ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
15.12.08 06:59

Adámkovi vše nej k 11 měsícům :-)

• Citovat
  • Upravit
3481
15.12.08 11:46

Teto Fyzi, děkujeme za přáníčko :D Ale slavíme to nemocí :( Adámek dnes v noci nemohl vůbec spát, má rýmu, tak se mu špatně dýchalo, ráno jsem naměřila 38,5. Dostal Nurofen, tak mu to kleslo, hraje si, snědl rohlík i jogurt na svačinku, oběd teď moc nechtěl, možná je unavený, tak mu ho zkusím dát, až se vyspí. Jinak do něj liju čaj, naštěstí pije. Ale u odsávání se se mnou pere :roll: Mě taky začalo bolet v krku, no paráda. Hlavně ať jsme na svátky fit.
Jinak ty obrázky vkládám tak jak fotky tady do diskuze. Tzn. najdu si někde nějaký obrázek, kliknu na něj pravým, vlastnosti obrázku a zkopíruju adresu obrázku, pak to tu dám jen do těch závorek 

Márty, pěkně pojišťovnu pumpni :wink:

Jo, a Fyzi, souhlasím s Endy. Kdyby Tě nechtěli zvát, tak Tě nezvou, čili to znamená, že jsi byla oblíbená, já bych určitě na chvíli šla. A ten věkový rozdíl zas není tak velký :wink:

Anlei, já vím, že v tomhle období to na Tebe doléhá víc Vašík by měl narozeniny a taky tu jsou Vánoce…nevím, jakým způsobem Tě potěšit, ale Tvé děti to zvládnou určitě líp…jsi silná ženská, fakt Tě obdivuju, že jsi taková jaká jsi. Hlavně že máš dvě krásné zdravé děti! Pro ně si ta nejlepší máma pod sluncem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
15.12.08 12:06

Ahoj holky,

zdravim Vas po dlouhe dobe, vsem Vam i prckum preji hezke Vanoce..

Ani nevim co jsem psala posledni..asi to s tema zadama..tak jenom v rychlosti jestli jsem vam nenapsala jak dopadlo CT..takze rozdrcena plotynka v esicku, to vazivo co z ni vytejka tlaci na nervy co ovladaji nohy..proto to obcasny ochrnuti..operace doporucena,ale odsunuta na hodne daleko..jsem prej moc mlada..mela jsem rehabilitace a ted chodim cvicit 3× tydne kalanetiku..zdrave papam, hodne jsem se inspirovala u Endy a peceni chleba a tak (ale ja zatim be domaci pekarny, cekam na Jeziska :D )..no a tim vsim jsem konecne zhubnula o 8kg..mam ted vahu jako kdyz me Tibor poznal..ale jedu dal..ted jsme byli ve velky financni tisni, Tibor byl pres mesic bez prace..no proste parada, ale ted uz snad dobry..jinak k malej..

Rozarce se konecne zacal tlacit prvni zoubek, stale leze dozadu, dopredu nas to nejak nebere..stojime a chodime za rucicky..a jinak hubu nezavrem..rano se v 5,30h vzbudi a krafe az do vecera..dokonce i pri jidle..no je s ni proste strasna prca..ted jsme na vikend vsichni byli v Munchenu, i nasi a bracha s rodinou, a bylo to krasny…jinak mala basti uz vsechno, nejradsi ma brokolici, jinak basti kure, brambory, ryzi, testoviny, rybu, mozecek (kvetak s vejcem) a vcera se cpala v hospode tatovo gulasem a moji svickovou..a na Adventnich trhach v Praze se cpala Trdelnikem a bavila vsechny okolo…jo a taky dela tanytany, ma Santa Clause co hraje a tancuje, tak trsa s nim..

Ani jsem nedocitala tak nemuzu reagovat, ale urco obcas zajdu mrknout..my jsme nejak porad v jednom kole a cely dni pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.12.08 12:14

Ahoj Sandulo, gratuluju ke shozenym kilum (i kdyz nevim cim jsem te inspirovala ve zdrave strave, ale jsem tomu rada) a snad se i zadum ulevi…

Nechces nam poslat aktualni fotku Rozarky?

Klarka taky trsa u muziky, sedi a hrbi se a narovnava do rytmu…je to sranda…musim kouknout na Yamaha skolicku, ze bysme po svatcich zacli chodit…

Marodum brzke uzdraveni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
15.12.08 12:34

Tak tady ji mate..prave trsa..

http://img.fotoalba.centrum.cz/…870965_4.jpg

http://img.fotoalba.centrum.cz/…870966_4.jpg

http://img.fotoalba.centrum.cz/…870967_4.jpg

Akorat jsou trochu rozmazany..mam slaby baterky ve fotaku a Rozi taky chvili nepostoji..

Endy ta ispirace byla v tom domacim peceni chleba a tak..nekupuju pecivo ale pecu si svoje, spaldovy, pohankovy..i malej piskoty delam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.12.08 20:39

hmm, tak tenhle santa by roztancoval kazdyho prcka ;o)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
15.12.08 21:01

Holky muzu dat malej kren? chci delat krenovou omacku..a nevim jestli se to muze..ale treba na rymu ji davam cesnek s medem a ten ji nevadi a ze stipal jako des..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.12.08 21:10

Sandulo, ja bych ho nedavala, ale ja bych ńedala ani cesnek…tak uvidis, ochutnat snad muze dostat…

Posilam aktualni foto, porad se nemuzu rozhodnout, komu je Klara podobna:

Me?

Nebo tatovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.12.08 21:46

Evi ,ať je Adámkovi brzo líp. A díky za popis,musím to zkusit ty obrázky.

Sandul ,teda s tou plotýnkou je to blbý. Rozárka je šikovná,a celej tatínek,ne?

Endy ,jednoznačně je Klárka na Tebe a barevně ladíte :wink:

Anleo ,nemáš to jednoduché,ale Vendelínek je zlatíčko a rozežene všechny smutky. Těš se na jeho rozzářená očička a bude líp,uvidíš.

Zítra nám přijde náš úžasný,šikovný,nejlepší truhlář udělat tu skříň do chodby, :-) :-) se těším jak malá

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
15.12.08 21:57

Tak jsem zkoušela ty obrázkya a jsem technický antitalent,mi to nejde,ach jo.

• Citovat
  • Upravit
4874
16.12.08 10:09

Fyz, tak ja zkusim podrobnejsi popis…

Najed si na galerii fotek a jednu galerii si otevri..... dej si prohlizeni, Jak mas jednu fotku vetsi a ty maly pod tim… na fotku najedes mysi a pravym kliknes, das vlastnosti a ukaze se ti okno, kde je adresa zacinajici http. tu si zkopirujes…

Ted zacnes úrat odpoved do diskuse… nahore mas nabidku pod prednetem na ucnost pisma, kurzivu a tak, predposleni je img. Na to kliknes a v prispevku se ti ukaze hranata zavorka a v ni img. Za to
das vlozit zkopirovanou adresu a zase kliknes nahore na img. zase se objevi hranate zavorky. Mezi zavorkama a tou adresou nesmi byt zadne mezery…Podobne jsi to asi musela delat s fotkou v metriku, taky je to adresa mezi img a zavorkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
16.12.08 13:20

Ahoj holky,

tak máme po 10 měsíční poradně a jsme pořád bobínci malinkatí :) Viki váží 7,7kg ale takových drobínků je tady tuším víc že :wink: Antibiotika už nemusíme tak teď aby se Viktorka brzy zbavila toho průjmu po nich :? dupku už má řádně opruzenou. Mažu čím se dá tak uvidíme. Včera jsme měli vánoční cvičení a pro děti byly připraveny pod stromečkem dárečky. Bylo to hezké akorát Viktorku samozřejmě nezajímal dáreček, ale to jak nejrychleji odstrojit stromek :roll: :lol: takže pořád vymýšlíme kam ten náš ustavíme. No úplně schovaný nebo malinkatý být taky nemůže aby si to Adámek užil.

V sobotu jsme s Adámkem upekli to linecké ap ovedlo se a bavilo nás to oba takže o víkendu si možná dáme repete :D

MÁRTY díky za připomenutí taky musím zajít do pojišťovny proplatit plavání penízky se budou hodit :) a Emičce vše nej k 10 měsícům.

ANLEI moc na tebe myslím a tuším jak je ti teď smutno. Naše smutné výročí bylo 11.12. už to bylo 5 let.

EVI Adámkovi všechno nej k 11 měsícům a hlavně ať se brzy uzdraví

FYZ určitě jdi kdyby nechtěli tak tě nezvou :)

ENDY no já nevím já bych řekla že je Klárka po taťkovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
16.12.08 13:24

Jo v pátek mám jít na vánoční večírek z práce tak jsem zvědavá co na to Viktorka. Docela bych i někam šla po roce aspoň na dvě hoďky.

A s tím jejím spaním a samostatným usínáním to vidím tak na pubertu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
16.12.08 13:31

Endy, já bych taky řekla, že je Klárka tatínkova :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
16.12.08 13:34

Jinak u nás stále horečky, teploty, rýma…uvidím, co zítra, když tak pak ve čtvrtek naklušeme k doktorce, kdyby to neustupovalo…myslíte, že by to mohly být i zuby? Nateklé má dásna na stoličky, ale to už dlouho a furt nic. Navíc nevím, jestli u zubů bývá i rýma? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí