ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
15.1.09 10:56

PROČ?? Klidně vlítni, budem rády :wink: A Adrianka je moc krásná holčička, to jsou kukadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.1.09 10:59

Ahoj ANN,koukej se tu opravdu občas stavit a divnýho neni nic :lol: koukej se s námi podělit o zážitky s vaší princeznou,je fakt povedená,krásná holčička :lol:
Evi,díky,já si taky myslím že bude lepší novej,a když bude nějakej problém tak bude 2 roky v záruce,stejně si myslím že v létě půjdem do těh energy ale pššššššš,manžel to ještě netuší :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 11:02

:lol: :lol: ty jsi číslo :lol: :lol: tak v létě budeš drandit s energy marine ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.1.09 11:03

no asi jo,jsem se nemohla rozhodnout tak takhle vyzkoušim oba :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.1.09 11:05

Jste zalta, tak já se polepším :lol:

Anleo, to jsi borec, to by mi doma neprošlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.1.09 11:12

to já si to okecám :lol: :lol: :lol: ,pusu mám na to prořízlou dost :lol: :lol: :lol:
teť na zimu bude lepší carrera a v létě to bude chtít něco vzdušnějšího přeci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.1.09 13:16

HOlky, architektovi Kaplickýmu se dneska narodila dcera a on umřel na selhání srdce. Mě to děsně dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.1.09 13:22

Emanko,ono se to stalo už včera,odpoledne se dcerka narodila a on večer zkolaboval…taky jsem o tom četla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.1.09 13:32

ADÁMKU! KRASNĚ SI UŽIJ DNEŠNÍ VELKÝ DEN a připojujeme se s Emušákem k ostatním tetám s přáníčkem všeho NEJ :D :D :D

EVI , dort je krásnej! Hlavně pak Adámka vyfoť jak se do něj pustil !!! :P

ANN , ahojda! To je dost, že ses taky ukázala, zrovna předevšírem jsem sem mrskala seznámek a vzpomněla si na tebe :wink:

EMANKO , včera jsem na to taky koukala jak puk. To musí být pro tu manželku fakt příšerný! Když si vzpomenu, v jakym rozpokložení jsem byla po porodu já, tak tohle by mě teda pěkně uzemnilo (ne tak za „normálních“ okolností)…a co to mrně viď, na narozky mít víročí úmrtí táty :roll:

Včera byl vůbec divnej dne na špatný zprávy…ještě to miminko Dušičky… :cry:

Nooo, a my jsme dneska už po plavču. Emušák se u toho plavče řehtá jako blázen (letorka je z ní hotová), pak jsme si dali oběd v herně, Emušák si pohrál s dětičkama a nejvíc se jí líbila skluzavka, pak jsme se za řevu (ale podstatně menšího než posledně - asi byla potvůrka unavená) ustrojili do kočárku a ještě jsem ji na hoďku povozila venku Není tam takový zima jak teď ty poslední dny. Teď tady úřaduje v baťohu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.1.09 14:06

Pravda, bylo to včera, to jsem si nevšimla. Neumím si představit být v kůži jeho ženy. On byl ale děsný romantik a zrovna tak odešel.

Márty , jaký miminko Dušičky?

TeĎ to hlavní, Adámku, naše nejstarší miminko, přejeme Ti krásný narozeniny a nezlob mamku, to ty ale neděláš. A Evi , hezky zavzpomínej, uteklo to strašně. Ale až dneska večer, co?

Dneska jsem nahrála Šimona, jak baští jabko, můžete mrknout, jestli máte chuť.

http://www.youtube.com/Emanek111

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.1.09 14:11

Holky, já vím, že je to blbý, ale já si prostě myslím, že v 71letech už by dítě člověk mít neměl… ale ženy a toho mimča mi líto je, to zas jo…

Márty tady na doplnění seznámku:
6m - 73 cm, 6975g
8m - 74cm, 8395g
10m - 78cm,9450g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.1.09 14:22

EMANKO , koukni do srpňátek 08…holčička Erička se Dušičce udusila zvratkama. Taková krásná, usměvavá 5ti měsíční šmudlinka. Koukala jsem i na fotky - prostě mi to hlava nebere…

ANN , doplníme :wink:

A juknu na to video :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 14:28

Emanko , video super :D Já se prostě budu opět opakovat, ale ty Šimonkovy kukadla…já jsem z nich paf :srdce:

A děkujeme za přání, ale narodil se dnes brzy ráno v 01:14 Ty mi teda, Emanko, přeješ, prý až dnes večer, to bych jim tam chcípla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.1.09 14:29

Joooo, Šimáček je pěknej jedlík ovoce!!!! :wink: :wink: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 14:29

Márty , tak dortík alá „Hádek“ dobrý, jo? Jsem na něj fakt zvědavá, už se nemůžu dočkat, až přijde tatík z práce a Aďos se vychrupčí do růžova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí