděj s náma spát do pstele,kočičáci ne,ty se nahřívaj u krbu
Ale jinak to jsou zlatíčka i haďáci,už jsem si na to naše zoo tak nějak zvykla
Fyzi,Lukášek je šikula,po kom to asi má že
jednou o něm uslyšíme z televize až si někde na mistrovství poplave pro zlato ![]()
Márty,se přiznám že jsem hledala na netu co že to Vaše nové nosítko je zač a vypadá dobře,jsem zvědavá jak poreferuješ ![]()
ÁÁÁ pozor, Anlea přičuchla k manduce
Tak to brzy tatík pošupajdí do krámu
a jaká barva se ti líbí? Petrolejová, červená, černá nebo přírodní? ![]()
Nene,Evi,u nás už žádný nošení,hezky po svejch si to pošupajdí ![]()
Márty ,tajně by to neprošlo.
Evi ,teda do ledna se Ti zachtělo ![]()
Anleo ,tiše doufám,že Lukášek si vybere plavání a ne Pavlův hokej. Přeci jen,plavky jsou levnější než hokejová výstroj.
Endy ,však se zadaří,neboj. Třeba teď když jsi omezila noční kojení přijde i MS a bude i bráška pro Klárku.
Jé tady bylo večer veselo jak čtu ![]()
Musím jít taky omrknout tu manducu už jsem o ní slyšela od kámošky, ale ještě neviděla akorát teda říkala, že je hodně drahá. U nás teď není finanční situace zrovna růžová tak se fakt jen podívám, ale víte co já si teď užívám kočárku. Však víte když byla Vikroka malé mimi tak mi v něm furt řvala procházkovat se nedalo. Spát jí v něm nešlo a teď je to mnohem mnohlem lepší takže zima nezima užívám si kočáru
teda pokud není inverze jakože poslední dny je tady pořád ![]()
FYZ já to u vás rozhodně tipuju na plavání malý je super
mrzí mě, že s Viki nemůžu chodit na plavání, ale co třeba bude tancovat ![]()
Včera po angličtině jsem zjistila, že v tom všem mám parádní zmatek a ve vaně jsem si jako v duchu překládala zrovna vymyšlené věty a to jsem se do toho tak zamotala že fakt nevím jestli se to někdy naučím
a zítra máme posezení a bowling naší jazykovky no vidím to max. na dvě hoďky. Malá zas nechce jíst a jen kojit možná je to po té nemoci a ty zuby se pořád nechcou prořezat.
ENDY zrovna jsem se tě chtěla zeptat jestli se ti splnilo tvoje vánoční přání? asi ne co
já MS taky ještě nemám, ale já ji ani nepotřebuju takže jsem ráda.
Čauves ![]()
je čas obědu, tak vkládám opět dva tipy ![]()
brambory s pangasem a zeleninou
rajská s rýží a kuřecím masem
z té rajské se málem poblil
a přitom to bylo tak dobré
se mu divím ![]()
Evi tvoje jídélka vypadají vždycky výborně
Dneska měla Viktorka polívku z červené čočky a hurá snědla ji poslední dny fakt nechce jíst, ale červ. čočka na ni asi platí ![]()
Jo minulý týden nám ve školičce říkala dr. že všechny ryby min. od roku a půl
takže já vzhledem k zátěži s rybou počkám.
Ajjii , fakt? Až od roku a půl, jo? No, tak teď nevím, už to má v sobě
Tak snad v poho, no…
pokud nejsi ty nebo manžel atopik tak to asi až tak řešit nemusíš
já zatím řeším dost, ale když čtu co všechno spořádá Venda se musím smát
a malá od kámošky to stejné ale ona může i chipsy a v tomhle má teda Viktorka fakt „smůlu“