ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
20.1.09 21:44

Márty ,teda Emi je šikulka.

Endy ,koukala jsem na ty recepty,vypadá to slibně,ostatně Lukáš sní cokoliv. :wink:

Jo a mám technickou k seznámku,co tam přidat i data našich narozenin?

• Citovat
  • Upravit
2475
20.1.09 22:18

Ahoj holky,tak jsem se taky zaregistrovala na youtube
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
21.1.09 09:36

Bré ranko 8)

Za chvilku vyrážíme na návštěvu za Kubou a Kristinou a tak jenom k těm narozkám .. posílejte SZ, dopíšu tam ty naše datumy :P

Jsem ráda, že Emučák přišel na tenhle způsob chození, záda už dostávala zabrat :D

ANLEO taky moooc hezký fotečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.1.09 11:21

Čau holky, nestíhám.
Endy , prosím, napiš mi, jak se k vám dostanu. Zítra s tím počítám. Jídlo samozřejmě v pohodě, my jsme s emánkem všežravci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
21.1.09 14:35

emanko, sjezd na Zdiby (hned za skladama). Pokracujes na Dolni Chabry. Kdyz dojedes k Bauhausu uhni kolem neho vpravo. Porad po hlavni a dojedes do Cimic. Tam konci silnice teckem u plotu blazince. Uhnes vlevo a na svetlech vpravo a jeste vpravo, porad z kopecka podel plotu blazince. Dojedes na namesti Stere Bohnice (je tam jihocesky statek), uhnes doprava z kopce kolem kostela. Pak zase doleva a to uz je nase ulice, jsme predposledni barak vlevo. Pod nami jsou plechove garaze, tam se muzes otocit a zaparkovat na chodniku nam pod okny. Mame cislo Bohnicka 63/4.

Mam pomale priúojeni, takze ja video nezkouknu, skoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
21.1.09 19:47

Hojas,
s tím nestíháním jsme na tom všechny stejně koukám.
Byli jsme s Lukášem plavat, naučil se,jak má vyplavat sám,když by náhodou spadl do vody. Chytil se buď mě nebo okraje bazénu a vyplaval. A potápěl se sám bez signálu :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3481
22.1.09 09:05

Ahoj
Fyzi , já bych i stíhala, ale není na co reagovat :(
Lukášek je fakt borec, bude po mamince závodně plavat? :) Honza už si plánuje, že ho povede ke sportu co nejdřív. Takže u nás to budou určitě lyže, fotbal, kolo. Já už se tak těším v létě na kolo. Koupíme sedajdu a hlemičku (to jsem zvědavá, jak si ji nechá na hlavě :roll: ) a vyrazíme ne vejlety :potlesk:

Endy , moc hezké fotky u metříku i tam, no, v té ikonce hernajs neumím to pojmenovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.1.09 09:06

jo, zapomněla jsem pochválit Anlei to fotovideo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.1.09 09:08

A KLÁRCE VŠECHNO NEJ K JEDENÁCTIMĚSÍČNINÁM!

http://www.babywelt.cz/…kre-1154.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
22.1.09 10:08

Evi, diky za pochvaly…

U nas se odnaucovani nocnimu kojeni dari, ani nevim, jestli dneska v noci muz vstaval…
Taky vecer je usinani v pohode. Dostane napit mlika, polozim, odejdu, za chvili rev, tak se vratim, stojici Klarku ulozim, chvili pockam a to uz vetsinou usne. Takze do 10 minut hotovo.....chodi spat pred osmou…

jen mi prijde, ze o co min pije v noci, o to vic chce pres den. leze mi do vystrihu a vyhrnuje triko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.1.09 10:20

Klárce vše nej k 11měsícům. Lukýno posílá pusu :srdce: :srdce:

Endy ,mě se Lukáš odstavuje sám. Přes den si dá fakt málokdy a v noci tak 1-2krát. Kojí se pravidelně před usnutím a ráno po probuzení.

Evi ,kolo plánujeme taky, snad se to satánkovi bude líbit.

• Citovat
  • Upravit
3481
22.1.09 10:31

Mám pocit, že se Adam taky nějak sám odstavuje. Přes den si ani nevzpomene a když jsem mu zkusila nabídnout, tak se jen culil, olíznul bradavku a šprtal do ní prstem :roll: před spaním se napije, no a pak kolem 6 ráno (jak kdy) si tak cucne. Zato ráno vypije k snídani 220ml sunaru na ex :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.1.09 10:36

Jo holt už jsou to velcí kluci,na co mámino mlíko.

• Citovat
  • Upravit
3481
22.1.09 11:22

Fyzi, jo, jo, na jednu stranu je mi to líto, že už nechce, ale užiju si to zase u dalšího mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.1.09 13:38

HEJ HOLA 8)

Tak jsme po dnešním plavču. Hojte jsem to naše malý zvíře málem vlastnoručně utopila - omylem :roll: A tak nebylo to nijak drsný, ale lokla si holka :oops: Pak jsme se po plavču a obídku prošli a ještě teď dospává v kočárku - JUPÍÍÍ (abych to nezakřikla :wink: )

FYZ , tak to je mlaďas vodní ďábel 8O Emulí sice na heslo potopim, ale pokaždý si lokne, a to to doma trénujeme při koupání :roll:

ENDY , kéž by se náš tatínek taky tak zdravě naštval a rozhodl se utnout Savečkovi tipec. Bojuju s ní sama, tatínek se vrací poslední dobou v osm večer z práce a má právo na odpočinek a ne na řvoucí mrně. :evil: Chtěla jsem zavést uspávání na střídačku, ale bohužel tatínkovi chybí disciplína, takže PRDLAJZ :twisted:
JUUUU a KLÁRCE FŠECIČKO NEJ K NÁMĚSÍČNINKÁM!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Na vejlety v létě už se taky moc těšim U nás to SNAD bude tak, že v zimě se bude jezdit na lyžích a v létě hrát tenis a jezdit na lyžích. Babička (tchýně) pořád prudí s tim, že chce mít z Emičky krasobruslařku a musí chodit i do baletu, aby měla ladný pohyby (GRRRRR!!!! Moje pankáčský dítě a baletka! BRRRR!!!!). Kéž by se chytl Savec toho, co uvidí u mě a u táty :P

Jo a holky, já fakt nevim, co tomu Emušákovi koupit k těm narozkám U kamarádky jí včera bavilo DUPLO, tak snad to a pak otvírací knížečky…

Jo a jak vaříte babuchy? Já jdu dneska navařit na víkend, asi budu dělat kučecí kuličky - jak je napsané v chytré kuchařce fingerfoods, tak jsem zvědav, jak já, antitalent, to zvládne :D :D :D

A to kojení…asi 1X si Emulí sosne přes den, pak v noci než se usne, ale jinak taky už moc ne. Ale kojim už jenom z jednoho prsu a dokážete si představit jak vypadám jo. jedno prso jak Dolly Baster, druhý je ubožátko vycucaný a pidi - upnutý tričko si vzít nemůžu ani nááááhodou, vypadá to fakt děsně!
A řekněte mi, jak se mrňata naučili pít Sunar, já už ho taky koupila, ale spíš z něj vařim, protože Emulí ho nechce.Chjo…

Tak ju, mrně už se škvíří, tak já mažu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí