ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
25.1.09 20:29

Holky,děkujeme za pochvalu foteček,i když nepovedených :lol:
Endy: jsi šikulka :wink:
Emanko,z tchánovců si nic nedělej jednim uchem tam,druhym ven :lol:
Marodi ať jsou už konečně v pořádku :huban:
Emanko,jukni sem,určitě nějakej vybereš:
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
a ta kostka tuším že psala Evča že je z Makra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
26.1.09 09:41

Všechno nejlepší Vendelínkovi ke krásným 1. narozeninám - hodně štěstí, zdraví, lásky, kamarádů a samou zábavu :lol: .

Moc se omlouvám za opožděnou gratulaci, tak ještě mu posílám pusu navíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.1.09 10:03

Ahoj,

MOSE dneska v noci jsem na tebe myslela ani vlastně nevím proč :lol:

EVI, FYZI co je to scrapování? :oops: :oops: fakt nevím se stydím.

ANLEI fotky jsou dobré podle tvého popisu jsem čekala něco daleko horšího :wink:

FYZ už je Lukášek bez teplot?

ENDY jsi moc šikovná ty tvoje výtvory jsou fakt krásné :)

MÁRTY na tebe mám taky jeden dotaz co jsou to kešky :oops: jsem tu dneska fakt za blbce :roll: :lol:

Viktorka večer kašlala děsně ani kapky nezabraly :( holky musím se pochlubit už mi říká MAMA jako že fakt je to na mě mám z toho obr radost :D a zuby se pořád neprořízly přitom víc nateklé už to snad mít nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.1.09 10:19

Ahoj při pondělku,
jen rychle zdravím,Lukáš už je bez teploty,trochu kašle a smrká,ale jinak ok.Klube se další zub,tak snad to bude rychlé.

• Citovat
  • Upravit
Ann
9977
26.1.09 10:41

Zdravím všechny dítka a maminky 8)

A jdu opožděně popřát Vendelínkovi k jeho prvním narozeninám!!!! Takže jen to nej, zdravíčko a hodný rodiče :-)

Holky, pořád se mi nechce věřit, že to tak strašně letí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
26.1.09 11:12

Tak to byla střevní chřipka, v noci jsem 2× zvracela a ještě, jak jsem letěla na záchod, spustila alarm proti zlodějům. Takže moje černá noční můra - střevní chřipka v kombinaci se staráním o mimino je tady, ale kupodivu už je mi mnohem líp, ale ráno v 6, když Šimon vstával, to teda bylo ouvej.
Tak končím, ať to na vás neprsknu virtuálně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.1.09 15:43

Čaues babuchy :D

Tak jsme s Emušákem samičky, tatínka uvidíme až ve čtvrtek večer, odjel služebně do Holandska a Belgie. Za chvilkiu dorazí moje máma, zítra jedem s kámoškou na návštěvu k další kámošce - mrknout na baráček, ve středu bude u nás spát segra, takže nám to rychlw uteče :wink:
Emušák taky chytnul nějakoou mrchu. Čekám, jestli se nám to soplíkování rozjede…to bude, do toho ještě ty zoubky :roll:

EMANKO , tak to musí bejt hustý, nevíš, co máš dělat dřív co? No, tak ať je Šimonek brzy fit!

ANN , to mi povídej :roll: ROK! :D

FYZ , zoubkům zdar! Nám narosla pravá dvojka a hned se tlačí pravej špičák a na druhý straně nic :P

AJJO , kešky jsou krabičky „s pokladem“ :P Jsou po celym světě a hledají se pomocí GPS. Zrovna v sobotu jsme ulovili fakt vymakanou v Horoměřicích, už jich máme 57 a docela nás to chytlo, vždycky máme důvod proč jít ven a podíváme se na místa, kam bychom se normálně asi nepodívali Kdyby tě to zajímalo, tak ofiko stránky jsou www.geocaching.com nebo www.geocaching.cz :wink:
A Viki je šikulka! Že to hned potěší, když to mrně ví na koho volá :D A jak s tim kašlíkem? Zkoušelas třeba bylinkovej čajík na kašel?

ANLEO fotky jsou super! Tatínka poslat na kurz fotografování :P

ENDY , ty dveře nemají chybu!!! Jsi hrozně šikovná :potlesk:

Se taky chci holky zeptat co je to to scrapováni? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
26.1.09 19:24

scrapovani je v podstate delani kolazi z fotek, upominkovych predmetu, dekoraci z barevnych pairu obrazku, stuzek apod. a treba kratkych komentaru. Dela se bud klasicky na papir do alba nebo existuje digiscrap.....

marodum brzke uzdraveni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
27.1.09 09:05

Dobré ránko :wink:
Anlei , fotky dobré :wink: a kdo pekl Vendelínkovi dort? A motorka je taky pěkná. Alenka říká tchýni Bláňa? :lol: Neříká jí babi? Emanko **, včera mě zřejmě prozváněl Šimonek, co? :lol:
A když koupíš na narozky ten tobogán, tak určitě neprohloupíš. Kukej na děcka ze školičky :D  

a ta aktivní kostak je z Makra, Anlea má pravdu :wink: hraje si s ní pořád, takže to byl dobrý kauf :)

Ajjii** , jak to, že jsi prodala přebalovák? Co to třetí mimi??! :)

Endy , ty naše šikulko, máš to zase bezvadné. To jsem nevěděla, že existují magnetické barvy, to je super nápad!

