ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
15.1.09 08:46

Adámku,všecičko nej nej nej k 1 narozeninám :-) :-) :-)
Emanko,ta základka je v rozdělově u kostela,23. tam jdeme k zápisu a kdyby ji nevzaly tak jde do Libušína,tam už je přijatá od loňskýho zápisu,do tý Prahy asi fakt ne,to by si myslim všechno jenom zhoršilo.
Jsem se opravdu smála že máš výčitky kvůly jedný miňonce :lol: ,tohle fakt neřešim,Vena sní celý kávěnky,radši sůšy bez čokošky jinak je jak prasátko,ale minule snědl Alence všechny čokoládky od mikuláše a taky jsem to neřešila,on to pak určitě vyběhá ty nabraný kila,aspoň to bude pořádnej chlap :lol:
Márty,přesně jak psala Evča,mi máme ten tobogán a ještě houpací houkací motorku,jsem chtěla houpacího koně ale tatínek koupil motorku,asi v tom neviděl rozdíl,já teda jo :lol: koník je hezčí a dřevěnej a ta motorka…no škoda mluvit,a ještě k tomu dostane originál overálek od yamahy,tatínek je trošku cvok a synáček to odnáší :lol:
Holky,včera jsem ještě nakoukla do toho srpna,je to hrozný ale bohužel se takový věci dějou…je to nespravedlivý…
Evi,rozhoduju se nad tímhle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale asi půjdem do toho novýho,přecejenom je k němu dvouletá záruka,já nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
15.1.09 09:48

Adámkovi všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví a lásky celé rodině - užijte si krásné první narozeniny!!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.1.09 09:50

Ahoj Mose :lol:
asi toho máš moc viť,už jsi se tu pěkně dlouho neukázala,co doma? co Vojtíšek? co kočičáci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 10:18

SIMSALA BIM :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.1.09 10:20

Evi ,to je nádhera :potlesk: :potlesk: :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
3481
15.1.09 10:21

Děkujeme za přání a zvlášť od Mose, která se tu tak dlouho neukázala a přišla Aďulovi popřát :srdce: Adámek moc děkuje, teď si dává šlofíčka a já alespoň zpatlala ten dort. Jsem to frajerka dala na stříbrný tááác a je upatlaný jak od největší šmudly :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 10:23

Fyzi, děkuji :oops: :D Myslela jsem, že to bude horší, ale kupodivu to šlo fajn. Dala jsem tam dost piškotů, takže se to přendávalo dobře. Ale jedno tykadlo tam drží jaksi na heslo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.1.09 10:28

Evi,já už ti psala komentář do galerky,dortík vypadá fakt SUPER :lol: :lol: :lol: jsi šikulka,povedl se :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 10:29

a přidávám snídaňová fota…labužníček si pochutnává na rohlíku s Lučinou :D  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 10:31

Anlei, děkuji :D jste mě potěšily, to je super den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.1.09 10:37

nemáš zač děkovat,ty jsi super šikulka,dortík se fakt povedl :lol:
A super den je,vždyť první narozeniny našich zlatíček jsou jen jednou tak si to mamino pořádně užijte :lol:
A dávala jsem ti sem odkaz na ty kočárky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.1.09 10:43

Ahoj holky 8)

Dlouho jsem se tu neukázala :oops: ale nedá mi to a musím popřát Adámkovi všecičko nej k prvnímu roku!!!! :-) :-) :-) To není možný, jak to všechno rychle uteklo 8O
Evi, dort se Ti opavdu moc povedl je nádherný! Jsi šikulka!

A všem ostatním musím napsat, že se tu miminka náramně povedla, jsou krásný šikovný,jen zírám!

Jinak my se máme dobře, nechodíme (teda jen za ručičky), ale kecáme o sto šest a samý kraviny děláme :lol:

Tak se holky mějte, hlavně se opatrujte a buďte zdraví a v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 10:53

Dokonce i Ann přišla popřát…holky, vy mě snad chcete rozbrečet nebo co… :cry: :D A MY ZASE PŘEJEME ADRIANCE VŠE NEJ K 11 MĚSÍCŮM!

A stav se u nás občas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 10:54

Anlei , jo, vidíš, jsem zapomněla reagovat na ty carrery. Já bych šla do nového, pokud jsou za stejnou cenu, to bych neváhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.1.09 10:55

Jé, děkujeme a zastavíme :wink: Jsem to ostuda, jak jsem tu dýl nebyla, tak mi to pak přišlo divný sem jen tak vlítnout :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí