Poradna duly
Jana Čurdová
http://sweb.cz/…PB204593.jpg /> Tak se jdeme pochlubit,něco jsem zdobila já a něco Alenka,ještě máme tak půlku,je jich nějak hodně ![]()
Anleo, mate krasne nazdobeno…to jsi delala sama bilkovou polevu? tu ja neumim, maluju cokoladou
Pernicky maji byt hned po vyndani mekky, jak chladnou, tak sutrovatej a zmeknou za par tydnu, musi nachytat vzdusnou vlhkost, takze uchovavat na vetranem miste,kde muze vzduch z venku nebo dat k nim do krabice jablko..... a mas muj obdiv… Klara tu obcas taky sedi a pisti, ze se nudi, ze si s ni mam hrat, ale me se nechce…
Emanko, at jste brzy fit … zitra kdyztak pisni…
Dobré ráno,
Anleo ,jsi šikovná a perníčky vypadjí super. Já letos budu péct z poloviční dávky,brácha odjel a nemá to kdo jíst. A mám recept na perníky,co jsou měkké pořád.
Emanko ,co Šimonek,je mu líp?
Endy ,provokace nee,to bych si nedovolila.
Mě tak bolí břicho,jak před MS. No valíme dopoledne cvičit,nechce se mi,ale co bych pro Lukáše neudělala.
Anlei , ty jsi ale šikovná! Teda obě jste s Alenkou šikulky!
Už se taky těším, až budu péct perníčky. Letos asi jen perníčky. Honza cukroví nejí, jen ty perníčky a pak ještě úplně obyčejné (mezi dva piškoty kolečko banánu a zalít čokoládou
) Dneska budu opět péct ty pařížské kostky
Zítra to mamka slaví s rodinou, takže tak.
A včera Aďula pochodoval za židličkou po plovoučce u našich
Uvažuju, že mu pořídím takové to aktivní chodítko, ale jestli na něj narazím. Jinak bude trénovat jen u našich s židlí ![]()
Evi ,my máme půjčené chodítko a stejně ho Lukáš tlačí před sebou, moc v něm sedět nechce. ALe je to super,když se potřebuju třeba učesat,strčím ho do chodítka,řeknu: Jdeme do koupelny a on to valí za mnou.
Jo se musím pochlubit,koupila jsem si včera nové džíny,o 2čísla menší než po porodu,takže asi o 4menší než před těhu.
![]()
Ahoj holky,
Anlei to jsi šikulka, jen škoda, že jsem nenakoukla dřív, jestli jsi to pekla podle toho receptu co jsem vloni dávala, tak to nejsou klasické perníčky, co se pečou dlouho dopředu a pak se rozleží - tyhle já dělám až tak dva týdny před vánoci a časem spíš vysychají a tvrdnou… ale snad ti vydrží, možná bych je spíš dala do alobalu a do zavřené krabice, alespoň já je tak do vánoc uchovávám.
Mně se letos nechce do ničeho.
Včera Vojta objevil schody na patro a pak pro změnu vybíral kamínky z fontány, asi bych ji měla nějak zrušit a odstěhovat ![]()
Fyz já už mám MS podruhý a břicho mně bolí šíleně, možná i proto jsem tak chcíplá.
Evi já mám teď na poště z quelle Simba 4v1, nějak mi sem nejde dát odkaz, ale mělo by to být jako stoleček nebo aktivní chodítko nebo tabule na postýlku, ale chci to nechat až na vánoce, tak to nebudeme mít zatím vyzkoušené. Tedy jestli to vydržím mu to nedat ![]()
Fyzi , gratuluji! Jak ráda bych si šla koupit rifle o nějaké to číslo menší ![]()
A to chodítko jsem měla na mysli takové, co psala Mose. Že to před sebou tlačí, ne že v tom sedí. Když si potřebuju zajít alespoň na záchod, máme na chodbě ohrádku
(ale ječí v ní jak tur
)
Mose , škoda, že Ti nejde dát ten odkaz, určitě to je super, když to má tolik využití.
http://www.quelle.cz/…Wxpc3Rlcg==/#
možná takhle, i když to vypadá divně
ale bohužel tam není vyfocené v té „chodítkovské“ podobě, ale viděla jsem to někde jinde, že se to jakoby tlačí před sebou.
Ahoj maminy,
MOse: jj,je to podle tvého loňského receptu,snad nám do vánoc vydrží,stejně jsem je chtěla spíš jen jako dekoraci a na stromeček ![]()
Endy: Bílkovou polevu jsem si dělala sama,ale byo to o nervy vychytat jak hustý to udělat aby s tím šlo malovat,a pak najít ten správnej pytlík
¨Holky,chci Vás varovat,buďte opatrný při nákupech na MMB,naletěla jsem jedný podvodnici a poslala jí 500,–
Už má pozastavený účet ale mě 500,– nikdo nevrátí,je to málo ale nachytala takhle spoustu dalších maminek,dokonce jí jedna poslala 3000,– za notebook a taky nemá nic,MMB má svojí vymahací agenturu který jsem psala tak uvidim co s tím vymyslí,hledala jsem na internetu a pani by měla bydlet v nějakym Příboru u Ostravy,kdyby to bylo tady někde tak na ni jedeme ale takhle to nemá cenu,dám víc za benzín a kdoví jestly ta adresa taky neni smyšlená
Jak někdo může takhle okrádat lidi a myslet si že se nic nestane? tohle nepochopim
Mose , jj, něco takového jsem přesně myslela. Vojtík bude určitě nadšený
a můžeš mu to dát třeba k Milukáši, když to do Vánoc nevydržíš
![]()
Anlei , to je teda fakt hnus, co si někteří lidi dovolí
Příbor je od nás cca 10-15km. Co to bylo za ženskou??? Právě proto mi nechce Honza dovolit nic přes MMB koupit. Že prý by to nikdy neudělal, aby někde poslal peníze a teprve pak mu přišlo zboží. Jsem mu říkala, že tam mají hodnocení od spokojených zákaznic a že to mají určitě nějak podchycené, ale prostě tomu nevěří. Mi ta Moje banka na internetu nefachčí, tak alespoň nejsem v pokušení ![]()
Čau,
tak Šimonka to docela skolilo, před hodinou jsem naměřila 39. Byla jsem dopo ve městě, protože už mi došly čípky a neměla jsem nic na teplotu, koupila jsem i Ibalgin sirup a uvidíme, jestli se to bude muset střídat. Fakt tipuju, že je to šestá, jestli se zítra neosype (3. den, že jo Márty ?), tak budu překvapená.
Anleo , mě vždycky něco takovýho tak rozčílí.Jsem zvědavá, jestli na mmb něco došetří.
Děsně mi chytly záda, zítra dopo bych měla jít k tý fyzioterapeutce, co cvičil Šimon, jestli mi nějak nenapraví. Včera samozřejmě byl celý den na ruce skoro. V neděli jsem slíbila Barče, že jí a její kamarády odvezu na Zličín na Madagaskar 2, jestli kvůli nemoci nebudeme moct jet, bude děsně zklamaná. Ale zabodovala jsem s tím filmem Mamma mia, je z toho úplně hotová, pořád nám doma hraje Abba.
Endy , na štěstí jsem již zakoupila lahvičku na pití podle vás a krásně z toho pije. to je fajn, protože při teplotě by asi měl pít víc.
Evi: Pani se jmenuje Zuzana Sopuchová,85 ročník narození,opravdu bydlí v Příboru,jen na jiné adrese kterou jsem si našla já,musel zapátrat až manžel
Pani jsem teť napsala poslední email,že buď to mi vrátí těh 500,– a nebo to budu řešit právní cestou,pani je asi dobrý číslo,má exekuci na účtu a takhle si asi získává peníze aby ty dluhy zaplatila
Vypátraly jsme toho o ni opravdu hodně a to všechno jsem ochotna použít proti ní,pani si vybrala špatného člověka,pomůžu ostatním podvedeným,jedna pani má dokonce postiženou dceru a vytáhla z ní 2000,– a pani je zoufalá že je mohla použít na cvičení pro dceru a né pro takovou… ![]()
Je to lepší než detektivka,dám Vám pak vědět jak to dopadlo ![]()
Anleo, ty jsi drak…drzim palce, at tu pani najdete a zatrhnete ji tipec…
Emanko, jsem rada, ze se hrnek osvedcil…
To pocasi je na nic… Klaru to doma uz nebavi, nemam si sem koho pozvat, dopo jsme byly v Globusu koukat na deti an takovych tech autickach a atrakcich za desetikacku… MImochodem, maji tam Happy za 189,– (ve velikosti 8-18kg jich je 54, takze cena dobra).
Tak u nás prší a prší,byli jsme cvičit a vrátila jsem se domů promočená s mokrou ponožkou,protože mi praskla podrážka na botě. Byly podzimní a starý ale i tak,pohodlný.
Anleo ,tak to je pech.
Emanko ,ať je Šimonkovi líp.
Mose ,to chodítko vypadá dobře a cena super.
Evi ,to chodítko klasický je vcelku nanic,aspoń pro nás. To, co sem dávala Mose,je fakt pěkné a hlavně se s ním prcek zabaví. My máme půjčené tohle http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?… a stejně v něm nechce být. Radši ho tlačí před sebou.
Jo holky,jaké máte jídelní židličky?
Tak Šimonovi bylo přes den bídně, docela hořel, na štěstí dost spal, strašně se zpotil a večer už měl jen 32,7. Teď už usnul, akorát jsem ho nezměřila a teď je mi to líto, že jsem mu možná měla na noc něco dát. No snad to poznám, až se vzbudí, to se dneska určitě vzbudí. Tak doufám, že zítra už to bude lepší.
Endy , dostala jsi SZ? Psala jsem ještě té kamarádce, o proplacení dovolené se píše v paragrafu 216 a 217 zákoníku práce. Ta SZ byla takovás trohá, protože jsem jí ťukala jedním prstem
To snad by už mohla vaší účtárně stačit, ne?
S tím chodítkem nebo spíš tlačítkem před sebou - psaly o něm před časem holky z ledna, mně se to zdál jako dobrý nápad na dárek na vánoce, tak jsem to ukázala Petrovi a on s tím vůbec nesouhlasil, že se má naučit chodit sám. Docela jsme se tenkrát pohádali. No a minulý týden na cvičení nám ta instruktorka říkala, že to vážně není moc vhodný. Ale já jsem asi taky trochu pro to , to moc zas nepřehánět. Nicméně tlačítko kupovat nebudeme ![]()
Ty jo, Anleo , já bych tý paní udělala nějakou ostudu. Co takhle napsat dopis na městský úřad nebo tak něco? Nebo dát inzerát do místních novin, ať si na ní dají pozor. Jestli je to nějaká prdel, tak by se to určitě rozneslo ![]()