ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
4.1.09 22:57

Jé, LUCI ahooooj! A jaký to je chodit do práce? Není ti po Terce smutno? Já si teda nedokážu představit, že bych teď Savečka „opustila“ :D

ENDY , rozbitej PC je pro nás matky na matečský katastrofa, zažila jsem teď na vlastní kůži, takže jsem kamaráda, co nám zprovoznil noťas, opravdu tu chvíli milovala :D :D :D

EVI ty ukecaná osobo! :P :P :P

Jo a k dovednostem Emulí jo? Takže lezeme jak ďas, ukecaná je až hrůza, ráno se budíme tak, že spí u nás v posteli, takže si sedne, něco kecá tou svojí hatmatilkou a rozhazuje u toho srandovně rukama :D Ze slov umí mama, tata, baba, deda, obcas teta pak da, be, de, rozumí už hezky, když jí ukazuju Maxe apod. a začali jsme vychovávat, takže už neleze Maxovi do žrádla a nešahá na notebook (ale obrečela to héééérečka) Pak teda stojí a chodí kolem nábytku a s pomocí ťape i mimo jeho dosah :wink: , jo a děsně se vzteká. Normálnš hodí mostík - prohne se v zídech jak luk a řve a řve a řve - a to hlavně u oblíkání, posazování do kočárku nebo u soukání se do autosedačky :roll: :roll: :roll:
Jo a jí už krásně kousky jídla. zeleninu, brambory, kuřecí masíčko, ukusuje chleba se sýrem a okurky hadovky - ta miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.1.09 23:16

TAk jsem od kojení zase tady..... ahoj Márty … no tak super že jste si to užili :-) I když ten začátek byl trošku šok :-)
Taky ti děkuji, že jsi taky hodila delší příspěvek :-)
A s tím sunarem nevím … ale u nás je to taky spíš o žužlání … pije chviličku, pak uplně vytihne a když jí chci cecek odebrat, tak funí a otevřenou papulkou hledá po celým polštáči a jak mě chytí, tak se s úlevou ale se sílou šelmy přisaje a drží se jak klíště. Stane se, že má prso v puse snad celou noc… já su polámaná a uzuřená, protože se nemůžu ani otočit a zlatíčko je spokojený :-)
Jen by mě zajímalo, jak toto budeme nenásilně odnaučovat :-) Spíš to bude asi násilně, že? A na to já nemám … když zuří ) což moc nedělá), tak ji nechám klidně řvát, ale jak je to srdcový, tak to mi nejde.
Márty, takže vychováváte?No tak taky bysme měli začít. Dělají vaše prťata „malá“ ? Viki by nejraději drancovala a přitom mi připadne, že opravdu moc dobře ví co po ní chceme. No je to potvůrka.
Ale co se oblíkání a podobných věcí týče, tak to ji nevadí. Jenom teď moc neprožívá kočárek.
Jo a holky, už jdete do golfek? Já myslela, že aý tak na léto.
A kupovaly jste už někdo větší autosedačku? A pokud ano, tak jakou?Mám pocit, že už ste tady o tom psaly, ale nemůžu to najít :oops:
Chystám se na to v lednu nebo v únoru, ale pořád váhám a hlavně jsem si vybrala typy, který stojí 5-8tis. :roll: Ale zase sme v tom autě fakt často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.1.09 23:18

jo jo … a jaký sýry prckům dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.1.09 23:49

TYNINKO , chlebík Emulí mažu sýrem KIRI, prej se ještě doporučuje Lučina, ale ta se hůř roztírá. A autosedačku jsme ještě nekupovali, ale už máme vybráno Römer King Plus, stojí kolem 5tis., ale na týhle věci bych opravdu zrovna nešetřila…a po golfkách se koukám, protože pojedeme v březnu do Alp a nevim, jak bychom se naskládali s tim obr Landrem do auta, takže pokud to pujde, tak vezmem asi ty golfky Daj se lehčeji složit i do kabinkový lanovky…jsou úplně do lehu, takže se v nich Emulí vyspí a vejde se do nich i fusak od Emitexu, kterej máme, tak snad nebude problém.

A malá trénujeme na kočičákovi. Je z toho celej nakřivo :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.1.09 23:50

TYNINKO , chlebík Emulí mažu sýrem KIRI, prej se ještě doporučuje Lučina, ale ta se hůř roztírá. A autosedačku jsme ještě nekupovali, ale už máme vybráno Römer King Plus, stojí kolem 5tis., ale na týhle věci bych opravdu zrovna nešetřila…a po golfkách se koukám, protože pojedeme v březnu do Alp a nevim, jak bychom se naskládali s tim obr Landrem do auta, takže pokud to pujde, tak vezmem asi ty golfky Daj se lehčeji složit i do kabinkový lanovky…jsou úplně do lehu, takže se v nich Emulí vyspí a vejde se do nich i fusak od Emitexu, kterej máme, tak snad nebude problém.

A s tim žižláním mi to povídej, občas je mi to už pěkně nepříjemný :evil: Ale celou noc prso teda fakt Emušák nemá, to bych se asi zbláznila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.1.09 23:53

A s tim žižláním mi to povídej, občas je mi to už pěkně nepříjemný :evil: Ale celou noc prso teda fakt Emušák nemá, to bych se asi zbláznila! Odnaučování bude asi boj, radši mi o tom ani nemluv. Už jsem se o to párkrát pokusila a byl z toho hysterák jak blázen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.1.09 09:05

Dobré ránko,
u nás pořád sněží a vstáváme čím dál později. Naštěstí nám skončil hlavní úklid,tak pozorujeme s Lukáškem souseda,jak maká.

Tyninko ,auosedačku máme Romer King plus,v barvě pierre.Golfky kupovat nebudeme,jsem spokojená s kočárem,navíc Lukáš je hodně dlouhý a nevím,jak by se mi na golfáče vlezl,aby se v případě nouze v nich i vyspal.

Márty ,super fotky,jako vždy. A teda popis bydlení,dost drsný.Ale hlavně,že jste si to užili.

Kojení chci utnout na jaře,chceme druhé dítě.Lukáš si dá tak 2krát v noci,přes den nechce,jen občas.
Jídlo,on nejí,ale fakt žere. Dneska se nasnídal a pak pochtíval i moji snídani.

• Citovat
  • Upravit
431
5.1.09 09:15

Dorbé ráno,
tak Márty … tu autosedačku mám v rozmyslu taky :-ú Buď tuto a nebo ještě Maxi-cosi Tobi. CHtěla jsem s isofixem, ale to mi asi nepůjde do auta podle těch jejich tabulek. Pravda … na tomto se šetřit nemá. Taky je to jedna s mála věcí, kterou bych nekoupila použitou.
Zkusím kiri … děkuji :-) Viki mlsá jen rohlík a ne chleba se tváří divně.
A dnes vstala frajerka v šest, tak jsem jí strčila žižlátko a chrněla ještě chvíli dál … doufám, že to byl omyl :-) Naštěstí si pak uloví hračky a mě nechá ještě tak hodinku spát :-) No a z prsa teda opravdu někdy šílím a nepříjemný je to taky, ale teď jsem četla, že je to přínosný nejméně do 2 let :roll: No dýl bych to pak asi nevydržela :lol: :lol: :lol:
Jo a golfky super, když jsou polohovatelný. Je fakt že s tím obříkem sporťákem cestovat je blbý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.1.09 09:20

Fyz … děkuji, tak do ní asi taky půjdeme, když je ozkoušená :-)
No je fajn, že Luky jí hezky … je to o starost míň navíc když i hezky spinká, tak je to uplně super.
Jo a Márty, fotky jsou fakt super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.1.09 12:50

No supeeer, konečně jste něco napsaly, baby jedny :D :wink:
Se mi o některých z vás v noci zdálo :lol: Hlavním bodem bylo to, že jsem vařila oběd pro tolik prcků a nejvděčnějším strávníkem byl Lukášek :) toho si pamatuju, že pořád za mnou běhal a otevíral pusinku a já byla z něj celá nadšená, že tak krásně papá :lol: Taky tam byla Viktorka od Ajjii a Emušáček, Vojtík od Mose a Klárka s Endy :) Já už z toho emimi začínám asi bláznit :lol:

Fyzi , fotka je skvělá :lol: ale představovala jsem si Tě, podle Tvého popisu, fakt jako obryni Stáňu v jeslích :lol: nicméně musím s politováním říct, že jsi byla sice trošku větší, ale jinak pěkné dítko, žádný kolos!

a ač nerada, musím se přiznat, jak to s tou mou pamětí doopravdy je :D já mám totiž ty datumy narození dětiček napsané v kalendáři 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.1.09 13:00

Anlei , díky za info o Sanduli. Fakt to ta holka nemá jednoduché :(

Endy , ať máš opět PC v pořádku, kdesi jsem vyšmírovala Tvůj výrobek, hodil by se mi do pokojíku :lol: jsi šikulka! 

Tyninko , teda, tak to musí být fakt záhul spát tak, aby Vikinka měla Tvůj cecík na dosah 8O To je teda Vikoušek velký závisláček. Já bych s tím asi udělala rázný proces (i když se mi to kecá, já vím :roll: kdo ví, co bych dělala já, kdybych byla v Tvé situaci…) Ale držím palce, ať to nějak rychle vyřešíte…přeci takhle nebudeš spát do Viktorčiných 2 let!

Márty , podařená akcička, jen co je pravda :D a trošku i závidím tu vaši sehranou partičku, fakt to vypadá, že jste si to užili. A ta jedna holčina (blondýna s ananasem na hlavě), je zřejmě hooodně akční, co? :lol: Myslím, že jsem si jí všimla už kdysi na fotkách z léta z chatičky 8)
Komentáře k fotkám opět luxusní, už týden jsem furt šmírovala, jestli sis je nehodila na rajče, tak jsem se konečně dočkala a nezklama jsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
5.1.09 13:27

Ahoj,

Adámek šel po víc jak měsíci do školky už se tak těšil, že ráno ani nesnídal. :lol: Mi z toho bylo až smutno, ale je fakt, že mezi vrtevníkama mu bude fajn. Akorát teda doufám, že zas hned neonemocní :( :roll: a my jsme šly s Viktorkou do školičky a taky byla nadšená že je s vrstevníkama :lol: Ráno zas bantovala v 6 v noci se furt budí takže jsme si cestou ze školky daly procházku a před školičkou si schrupla a vzbudila se do dobré nálady :D

Autosedačku taky plánujem koupit tak nějak na jaro. My máme docela čas když nám to naše mimi váží ani ne 8 kg :lol: a taky se mi líbí ta maxi-cosi tobi tak uvidíme.

Já se dneska poprvé chystám dát Viktorce chleba se sýrem teda s lučinou. Nechci být otravná, ale já bych kiri ještě nedávala. Prý to není nic kvalitního ani zdravého aspoň nám to říkala dr. ve cvičení :? prý je na to jen velká reklama tak nevím :nevim:

MÁRTY vítej zpátky akce byla jistě vydařená i když popis místa pobytu celkem síla 8O :lol: ale hlavně, že jste si to užili :wink:

TYNINKO já mám Viktorku taky celou noc v posteli. Raubířka se budí i co hodinu takže asi vím jak se cítíš :roll:

ENDY přeju ať brzy zprovozníte PC bez internetu je to šílené jak bez toho kdysi mohli existovat 8O :lol:

A někteří chlapi to je fakt hnus fialový :roll: těžko k tomu něco dodávat.

EMANKO mi se to tady taky nechtělo psát, ale ani u nás nebyly svátky růžové. Komu by se líbilo kdyby jejich taťka byl furt v práci zatímco všude jinde jsou všichni v rodinném kruhu pohodička. Je to tak každý rok a já to prostě nepřekousnu a ani nechci.

Doufám, že dneska přijde Adam z práce brzy. Slíbila jsem Adámkovi, že pro něho přijdu do školky se sáňkama a táhnout Adámka na saních a Viki v kočárku se mi moc nechce.

Tak a další dlouhý příspěvek je tu :D

Jo EVI ty jsi fakt úžasná, že sis napsala do kalendáře všechny „naše“ mimina :) no a ten sen možná znamenal, že u vás budem jejich první narozky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.1.09 13:39

jo, Ajjii, Tobě jsem ještě zapomněla napsat…koukala jsem do naší galerky a objevila fotky od Tebe. To, že máš krásně dětičky a že ty jsi taky kus, to vím už dávno, ale teď už taky vím, po kom jsi tak pěkná. Tvoje maminka je tedy velice pěkná a udržovaná paní, to teda čučím 8O Asi má na sebe čas, dopřeje si pěkně solárko, kosmetiku, kadeřníka, co? Kolik jí je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.1.09 13:40

Ahoj mamuchy,
tady sněží a sněží… Ráno jsem musela na Kladno a jednou se mi to smeklo,měla jsem fakt nahnáno,ale pak už to šlo,silničáři jsou opět zaskočeni a neni je nikde vidět :evil:
Venýno má kapky a sirup a budeme léčit a léčit,snad se mu brzy uleví..
Ajji,včera jsem na tebe myslela,Venda usnul až ve 23: 35,koukala jsem na hodinky,závidim dětičky co chodí v 7-8 spát,u nás je to tak 10-11 a včera půl 12 :roll: a jak krásně spával v postýlce tak teť ani omylem,přez den spí jednou a to ho uhoupu v kočárku a večer ho uspáváme u nás v postely,postýlka slouží jako odkladiště prádla :roll:
Spí sice celou noc,teda on se budí ale vezme si hrníček a nebo dudlíka a spí dál,ale ráno pořád ta 6,dýl nevydrží.
Dneska je celej den protivnej,vzteklej,já jsem protivná,vzteklá,jsme dvojka k pohledání :wink:
Ani jsem se Vám nepochlubila,rýsuje se mi jeden kšeftík,kdysi jsem malovala jedný známí našeho kamaráda pokojíček,krtečka a jeho kamarády,celou stěnu jsem jí počmárala :lol: , no a její švagrová otevírá ve Strašnicích mateřský centrum a chce pomalovat zdi,uvidim jak se dohodneme až to uvidim ale docela se těšim že vypadnu od dětí a vyřádim se :lol:
Nejlepší je že maluju pokojíčky dětem všude okolo a ty naše tam mají jenom iáčka,nějak nejsem schopna se k tomu doma dokopat,představa by byla ale lenost je silnější než já :lol:
Teť mi volala pani že mi tobogán převezly z čerňáku do kobylis tak tam ráno zajedu,Vena bude muset chvilku počkat u taťky v krámě a nebo ho vezmu sebou,snad to zvládne
Emanko: spálená ručička,chudák Šíma,já se toho děsně bojim ale jak topíme celj den a jde od toho velký teplo tak to zatim Venýse neláká a taky jak je okolo ten schod tak se mu nechce na něj lízt,zatim
Ještě jsem něco chtěla,.....jóó´´ouž vim,včera jsem se chytla s tchíní,no chytla,ona mi flákla s telefonem,volala jestly jí půjčíme foťák že jí puberťáci střílej puk do vrat a má je celý omlácený a ona si je chce vyfotit že půjde na obecní úřad že když je rybník obce,a oni střílej ten puk z rybníka takže jí obec nechá opravit ty omlácený vrata,snažila jsem se jí vysvětlit že to s ní nikdo na obci řešit nebude a že má jít za těma klukama a nebo rodičema,a ona se normálně urazila a flákla mi telefonem a už s námi nekomunikuje,já to nechápu,nevim co jsem udělala špatně, a Vašek mě pak seřval že když si to myslí že jí mám nechat bejt a nehádat se s ní,přijdu si jak z jiný planety,člověk nemůže nic říct,jsem si ulevila,sory holky :lol:
Tak já jdu něco dělat,doufám teda,a holky,já běžně zapomínám prádlo v pračce,teť tam zrovna jedno zapomenutý mám a nechce se mi k němu hlásit, a ta kupa prádla na žehlení :roll: ,fakt ostuda,ale já to tak nesnášim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.1.09 13:50

Tyninko,k tomu kojení,takhle jsem měla závislou Alenku,kojila jsem ji 18 měsíců a pak násilně odstavila,ono domluvou a nebo nabízením něčeho jiného to nešlo,proplakala 3 noci a pak už to bylo v pohodě,ale zase se pak naučila na lahvičku od jupíku se šťávou tak pak bylo další odbourávání toho.
Pořád mi lezla pod tričko a chtěla si podumlat,když někde viděla prsa tak hned ham ham,v noci jsem spala bez trička aby se slečna mohla obsloužit sama a já se vyspala,byla jsem z toho unavená vyšťavená,najednu stranu jsem ráda že Venýs neni takovej závisláček ale Aenka zase neměla dudlíka což Venýs jo.
Fyzi,myslím že většího jedlíka než my nemáte,my totiž máme otesánka,žere neskutečně,sní svoji porci a ještě pak spucuje moji a nemůže vidět někoho otvírat pusu,hned chce taky,a cokoly,je mu to jeno, a my už dáváme normálně naše jídlo,míň kořeněný ale nevařim mu nic extra,holky,jak on miluje svíčkovou s knedlíkem,na vánoce měl řízek,i se s trouhankou a salát,u sousedů vyjedl z tácku všechno cukroví,Alence snědl čokoládové figurky,taky už okusil psí granule a popel z krbu,chodí a dloube beton a ten taky jí,prostě nenasytnej otesánek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí