ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
3.12.08 14:04

Děkuji Anlei :D ta cena je až moc výhodná 8O vypadá ten kalendář v reálu hezky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.12.08 15:24

HOJ 8)

Dneska máme ale hezky :D U nás je teď velká příprava na víkenodé malování, tak jenom dočítám. AJJO, kalendáče jsou hezký, už je mám doma, díávala jsem sem i foto.zkusim ho ještě vylovit…

http://nd.blog.cz/…79131535.jpg

A zrovna včera jsem si vzpomněla na ty úrazy na plavču, taky radši přebaluju na zemi :P

Akorát nám včera oznámili, že se ruší jedno plavčo pro mrňata a bude se plavat jenom v pátek od pěti…takže to mám s tim rozhodováním vyřešený, v pondělí volám do Juklíka, radši bych plavala dopo V pět už by se ani mně nechtělo, bude už tma a o to větší zima…jo a jedna mamča měla včera s sebou foťák, tak mám jednu podvodní fotku!!!! :D Pochlubim se, až mi ji pošle 8)

A už nevim, Emušák se škvíří, tak se nějak nemůžu soustředit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.12.08 15:27

Jo a EMANKO , k tomu spaní…já na tu vyčvávací metotu fakt nemám nervy 2× jsem to zkusila, pokaždý pak na mě Emušák víc visel..ale to už jsem tady někde psala…zkrátka jsem měkká a držim palce a pevný nervy Referuj, jaký to má u vás účinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.12.08 16:37

Ahojky,
tak vypadá to,že se Lukáškovi prořezávají obě horní jedničky zároveň,už na mě vykoukla špička u obou,ale venku celý nejsou.
S kámoškama jsme dneska udělaly nákup za 2000Kč přes www.benito.cz,doufám,že to bude ok.
Objednala jsem i tu jídelní židličku, skládáme s našima a tchánama.Bereme tuhle http://www.chiccocz.cz/index.php?… v barvě 0592

Ajjoo ,ať se Adámek brzo uzdraví.

Endy ,vyrážka byla alergie na jablko.

Emanko ,pevné nervy s uspáváním.

Márty ,v pátek v 5 už bych na plavčo taky nešla, Lukáš je v pohodě do 4 a pak už knučí.

A víc zase nevím.

• Citovat
  • Upravit
3492
3.12.08 18:49

MÁRTY děkuji za fotku kalendáře :) a podle mě prostě vyřvávací metoda není pro všechny děti a o opaku mě nic nepřesvědčí. Jsou děti které s usínáním potřebují pomoct ale nebude to trvat věčně neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
3.12.08 19:56

emanko, hrnek dorazil, dekuju…

a super informace o Hedelixu…kamaradka dava diteti, tak jsem ji to hned preposlala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
3.12.08 21:28

Tak Šimon před chvílí usnul, dneska jsme teda začali natvrdo s estivillem. Netrvalo to tak dlouho, jak jsem se bála, byla jsem tam tak 5×. Ale důležitý je, abych takhle vytrvala i v noci a to bude horší. Takže asi jdu spát, abych se v noci vůbec probrala. Dneska opět prochrápal 5 hodin přes den, to je příjemný, protože stihnu spoustu věcí, ale zase se skoro nedostanu k nikomu na návštěvu, protože pořád chrní.
Endy , to mě pošta příjemně překvapila, myslela jsem, že už mají předvánoční skluz.
Márty , a ty ten kalendář máš od tý adresy 24print nebo tak, jak sem dávala Anlea? Já kalendář chtěla taky a taky pořád odkládám, až bude pozdě, že Ajjaa ? :lol:
Tak dobroul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
4.12.08 08:12

Cau holky,
to ste me teda zaskocili s tim Hedelixem. Me ho zrovna vcera doporucila doktorka, tak sem koupila sirup a davam ho. Matej furt rymuje a kasle, uz tyden, ach jo.Tak nevim, co ted, asi nejlip vy:,–(it,ze.

Emanko, ten kalendar mam taky z 24print a vypada moc hezky, tak objednavej, myslim, ze jako darek je to supr.

Fyz, ty urazy, to je des. Ale jinak s tou sipkou ste sikulky :lol:

Jinak u nas uz druha noc hrozna. Nejdriv se vzbudi jeden, tak tak hodinu dela, jako by byl den, a pak usne a vzbudi se druhej a to samy. Takze su docela K.O. U mateje to tipuju na tu nemoc, je protivnej i pres den a Misa asi zuby, no kazdopadne je to sila.

