ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
15.1.09 21:33

Peťuli , jsi hodná, že jsis vzpomněla, moc děkujeme :wink: a jak se daří? Co umí dvojčátka nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 21:35

8O 8O To jsi teda fakt borec!! Takový sportovec! Z tebe by měl radost můj manžel, cholerický sporťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.1.09 21:36

ahojky vsechny tetuchy!!!!

zas jen na skok, musela sem prijit, ikdyz je uz vecer a poprat :-) :-) :-)
ADÁMKU, krásné první narozeninky našemu malýmu oslavenečkovi!!!!!Přejeme hlavně zdravíčko, kupu štěstíčka a prostě jenom samé krásné dny v tom dalším tvém roce!!!!!

Evi, ten dort vypada ohromne a je videt ze prckovi naramne chutnal, asi ho taky zkusime, jen u nas bude dvakrat :-)

Fyzi, tak to ses teda dobra, zes ten spinning tak zvladla. Ja sem v posledni dobe shniloch jak blazen. Dokopala sem se chodit sice na squash, ale to je tak vsechno.

vic nejak nejsem schopna reagovat, ach jo, nejak to v posledni dobe nestiham sem chodit.
No, u nas jinak je docela veselo, prcci uz se hrozne vnimaji, a nekdy teda z nich fakt nemuzu. Nejvetsi zabava je, kdyz si sednou kazdej z jedne strany dveri a posilaji si je. To je rehot, ze se musim smat taky. Zitra taky valime na plavco, ale celej prosinec sme nechodili, takze ted zaciname tak pomalu :(

Jo, jeste ad golfky :lol: my v nich jezdime tak tusim od rijna :-) ale u nas je to jiny, ja je mam fakt jen do mesta a na takovy ty pochuzky, jdou polohovat skoro az do lehu a hlavne sou fakt lehoucky, oproti nasemu obr kocaru. Uz sem ho v poslendi dobe neumela unest do auta.

tak snad vas doctu, aspon neco malo a budu asopn trosku treba reagovat.
tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.1.09 22:21

AHOJ ADÁMKU … nezapoměly sme na tebe … naopak na Tebe celý den myslíme, jen se sem nějak nemůžeme dostat. Přejeme Ti všechno nejlepší ke krásným prvním narozeninkám … hlavně ať jsi zdravej, krásnej a hodnej chlapeček jako doteď a mamince děláš dál samou radost :-) :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :-) :-) :-) :-)

EVI … dortík je fakt úžasnej !!! Můžeme se taky přidat k opičkám ? :oops: :roll: Jinak je opravdu vidět, že si to Adámek náramně užil. A jak se mu líbila stavebnice ? Chystala jsem se opičit i v tomto … hlavně se mi líbilo, že tam vyloženě píšou, že to prcci můžou strkat do pusiny.

EMANKO … na Šimonkovi a jeho papání jablíčka je vidět, že je to saveček :lol: Papá moc krásně … a ty kukadla jsou opravdu ohromující … kdybych neseděla,tak z nich padnu na zadek :-)
Z Petra si nic nedělej … mužský mají občas takový připomínky, který by měly být adresovány spíš jim :-) Dej vědět jak na tom prcek s magnetem je … to teda není žádná sranda …chudáci rodiče.
Taky gratulujeme k záchodku :-)

ANLEI … Venýsek a žvýkačka … no tak to je pecka :lol:

Peťulinkas a Mose … super, že jste se ukázaly !!!! Choďte častěji :-)
Ann … ty taky :-) A malá je opravdu moc krásná holčička … jako obrázek :-)

Fyz … no tak ty seš teda sportovkyně … klobouk dolů.

S tou malou Eričkou je to teda opravdu hrozný … je mi uplně zle … nedovedu si to představit . Hlavně obdivuju maminku ,,,, já bych o tom určitě nezvládla psát … byla bych taky zralá na blázinec.

S tím Kaplickým je to taky děsný … hlavně,že taková náhoda … asi byl tak šťastnej, že to srfíčko nezvládlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.1.09 22:32

EVI , to jsou krásný fotky! Mně se nejvíc líbí ta poslední, ta je dokonalá :D :D :D

FYZ , tak to jsi slušnej sportovec! 8O Pak nemá být mládě takovej vodní nadšenec 8)

PETULINKAS ahojda :D Představa dítek posílajících si dveře mě pobavila - jak si ty prťanata najdou zábavu v čemkoli co?

Holky, jak jsou na tom prťata s chozením? Emušák teď pořád vyžaduje chození za ručičky (ne, nebojte, nevisí jako opička, snažím se jí držet za tělíčko :wink: ), hrozně jí to baví, ale moje záda teda po 11 měsících začala poprvé protestovat - „celej“ den v předkolonu! A taky se jí hrozně líbí hra na honěnou, to se směje a vejská jak blázen :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 22:37

Tyninko , děkujeme :srdce:
a stavebnice se líbila, uvidíme, co zítra, až se vzbudí. A to víš, že to nutně potřeboval hned ochutnat, hlavně ty gumové mořské potvory :D  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.1.09 22:50

No super fotečky … :-) Adámek je frajer,jak si tam hačá a na taťku nekouká … vypadá to jakože si říká … taťko nech si ty řeči, já si to prozkoumám sám.

Márty… no tak u nás chození neee … i když Viki udělala poslední dny děsnej skok v pohybu … doteď jen seděla a teď se přesune kam potřebuje … dnes se doplazila k židličce a čapla jí a už byla v kleku, ale kolinka v tepláčkách jí na plovoučce podklouzly. Když se šplhala po postýlce, tak se postavila, ale chytala jsem jí … a dnes poprvé, JInak asi týden je nejlepší zábava mě chytnout za ruce a stoupnout si. Myslela jsem, že už bude jen sedět :-) No ale lození u nás asi neporběhne :roll:
Ty záda Ti teda věřím !!!! Já se na toto moc netěším . Už několikrát od porodu jsem nemohla skoro chodit, jak mě záda bolely. Seděla jsem uprostřed bytu s Viki na klíně a brečela, protože jsem už prostě nemohla jít dál. Děsný … a až začne prcina chtít ťapkat, tak to aso bude podobný :cry: :roll: )
No Emička je každopádně šikulka a teď jí to teda asi bude na chvilinku bavit, když jí budeš vodit :-)
Tak já jsu za Viki spát …ráno jdeme do města, tak doufám, že nebude šílenej mráz.
Dobrou holky a Adámkovi krásnou noc ve světě, kde se počítá na roky a ne na měsíce :-) … Jejda … to fakt strašně uteklo, su z toho taky nějaká dojatá .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 22:55

Tyninko, jo, jo, už se nebude přát, jak říká Márty, k náměsíčninám…takže za rok mě, doufám, dojmete zas :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 22:57

No a s chozením…Adam jde i za jednu ruku, když ho chytím, už se nebojí, ale sám nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.1.09 23:23

Teď jsem čatla o dušičce a Eričce … řvu jak želva a je to fakt strašný a hlavně nepochopitelný, proč musí odcházet ze světa i děti!!!!!!!!!!!!
Jen jsem si všimla,že tam holky vlbec nejsou informovaný o tom jak dlouho hrozý SIDS, atd. Myslý si , že do 6měsíců nebo i že jen v šestinedělí.
Ale je děsný,že dušička ten monitor měla a tentokrát ho zapoměla zapnout … to musí být osud, protože jinak to opravdu není možný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.1.09 07:27

Dobré ránko,
holčiny ale to sportování na mě není vidět, to mě štve nejvíc.

Evi ,Adámek si užil i tu stavebnici. A přijde mi,že je hodně podobný na Tebe.

Márty ,Lukáš jde občas sám,jinak za jednu ruku.Za obě nevodím. Když se někam potřebuje dostat,dojde si okolo nábytku nebo leze.

Petulinko ,dvojčata se zabaví sama,jsou šikovní. A dveře jsou dobrá hračka.

Tyninko ,neboj,taky budete lézt.Mě přijde,že ty dětičky udělají skok vždy ze dne na den.

• Citovat
  • Upravit
2724
16.1.09 09:22

Dobré ránečko :D

EVI , tak zase za rok ju? :D

TYNINKO a jak dlouho hrozí SIDS? Už jsem z toho tak zblblá, že jsem večer chodila Emušáka každou chvíli kontrolovat, když spinkala. Zrovna má období, kdy spí jenom na bříšku…chůvičku máme taky zapnutou…ale ani ta jim nepomohla…a monitor už nepoužíváme dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
16.1.09 09:43

EMANKO , jak se vkládají na youtobe ty videa? Asi se tam někde musím zaregistrovat viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
16.1.09 14:46

Ahojky,
Márty , jo musíš se tam zaregistrovat, ale pak je to jednoduchý. Když jsem to zvládla já, tak to zvládneš taky :lol: Šimon nevyžaduje zatím vodění, chodí sám kolem nábytku, nejlepší je to u našich, protože tam mají hodně věcí ve výšce, která mu vyhovuje. A teĎ tak 2 dny si stoupne v prostoru sám s hračkou v ruce a stojí a prohlíží si třeba tu hračku, získává stabilitu. Já mu to vodění nechci moc ukazovat, aby to pak nevyžadoval a chodil rovnou sám. No tak to uvidíme, jak to dodržím.
Jinak včera z těch zpráv jsem fakt byla špatná. Myslím, že je hrozný, že zapomněli zapnout ten monitor, musí mít výčitky svědomí. Třeba by to ani nepomohlo. ale myslet na to, že stačilo zmáčknout čudlík. My monitor už taky tak 2 měsíce nepoužíváme, protože to nešlo, v noci si sednul a začalo to ječet. Uklidňuju se tím, že SIDS je do roka a ten mu už skoro je. Ale taky jsem včera víc kontrolovala. Šimon rád spí na břiše, spí v overalu, v pytli na spaní a přikrytý. Přemýšlím, jestli to není moc, ale zase jenom v pytli by mu byla zima. Nebo jen slabší deku? Nebo zkusit bez pytle. Ale on se odkope a je schopný spát do rána odkopaný, pytel je jistota.
Petulinkas , posílání dveří je fakt super, tohle výhoda dvojčat, že se samy zabaví, a bude to čím dál lepší.
Evo , fotky moc hezký, dort dostal zabrat, jste ho pak jedli lžičkou rovnou ze stolu, ne? :lol:
Ještě nemám zprávy, co s Petra kolegy synem, jen že ze Slanýho z nemocnice je poslali do Motola, že si tady s tím nevědí rady. Snad nemohl ten magnet být tak velký, aby ho nevykakal, když ho spolknul. Snad.
Já se snad půjdu natáhnout, Šimon spí a mě se zavírají oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.1.09 20:34

Ahojky,
tak se dívám, že všichni asi víkendujete, že?
Márty … SIDS hrozí jak píše Emanka do roka.
Od babičky kamarádce na něj zemřela vnučka a už jí byl skoro rok!!!!!
Emanko si myslím, že je teda šimonek nabalenej až až.
Viki teda spí v overálku pod peřinou a odkope se vždycky. Nesnáší být přikrytá a nebo mát jakkoliv omezovaný nožky, takže nechce ani pytel, ale když jsem ji zkoušela pytel, tak jsem jí ho dávala místo peřiny.
A monitor by přece neměl reagovat, když je mimo něj. Mě tady když jsem zkoušela jak je citlivej ( protože mě zajímalo, jak zaznamená dech když je to tak nepatrný ) tak normálně stačilo,když jsem se lehce dotkla matrace a už to reagovalo jakože na pohyb, takže sem se nesměla vůbec dotýkat postýlky když jsem spala a snímalo to celkem dobře i když nebylo mimčo přímo na desce.
Já jsem dneska nechala Viki matlat se v mističce, když jsem jí dávala večeři a díky tomu snědla uplně všechno, ale taky kolem ní bylo všechno zapatlané až hrůza :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí