Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
já jsem byla včera večer zralá fakt na blázinec
Adámek měl zas záchvaty kašle, ale jaké fakt žádný dětský kašlík prostě jak starý chlap a furt dokola.Viktorku se podařilo uspat o půl osmé jenže v 8 už byla vzhůru pak se ji podařilo uspat ve 22.30 ovšem Adi zas začal šíleně kašlat takže ji vzbudil a čumákovali jsme do 23.30 a Adi putoval spát do obýváku na gauč. Půjdu ho objednat na vytržení těch mandlí pořád jsem nevěděla jestli to není zbytečný zásah ale fakt už nevím co s ním je nemocný POŘÁD. Pak ty lázně a není možné že to nezabere. Nedovedu si představit až nastoupím do práce jak to jako bude fungovat týden v práci dva týdny na paragrafu a tak pořád? Jsem se musela hned po ránu vypsat.
EMANKO jak je? doufám, že už jste v pořádku
MÁRTY super s tím bytem aspoň se to u vás pohlo u nás furt nic a zrovna teď když jsou pořád nemocní bych moc potřebovala ten pokoj navíc. Jo a druhé dítě budeš mít ráda stejně jako Emičku u mě dokonce po porodu Viktroky přišla taková euforie, kterou jsem u Adámka nepoznala, ale je fakt že po něm jsem dopadla fakt blbě tak možná proto. No každopádně je miluju oba i když bych jim občas nejradši dala pořádně na prdel
![]()
Díky za vysvětlení pojmů scrapování a kešky ![]()
Márty , tak tyhle myšlenky ohledně lásky k druhému dítěti mě taky napadají. Já jsem do Adama tak šíleně zaláskovaná, že si fakt nedovedu představit, že k druhému to budu cítit taky tak. Se bojím, že až mi ho pak dají, tak si řeknu, no, tak mám další mimi a budu na něj čumět jak puk…ale snad neee (se mi dnes v noci normálně zdálo, že se mi narodilo druhé a jakmile jsem ho vytlačila, tak jsem hned vstala a musela se podívat, jestli je to holka nebo kluk no a byl to zase kluk
ale nevadilo mi to a dala jsem mu jméno Petr
)
Ajjii , no, toho se taky děsím, až se jednou vrátím do práce, že budou dětičky pořád na hromadě
Většinou to tak je, že když začnou chodit do školky, tak jsou nemocné pořád…no snad pak budou fungovat babičky (teda alespoň tchýně(je dámská krejčová a šije doma) se svou mamkou, protože moje mamka chodí do práce - učitelka v MŠ
)
Lukášku všechno nejlepší k 11 měsícům ![]()
EVI neboj budeš ho/ji mít ráda a JAK ![]()
Ahoj,
tak my už jsme docela v pořádku, Bára tedy ještě nešla do školy a nudí se, Petr tomu asi fakt ušel. Blbý ale je, že mi ráno volala máma, že to chytla ta stará nemocná babička, která má problémy normálně. To mi fakt hodně mrzí, že jsme jim to tam zavlekli.
Láska k druhýmu dítěti - toho se fakt nebojte
Šimona miluju úplně stejně, jako jsem milovala Barču, když byla mimino. Je to trochu jiná láska, než k ní teĎ, jak to mimino je bezbranný, je v tom víc něha, na Báru jsem zas taková pyšná
Těžko se to popisuje. Ale tohle je taky fajn, že jsou tak daleko od sebe, že si tu něhu užívám znovu.
Doufám, že ta chřipková epidemie se nám vyhne, Petr jezdí celý týden do Prahy na kurs AJ, chtěl jezdit busem, že se mu nechce řídit, a jezdí autem, aby se nenakazil. Jezdí každý den domů v 7 hodin, Šimon v půl 8 usíná, teď jak jsme byli celý dny doma, tak už jsem taková votrávená.
Lukášku , pusu už bez bacilů posílá Šimáček - v tomhle věku ještě může, ne? ![]()
Luký,všechno nejlepšejší ![]()
Holky,
my už nemáme miminko,ten náš janek už neleze po zemi ale víte co?..... chodíme ![]()
Včera už přešel celou místnost a že neni malinká
a i teť,když někam chce tak jde po 2,sice se vrávorá jak opilec,jde hodně nejistě ale mám radost že jde ![]()
Nojo,vždyť už je to velkej chlap že jo,tak co se divim,ale zkoušela jsem nočník a to byly mety jak rychle z něj zdrhal,tak to zkusíme asi až v létě až bude teplo a bude moct běhat s hambatou zadnicí ![]()
Zítra jdeme s Alenkou všichni 3 rodiče,ještě i její biologickej otec,na pohovor s psycholožkou,chce vědět názor i tatínků,prý má na nás vyhraněný 3 hodiny tak jsem zvědavá co a jak ![]()
To byla legrace u toho zápisu,jsem tam musela psát oba tatínky,biologickýho i tatínka Vaška,byl s náma a chtěl tam bejt taky napsanej,že je taky otec
,jsme asi byly jediný exoti tam ![]()
Evi,Alenka říká tchíni jménem,Bláňa,z ná ji sice už od dvou let ale nikdy ji nenapadlo říkat jí babičko, a tchíně ani nechce aby jí tak říkal Venda,prý je mladá a né žádná bába,55 let, a že jí budou vnoučkové říkat Bláňo ![]()
Emanko,Márty,Fyzi,hlavně že je dětem líp
Ajji,ty si to opravdu všechno vyžíráš dokonale ,chudák Adámek i Vikinka,mě taky přijde že je Alenka pořád nemocná a taky nám doporučily vytrhnutí mandlí ale já to odmítla,bojím se aby to pak nebyla samá angína,aby jíto pak nepadalo někam dál do toho krku,třeba ne,nevim ![]()
A kam pojede Adámek do těh lázní? a můžes s ním? ale zase co Vikinka,já vim že jsi to tu psala že se chcete s ním nějak střídat ale aby ho tam nechtěly mít samotnýho,i když je ještě malej viť.