Vcera jak sme byli u te mudry, tak nas jeste vazila a merila, tak hlasim, ze v 9a pul mesicich mame Matej 72cm, 9kg a Misa 70cm a 8700g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.12.08 09:01

Máme obě jedničky nahoře :dance: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
194
4.12.08 09:07

Lukášku gratulujeme k jedničkám!!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.12.08 09:41

Lukášku, super, už patříš mezi zubatce :potlesk: :pankac: :wink:
jo, a budeš mít krásnou šnečí židličku :D

Holky, vy mě s tím kalendářem pěkně se..te :lol: já ho chci taky!!!

A jak se asi daří Sandule?! Už se dlouho neozvala :( A Šára tu už taky dlouho nebyla a to má dneska Majda 10 měsíců :)

Včera jsem byla s Adamem na kardiologii, byl naprosto ukázkově hodné dítě. Doktorka mu dělala ultrazvuk srdíčka (a on, jaký je posera a všeho se bojí a hned brečí), ležel, já mu držela ruce, doktorka prohlížela a sestra dělala kraviny a zabavovala, pouštěla kolotoč, kvákala jak žába, super sestra, takové by měly dělat všude na dětském :) a prý kdyby u toho řval, tak by se to musela dělat znova a znova, dokud by se to nepodařilo. No vzhledem k tomu, že mu to dělala docela dlouho, tak nevím, to bychom tam pěkně ztvrdli, kdyby řval. Vše je ok, takže na kontrolu máme přijít ve 3 letech. Jsem si včera dávala upomínku do telefonu, ať na to nezapomenu a přijde mi to takové zvláštní, že už dva roky dopředu máme termín 14. 12. 2010 na 10hod :)

A BARBORCE VŠE NEJ K SVÁTKU!

http://www.hornschuch.cz/….CLP9003.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
4.12.08 11:17

Ahoj maminy,
Lukášku,ty zubáčku :lol: gratulujemem,to my jsme už asi půl roku pořád na 2 zubech ale kouše všechno i tak :lol:
Barunko: tobě také gratulujeme k svátku,doufám že se mamina „pochlapí“ a koupí ti nějakou tu živou žirafu,nebo že by byla až pod stromečkem? :lol: :lol: :lol:
Nechala jsem dětem včera uzavřít stavební spoření,ještě nic neměly tak jsem se nechala nalákat na lišku,mají teť do konce roku nějakou akci pro prcky do 1 roku
A taky jsem se konečně dočkala mích vysněných botiček,náááádherný mustangy jsem si obědnala,jsem je „nutně“ potřebovala :lol:
Vendovi už je trochu líp,naštěstí,antibiotika asi zabíraj a má nějaký kapičky na kašel a působěj že líp spinká,nebo u nás spíš že víc spinká ,už usne i 2× deně
deska se chystám na linecký,teda jestly mě nepřemůže lenost,nějak se mi do ničeho nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.12.08 15:00

Barunce vše nej k svátku :-) :-)

Evi ,super,že jste dopadli tak dobře!

ANleo ,já mám mega kopr,ale musím začít aspoň perníčky,nebo to fakt letos nestihnu.

Petulinko ,dvojčat už je taky pěknej kousek.Držte se,ať jste zdraví.

Židličku už máme doma,měla dneska premiéru a je výborná. Fotky hodím večer.

• Citovat
  • Upravit
2724
4.12.08 16:46

AHOJDA :D

Zdravíme zubatýho LUKIHO :D :D :D

BARČE fšecičko NEJ :D :D :D

A s pečením mě teda neštvěte…já letos ještě nepeču, až za rok, až bude Emušák pomáhat se asi zmátořim.

Ježiš, nám se blíží to malování. Zítra začnu vyklízet a něco ukuchtim pro dělný lid :P

Tady je slíbené podvodní foto z úterka 8)

http://nd.blog.cz/…80506429.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
4.12.08 20:09

Emanko, nezkusis teda Simona pres den budit? Aby byl vecer unavenej a lip spal?

Ja nepecu zatim, ale chystam se udelat testa a pak pect u kamaradky, aby si deti spolu hraly. Nemuzu mit Klaru u sebe v kuchyni na zemi, pac jsou tam psi misky, kos a drogerka do mycky na zemi a nevim, kam to dat…Jak jsme s rodici, ta si to nemuzu udelat podle sebe, proste neni kam.....

Mame jednicku nahore uz tyden venku a od rana koupeny stromecek.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí