Poradna duly
Jana Čurdová
Ha ha, Fyzi , super nápad
Takové kuchařinky s učitelskou praxí se hned tak nevidí ![]()
Evi no nepočítám s tím,že vydržím ve školství do důchodu,nerada bych zešílela nebo byla uložena do rakve i s křídou v ruce
.Tak vymýšlím náhradní plán.A když vidím Tvoje fotky jídel,je to jasný. Já zařídím restauraci i s dětským koutkem a Tebe si vezmu jako šéfkuchařku.
Bereš?
Fyzi , nabídka je to vskutku lákavá
tak až mi začne po x letech trochu hrabat, tak se ozvu ![]()
Ahoj všichni ![]()
tak předně moc blahopřejeme Vojtíškovi k 1. narozeninkám a přejeme jen to nejlepší
![]()
MOSE náhodou já na tebe taky myslím
si úplně vzpomínám na tvou fotku těsně před samotným porodem jak ses na ní smála a jak jsem si říkala, že jsi silná a statečná ženská
no a už je to rok ![]()
EVI tvoje jídla fakt super ![]()
MÁRTY manduca vypadá moc dobře a Emička spokojeně no a samozřejmě vám to holky moc sluší ![]()
TYNINKA co Viktorka už je jí lépe?
ENDY jak vy s tím spaním v noci? ještě kojíš nebo už Klárka spí bez probuzení?
jejda dál už nevím
novinky od nás
Dneska jsem našla Viktorce první zub
konečně se prořezal. Jednička nahoře. Takže moje miminko už je taky ozubené. Dneska v noci od 1.15 - 3.15 zas nespala tak možná to bylo tím zubem i když náladu měla víc než dobrou o mě už se to říct nedá
a taky se poslední dobou šíleně vzteká jako třeba teď ![]()
Jo a do lázní jedeme s Adámkem 12.5. takže o víkendu 10. bude oslava naorzenin a 12. jedeme. Kéž bychom už nějak vyřešili to kojení furt a hlavně to spaní.
No nic musím končit jo a k narozeninám jsem pro Viktorku objednala aktivní chodítko ![]()
pak mrknu na pokojík Alenky
Čau, Šimon asi nechce, abych se s váma kamarádila, protože včera jsem měla napsaný tak dlouhý, zajímavý příspěvek a čumák přišel a vypnul PC. Dělá to teď dost často. Už jsem neměla sílu to psát znovu. A dneska nemám moc náladu, protože v noci umřela babička
Na svoje narozeniny, dneska by jí bylo 84 let. Zemřela ve spánku, konečně se už netrápí. Řeším, kdy to říct Báře, ale asi s tím počkáme, až přijede z hor, po telefonu ne. Ach jo, je mi smutno.
Emanko , to je mi líto…včera jsem na Tebe myslela, že jsi tu dlouho nebyla a napadlo mě, jestli se náhodou něco nestalo s tou babičkou…tak je to pravda…ale tak krásnou smrt ve spánku by si přál každý…i když jsi psala, že měla velké bolesti, že? Teď už je jí dobře a dožila se pěkného věku…
Emanko myslím na tebe a přeju upřímnou soustrast. Babička se dožila krásného věku a už se netrápí, ale vím, že je ti smutno. Držte se.
Emanko ,upřímnou soustrast celé rodině. Držte se. Aspoň se babička už netrápí.
AHOJDA ![]()
EMANKO , upřímnou soustrast…víc asi není třeba nic psát, holky už to napsali za mě…
Holky mám krizi Už aby bylo hezký počasí a mohla jsem vyrazit někam doprčic. Tohle počasí už mě dere. Emušák je jak ďáblík, přes den nespí, v noci taky ne, jsem jak zombie…ta vrtule se probudila ve čtvrt na 12 a usnula ve čtvrt na 5
Chviůlku se smála, chvilku byla protivná, chvilku si povídala..asi zuby, páč slintá a ruce má furt v puse. Mně se taky zdá, že má dásničky naběhlý. Lozila jsem po disuzích a hledala co na ty zoubky pomáhá. Nějaký gely se mi moc nelíběj a Panadol jí uý taky nechci dávat…kamarádka mi poradila masážní olejíček Jakoube (neznáte některá?), maže se na vářičky a kolem oušek…
ANELO , takže gratulju k prvnímu zoubku ![]()
Ahoj ![]()
se jdu podívat jestly už nám něco víc napsala Mose a gratuluje se nám tu k prvnímu zoubku
no jejda,Márty,ale Venýs už jich má 6
![]()
Emanko,upřímnou soustrast......
Evi,teda taková super nabídka od Fyzi,holky,a já Vám pak klidně tu jídelnu nebo restauraci vyzdobim ![]()
Dneska jsme byly na roční kontrole,máme pořád 10 kg,vůbec za ty 2 měsíce nepřibral,ani deko,a to mi přijde táááááááák těžkej ![]()
Hlavu má jak starosta,49 cm a měří 80 cm,no pokom to dítě je
![]()
Holky,včera mi sletěl ze schodů,máme v obýváku patrovou postel,no spim tam sama,je tam moc velký teplo jak je u stropu,no a mlaďas si nečekaně vylezl nahoru a žuchnul dolu,rozsekl si papulu,ret nateklej jak havajskej domorodec,chcala mu z toho krev,z nosu mu tekla krev a to tele tam šlo lézt znova ![]()
No a dneska spadnul znova,to má bouly na čele,musíme na ty schody něco vymyslet nebo se nám ďáblík zmrzačí,je to čert,nemůže se od něj hnout ani na záchod.
To že rabuje linku,tahá hrnce,pokličky,vařečky a dělá rámus,to je v pohodě,na to už jsem si zvykla,dokonce i když paličkou na maso nahání kočky a psi,ale to že bude padat takhle často ze schodů,tím mě překvapil,to jsem nečekala,jsem myslela že si jednou natluče a dá s tím pokoj ale to on ne,to má určitě po tatínkovi ![]()
Jak jsme byly u té dr s Vendou tak jsem jí říkala aby zkontrolovala Alence očička,ztěžuje si že jí pálej,bolej a že špatně vidí, a taky že jo,na to leví očičko hůř viděla tak jsme obědnaný ještě na oční aby toho holka neměla málo,ale snad to nic nebude,nedovedu si ji představit s brejličkama,věčně by byly ztracený a nebo rozlámaný,si pamatuju sebe jak jsem je schválně schovávala a hrozně jsem se za ně styděla ![]()
Ježiš,zase takovej román,ale co,aspoň máte co číst ![]()
Ajji,ty lázně jsou ještě daleko,do té doby už to bude s Viki havaj,uvidíš ![]()
Márty,teda takový ponocování,nezávidim,mlaďoch chodí sice pozdě,asi kolem 22 ale spí v kuse až do rána,teda když zrovna nebleje z toho že se přez den přežrala anebo splácal pátý přez devátý ![]()
Ráno vstává po 6 ale to jsem už zvyklá a přez den náhodně usne tak na hodinu,to mu to spaní moc nejde
Jsem si teť odskočila,co myslíte,kde zase byl,no jasně že na schodech,mi z něj švihne ![]()
Holky, omlouvám se, ale máme s Vojtou chřipku, ozvu se až mi bude líp.. Chudinka má od pondělka pořád kolem 39 a já dneska lehla taky ![]()
Márty ,Jakoubka máme, celkem zabírá,ale největší dryák je Calgel-dostali jsme na předpis od Mudr.
Anleo ,super,přizveme ke spolupráci i Endy a to by bylo,aby nebylo.
Venda je teda dábel,si troufá i na schody.
Mose ,brzo se uzdravte.
Byli jsme plavat,no herečka největší,házel okem,kdo se dívá,když skáče do vody a zřejmě měl pocit,že je to málo,tak na mě začal řvát. No skočil sám,ale ty kecy kolem
,ten až začne pořádně mluvit,budu mít migrény,jak na ně netrpím.
Koupili jsme satánkovi papučky na doma,máme parkety a celkem mu to klouže,chodí taky pěkně,tak ať si zvyká.
No a cestou z obchodu mi psala kámoška(dělá letušku v Dubaji),že kupuje pro Lukáše dárek k narozkám,jakou má velikost nohy,že mu vybrala stříbrné Nike s červenou fajfkou. Asi jsem neodepsala dost rychle,bo mi volala. Už teď se těším na účet ![]()
Čau,
tady rušno, co? ![]()
Doufám, že nás tedy minou problémy se zoubky, co píšete, a vůbec, mám pocit, že Emička má snad už 10 zubů, ne? Vždyť jí pořád rostou ![]()
Kdy se tak můžou začít dávat jogurty s ovocnou příchutí? Už bych docela Šimonovi ten jídelníček nějak oživila, nechci ho cpát čokoládou, na druhou stranu nechci jít do extrému a nic mu nedovolit. Anleo , nevíš?
Třeba activie ovocná, už by po roce mohli, ne?
I ty obědy, musím se někde inspirovat, jenže pořád nějak nestíhám, pořád vařím ty šlichtičky, vařenou zeleninu s masem, ale je to dobrý, chutná to i mně.
Evi ,dodatečně ke včerejším -náctým narozeninám vše nejlepší
![]()
Dobré ránko,
nakonec jsme včera vyrazili na procházku i s tatínkem,přestalo sněžit a dokonce svítilo sluníčko.
Teď se chystáme do MC Klubíčko za kamarády a kamarádkou.
Tyninko ,jak ji Viktorce?
Anleo ,teda Alenka se má,moc pěkný pokojíček.
Evi ,až nás bude školství nudit,co otevřít restauraci pro mrńata?
Mose ,tak Vojtík marodí na svoje narozeniny? Ať je mu brzo líp.
Márty ,co tatínek? Bylo mu po tenise líp?