ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
5.1.09 20:29

A na rajčeti bych taky měla máknout … chybí mi tam tři měsíce a focení taky neni kompletní … no jdu na to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.1.09 21:11

No jo, Tyninko, ale ta fotka, jak tam jsem s Honzou, tak ta je ještě z doby před těhu :( Jsem ji našla mezi fotkama v PC a líbila se mi, tak jsem si ji tam šoupla, ale aktuální teda rozhodně není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.1.09 21:15

No ale dávala jsi do galerky fotky i po těhu přeci … třeba ta mnohogenerační. Ty jsi v těhu nějak víc přibrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.1.09 21:18

jo, vlastně, ty máš paměť :D mám navrch cca 10kg a je to znát, připadám si taková macatá všeobecně, ta kila se mi rozlila do celého těla. Si vždycky představím, že mám na sobě naplácaných 10 sáčků mouky a je mi zle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.1.09 21:31

Tak v tom případě to máš šikovně rozložené a neni to teda vidět :lol:
V těhu mi nikdo nevěřil, že mám navrch 25kg, ale bylo to tam a já jsem to přesně jak ty říkáš cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.1.09 08:09

Dobré ránko,
holky klííd,vypadáme všechny výborně :wink: :wink: Se přece nebudeme stresovat váhou ne?

My jdeme plavat,tak doufám,že mi dítě neumrzne.Až se vrátíme,hodím vás sem Zápisky z horského deníku,co nechal původní majitel na wc u nás v bytě na dveřích.

• Citovat
  • Upravit
2681
6.1.09 11:14

čau, to je mrazejk, co? :lol: Mně teda, Fyzi , máma zatrhla jet na plavání kvůli přechodu z tepla do mrazu, že by to odstonal. Ale myslím, že to bylo hlavně kvůli tomu, že nechtěla, abych v tom sněhu řídila. My asi fakt nepojedem. Šimon má ke všemu opruzenou prdku, stalo se včera, že se pokakal v noci a byl v tom, chudinka, do rána, tentokrát jsem to neucítila. Od tý doby má pěkně rudou prdku, ještě včera kakal snad 5×, takže se mu to zhoršuje. Dneska jsem rozfajrovala krb, dala před něj deku, vysypala hračky a byl hodinu s nahou, snad to pomůže.
Dala jsem ho spát do předsíně a trochu otevřela dveře ven, takže je tam 5 st. Venku je mínus 9, to už je asi moc i s pláštěnkou.
Tyninko , co chce „výrobce tvýho pokladu“, jestli se můžu zeptat? Platit alimenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
6.1.09 11:16

Jo - Petr mluvil ze spaní, asi ve 2 ráno mi najednou povídá: „Utři si pusu, ty čuně“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.1.09 19:39

Emanko ,my máme plavčo 10minut cesty pěšky,takže v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
6.1.09 19:54

Zápisky z horského deníku
4.9.
Přestěhovalijsme se do našeho nového domu v Krkonoších.Bože,je tu jako v ráji.
11.10
Vyjel jsem si do okolí a viděl nějaké jeleny,jejich majestátnost mě uchvátila.Těším se,až začne sněžit.
15.11
Začala lovecká sezona.Nedokážu pochopit,jak může někdo zabít něco tak úžasného jako je jelen.Jsou to ta nejúžasnější zvířata na světě.
2.12
V noci koněčně sněžilo,proházeli jsem příjezdovou cestu a udělali super koulovačku(já vyhrál).Potom projel kolem sněžný pluh a my museli proházet znovu příjezdovou cestu.Miluju Krkonoše!
12.12
Další sníh připadl přes noc-sněžný pluh si zopakoval žertík s příjezdovou cestou.
19.12
Kvůli zahrnuté příjezdové cestě jsem se nedostal do práce.
24.12
Veselé Vánoce,víc toho posraného sněhu. Jsme přesvědčenej,že sněžný pluh čeká za rohem dokud neproházím příjezdovou cestu.
26.12
Jsem už unavenej z odhazování toho bílýho bordelu co nahrne sněžný pluh na příjezdovou cestu.Jestli někdy dostanu do rukou toho debila,co řídí sněžný pluh,tak ho,přísahám Bohu,zabiju.Na tuto noc hlásí 30čísel sněhu,víte kolik je to lopat?
27.12
Meteorolog se zmýlil,napadlo 110čísel toho bílýho bordelu.Snežný pluh uvízl v závěji a ten parchant si přišel půjčit moji lopatu. Tak jsem mu řekl,že jsem jich polámal 6 při odhazování sněhu,kterej navezl na moji příjezdovou cestu.Pak jsem o něj tu poslední přerazil.
4.1
Konečně jsem se dostal do krámu pro nějaký jídlo a na zpáteční cestě mi vběhnul jelen přímo pod auto.Škoda na autě 100 000Kč. Divím se,že ty parohatý bestie nevymlátili lovci v listopadu všechny.
3.5
Stěhuji se na Moravu. Nedokážu pochopit,jak někdo může žít v takovém Bohem zapomenutém místě. Miluju Moravu…

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
6.1.09 19:56

Dneska jsem viděla silničáře,tak jsem si říkala,že se musím podělit o toto literární dílo zejména v Ladovské zimě :wink:

• Citovat
  • Upravit
431
6.1.09 22:08

Ahoj holky,
tady je nějak mrtvo.
Fyz. … no tak zápisky naprosto super … pobavila jsem sde
Emanko … ty jsi mě taky pobavila … noční výkřiky jsou fakt úžasný :lol: :lol: :lol: To v noci potěší.
A to se týče „vynálezce“ tak chce hlavně vídat Viki … prej by teda platil cokoliv, ale já bych ho hlavně poslala z fleku na psychiatrii. Ozývá se vždycky po pár měsící … jednou chce k soudu, že teda Viki není jeho a nebude muset platit a podruhé ji chce vidět, pak že nás miluje a potom že si fandím a jde mu jen o ni a má ji rád. NIKDY ji neviděl. Původně jsem myslela že to bude „uplně“ normální a bude se s malou vídat, atd, ale když řekl, že ji teda nechce a nemám ho uvádět jako otce a že si to možná rozmyslí, ale to už si vyřeší sám se sebou … no tak to pro mě prostě skončil.
Já kdybych se rozhodla, že ji nechci ( to si teda nedokážu představit ), jak mi spousta lidí vč. jeho navrhla, tak bych ji neměla a nedalo by se to vrátit zpět, tak co si myslí !!! Ach jo, ale u soudu by to asi haj.. vyhrál.

Se strašně omlouvám, že sem se tady tak vybila, ale jak o něm začnu psat nebo mluvit, tak se to všechno nahrne a takto to pak vypadá. :roll: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.1.09 23:48

Zdárek 8)

FYZ , díkes za pobavení :D :D :D

EMANKO , taky slušnej noční výkon :D Jsem se málem utopila v čaji :P

TYNINKO , nedokážu si představit, že bych byla v tvojí situaci. Pan Výrobce by si měl zajít k Chocholouškovi - fakt! Držim palce, ať dá pokoj :evil: A s kámošou z porodnice vypadáte jako kámošky co se znají leta! :D

Jinak jsem dneska s Emušákem plavčo taky vynechali. Při představě toho studenýho bazénu v kombinaci s mrazem venku…a ještě bych nemohla jet autem, páč na něm jsou letní gumy, což by v tomhle počásku bylo pěkně vo hubu, zkrátka, počkáme si do čtvrtka na teplej juklíkovskej bazének, kterej máme taky 10 min. od baráku jako FYZ .
JO A MÁME KONEČNĚ PROŘEZANOU DOJKU! Je to už pěkně zubatý mimčo, tak jsem jí na vaši radu dneska koupila na chleba místo Kiri tu Lučinu, ať si kouše. Apropó TYNINKO , jak se tvářila Viki na chlebík? :wink:
No a máme doma tátu, protože se včera vrátil z tenisu s hejblejma zádama, takže pracuje z domova…jupí, ještě si ho doma trochu užíváme :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
7.1.09 08:08

Čus mamuchy :lol:
Fyzi,pobavila jsi nás všechny,super :pankac:
Emanko,Petr takhle ze spaní deocela perlí :lol:
Tyninko,stvořitel je dost divnej,bych ho poslala do určitých míst,neví co chce :roll:
Márty,taťku doma závidíme,ten náš jel dneska v půl 8 a dorazí až kolem 23,po práci jezdí dělat ještě zedničinu takže doma fakt jen přespává :evil:
Ajji,jak já ti závidim lehoučkou Vikinku,včera jsem měla Vendu celej den na ruce a dneska mě obě ruce bolej a nemůžu s nima pomalu ani hejbat,to samí záda a nohy,njn,má už možná kolem 11-12 kg tak už se pronese
Ptaly jste se na řízek,ona mu většina tý strouhanky opadala ale i to co tam zůstalo tak schrupnul,má 3 zuby ale rozžižlá si všechno,dokonce i kolečko uheráku což absolutně nechápu,je to tvrdý a jemu z toho fakt nic nezbyde,jestly to nevdechuje celý :lol:
Teť tu uzmul kávěnky a to už posnídal banán a bobíka,je to otesánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
7.1.09 09:58

Dobré ránko,
u nás zase sněží,ani ven se jít nedá.Satánek má vyrážku an břiše a na zádech,suchou kůži,přemýšlím,jestli to není sprcháčem z DM co jsme dostali a obsahuje heřmánek.

Jídlo ,Lukáš je fakt jak prokopnutej,včera po obědě si dal přesnídávku,pak užíral perníčky,s Pavlem měl kus chleba se šunkou,mě sežral půl chleba s máslem a tvrdým sýrem a je ještě si dal na noc kaši a dojel se mým mlíkem. To dítě nás jednou sní všechny.
Jinak jste mě navnadily s červenou čočkou,už je koupená a zkusím ji uvařit o víkendu.

Tyninko ,stvořilel neví co chce. A u soudu vyhrát nemusí,udělají se testy otcovství a je jasno.Viktorka je kouzelná,šikovná panenka,neví o co se okrádá.Tatínek :x

Márty ,náš táta šel do práce s angínou,ez něj by se to u hasičů sesypalo.

Anleo ,Venda je taky správnej jedlík.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí