ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
3.1.09 22:38

no joooo jsem zapomněla že znáš celý seznámek zpaměti a máš přehled jako nikdo :lol: :lol: :lol: no jo už letos :roll: nem§žu si uvědomit koho mi připomíná ale až na to přijdu dám vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
3.1.09 22:59

Tak jdu taky spát. Dobrou a díky za večerní pokec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 23:12

Ajjii, já jsem taky ráda pokecala :wink: Dobrou, ještě si před spaním prolítnu ten seznámek, abych se ho pořádně doučila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
4.1.09 09:33

Nazdárek tetky,
chceme vás s Terezkou moc moc pozdravit. Omlouvám se, nějak jsem neměla poslední 2 měsíce vůbec čas mezi vás dojít. Dřív jsem aspoň dočítala, ale teď už vůbec nic.
Tak to jen shrnu co je u nás nového.
Já už teda tvrdě makám , od 2.1.09 jsem nastoupila do práce na místo matrikářky.. docela pakárna, ale lepší než účetnictví, tam jsem se vracet nechtěla. Končíme první kurz plavání.. potápíme se.. Terezka leze jako zběsilá, ve stoje se frajerka začíná pouštět, že by i chtěla sama, ale pak stejně po chvilce sebou bechne na zem. Ukecaná je jak 100 čertů, když jí řeknu, tak mi poví, tata, baba, děda, teta, ale máma ani náhodou, dokonce na psy říká haf, vidí babičku tak taky poví baba, dělá paci paci úplně sama, užá jak je veliká, v noci jsme konečně začali už asi 3 týden dobře spát, jinak to byla hrůza a děs. Zub nemáme stále žádný, i když doje obě jedničky, vypadají už 2 týdny, že jsou na spadnutí, nějak se jim nechce. S jídlem bojujeme stále.. jediné co krásně papá, když jí naháním po bytě a ona si u toho hraje, tak to jí jako otesánek, ale aby jedla jako civilizované miminko, tak to pojí jako vrabeček. Máme 7 kg, nic moc, ale jsme zdraví a čilí až moc, naše Mudra to neřeší, že prostě takové děti už tam taky měla. Holky, nechcete se některá obětovat a napsat mi aspoň ve zkratce co je u koho nového? Nějak bych asi nezvládla dočítat zpětně tolik stránek. Prosím prosím… smutně koukám.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
4.1.09 09:40

Ajjo, z toho si nic nedělej, Terezka má taky 68-74 a její kamarádi mladší mají 80-86 takže to prostě neřeším. Asi na tom budeme stejně, akorát že Viki asi váží víc než Terezka ne? Hodně moc dlouho jsem to řešila.. ale dneska když chodíme cvičit a plavat, tak má Terezka proti těm puclatějším dětem hodně velký náskok, někteří ani nelezou a ona už by nejraději sama chodila.. kolem nábytku běhá úplně sama a je nadšená. Nedělá ji problém si dát nohu do pusy a kluci ze cvičení třeba nikdy nohu v puse neměli, protože přes ten pupek ji tam nenarvou. :lol: Takže i to má své výhody. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
4.1.09 09:41

Evi a bramboru má Terezka taky moc ráda, vždycky se u toho začla krásně smát.. a taky pomáhá mamince ukazovat rukama.. je fakt, že to cvičení k něčemu opravdu bylo, tam nás naučili hodně říkanek a k tomu pohyby a to Terezka miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.1.09 11:15

Ahoj Luci huráááá že jste se holky ukázaly :D no o moc větší Viktorka nebude má cca 7,7kg a taky je pořád bezzubá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.1.09 14:41

Čaues tetiny,
Luciáši,to je super,že se vám vede dobře, Terezka je moc šikovná a nemusí být jak hromotluk. Však důležité je,že je zdravá.

Ajjoo,Evča má pamět,to se musí nechat.

Evi,takže speciálně pro Tebe, fotak ve 3letech z jeslí,horní řada uprostřed,nejvyšší blonďatá s nasupeným výrazem,který mi zůstal 

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
4.1.09 14:43

Jo a to mě ještě moje milovaná maminka peskovala,že mám stát trošku neviditelně. Šla kolem s bratrem v kočárku. :twisted: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2475
4.1.09 16:03

Ahoj holky,
Luci,jak píše Ajjaa,huráááá že jste se ozvaly :lol:
Holky,psala jsem si se Sandulkou,má holka nějaké problémy doma s Tibim,zjistily jsme že jsou všechny chlapy úplně stejný,taky zabrousil na lidé.cz jako můj manžel a zaujaly ho tam ty vychrtlý zmalovaný mladý ......,bych tam ženatejm chlapům zakázala přístup,u nás to odnesly rozbité dveře a nádobí u Sanduly pc :lol:
Všechny Vás pozdravuje,Rozi bolí prořezávání zoubků a jinak nic nového ani nevim :lol:
Holky,tady chumelí a chumelí…chodíme s Alenkou zase bruslit na rybník,je to super,Venýs je zachumlanej v kočáře,má chudák zase rýmu a kašle jak tuberák,mám pocit že to má opět na průduškách,zítra s ním skočím k dr,ale nechci aby měl další antibiotika :roll:
Fyzi,fotečky super,Lukášek na sáňkách vypadá fakt jak velkej kluk :lol:
My už taky nosíme vel. 80/ 86 ale teť se nám to už naštěstí zastavilo tak nám snad vydrží trochu dýl.
Tak tady mám ten příspěvek rozepsaný už od poledne a nejsem schopna ho dopsat tak to už ukončim a kdybych na něco zapoměla tak dopíšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.1.09 20:54

Ahoj,
Evo, Ajji a Fyzi , vy jste nám prošustrovaly skor 2 stránky úplně samy! Hlavně, že máte všechny vypraný a pověšený prádlo :lol: Já se hlásím k těm, kdo prádlo zapomínají v pračce, docela pravidelně.
Fyzi , ty jsi byla fakt pořízek, taková něžná holčička :lol: Já jsem zvědavá, jak naroste Báru, taky tuším pěknou čáru, v 11 letech má 164 cm :lol: Už nosí moje oblečení i boty.
Luciáši , fajn, že jsi se ukázala. Teď, když chodíš do práce, budeš mít spoustu času na chat, ne? :lol:
Anleo , pozdravuj Sandulu, tak proto se neozývá, odneslo to PC :cry: Já musím přiznat, nějak se mi to tu nechtělo ventilovat, naše vánoční prázdniny byly pěkně hnusný, dost jsme se hádali, jsem z toho celá zdeprimovaná. Takže ne problémy jako máte vy dvě, ale taky a jiný :lol: Bohužel já bych to řešila, že bych o tom pořád mluvila a Petr to takhle nemá. Takže na sebe čumíme. Už se docela těším na normální provoz. Až se Venoušek uzdraví, tak se na nás přijeďte podívat, těším se na nějaký návštěvy, potřebuju se vymluvit :lol:
Jo abych nezapomněla, pozdravuje vás všechny Endy , mají rozbitý noťas a všechny jí chybíme. I já :wink:
Od úterka mají být děsný mrazy, to jsem zvědavá, jak bude šimon usínat doma přes den.
Tak zatím - proč já mám ty příspěvky vždycky tak dlouhý????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.1.09 21:47

Emanko ,co bychom pro zařazení Evy mezi zasloužilé kecalky s Ajjoou neudělaly :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
431
4.1.09 21:52

Ahoj holky,
tak včera jste to tady hezky rozbalily … chtěla jsem se přidat, ale odvolala mě Viki, takže jsem měla po kecání :-)
Chudák Sandul … snad bude brzy líp … Ti chlapi sou v tomto fakt příšerní
Ajjo … děkuji za přání - chlap by se hodil, ale když to tak vidím okolo a tady čtu … tak si to vždycky rozmyslím :-) Taky mě občas dost otravuje „výrobce“ toho mýho pokladu a shodila jsem díky němu přes Vánoce 2 kg.
Jinak Ajjo … asi Ti to nepomůže, ale s Viktorkama jsme na tom podobně - teda jen s tím spinkáním, protože váhu a výšku máme dost vysokou :-) A naopak pohyblivá moc prcina není, ale už se to trošku mění což se mi moc nelíbí protože mi končí chvíle klidu a budu za ní muset běhat … a to se vracím do školy - ach jo … vůbec se mi nechce !!!!
Jo to spinkání ,,,, usína se u prsu a vzhůru je snad každých 5 min.! A poslední 2 noci měla bdělou pauzu od 22:30h. do 00:30h. - opravdu sem se radovala. No a neulidní ji opět nic jinýho než prso.
Jsem přemýšlela, že bxch si nechala patentovat nějaký dudlík ve tvaru prsu :-)
Anlei … Vendík je šikula … chodítko hrošíka máme taky, ale zatím stojí v koutě.
Emanko … prohádaný - teda spíš promlčený svátky mě mrzí -… bejvalej to tak taky měl, že mlčel. A já jsem pak supěla okolo, protože jsem to potřebovala řešit … takže tě chápu.
Jo a nechali sme se inspirovat helmičkou a je to velký pomocník … nemusím tak hlídat a Viki se může klidně svalit a nenásleduje křik. Pořídila jsem ji i té kamarádce z porodnice, protože je trochu míň ostražitá a její malá byla na zemi snad jaždých 5 minut a většinou na hlavičce,
No a co se týče délky příspěvků … tak si s tím asi nelam hlavu … já jsem to zase přehltila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.1.09 22:16

EVI … gratuluji k zasloužilé kecalce
Fyz … no tak malinká jsi teda nebyla :-)
Luky na sáňkách je machr a ta fotka od tchánů je taky super.
Luci … fajn, že ses ukázala a Terezka je šikovná holčička.
Endy … taky pozdravujeme … bez počítače je to těžký :-)

No a jinak Viki je poslední 2 týdny strašně protivná … nejí, nespí a pořád kňučí a sípe se mi po nohavicích.
Dneska už to bylo lepší a dokonce si dala rajskou … chtěla jsem jí ji dát s kuskusem, ale ten nechtěla, tak jsem byla ráda aspoň za to.
Na a důvod toho všeho jsou ty proklatý zuby!!! Během dvou dnů ji vyrostly 3 zuby nahoře!!!! 8O 8O 8O 8O
No hrůza … asi před 3týdny ji jako první ze zubů nahoře vyrostla dvojka.
2.1. jí vyrašily obě jedničky nahoře a 3.1. druhá dvojka nohoře. No tak mám doma malou zubatičku :-)
Jinak ještě neleze ( a asi ani nebude ) po čtyřech. Teď si kleká, když má u čeho a omylem si i u skříňky stoupla. Jinak jen hačá a válí se.
Ale umí berany, berany duc… tak,tak všelijak …paci, paci, teď je super zábava dělat prstíkama o spodní ret brm, brm a dává pusinku … ale jen panence, mě nee. První slovo bylo Eli … to je náš pejsek hodně používá kde je a nejraději tancuje. Hlavně to bude tvrdohlavá potvůrka !!! Umí toho velkou spoustu, ale nerada to dělá, když ostatní chcou. Většinou, když si ji nevšímáme a nebo aby náhodou neusnula :-)
No a už je zase vzhůru … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.1.09 22:46

Nazdááááár! 8)

Tak se hlásím opět do klubu :D a přidávám se k těm, co zapomínají prádlo v pračce, k pozorovatelům odtékající špinavé vody z praného prádla, extra systému věšení čistého-voňavého prádla, k mrnatům co nosí velikost 74-80, do klubu uspavačů háďat u prsu a buzení se nejmíň 5× za noc…a nehlásím se mezi obříky v předškolkovém věku :wink: a k těm, co mají doma „zdivočelé tatínky“ :evil:

Uf, fakt musím zaklepat (ťuk, ťuk)…vánoce a Silvestr se nám vyvedli. Fotky už jsou na rajčeti :D :D :D Nalovili jsme kešky při výletech po Praze a horách (ano, byli jsme na nich :wink: ), Jaromír mi dost pomáhal s Emušákem i v kuchyni … zkrátka jsme si to letos opravdu užili :D Ale ani se mi to tu nechce nějak rozepisovat, když máte některý doma takový problémky. Ale taky máme občas doma zamračeno :wink: - jako všude :?

Jinak Silvestra strávenýho na horách jsme si užili s bandou Bylo nás 14 lidí v neskutečný chatrči Když jsme přijeli na místo a Jaromír šel s kámošem na průzkum, tak se vrátili s tím, že i Sněženky a Machři proti tomu bydleli v Interkontinentálu :P Musim říct, že první dojem byl „proboha!Tady s dítětem nestrávim ani minutu!!!“, ale poté, co jsem dala na postel dvojtý prostěradlo, dvojtě povlíkla peřiny a na gauč hodila další dvě vrstvy prostěradel, jsem se hodila do klidu a nakonec jsme vydrželi 4 dny. Sice pan kotelník v těch mrazech moc netopil,takže k ránu to v vypadalo, že spíme venku na „čerstvém vzduchu“ a dva dny netekla teplá voda a z kohoutku netekly div krychličky (ať žijou vlhčený ubrousky!!!!!), ale nejspíš ubytko stálo v silvestrovském čase 100,– za noc, takže si nemůžem moc stěžovat. Jo a kdybyste dámy viděli tu kuchyni 8O 8O 8O No, hegeš, raději jsme si neuvařili ani polívku - ale měli jsme navaříno z domova, takže to bylo OK a Emušák papal skleničky. Asi si možná klepete na čelo, kam jsem to s tak malym děckem vlezla, ale ona byla jinak fakt nezkutečná prdel :P Měli jsme celá banda pro sebe jedno celý patro, a to, že uprostřed patra byla velká společenská místnost ze který se vcházelo do pokojů, takže Emulí jsem měla hned vedle v pokoji a jinak se kalilo tam. Sice jsem si neodpočinula od rutiny kolem Savečka, ale dostala jsem se mezi lidi a něco se dělo :D A půlnoc na Silvestra jsem strávila s Emičkou v posteli, protože se pár minut před 12tou probudila a zrovna jsem se uspávali při rachotu z rachejtlý (ostatní slavili před barákem), ale to mi vůbec nevadil, bylo to milý popřát si vše nej s tim drobkem v náručí :D :D :D Táta s náma na tu půlnoc byl v pokoji,ale pak jsem ho poslala za ostatníma řádit ven :D Taky jsme prubli sáňky po mě. Savec byl zabalenej v beránku a vozil se jak královnička, ale moc jí to holku nebralo, takže táta musel zout snowboarda a vyrazili jsme ulovit kešku Na Vyhlídku :D

A vůbec, to bylo fajn, ale už je to za námi a začíná nám zase normální režim. Táta bude chodit v půl devátý do práce a vracet se po sedmý večer… :cry: Líbilo se nám, mít ho doma :wink:

Tenhle týden začínáme chodit na to plavčo do Juklíka a snad se mi povede koupit golfky Jane energy. Vymyslela jsem si, že chci oranžovo-tyrkysový, který se samozřejmě už nevyráběj Ozvala se mi ale jedna paní, že mi skoro nové prodá za poloviční cenu, takže by nám zbylo i na koberec na hraní pro Emušáka :D Tak kéž by to vyšlo!

Jo a chtěla jsem se zeptat, dáváte prťatům ještě mlíko? Myslim tim Sunar apod. dneska jsem byli na návštěvě a bavila jsem se známou o tom usínání u prsu a prej jestli jsem Emušákovi zkusila nabídnout mlíko z lahve místo prsu. Její Kubík prej neměl problém … no nevim, jestli by to zabralo, protože ona to prso - potvůrka - nechce kvůli hladu, ale kvůli žižlání…

Uf, kdo tady psal, že má problém s dlouhými příspěvky?????? :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital