Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
ad kojeni: kojim vecer na usnuti, v noci, rano a pres den jeste asi 2 az 3×. A to pije i caj, jen v noci ho nechce…
Me by hlidani Klary nevadilo, ale konroly telefonem by byly asi co dve hodiny…
ad darky: tata dostal plachetnici na dalkove ovladani, jachtarske kalhoty a klobouk a od nasich dostane rozsireni na Carcassonne. Tak nevim jestli ti to Anleo, pomuze…
Emanko, tak to jsem zvedava, jak budete pokracovat se spanim. Ja mam problem, ze Klara, jakmile se vzbudi tak jeste v polospanku uz leze na ctyry a vstava…pak breci,ale uz si neumi zpatky lehnout, takze nevim, jak ji nechat vybrecet… Tu pisnicku asi neznam, neni nekde na youtube?
Fyz, za sikovne zaky bud rada, aspon je to zmena oproti svagrove ;o)))) Ja chci taky druhyho prcka, ale mrcha porad nic ![]()
Endy ,já právě taky nemrchuju,takže zvažuju konec kojení,chceme děti o 2roky od sebe.
Anleo ,u nás táta koupil nový PC,DVD přehrávač,LCD televizi,zaplatil reknostrukci podlahy,já mu koupila noční košilku,trenky a holící strojek. Ještě zvažuju kravatu,tu chtěl.
Ahoj holky,
tak ještě ke kojení … kojím večer na usnutí, pak v noci … všera non-stop,pak kolem poledne na usnutí. Jinak Vypije tak 150ml čajíku.
Ale kojení stačí v noci, ldyž prcek jinak nechce.
S dárkama pro chlapáky asi neporadím … já kupuju taťkovi nějakou soupravu čističů a vůní do auta, pak druhýmu taťkovy asi nějakej pořádnej diář a věci do kanclu, protože povýšil a brácha říkal, že chce trencle
K tomu mu asi přidám nějakou chirurgickou ocel.
Jinak mě nic moc nenapadá ..... vždycky mi chyběly nápady,když jsem chtěla něco koupit partnerovi.
Márty, jak si zvládla den bez Emušáka?
Emanko, jak probíhá uspávání ? U nás je to prostě horor, ale asi s tím jen tak sama nic nenadělám.
Holky, asi palce držíte pořádně, protože včera se Šimon vzbudil v 11, proběhlo brečení s návštěvama - asi 5× a pak spal do 6 do rána! Já z toho byla úplně hotová a budila se po hodině, jak jsem zvyklá
A dneska brečel jen asi 5 min, tak jsem zvědavá, kolikrát se vzbudí v noci. Ale fakt z toho mám začínám mít dobrý pocit. Ale nemyslete, když brečí, drásá mi to pěkně.
Endy , Šimon si taky v noci sedá - včera právně v těch 11 zaktivoval monitor dechu, protože z něj odlezl. Ale už jsem zjistila, že brečí chvíli v sedě a pak si lehne jakoby na všechny čtyři na peřinku a tak většinou usne. Oni se asi musí naučit zvládat se v noci pohybovat.
Holky, od kdy můžou mimina spát na polštáři? Šimon pořád leží jen na matraci, ale vidím, jak se mu na měkkým líp usíná. Ale bojím se, aby si nějak nezkřivil páteř.
Anleo , já dostanu k vánocům plot a muž zámkovou dlažbu
Máme takový vydání, že jsme se dohodli, že si dáme jen nějakou 1 drobnost -koupila jsem mu čelovku. Až bude ve tmě chodit pro dřevo, bude se hodit. Viděla jsem i fotku, jak kamarádka v noci s čelovkou přebaluje.
Evo , já kojím teď teda večer a ráno (a doufám, že to tak zůstane) a přes den tak 2-3×. Šimon přes den u toho blbne a pořádně se nenapije, takže jsem vynalezla a kojím ho vždycky, když se probudí a je ještě oblblej. Otázka je, kolik toho Adámek vypije, ale pokud jí ještě bílý jogurt třeba, tak je to určitě v pohodě.
Musím se pochlubit,mám upečené perníčky.
Emanko ,super,jen tak dál.
Fyz, jsi pilnous s pernickama…ja mel audelany slehackovy cukrovi a tchyna slavil 65 a nemeli jsme hostum na stul treti druh na patrovy talir, tak padlo moje cukrovi…takze musim pect novou varku…
Emanko, s tm usinanim to fakt vypada dobre… …a s polstarem je to u nas to samy. U me v posteli si Klara vzdycky vyleze na postar a tam krasne usne…ale do postlky ji ho davat nebudu, i kdyz nevim od kolika by se uz mohl…
Holky, díky moc na odpovědi.
A k tomu polštáři…já už jsem Adamovi polštářek do postýlky dala, je takový hodně placatý a buď spí na něm, nebo stejně usne na peřině. Když usne, tak mu ho většinou vezmu. Začal usínat na břiše, převracím ho na bok, ale stejně se pak přetáčí jak chce. V postýlce taky dost cestuje, ale naštěstí i když se po:,–(í nebo postaví, tak si zase sám lehne. Občas musím dát dudlík nebo ho uložit, ale většinou si lehne sám. Já ho jen přikrývám.
Já letos péct moc nebudu, udělám jen perníčky, na ty jsem domluvená s mamkou v pondělí, budeme péct u ní a brácha bude hlídat Aďose. A pak takové nepečené (banán mezi dva piškoty a polít čokoládou). Honza cukroví nejí, jen tohle, a já kvůli sobě péct nebudu. Až z toho bude mít malý rozum a bude to jíst, tak napečeme spolu ![]()
Na Vánoce to taky nepřeháníme, dáme si navzájem parfémy, pro malého máme 2 dárky (+ k svátku
). Možná ještě koupím Honzovi nějaké tričko.
bré večír,
já vůbec letos na vánoce trochu kašlu. Máme tady pořád tolik práce, že na nějaký vánoční úklid nemám energii. I když asi ani není potřeba - takový to uklízení skříní, když tady bydlíme 2 měsíce. Okna jsem myla před měsícem a jsou už zase strašně špinavý, takže na to peču. A na pečení taky peču, minulý rok jsem se s tím těhotná patlala a nikdo to nejedl. TAkže udělám Petrovi nepečené kuličky, to je jediný, co jí, a Báře včelí úly. A stromeček budeme mít asi poprvé umělý, z Petra vylezlo, že ho má u rodičů ve sklepě a když nový stojí skoro 800 hezký, tak prostě ušetříme. Zítra jedeme odpo do Ikea opět, dostali jsme předčasně k vánocům nějaký peníze, tak si koupíme 2 komody do jídelny, knihovnu a barový židličky. Už se těším, že zas vybalím pár krabic.
Holky, nekecám, Šimon včera spal od půl 8 večer do 6 ráno v kuse. Nevěřila bych tomu, že je ta metoda tak účinná a panu Estivillovi bych líbala ruce
Jsem zvědavá, co dneska, pořád se krotím, abych předčasně nejásala. A taky hodně hodně zkrátil spaní přes den, bylo to vážně tak, že naspával noc.
Dneska tady byl na návštěvě můj kolega z práce, jehož manželka je kolegyně mého muže. Byly jsme takhle 2 páry z továren vedle sebe
Pracujeme v automobilovém průmyslu, tak jsme hodně rozebírali situaci, finanční krize a tak a jsem hodně zvědavá, jestli se budu mít po mateřské kam vrátit. A čerstvá hypotéka, já na mateřský, bylo by to teda dost zajímavý, kdyby Petr přišel o práci. Zatím to tedda vůbec nehrozí, ale příjít to může ![]()
Dobré ránko,
tak přidávám se do klubu rudé mrchy,včera večer při zdobení perníčkú nečekně po 19měsících dorazila.
Spaní se zlepšilo,jak Lukáškovi vylezly horní jedničky,spí od 19do7,kojila jsem v noci 1krát a to mi nevadí.
Emanko ,však co bys uklízela? Leštila bys stříbro? ![]()
Se spaním gratujulu,nejhorší si myslím,máte za sebou.
A stromek máme taky umělý.
Jdu na kosmetiku,asi po roce,děda bude hlídat,se tak těším. ![]()
Lukýno dneska udělal 2 samostatné krůčky ode mně k mojí mamce.
![]()
TEDA LUKÁÁÁÁŠKUUUU
HELE, NEPŘEDBÍHEJ, JO????
NEJMLADŠÍ A TAKHLE SI VYKRAČUJE!!! ![]()
NO SAMO ŽE TI GRATULUJEME A MOC!!! JSI NÁŠ ÚNOROVÝ ŠIKULÁK
![]()
Alespoň vám sem hodím 2 fotky z poslední doby
a jedna zubatá
Teda Evi,Adámek je fešák,ty vlasy závidím,Lukáš vypadá jak Bruce Willis
Teď volal manžel,během týdne nám přijde truhlář namontovat skříń do chodby,pak hodím foto.