Všem marodům přejeme, ať jsou brzy fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
27.1.09 09:08

Mose , ahoooj, napiš něco vís! Jak se máte? Co Vojtík? Kočičáci? Větší děti? Manžel? Anglie? Škody, že už jsi dlouho nic nenapsala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
27.1.09 09:53

Holky, co je scrapování, krásně popsala Endy, takže díky :srdce: :wink:
Vkládám jsem se svolením Adel z Listopadu 2007, ona je prostě fakt výborná. Ty její scrapy se mi líbí ze všech nejvíc :pankac:
http://www.digishoptalk.com/…nadream1.jpg /> http://www.digishoptalk.com/…nadream2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
27.1.09 10:17

Evi , tebe taky? Mojí mámě taky volal :lol: , bylo to brzo ráno, co? To totiž bylo, jak mi bylo blbě, tak já ležela, on lezl kolem mě a půjčila jsem mu mobil, protože to ho zabaví na dlouho. Taky mi uložil jeden kontakt W4 a k tomu normálně číslo.
Holky, u nás normálně lazaret, včera zvracela Bára, ale fest, ta to odnesla nejvíc. Lítala jsem zezhora nahoru s kýblama, smectou, čajem, síla. Pak večer i můj táta. Jenom Petr se zatím drží, ale zase na něj asi leze chřipajzna. Jsem ráda, že to sand máme za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
27.1.09 10:39

Emanko , bylo to kolem 14:30 :lol: hlavně že se malej zabavil 8) :lol: Chudáci, už jste se snad problili z nejhoršího :roll: No jsem zvědavá, jestli to váš taťka Petr ustojí…většinou to postihne všechny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.1.09 16:09

Čauky tety,
tak leze i druhý zub,budeme to mít na chvíli za sebou.Byli jsme plavat,docela Lukáškovi pomohla na rýmu ta teplá voda a teplý vzduch, hned líp dýchá.
Pavel měl špatné jaterní testy,podezření na žloutenku nebo mononukleozu,naštěstí se to nepotvrdilo, má mít dietu-moc nesolit,nekořenit,což není problém.

Emanko ,Šimonek je mobilový maniak? Lukáš bez mého telefonu nedá ani ránu. Pořád volá,dokonce se mu podařilo vytočit 666. Satánek :twisted:
Teda tu virozu nezávidím,brzo se jí zbavte.
Mose ,jak je? Evi ,Adel dělá pěkné věci.A ten tobogán je dost dobrej. Márty ,jak je u vás? Soplíkování přešlo?

• Citovat
  • Upravit
2724
27.1.09 21:19

HOJ 8)

Tak po zralé úvaze po ránu jsme se rozhodli nakonec na návštěvu vrazit. Bylo to fajn. Děti si pohráli, zkoukli jsme baráček, dostali jsme moc dobrej obídek - prostě příjemně ztrávenej den :D Emušák už chrupe v postýlce, protože za celej den nezavřela očičko :P

Bavili jsme se s holkama, mimo jiné, o druhym dítěti a všechny jsme se shodli, že si nějak neuíme představit, že to druhý dítko budeme mít úplně stejně rády jako to první Jasnačka, že až se nám jednou druhý mimčo narodí, tak ta láska pčijde úplně stejně sama jako u toho prvního, ale momentálně … :roll:

No a jinak telefonování je u nás na denním pořádku, bez mobilu se nehnem :P

FYZ těch 666 .. to je jak z nějakýho hororu :P

EVI , díky za názornou ukázku scrapování, vypadá to moc hezky :P A fota u tobogánu jsou super, ale nám by se už dom asi nevešel :wink:

Jooooo, a vlastně jsme se ASI trochu pohli s bytem Skoro tchán se nás ptal, jak to do budoucna vidíme a že mu máme dát vědět, jestli si chcem byt s nim vyměnit, že už to je asi pro nás docela aktuální. Jaromír ale nechce do paneláku, že by radši do baráčku…ale jednoznačně by ro nás bylo výhodnější zůstat v paneláku…finančně a taky se mi nechce moc z Prahy…tak jsem zvědavá jak se nakonec rozhodnem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí