Poradna duly
Jana Čurdová
Fyzi,super že už můžeš v poho mluvit ![]()
My jsme zítra s dětma doma,jen o půlnoci vzbudíme Alenku aby si s námi přiťukla a práskla s taťkou nějakou tu rajechtly ![]()
Asi to bude jako jiný běžný den,jen nachystám nějaký chlebíčky a jednohubky a to je vše,nic zvláštního nechystáme
Se těšim na fotky a hlavně komentáře od Márty,ta nás vždycky všechny pobaví co holky ![]()
Holky,veselého silvestra s těma našema prďolkama a ať je ten další rok podle Vašich představ,taky přejeme hodně zdravíčka a lásky protože to jsou 2 nejdůležitější věci, Alena, Alenka a Vendelínek
Ahoj holky.
na Vánoce jsme to nějak nestihly, ale přišla jsem Vám popřát alespoň krásné prožití dnešního večera a co nejlepší vstup do nového roku a hlavně zdravý … pro vás i rodiny a hlavně ty maličký poklady. ![]()
Po novém roce snad zvládnu dočíst ![]()
Pěkného Silvestra,
u nás soplíme oba dospělí, Bára odjela na Silvestra ke kamarádce, která byla loni u nás, takže jsme tady osiřeli. Šimon před chvílí teprve usnul, měl výbornou silvestrovskou náladu. Já celej den prskám, svědí mi nos, smrkám, počítám, že se půlnoci asi nedožiju. Asi zítra pojedeme ke tchánům na svíčkovou, aspoň nebudu muset vařit.
Evo , tak to jsi mi s těma Klárky narozeninama zkazila radost
![]()
Holky, vy máte tak dobrý nápady na dárky, začínám si to schovávat do jednoho souboru do oblíbených a pak jenom vyberu ![]()
Šimon se už 2× koupal ve vaně v nové koupelně, ale ta koupelna je snad začarovaná. Nejdřív jsme 3 měsíce čekali na dlaždičky, až jsme se nedočkali, pak jsem špatně řekla obkladači, jak to obložit a Petr byl na mě naštvanej, pak nám nevyšla mozaika na vaně, takže to není dodělané, dneska přišel instalatér zapojit záchod a když ho vybalili, zjistili, že nám dali bidet a za poslední jsem zjistila, že Petr naprosto nelogicky umístil zásuvky. Jak to má všechno promyšlený, tak tady ustřelil. Takže když si budu foukat vlasy, půjde mi drát před tělem na druhou stranu a kdo ví jestli bude dost dlouhý. ale už se tomu směju, prostě si tam dám prodlužovačku.
Holky, taky jsou vaše děti takoví mamánci? Šimon beze mě nemůže být skoro ani chvíli, já si ani nemůžu skoro dojít na záchod. A mám pocit, že toho Petr dost zneužívá bohužel, takže já mám mimino celý den kolem sebe, do toho vařím, uklízím atd. atd. a tatínek má pěkné chvilky s kávou a novinami atd. Dost mě to štve, ale nějak nevím, co s tím. Petrovi jsem to už řekla, ale pochopení moc ne, prý má na klidnou snídani, svačinu, oběd, večeři a kávu s novinami snad nárok ![]()
Tak končí rok, kdy se nám narodilo miminko, až jsem dojmula sama sebe
Stejně tedy ten příští letošek nemůže trumfnout, ale ať je šťastný, spokojený a finanční krize se nám všem obloukem vyhne. Čágo!

Mami, už tam nic moc není!
Dobré ránko,
přejeme vám všem do roku 2009 zdraví,štestí,lásku,pohodu,at´ detičky dělají radost a pěkně rostou.
U nás byla poslední 2 noci krize,Lukášek plakal,odsávali jsme soplík,přes den spal jak zabitý a dnešní noc spal celou až do rána.Už je v pohodě,ale chytil to Pavle,takže radost. Navíc tady sněží a kdo má hlavní úklid kolem domu? Ano MY
![]()
Takže chodím odhrnovat sníh sama,kluci na mě koukají z okna.
Emanko,super fotečka.Lukýnovi je jedno s kým je,radši se mnou,ale s Pavlem zvládají oba v pohodě když jsou sami.
Holky a kamarádi všem vám přejeme do nového roku zdraví, štěstí, lásku, spokojenost, moc a moc radosti a rodinnou pohodu ![]()
a teď konkrétně ![]()
MÁRTY vám přeju ať brzy najdete bydlení podle svých představ (nám přeju to stejné
)
FYZ vám přeju ať se brzy podaří sestřička pro Lukáška ![]()
ENDY vám přeju to stejné co Fyz, ale u vás by to mohl být bratříček ![]()
EMANKO vám přeju ať se v novém domečku krásně bydlí ![]()
ANLEI tobě přeju ať tě váš taťka nezlobí však nám tady často píšeš jaké má nápady ![]()
TYNINKO tobě přeju aby se ve tvém životě objevil nějaký skvělý chlap a ať se ti daří při studiu ![]()
SANDULO tobě přeju pevnější zdraví ![]()
MOSE vám přeju ať vám to doma klape a jste spokojenáí i když se vám vrátí taťka z cest ![]()
EVI ty mi připadáš naprosto spokojená mamča takže i vám přeju brzký přírustek do rodiny a taky ať už se konečně setkáme ![]()
LUCI ty se ukaž častěji ani nevím co konkrétního ti přát nejsou o vás holky zprávy ![]()
Tak a musím jít někdo tady u mě stojí a nechce ať si vypisuju na emiminu ![]()
Jo a včerejšek byl v pohodě. Udělali jsme nějaké dobrůtky poseděli u televize. Adámek s náma v noci mrknul na ohňostroje. Viki to nevzbudilo, ale jinak to její spaní stojí za prd
furt se to nechce zlepšit ![]()
A+A+A
Já vám všem taky přeji, aby ten rok 2009 byl ve znamení štěstí, zdraví, lásky, porozumění a taky klábosení tady na emiminu
a jak se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok, tak doufám, že se to tu dnes bude příspěvkama jen hemžit
![]()
Ajjii , moc pěkná přání jsi pro každou z nás měla
Děkuji a taky doufám, že se nám někdy podaří se srazit ![]()
Fyzi , já chci taky sníh! A klidně bych měla i úklid, jen kdyby alespoň trochu napadlo…ach jo, kde jsou ty zimy, kdy bývalo tolik sněhu, na čem budou naše děti jednou sáňkovat a koulovat se? To asi fakt budeme muset jezdit za sněhem na hory na umělý sníh… ![]()
Emanko , fotka dobrá
a komentář taky
![]()
Adámek pro změnu od pondělí kašle a vrátila se mu rýma, ale teploty nemá. Ach jo, kdy zas bude klidně v noci spát ![]()
Ajjoo ,díky moc,tu Lucinku bychom chtěli,druhé klučičí jméno nejsme schopní vybrat,mě se líbí Radim-to nechce Pavel,švagr je Radek. A mám v záloze Matyáše,ale s těmi se roztrhl pytel.
Evi ,sníh mi chybí a závidím bráchovi,je v South Lake Tahoe v Kalifornii a učí děti Amíků lyžovat.
Vytahli jsme s našima sáňky a povozili Lukáše kolem garáží a kousek k našim,no štastný výraz synátora se nedá popsat.
Honza odjel ráno lyžovat, tak jsme zůstali s Aďosem sami. On si tak pěkně vyhraje s těma hračkama, co dostal od Ježíška
pořád si pouští tu aktivní kostku, už zjistil, co má zmáčknout, aby se mu otevřely dvířka, no je to koumák ![]()
No fakt holky kde ste všichni? ![]()
my jsme přišli před chvílí z venku. Byla jsem s dětma v obchodě a trochu se projít a zjistit jestli to bude odpo na sáňky a hurá asi bude ![]()
Včera večer jsme byli na úžasném ohňostroji pořádá to každým rokem úřad našeho obvodu a fakt paráda to jsem ještě neviděla. Dokud to bylo jen o světlech a barvách tak byl nadšený Adámek i Viki se dívala jenže pak to byly takové řachy že jsem z toho měla až divný pocit. Takže Viktorka se pořádně uklidnila až doma u prsa a to s ní šel Adam radši do auta no a Adámek byl taky vyhukaný jako všecky děcka tam, ale pro starší a pokročilé úžasná podívaná ![]()
FYZ u nás je to stejné s tím klučičím jménem druhé bysme fakt těžko vybírali. Já jsem chtěla Filipa Adam byl zá:,–(ně proti a nenašli jsme žádné které by se nám líbilo oběma tak jsem řekla bude to Adam a hotovo a dneska jsem ráda Filipů je moc ![]()
Holky jak jste vařily tu polívku z červené čočky? Dneska se na to chystám. Uvařím pro oba dva snad bude dobrá
a Adamovi gulášovku a dneska to stačí ![]()
Ajjii, já jsem tu čočku vařila s mrkví, petrželí a bramborem. Ale Márty dávala i česnek a nevím jestli i majoránku, možná bych udělala i trochu jíšky z olivového oleje, nevím, jakou polívku Ti Adámek sní
Viktorce je to asi ještě jedno, stejně jako mému Aďulovi, proto jsem to vařila jen jako ten klasický zeleninový příkrm ![]()