ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
12.1.09 13:03

Anlei s buzzem si nebyla spokojená?
Já myslím , že když si je pořádně v klidu vyzkoušíš oba dva v obchodě, tak se rozhodneš správně.
Jaktože u Energy uvádí jen váhu kostry? To je trochu blbý,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.1.09 13:03

TYNINKO , jo, je to z louže pod okap, ale aspoň mě nežižle, což mi bylo krajně nepříjemný. Čas strávenej uspáváním jsem zatím neušetřila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
12.1.09 13:11

tyninko: buzz,jako spokojenost byla ale už byl okoukanej a já se zamilovala do těh modrozelenejch golfek jané,než jsem začala číst různé diskuze a narazila jsem na carreru :lol:
Tyninko, a stěma psychickejma problémama,pomohlo ti něco nebo to pak vyšumělo,přestalo samo?
Alenka to dělá jen když je ve společnosti někoho,nechaly ji tam hrát si na chodbě a měly 2 doktorky otevřený db´veře a sledovaly její chování,když byla sama a myslela si že ji nikdo nevidí tak tam s uklízečkou a sama s hračkama mluvila normálně bez zadrhnutí,jak viděla mě tak začala koktat,ale ve školce taky nejsem a koktá tam
Mám si každej den vyhradit třeba jen 10 min. jen pro ni a chovat ji jako miminko,mazlit se s ní,chovat se k ní jako k Venýsovi,24. tam jdeme na konzultaci a poraděj nám jak se k ní chovat,já nevim jestly to dělá schválně nebo nevědomky podvvědomě,ale prý je hodně citlivá a všechno si moc bere,třeba se to tou školou z který mají všichni doktoři strach zlepší,je to s kočičkou naší těžký a to ji chceme pořídit ještě jednoho brášku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.1.09 13:21

Anlei, a proč ne sestřičku? :D To je super, že uvažujete ještě o prckovi. A za jak dlouho? A snad se to Alence tou školou spraví a ne zhorší. Bude mít nové kamarády, povinnosti, bude už velká školačka, bude mít učení, bude velká ségra :)

Tyninko, mám dva bráchy a ten jeden se narodil, když jsem měla 13, takže vím, jaké to je, starat se o něj a taky mě dlouho bral jako takovou druhou mámu. Co jsem se osamostatnila, tak na sebe pořád tak držíme, ptáme se jeden po druhém a já na něj fakt nedám dopustit :oops: Naši měli a mají rádi společnost, takže byl Péťovi necelý rok a oni si občas zašli do hospůdky zahrát s kytarama a zazpívat a já v noci klechtala s Peťulou na ruce sunar 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
12.1.09 13:26

Evi,kartářka nám předpověděla ještě jednoho kluka tak s tim tak nějak počítám eže to bude zase kluk :lol: a prej spolu s manžou budeme napořád :lol:
Já si právě taky myslim že bude mít ve škole kamarády a bude mít jiný starosti a že to bude lepší,uvidíme v září,ona se nás kočička ptala jestly nemůže dostat ještě jeden ten odklad že by chtěla zůstat ještě ve školce :lol:
Márty,videa super,je tam vidět že ten energy je menší a na skládání jednoduší a lehčí,ta carrera je taková robustní,ale 100% rozhodnutá pořád nejsem :wink:
Jo a taky že prý je energy pro vysoké maminky že mají vysoko ty madla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
12.1.09 13:30

A mám také mladšího brášku,o 14 let,taky jsem ho musela hlídat a starat se o něj,pak mám ještě další 2 brášky,jeden je o 2 roky starší a druhej o 2 roky mladší,jsme velká rodina ale bohužel rozsetá po světě :?
Evi,já se musim zeptat dr.kdy bysme mohly,už teť dostala ta děloha po těh císařech zabrat ale zase je nechci moc daleko od sebe
Ona i AJJa a Emanka půjdou do 3 že jo holky,že mě v tom nenecháte samotnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.1.09 14:22

My taky chceme pro Emušáka ještě parťáka :D … ale teď ještě ne-e :wink: Chcem si užít Emulínas :P … a pak to bydlení a ostatní praktické věci … bla,bla,bla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.1.09 14:47

Sakra, jsem napsala tak dlouhý příspěvek a omylek vytáhla nohou PC ze zdi :lol:
Anleo , jsem se už bála, co se s váma děje, to je dobře, že ses ozvala. Nemáš taky zborcený klenby na nohou na chodidlech? Já než to ráno rozejdu, tak to taky dost bolí. Pedikérka říkala, že to odezní a zase se to vrátí, je fakt, že je to už lepší než dřív. to máš jako zavodněný nohy, když je máš oteklý? to je teda pecháček. Tak doufám, že přijedete jindy.
Alenka je asi hodně citlivá, psala jsem už, že s Bárou jsme taky párkrát byli u dětský psycholožky, když se Petr k nám nastěhoval, ale problém se za půl roku vyřešil. Alenka si to víc bere a ten šok z Vašíka taky určitě udělal svý. KDyž jste byly tady u nás a mluvila se mnou sama, tak koktala hodně, ale pak, když blbla s Barčou, tak jsem si taky všimla, že tolik nezadrhává. Kamarádka logopedka mi vyprávěla, jak se jí malý pacient rozkoktal po rozvodu ze střídavý péče, nakonec maminka ustoupila a zůstal žít s tatínkem.
Mě už to taky napadlo, že vy byste ještě mohli do dalšího mimouše. Jak už jsem psala, mě doktoři dost odrazovali kvůli těm 2 císařům, tak se schválně zeptej toho tvýho dr.,, jsem zvědavá na názor jinýho. Ale už jsem pročítala i virtuální poradnu doktora od Apolináře myslím na www.porodnice.cz, podobných dotazů tam byly mraky a dr. vždycky napsal, že nikdo z něj nedostane větu, že doporučuje 3. císaře, že riziko tam je, ale je malé. Ségra kolegy z práce, která je věřící, přežila 5 císařů!!!!
Ohledně kočárků, speedi je fakt blbej s tím polohováním, na to potřebuješ 3 ruce v zimě s fusakem. V létě to asi bude lepší. Nicméně do dalšího kočárku zatím nejdu, to, co plánujete vy, jsou městský kočárky, na cesty a tak, my na vesnici asi zůstaneme u nafukovacích koleček.
Holky, jak jste psaly, jak jste se musely starat o mladší sourozence, doufám, že to s Barčou ukočíruju a nebudu jí přetěžovat. Stará se o něj hodně, ale bere si ho hodně sama, snad jí to zatím nevadí. Strašně s ním blbne a vymýšlí mu přezdívky, neuvěřitelně trhlý, teď mu říká chalupáři a Dano Batulková :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.1.09 14:52

He, he, chalupáři a Dano Batulková :lol: Ta tvoje Barča je teda fakt číslo :lol: Ta se jednou ve světě neztratí, holka. No je vidět, že je spokojená a má fajn dětství :wink:
A ohledně toho starání se o bráchu…já to taky dělala děsně ráda, brávala si ho ven a tak, a když jsem chtěla být s holkama, tak jsem samo mohla, snad jsem tu tu nenapsala, že jsem byla zatěžovaná nedobrovolně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
12.1.09 15:29

Emanko,my jsme se na toho třetího císaře ptaly už v porodnici :lol: Bylo mi vysvětleno že to bude opět od začátku bráno jako rizikové těhotenství,opět ukončeno v 38 týdnu ale že prý když budeme chtít že do toho můžeme jít.Je jasný že ti žádný doktor oficiálně neřekne že ti to doporučuje,kdyby se cokoly stalo tak by on z toho měl problémy,to úplně chápu,jo a pak doporučujou podvázání vaječníků kvůly případnému dalšímu těhotenství,aspoň by byla vyřešena antikoncepce i když by mi to bylo asi líto,bych si připadala méně ceně,ale my určitě do toho třetího půjdeme :lol: :lol: :lol: a doufám že Vy taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.1.09 15:57

Anlei, a to nemůžeš rodit normálně? To už víš, že to by to byl další císař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
12.1.09 16:01

Evi,po dvou císařech už nenechaj rodit normálně,bylo by to moc velký ryziko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.1.09 16:03

Aha, vidíš, to jsem nevěděla… A proč jsi vlastně měla u Vendelínka plánovaného císaře? Jsem zvědavá, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
12.1.09 16:09

Evi,protože mě nechaly předtim rodit normálně,malej nesestupoval a stejně se muselo na akutního císaře a prcka už nezachránily tak s Vendelínkem to byl plánovanej císař aby se předešlo komplikacím a hlavně to bylo rok po prvním císaři tak by mohla prasknout děloha při normálním porodu,udělalo se to proto aby to dopadlo dobře,aby vyloučily jakýkoly ryziko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
12.1.09 17:20

Ahoj tety,
jenom letecky zdravím a přidávám míry do seznámku,v 10měsících 9930gramů a 77,5cm .

Byli jsme s Lukáškem cvičit a nechat udělat fotky,no za 80 fotek 500Kč,hnus velebnosti.

Anleo ,s golfkama neporadím,zatím o nich vůbec neuvažuju. Alenka jde teď zase k zápisu,že? S koktáním, ona si to beruška všechno bere, se mi zdá z toho,co píšeš.

Emanko ,Bára je dobrá,kde na Batulkové byla?

Koukám,že nikdo z nás nechce zůstat u jedináčka. :wink:

Jo byla jsem na finannčním úřadě,kvůli daňovému přiznání a mazec,mají v tom chaos.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex