Poradna duly
Jana Čurdová
Adelino jojo přesně tak jsem to myslela nám to dr. taky tak říkala ve cvičení, že na nožky nejlíp nic. Napsala jsi to ovšem srozumitelněji a výstižněji ![]()
Holky Adámek spí dneska v malé postýlce. Dneska tam měl něco jako bunkr a prý jestli tam může spát no proč ne když je Viki se mnou v posteli že
tak jsme tam teď nad ním s Adamem stáli a dívali se jak spí a říkali si jak všude spí v postýlce mimina a u nás děti bere postýlka až skoro ve 4 letech ![]()
Teď jdu uspat Viktorku. Zatím pa
Evi ,bylo to super,vypnula jsem mozek nastavený na program Lukášek a bavila jsem se o úplně jiných věcech. Takže příště,pokud mě tedy pozvou,jdu zase. Navíc,tohle byla fakt nejlepší třída,co jsem učila.
Anelo ,táta je machr. U nás se chystá na zítřejší pečení vánočky,to je totiž Pavlova specialita.
Ajjoo ,lepší pozdě než vůbec,ne? Akorát aby pak chtěl do velké postele ![]()
EVI jestli zítra pojedete do Ostravy na nákupy tak radím vyhnout se shoping parku to je fakt síla
a neboj nejsi sama kdo nemá ještě úplně všechny dárky ![]()
FYZ a co myslíš, že bylo hlavním tématem na večírku ano správně děti
Lukáškovi to moc sluší
ANLEI to je moc dobře že sis užila den přeju ti to. A klidně se vypovídej a vyplač. Třeba je tam v nebi váš chlapeček s naší holčičkou
jo u nás se dneska taky peklo ale místo cukroví jsme s Adámkem pekli štrůdly a protože Adam nastrouhal moc jablek tak sjme ještě upekli posypkovou buchtu a povedlo se nám to
nikdy jsem na pečení nebyla ale teď mě to baví asi stárnu ![]()
Anlei, chceme vidět, jakou Ti kadeřinice udělala frizůru
tak honem se pochlub ![]()
Ajjii, tak do shoppingu tedy ne, jo?
no tak to jsem tedy zvědavá, kam zamíříme, vidím to na Makro, Tesco a Futurum? I když tam to bude podobné, co? No neměli jsme to nechávat na poslední chvíli…
A víš, co je super? Úplně se těším, až budeme Aďulovi taky tvořit bunkry, já to jako malá milovala, ale to asi všechny děti
A o co si Adámek napsal Ježíškovi?
Fyzi, děkujeme za krásné přání
Lukášek je tam pěkně vysmátý a zubatý
tyhle šťastné kukuče miluju
EVI na parkovišti u Tesca v Hrabové šlo i rozumně zaparkovat takže to nebylo tak hrozné my jsme se tam šli mrknout jen na stromky. No Futurum na tom bude asi podobně jako shoping park to si nevyberem
Bunkr byl super teda Adámek tomu říká nový byt
a Viktorka tam s ním chvíli taky bydlela no to bylo radosti na obou stranách
Adámek chce od Ježíška hlavně mašinky a myčku vlaků
tak už ji mám koupenou. Co dostane Adámek na první svátek?
Ajjii,
myčku vlaků??? No to je hlavička, kde na to byl?
a to se dá fakt sehnat?
To fakt čučím Já se tak těším, až budu mít taky jednou dva (tři
) prďoly a budou si tak krásně hrát (no a taky krásně zlobit
)
Adámek dostane na svátek malé autíčko
Pod stromečekem najde auto - odrážedlo s tyčí, která jde sundat a tu aktivní kostku. U babičky na něj čeká, co já vím, pejsek od FP + další dárečky a u druhé babičky stan s kuličkama + taky ještě nějaké dárečky, takže toho bude dost. Navíc má hned v lednu ty narozeniny, to ale vůbec nevím, co pořídit. Asi se nechám inspirovat vašimi dárky pro dětičky k Vánocům ![]()
Šimonkovi vše nej k dnešnímu svátku ![]()
Klárce vše nej k 10měsícům ,Lukášek posílá
![]()
Ahoj holky,
Fyz, dekujeme za prani a i my prejeme vse nej k svatku Simonovi…
Anleo, smutne vyroci, ale od manzela to bylo prima, ze ti udelal hezky den…
Evi, at se do shppu vejdete a dobre poridite…me uz by tam ted nedostali…Tchynka ma dnes dovolenou tak pojedou s tchanem nakupovat, rada toho vyuziju a napisu jim seznam, co jeste potrebuju…
Ajji, my uz jsme Klare staveli doma stan a taky se ji to moc libilo. Ja si pamatuju, jak jsme jako maly lezli do periny, sedeli jsme tam, a meli soukromi jeko ve stanu a chodily jsme na navstevy, mely tam natahany hracky........ Dalsi oblibena cinnost bylo promitani pohadek na promitacce v predsini. Muselo se uplne zatemnit, na dvere se povesilo prosteradlo a uz to jelo…
Adelino, tak to jsem zvedava, jak se nam ty backurky osvedci…taky to vidim tak, ze pevne boty bude nosit jen na ven.....
Petulinko, to je docela dlouha mrcha, asi si preventivne za Mudr. dojdi… a na zaparenou prdelku nedam dopustit na Holtuv ´krem…
ŠIMONKOVI VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍMU SVÁTKU!
http://media.novinky.cz/…le-omqfk.jpg
KLÁRCE PŘEJEME KRÁSNÉ DESETIMĚSÍČNINY!
Endy, to máš perfektní, že na nákup nemusíš a zaúkolovala jsi tchánovce. A tu promítačku jsme měli taky, zatahovali jsme rolety a kukali na jednu pohádku za druhou. A ještě jsem milovala loutkové divadlo ![]()
Klárce vše nejlepší k 10 měsícům
![]()
a Šimonkovi vše nejlepší k svátku ![]()
jojo loutkové divadlo bylo taky super akorát jsem ty loutky měla furt zamotané
![]()
Tak loutek jsme mely se segrou par, ale nas hrat nebavilo ![]()
Rano jsem s Klarkou vstavala a hned jsem dostala dobrou naladu, protoze je dnes plny dum lidi a pritom mam u nas v pokoji soukromi…Idealni kombinace. Jsou tu samozrejme tchanovci, pak svagrova s dcerou, ja a Klarka, pes, tri kocky…takze spolecne stolovani u snidane je fakt legrace. Mam to rada i kvuli Klarce, protoze ji bavi ostatni sledovat, porad na ni nekdo mluvi a nenudi se jen se mnou. Muz je jeste dnes a zitra v praci, coz je skoda…