ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
11.11.08 21:39

Mose , být tebou, tak babičku zruším, když se sem potáhnete, tak tady přece nebudete půl hodiny. Ale ještě jsem tady od nikoho neslyšela nějakou tu hodinu, když tak mi pošlete jenom sms, ať můžu zas dát vědět Anlee. Nebo jestli se tady ještě sejdete, mrknu ráno, ale už jdu spát, jsem nějak hotová z dnešního plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.11.08 21:43

ha ha, já tu měla hodinu otevřený okno a vy jste zatím došly :lol: Tak kolem oběda, platí. Nic nevozte. Brou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.11.08 22:00

Jo a máme nočník
http://www.slune-cz.cz/…k-s-operkou/
ten žlutý.

• Citovat
  • Upravit
2324
11.11.08 22:07

Endy díky, to bude se sedačkou v pohodě, Vojta má taky tak nějak k osmi kilům.
Mám upečený koláč, snad ho nezapomenu doma. A babičce chci volat až zítra, snad na to nezapomenu taky :lol: Já nevím Emanko až tam začnou všechna háďata koncertovat, jestli nás ještě ráda nevypakuješ domů brzy :lol:
Fyz a budete ten nočník fakt zkoušet? Kdyžtak dej vědět, babička chce koupit nějaký k vánocům, tak se mi zkušenosti budou hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
12.11.08 07:54

mose ,nočník zkoušíme zatím u našich,klasika ještě po mě a Lukášek se párkrát vyčural mimo,tak zkoušíme tenhle,je vyšší a pindík nečouhá ven

• Citovat
  • Upravit
1975
12.11.08 08:35

Ahoj holky,

jdu za vam jen na skok..kezby se to dalo udelat tak lehko jako rict..

Dlouho jsem tu nebyla..byli jsme na Slovensku..

No a od minuly ctvrtka lezim a ted od pondelka semnou tatka objizdi doktory..

Minuly utery me zacali pobolivat zada..dole u beder..no a vecer jsem najdnou upadla a uz se nepostavila na svoje nohy..nebyli,nefungovali..volali jsme pohotovost, ty prijeli hned..dali mi injekce stim ze to do rana prejde..celou noc jsem bla vzhuru a lezela jen na zadech,jinam to neslo,Tibi se staral o malou i o me,nosilme na wc,oblikal,umyval..do toho jsem trpela mdlobama,kdy se mi udelalo cerno pred ocima, zacalo mi hucet v husich,a nereagovala jsem..navic mam ted porad tlak 150/100…ve stredu prijela znama neurolozka, dala injekce a nic,tak vecer me chtela odvezt do nemocnice na infuze,ubrecela jsem ji, ze dalsi pobyt v nemocnici bez maly nezvladnu..tak mi dala nejaky silny driaky prasky, po kterejch ta bolest trochu presla,ale zase jsem zacala trosku chodit, s drzenim..jenze nikdo nevi co to je..byl to nejakej bederni blok s docasnym ochrnutim nohou..jenze kdyz si ty prasky nevemu tak jsem zase v prdeli..zacinam chodit na rehabilitace a v pristi tyden v utery me ceka CT celeho tela,musi zjistit co se tam vevnitr deje,ze to blokuje nohy..a jeste me ceka celkovy UTZ ledvin,ktery by s tim mohl taky souviset…tak mi drzte palce..nesmim chovat malou, nesmim s ni chodit plavat,ohybat se k ni..proste nic..

K malej jen strucne..zuby nemame, sami nestojime, plazime se dozadu jako partyzani, na plavani se potapi, stoji na ctyrech a vrti zadkem,ale nevi jak tam nastymovat ty nohy a ruce..na nocnik chodi uz pravidelne..takze v pline nemame skoro nic,jen nacurano,kdyz neni nocnik,dam ji na zachod a vycura se nebo vykadi tam..basti vsechno, ted si oblibila suseny jablicka, piskoty..kousky mi bastijen z toho co ji chutna. v noci uz nekrmime, jen cajik s trochou presnidavky..mliko az rano v 7h..vstava tak mezi 5-6h, pro me des…a ted momentalne s nama spi v posteli,kdyz k ni nemuzu vstavat..je to krasny kdy se v noci k vam prituli.. ¨

No a jinak vam reknu ze mam strach co najdou.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
12.11.08 10:43

Sandul ,ježíši,to je děs, držím pěsti,ať jsi OK a je to nějaká banalita.

• Citovat
  • Upravit
2475
12.11.08 19:34

Ahojky :lol:
Sandul: no páni,tak ať jsi brzy v pořádku,ty nemůžeš mít něco jen tak,vybíráš si samí lepší věci,držíme palce ať jsi v pořádku
Holky: Srazík byl úúúúúúúúúúúžasnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.11.08 20:06

Sandul, ty brďo, to je mazec!!! Nesmíš hlavně myslet negativně! Prostě to bude dobré a basta! Důležitá je teď podpora Tibiho, ale to ani nemusím psát, co? Je to super taťka, který se o vás dvě holky postará! Ať je brzy líp!!!

Holky, doufám, že jste fotily!!!! Chci vidět fotečky a tiše závidět! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
12.11.08 20:51

Holky ,srazík závidím,ne tiše,ale pořádně nahlas. Povídejte,přehánějte.

Mose ,nočník jsme dnes prubli a foto je v galerce, mladej je nadšený a dokonce pochopil,k čemu je.

• Citovat
  • Upravit
4874
12.11.08 20:53

Ahoj holky,

nejdriv Sandul: holka drz se a dej se brzy do kupy..... Moc ti to prejeme…Me jeste napada souvislost s tou tvou otravou krve po porodu, jestli nemas neco z toho i v pateri…vis zanet nebo tak neco… napraskej na sebe doktorum vsechno mozny, nikdy nevis, jake to muze mit souvislosti…

Fotky stahnu hned, jak Klarka usne…

Emanko, tak krome fotaku a kalhot, jsme u vas mozna zapomneli i hrnecek. Nemohli jsme ho v aute najit… :roll: ale jeste jsem nekoukala poradne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.11.08 21:02

Ahoj,
teda Sandul … ty máš opravdu pech. Hlavně ať si brzy v pořádku … určitě to bude dobrý … jak píše Endy, tak to může být cokoliv. Všechno pořádně vyšetří a určitě na to přijdou. Budeme na tebe myslet.

Ještě Šimonkovi dodatečně přejeme vše nejlepší k včerejším devítiměsíčninám :-) Omlouváme se … nějak sme včera meškaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.11.08 22:22

bré večír,
tak sraz byl fakt super, to musíme zopakovat :lol: My tady s emánkem osiřeli, holky odjely všechny najednou a Petr s Bárou se ještě vydaly do bazénu, bylo to divný, jak z 10 lidí najednou skoro nikdo :lol:
Tady je jedna fotka, abych vás navnadila, další jsou u mě na rajčeti v 10. měsíci. Ale musím se naučit fotit, spoustu jsem jich měla rozmazaných. Endy je zamilovaná, letěla jsem za ní k autu se dvouma zapomenutejma věcma a stejně se jí podařilo tady nechat třetí :lol: Endy , chceš ten hrneček poslat poštou?
A nakonec, Sandul, to snad není možný, co se ti děje. Snad to bude jen od zablokovaný páteře, jak taháš Rozárku. Chápu, že se bojíš, ale jak už tady někdo psal, mysli pozitivně, určitě se to vyřeší.

A díky všem za přání k měsíčninám, dneškem už táhnem 10. měsíc, je to děsný, jak to letí. Ale dneska jsme viděly, jak se fakt ty děti zajímají o stejný věci a vyvíjejí dost podobně. Z bedny hraček všechny zaujaly nehračky, nejvíc USB s větráčkem a propisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
13.11.08 00:17

Emanko, houby zamilovana..... SVM to je!!!!! Posli, jestli budes mit cestu na postu, jinak sí ho muzem predat nekdy v Letnanech, az pojedes na vanocni silene nakupovani :wink: mame jeste nahradni.....

Fotky jsou v galerce..... uff, s nasim pomalym pripojenim to je o nervy, jsem tu zmrzla jako fik, tak jdu dat sprchu a do hajan.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
13.11.08 09:32

Holky, super fotky! Výborná je ta, jak Endy drží bradičku Klárce na těch schodech :lol: A moc se mi líbí Alenka. Bude z ní jednou hooooodně velká kočka :wink:

A ještě mě napadlo, jak jste si říkaly? Jako Emanko, Endy, Mose, Anlei? Nebo Jitko, Andrej, Moni, Ali? :D

Fyzi, hezký nočník :) Adámkovi se včera podařilo se vyčůrat na koberec, nemáme totiž ten vyšší okraj. Rychle jsem mu tam toho lulajze zastrkovala zpátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí