Poradna duly
Jana Čurdová
ŠIMONKOVI KRASNÉ PRVNÍ NAROZENIKY PŘEJEME ![]()
ENDY , krasavec je krasavec
Určitě jsi vybrala dobře, dala jsi si s tim práci, tak at dobře slouží ![]()
FYZ , včera jsem psala mejla šéfce a dneska ráno mi volala, že mi to přiznání přiveze k podpisu - uf, skoro vyřízeno ![]()
SANDUL , ahoooj! Dlouho jsi tady nebyla? Co se u vás dělo?
Holky u nas se delo neco podobnyho jako u Anlei..proste Tibor objevil kouzlo seznamek na Lide.cz a na chatu s krasnym nazvem Hledam milence, milenku.. psal si s tema fantastickejma zmalovanejma mladejma devkama a vyznaval jim jak jsou krasny a oslovoval je tak jako kdysi me…no proste nadhera..takze jsem naucila notebook litat, a ouha on to neumel..hapal a rozbil si moniturek..bylo mi to srdecne jedno..proste jsme meli problemovy obdobi…chtela jsem i rozvod..bylo mi vsechno fuk..jen na malej mi zalezelo..
Sandul ,čauky,doufám,že notebook už lítat nebude a táta se uklidnil. Je to hnus,nevím,co si potřebují chlapi dokazovat. Pavel dělá u hasičů IT,takže celý den má zapnutý počítač a kdyby si někoho našel přes net,nemám šanci se to dozvědět.
HEHE Šimonku, nemáš zač ![]()
SANDUL , pěkný teda!U nás takhle ujíždí na seznamkách sestra, ale ta je bez partnera…zak hlavně, že už je klid. Já osobně bych asi začala zuřit ve chvíli, kdyby se s nima scházel osobně…
Márty píše:
HEHE Šimonku, nemáš začSANDUL , pěkný teda!U nás takhle ujíždí na seznamkách sestra, ale ta je bez partnera…zak hlavně, že už je klid. Já osobně bych asi začala zuřit ve chvíli, kdyby se s nima scházel osobně…
Marty osobne? to uz bych nezurila, ale naucila litat jeho a z hodne velky vysky..
Jinak dneska porodila moje spoluzacka dceru Nikolku, mela termin az 10.3 ale mala se ji tlacila dolu tak musela ven..ma 2,50kg ale je zdrava..tak snad to holky zvladnou.
Čaute,
tak jsem dneska vyměnila ty botky, nakonec máme úplně jiné než ty předtím a jsou červené
Ale Aďulovi se v nich chodí dobře.
http://www.prodeti.com/…15_0_tn1.jpg
Endy , kočár pěkný, je to ta Inglesina? Jak se v něm Klárce líbí?
Sandul , to je dost, že ses objevila! Hlavně, že jste to ustáli a urovnali…budeš chodit častěji, ne?
Adam byl dneska na čtvrté hexa, zatím dobrý, jen teď večer 37,7. Snad to bude ok. A jak byl po tom píchanci ospalý, tak spal dopo a pak odpo skoro 2 hodiny a teď si tu ještě vesele hraje ![]()
Teda Šimonek je fakt vysmátej ![]()
Jsme byli plavat,z naší 5členné zkupiny jsme dorazili jen my a kámoš ondrášek,no paráda bazén sami pro sebe.
Evi,botičky pěkné,Adámek bude frajer.
Evi,nechci prudit,mě satan spí od 18:40 a ráno vstává kolem 7.
![]()
Fyzi , neprudíš
Adam obvykle spí od 20hod a vstává v 7, ale tím, jak dneska vychrupával přes den, nechtěl tak brzy usnout ![]()
Evo , tyhle botky vypadají dobře, myslím, že by měly být lehký a ne moc robustní. Nicméně já zkusila dát šimonovi na nohy dnes bačkory a do minuty byli dole. Pořád rozvazuje tkaničky, asi by chtělo sucháče nebo něco jinýho.
Tak před rokem jsem právě tlačila a tlačila a nic a za chvíli císař a málem udušený mimino. Říkala jsem Petrovi,jak vzpomínám a on, že vzpomíná taky, ale víc na den před rokem a 9 měsíci ![]()
Jinak dneska přišel v poledne z práce a je v posteli, vypadá to na virózu, takže jsem se odstěhovala z ložnice.
Sandul , takže notes je opravený? Dobře, žes ho po něm hodila, nevím, co ti chlapi blbnou. Ale oni to prostě mají v genech.Hlavně, aby mu to vydrželo.
Emanko , botky jsou lehoučké a navíc dírkované, takže snad prodyšné, no jsem zvědavá, jak moc se mu v nich bude potit nožka. Jsou od českého výrobce (D.P.K.), tak snad budou ok.
Snad na vás taťka bacila neplivne a je vtipálek ![]()
Dobré ránko,
Emanko ,boty na doma má Lukáš s přeskou a zatím je nesundal. Jemu na noze nevadí.
Včera přešel přes celý obývák a zpátky,ještě se mi vysmál do obličeje,když jsem ho chválila.Něco ve stylu: Vím,že jsem šikovný,mě to říkat nemusíš,ale ty sis toho všimla až teď?