Evi,ten tobogán ve školičce je vidět že je nejoblíbenější hračka,no u nás si s tím hraje i Alenka,fakt je super
teť koukám že se tam zrovna točí lego kravička ![]()
Děkujeme za přáníčka.
Lukáš je v pohodě,plavčo mu protáhlo dutiny a ani nespolí. Takže dneska jdeme plavat znova.
Márty ,to je dobře,že se tchán ozval s bytem. Kula bych železo,dokud je žhavé.Švagrová čeká už 10let,až se její tchýně konečně rozhoupe vyměnit si byty,ale vypadá to,že kluci se dřív ožení,než proběhne výměna.
Ajjoo ,teda,to je smůla,nemoci se na vás lepí pořádně. Držte se.
Anleo ,Venda je taky chodec
Super.
Emanko ,zítra už nemá cenu chodit do školy,stejně dávají vysvědčení a v pátek je volno. Barča si odpočine ![]()
Evi ,Lukáše si užívám maximálně,ale cítím,že ještě jedno dítě mi chybí. A určitě ho/ji budu milovat stejně jako Lukýna.
Fyzi , jo, jo, to já mám taky pocit, že mi ještě jedno dítě chybí (možná dvě
), ale ten pocit, jako budu ho mít stejně ráda?No je to na palici, ale vím, že určitě jo ![]()
Anlei , tak teda Vendelínku! Ty jsi pašák! To naše nejstarší miminko z diskuze začalo teprve jakože stát samo a udělá max. dva krůčky, když si ho pošleme, ale ještě nechytá balanc. Si počkáme, nooo ![]()
jééé Vendelínku jsi šikula gratulace k chození ![]()
Holky já když jsem čekala Viktorku tak jsem uvažovala stejně dokonce i jako těhtoná jsem si říkala jestli ji hned jak se narodí budu milovat jako Adámka no a jasně že jo
Však uvidíte samy
ale jak píšete, že vám ještě jedno dítě chybí tak já to právě taky tak cítím. Adámek i Viktorka mi co by miminka dali hrozně zabrat a ještě se těma nemocema furt, ale prostě pořád mám ten pocit, že mi ještě někdo chybí. Těžko se to vysvětluje, ale Evi jak ses ptala co třetí když jsme prodali přebalovák tak kdyby bylo tak až za pár let cca 6 dřív asi ne.
Ale je super jak se ti moji dva malí mají rádi a jak po sobě lezou a válí se to teda musím hlídat protože kolikrát je to fakt nebezpečná hra
a těší se jeden na druhého a Adámek jak má pořád potřebu ochraňovat ji ![]()
Jsem fakt zvědavá s kým tady budeme nejdřív prožívat další těhotenství ![]()
Před chvílí jsme byli ve školce pro oběd aby nepropadl a byla svíčková jsem si říkala, že kdyby Adámkovi zbylo nezlobila bych se, ale nezbylo mi nic ![]()
ANLEI teda tchýni vadí oslovení babičko jo
mojí mamce je 48 a oslovení babi si užívá ![]()
Jsem ráda, že marodům už je líp
Jsi mi Ajjii, připomněla s tou babičkou…mojí mamce bude letos 50 a taky se už těšila, že bude babičkou. Ona svou maminku udělala babičkou už ve 44 letech ![]()
Evi u nás je to podobné mojí babičce bylo 40 když jsem se narodila ![]()
AHOJDA ![]()
FŠECIČKO NEJLEPČEJŠÍ K NAMĚSÍČNINKÁM LUKÁŠKU! ![]()
ANLEO , Venda je teda machr! ![]()
Dneska nám přišla Manduca. Je supr! Když si dám Savečka dopředu, tak v poho ještě dám na záda baťoh - indiánská babička hadr ![]()
A naše mamča je taky celá nakřivo z toho, že je babka (v 52
). Zato tchýně ze začátku na nás koukala jak puk, proč si „kazíme“ život tak brzy a jestli to byla náhoda nebo úmysl ![]()
Holky,jak jste tu psaly o tom jak prckové rádi telefonují,nám dneska dorazilo vyúčtování a Venda provolal 200,– na asistent službu,1188,mluvil s nima 7 minut a chtěj za to 200,– no hlavně že si pokecaly ![]()
S tím chozením to máte pravdu že je machr,je takovej baculatej,oplácanej,jsem myslela že bude línější a přišel si na to až moc rychle,a jakou má z toho radost,samo že já větší,jsem na něj pyšná ![]()
Dneska jsme měly akční odpoledne,Alenka rozbila omylem dvířka u terárka,urychleně jsme musely pochytat kočky,vyházet je oknem ven,psi taky,ty šly teda dveřma, a volala jsem Vaškovi ať urychleně přijede domu. Ještě že má Alenka v pokojíčku terárko které pořád čeká na toho jejího vysněnýho chamaleona,musely jsme tam strčit užovky jinak nevim kam bysme je daly
Ale ještě štěstí že nerozbila terárko těm velkejm,užovky se ještě daj ![]()