Poradna duly
Jana Čurdová
PROČ?? Klidně vlítni, budem rády
A Adrianka je moc krásná holčička, to jsou kukadla!
Ahoj ANN,koukej se tu opravdu občas stavit a divnýho neni nic
koukej se s námi podělit o zážitky s vaší princeznou,je fakt povedená,krásná holčička ![]()
Evi,díky,já si taky myslím že bude lepší novej,a když bude nějakej problém tak bude 2 roky v záruce,stejně si myslím že v létě půjdem do těh energy ale pššššššš,manžel to ještě netuší
![]()
no asi jo,jsem se nemohla rozhodnout tak takhle vyzkoušim oba
![]()
Jste zalta, tak já se polepším ![]()
Anleo, to jsi borec, to by mi doma neprošlo ![]()
to já si to okecám
,pusu mám na to prořízlou dost
![]()
teť na zimu bude lepší carrera a v létě to bude chtít něco vzdušnějšího přeci
![]()
HOlky, architektovi Kaplickýmu se dneska narodila dcera a on umřel na selhání srdce. Mě to děsně dostalo.
Emanko,ono se to stalo už včera,odpoledne se dcerka narodila a on večer zkolaboval…taky jsem o tom četla ![]()
ADÁMKU! KRASNĚ SI UŽIJ DNEŠNÍ VELKÝ DEN a připojujeme se s Emušákem k ostatním tetám s přáníčkem všeho NEJ
![]()
EVI , dort je krásnej! Hlavně pak Adámka vyfoť jak se do něj pustil !!! ![]()
ANN , ahojda! To je dost, že ses taky ukázala, zrovna předevšírem jsem sem mrskala seznámek a vzpomněla si na tebe ![]()
EMANKO , včera jsem na to taky koukala jak puk. To musí být pro tu manželku fakt příšerný! Když si vzpomenu, v jakym rozpokložení jsem byla po porodu já, tak tohle by mě teda pěkně uzemnilo (ne tak za „normálních“ okolností)…a co to mrně viď, na narozky mít víročí úmrtí táty ![]()
Včera byl vůbec divnej dne na špatný zprávy…ještě to miminko Dušičky… ![]()
Nooo, a my jsme dneska už po plavču. Emušák se u toho plavče řehtá jako blázen (letorka je z ní hotová), pak jsme si dali oběd v herně, Emušák si pohrál s dětičkama a nejvíc se jí líbila skluzavka, pak jsme se za řevu (ale podstatně menšího než posledně - asi byla potvůrka unavená) ustrojili do kočárku a ještě jsem ji na hoďku povozila venku Není tam takový zima jak teď ty poslední dny. Teď tady úřaduje v baťohu ![]()
Pravda, bylo to včera, to jsem si nevšimla. Neumím si představit být v kůži jeho ženy. On byl ale děsný romantik a zrovna tak odešel.
Márty , jaký miminko Dušičky?
TeĎ to hlavní, Adámku, naše nejstarší miminko, přejeme Ti krásný narozeniny a nezlob mamku, to ty ale neděláš. A Evi , hezky zavzpomínej, uteklo to strašně. Ale až dneska večer, co?
Dneska jsem nahrála Šimona, jak baští jabko, můžete mrknout, jestli máte chuť.
Holky, já vím, že je to blbý, ale já si prostě myslím, že v 71letech už by dítě člověk mít neměl… ale ženy a toho mimča mi líto je, to zas jo…
Márty tady na doplnění seznámku:
6m - 73 cm, 6975g
8m - 74cm, 8395g
10m - 78cm,9450g
EMANKO , koukni do srpňátek 08…holčička Erička se Dušičce udusila zvratkama. Taková krásná, usměvavá 5ti měsíční šmudlinka. Koukala jsem i na fotky - prostě mi to hlava nebere…
ANN , doplníme ![]()
A juknu na to video ![]()
Emanko , video super
Já se prostě budu opět opakovat, ale ty Šimonkovy kukadla…já jsem z nich paf ![]()
A děkujeme za přání, ale narodil se dnes brzy ráno v 01:14 Ty mi teda, Emanko, přeješ, prý až dnes večer, to bych jim tam chcípla ![]()
Márty , tak dortík alá „Hádek“ dobrý, jo? Jsem na něj fakt zvědavá, už se nemůžu dočkat, až přijde tatík z práce a Aďos se vychrupčí do růžova ![]()