Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Emanko,dost zajímavý odkaz.
Sestřenka,dnes 35letá,prý řešila čůrání vestoje jako dívka školou povinná. ASI jí to objednám k narozeninám
![]()
Emanko všechno nejlepší k narozeninám !!!!!!!
![]()
Já mám doma malýho ukňučence … zase krvácí dásničky.
Odkaz je teda drsnej … to by mě nenapadlo.
Fyz … sestřenka by měla určitě radost ![]()
Ahoj,
Emanko, nahodou je to vec k nezaplaceni, kdyz cestujes na dovolenou autobusem. Staci porovnat delku fronty pred panskyma a damskyma zachodkama. Uz jsem o tom slysela, ale ta cena je uff uff.....
Tyninko, kolik ma Viki zoubku? Me si Klarka asi ctyrikrat prokousla horni ret nebo dasnicku spodnima zubama, kdyz lezla a spadla na bradu…
Ahoj Endy,
koukám, že už máš počítač v provozu … no to je super ![]()
Viki má teš 6 zoubků … 2 dole a 4 nahoře. Měla tu krev na kartáčku, když sme čistily zubáky
Má to vždycky takový se vším všudy chudina .
To musela Klárka dost plakat, že? To si ta Kája od Kamarádky prokousla pusinu a plakala, tak že sme musely foukat, aby se nadechla a neodpadla nám. ![]()
Endy,čauky,pc funguje?
Tyninko,nevím,co se dneska dějě,ale na plavču řvaly všechny děti v kurzu,i před námi i po nás.
Jinak mám doma zlatíčko,v 18:30 byl posteli tuhoň a spí do 7. Doufám,že druhé dítě nebude satánek.
Dobrý podvečír,
dneska krmil, koupal a uspával tatínek a mlaďoch vytuh bez kojení
Maminka byla na kalanetice a teď necítí nohy, ruce, břicho
ale bylo to fajn, mám předplaceno na půl roku, tak mě to donutí chodit
Každé pátky máme ve školičce aerobic (hodina za 25Kč) i s hlídáním prcků vedle v místnosti, tak to je taky super, určitě to s kámoškou vyzkoušíme.
A na mě začíná padat nostalgie…za chvíli mi praskne voda, já si v rychlosti ještě umyju a vyfénuju vlasy, abych při tom porodu vypadala k světu, žeeee
a naivně si myslím, že Aďost bude za chvíli na světě, v autě už si vsugeruju křížové bolesti
a na monitoru v porodce se culím na druhou maminu, která to má fakt za pár, jak se svíjí při kontrakcích a já nechápu, co jako dělá, že já přece taky rodím a nevyšiluju tak ![]()
Evi
![]()
Tyninko, brecela, ale nijak extra moc. Spis to vypadalo strasidelne, kdyz ji tekla krev se slinama z koutku…
Jj, notas uz je zas v poradku a ja mam zas malo casu na vsechno. Je to fakt zavislost jako bejk… Kdyz clovek nemuze na net, tak seto da prekousnout, ale kdyz muze a odolat…to se neda…
Endy, to je fajn, že už jsi zpět. A o té závislosti na PC mi ani nemluv
si říkám, co bych dělala před 20 lety?
no jo, asi vím, uměla bych zřejmě plést, háčkovat, šít, přečetla bych kopu knížek… ![]()
Fyz. - asi mají dětičky těžký den. U nás je teď bohužel už třetí
A Luky je šikula že tak hezky spinká. Stejně tak i Šimonek ..... to by mě taky potěšilo
No Viki tak krásně spinkala, tak do 4., 5. měsíce, pak se to nějak začalo kazit.
EVI … no tak to je super, že to chlapi, tak krásně zvládly a hlavně že jsi měla chvilku pro sebe.
A nostalgie je teda krásná … je šílený, že už je to rok. Připadá mi to opravdu jako včera … jestli to tak poletí dál, tak jsem za chvilku v důchodu ![]()
Jo internet … to je opravdová závislost … zrovna dneska jsem si říkala, že bych to měla omezit ![]()
U nás už se taky hezky spí, teď dorazil taťka z Maďarska, tak snad se mrňous nevzbudí, ať máme chvilku klídek ![]()
O netu mi ani nemluvte, noťas tady na mě každou chvilku rká a hlásí se „zapni mě!Zapni mě!!!!!“ Mamči jsem se ptala, jak to mohla před 30ti lety vydržet, žádnej net, žádnej pořádnej seriálek v telce…bych si připadala hrozně sama, kdybych si TADY nemohla pokecat ![]()
U nás dneska dobrý, žádný brektoy se nekonaly. Pročítala jsem si holky z ledna a řešej tam ty záchvaty vzteku…jak kdyby těm ledňátkům Saveček z oka vypadl ![]()
Dobré ránko,
Evi ,no uteklo to strašně rychle ten rok,co? Jaký bude mít Adámek dort?
Mě se podařilo objednat se na spinning,jdu ve čtvrtek s kámoškou a koupím si permici,at´ si táta taky zkusí být sám doma s dítětem.
Endy ,závislost je to hrozná,ale dá se vydržet ![]()
Márty ,no před 30lety nebyl čas,když vezmu jak se pralo,málokdo měl automatickou pračku,žádné jídlo ve skleničkách,tak musely být mamky pěkně vyšťavené.
Mizíme na nákup do Tesca,pleny,prací prášek,klasika. A odpoledne zase plaváníčko. ![]()
http://www.akcniceny.cz/…k/4308/p/11/
slevy v Tescu na vyzivy a dalsi......
Fyzi , dort mu dnes budu patlat osobně
ale jen z jogurtu, piškotů a ovoce. Inspiroval mě jeden dort od Inge z prosince 2007, tak to zkusím, doufám, že se mi to podaří…
Jinak o dort na focení
s jedničkou se už nahlásila prababička, že ho upeče (ale nevím, jestli ví, že ho Adámek jíst nebude
) Je sice výborný, ale ořechový a ten rozhodně Adam ani neochutná.