ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
10.2.09 20:20

Emanko, Ajji Vojta je ještě o dva cm menší :lol: :lol: ten asi bude ve vajíčku až než půjde do školy :D
Já tedy tyhle věci moc neřeším, ale stejně mně docela vrtá hlavou, že už čtyři měsíce vůbec nic nepřibral. Dr. to nejdřív nekomentovala, tak jsem jí teď přinesla vytištěné grafy, křivka růstu naprosto OK, ovšem hmotnost a poměr výška/váha už se sunou úplně mimo a od minulého měření na nultém percentilu :cry: - a to mi připadá fakt divný. Dr. se marně snažila vytvořil graf ručně, pořád to opravovala, vztekala se, pak mi sdělila, že mu musím dávat kaloricky vydatnější stravu a když jsem se jí zeptala co tím myslí konkrétně tak na mně koukala jak puk 8O . Nakonec jsem jí vylíčila co Vojta všechno jí (už vzal za vděk i skleničky) a dala nám doporučení na vyšetření v nemocnici. Jen prý by měl mít každý den maso. Fakt dáváte dětem maso každý den? Já totiž někdy dělám jenom zeleninu… A samozřejmě mám brouka v hlavě, že ho blbě krmím :cry:
Moje máme si je taky jistá, že mu nedávám dost jíst - ovšem co jako bych měla dávat jiného prý neví :x , takže prý je hubený z toho, že ho kojím. Jo a taky prý nechodí proto, že mu nechci koupit chodítko - ještě že nemá nějakou teorii, proč nemá zuby :lol: Se z ní fakt picnu… Se omlouvám, potřebovala jsem se vykecat.
Jo a díky za pochvaly, ani nemám pocit, že bych zhubla, ale chodím cvičit, tak se cítím trochu líp. Hrozně mi chybí běhání, ale s hlídáním večer to je fakt bída a přes den to nestíhám ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.2.09 20:24

Mose ,dávám maso každý den,Lukáš ho má rád. Dneska měl u našich segedín s knedlíkem a jak gábloval.Ale je fakt,že nesolíme,maso bylo libové a knedlík domácí.

• Citovat
  • Upravit
2724
10.2.09 21:02

HOJ 8)

Takže nejdříve…

VIKINKO, VŠECIČKO NEJ K NAROZENINKÁM!!! :dance:

EVI , botičky moc hezký! Taky je máme na ven, doma chodíme bosky :wink: A taky je Adámek nechtěl mít na noze? Na Youtobe mám nahraný 3 videa a fakt z nich není nadšená :D

Autosedačka - tak zrovna se chystám na no navlíknout vypranej potah. Sestřenka nám půjčila MAXICOSI Priori. Emušák ale taky ještě nemá 9kg…ale sedačku už dáme k tátovi do firemního auta a v našem Monďovi ji budu vozit ještě ve vajíčku, i když už jí z něj taky lezou nožičky :D

Jídlo - máme nějakej bojkot. Dneska jsem do Savce dostala jídlo až v jednu a pak až večeři v půl osmý. Málem nechtěla ani pít, ale něco málo jsem do ní dostala :roll: Nevim, co to má za období. Jíme už docela normální jídla. Spíš teda „její“ pokrmy přizpůsobuju nám, ale baštíme hodně kuřecí maso na různý způsoby, sem tam jenom zeleninu, taky má ráda polívky (kuřecí a čočkovku) a přidala jsem teda vajíčko (nacucaný toustíky a opečený nebo míchaný), špenát, a když něco opékám, tak na nesolenym másle…k segedýnu a ke knedlíkům jsme se ještě nedopracovali, ale už ochutnala kynutou buchtu :P Snad jí to stačí. Na kontrolu jdeme za týden, tak snad nás Dr. nepokárá, je fakt, že Emulí žádnej cvalík není a spíš se hlísíme ke chcípáčkům :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.2.09 21:09

Jo, ještě jsem se chtěla zeptat. Jak je to s daňovým přiznáním? Měl by mi jej udělat zaměstnavatel - jako každej rok ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.2.09 21:44

Mose , Šimon de facto taky 2 měsíce asi nepřibral, on se tam dneska na tý váze mlel, že to lítalo, ale já to nějak neřeším. A sestřička říkala dneska, že jak se mrskaj mnohem víc, tak hodně spalujou a je fakt, že když po nás večer před spaním leze, tak vydrží půl hodiny v neuvěřitelným tempu. Já mu maso každý den nedávám, taky někdy jen zeleninu, na kojeni.net psali, že v tomhle věku stačí maso 3× týdně asi 3 lžíce. Dyť je to logický, nejvíc přibíraly, když jenom sosaly a ležely.
Ale dr. dneska Šimáčkovi přetáhla pindíka, jauvajs. To, co jsme dělali předtím doma, byla tak jedna třetina :oops: Má to přilepený, máme to zkoušet a když se to nezlepší, tak prý v 5 letech se to objede tou sondičkou.
Jo, tady nepřihlášená Emanka, jak vám asi došlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
4874
10.2.09 21:53

Ahoj, vsechny moc zdravim. Jem rychly prulet…

Marty, me volala personalni, ze si mam prijit danove prohlasni podepsat…

Tohodke krasavce mame doma
http://www.detskydum.cz/…l/107303.jpg /> jsou moc prima, jen reklamuju drzak na piti, ktery mi nedodali…

Maso mame vicemene denne, jen nekdy dam zloutek…nebo kdyz je lustenina, tak maso nedavam…

Na kontrolu jdem 18.2. ale taky asi budem pod 9kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.2.09 08:06

Šimonku,všecičko nej nej nej k narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.2.09 08:24

Šimonku,vše nej k dnešním prvním narozeninám přeje Lukášek a teta fyzi 

Márty ,my máme úvěř na byt,takže si dělám daňové přiznání sama.

• Citovat
  • Upravit
3481
11.2.09 09:53

ŠIMONKU, TY KLUKU OKATÝ, PŘEJEME TI KRÁSNÉ PRVNÍ NAROZENINY!

http://www.smiduska.cz/…zeniny01.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.2.09 09:58

Šimonku všechno nejlepší k narozeninám a moc zdravíčka a radosti přejeme :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
11.2.09 10:04

Ahoj holky,

jdu na vas taky mrknout a hlavne dodatecne poprat vsem zaltickum co uz meli rok..

Deticky vsechno nejlepsi k vasemu krasnymu prvnimu roku.

Holky dejte mi nekdo nejaky typy na vareni pro prckovou..me uz to mozek nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
11.2.09 10:08

sandulo, ahoj,.....co zdravicko?

na recepty zalistuj per stranek zpet, marty a eva radily a fotily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
11.2.09 10:33

Endy ahoj..

zdravicko nastesti dobry..manzel uz snad taky dobry..mala pohodarka, az na nocni spani…a ja taky dobry az na obcasny vrazdici nalady..

Endy co se stalo Dusicce? neco mi psala Ada,ale vic nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
11.2.09 10:51

Hm, tak uz jsem si to precetla…je mi z toho na nic..tohle asi nikdy neskonci,to vecny hlidani deti a poslouchani ditete..Dusicku z celyho srdce obdivuju,ze dokzze chodit do prace a preprala tu bolest, ja bych totiz skoncila v blazinci..nedokazu si predstavit ze bych o malou prisla..

Na Silvestra se nam zacala v noci dusit, 3 min jsme ji drzeli vzhuru nohama, bylo to hrozny..brecela jsem a prosila Tibora at neco dela, nakonec vykuckala hleny (blba zadni ryma)..celou noc jsem u ni pak sedela.

Anlei, ozvi se mi prosim na icq..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
11.2.09 10:54

tak uz´s to nasla… zensky jsou silny a dal se musi jit…i kdyz to boli…

taky jsem uz z klarky vyklepavala zaskoceny jablko - zadna sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí