Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, já zrovna teď někde četla, jak se dělá puding z UM, takže krupička by šla stejně. Má se puding uvařit jen ve vodě a UM pak do horkého zamíchat, UM se prý nemá vařit. Ale mě teda puding přijde taky trochu taková umělotina.
Ajjaa , holky dostanou asi k obědu to samý, co zedníci a stěhovači, tzn. zapečený kuřecí maso se smetanou. Mám to vyzkoušený, že pro víc lidí je to rychlý a dá se to připravit předem. A pro mrňátka je tady spousta skleniček
Jsem zvědavá, jak se na sebe budou tvářit ![]()
Holky, ta moje protivná švagrová mi zase dneska hnula žlučí. Ona pořád tak nenápadně kritizuje, nejenom mě, ale všechny. Třeba svý mámě minule přede mnou pořád předhazovala, že má špinavý okna. Přitom babička v 62 letech maká jak barevná, jezdí na šichty na dvanáctky uklízet letadla, mají barák (společný se švagrovou) a ona jí tohle řekne. Dneska zas měla kecy, že Šimon jedl rohlík, buď kritizuje, že jsem moc háklivá a strkala mu buchtu do pusy, když mu byly 4 měsíce, teď říkala, že rohlík je humus pro dítě, že by to jíst neměl. Prostě potřebuje říkat pravý opak toho, co dělá někdo jiný. Přitom já si většinou s ní dobře pokecám, ale ona na mě asi žárlí, že mám jejího šikovnýho brášku a jí to s chlapama nevyšlo, tak na mě machruje.
no to se picnu, hele, co jsem našla, když jsem hledala, na co bysme mohly jít s Bárou do kina:
http://www.cinemacity.cz/cinemama.php?…
Přijde mi to jako naprostá hovadina.
Teda to teda čumím
Mohlo by být príma, kdyby všechny prťata začaly křičet … asi by ty maminy moc z filmu neměly a hlavně nevěřím, že by všechny ty dětičky v klidu seděly a čekaly až se maminky dokoukají ![]()
No třeba to mají nějak vymyšlený ![]()
Ze švagrové si nic nedělej … slepá závist … ti už taky sleduju okolo kvůli malé … a bohužel od lidí od kterých bych to nečekala.
Tak dobrou maminy
ŠIMONKŮŮŮŮ, VŠECIČKO NEJLEPŠÍÍÍÍ K DEVÍTIMĚSÍČNINÁÁÁÁM!!!!!
Šimonkovi vše nej nej
Evi , mám krupičnou kaši s medem od Sunarky na dobrou noc, jinak bych ji nevařila,mám z lepku celkem respekt.
Emanko ,švagrová je trošku divná, ta moje mění názory dle toho,jak se jí to hodí.
A to kino,zajímavé.
AHOJDA ![]()
Holky, užijte si srazíka, bohužel má Emulí rýmu jako trám, takže bychom vás akorát nakazili. Nezapomeňte fotit ju?
![]()
VŠEM DNEŠNÍM I VČEREJŠÍM OSLAVENCUM VŠECIČKO NEJ
![]()
Ty jo! Knedlíky jo? Emulí teď konečně tak nějak začala jíst konečně přesnídávky s kouskama (před časem je plivala), ožižlává rohlík a okurku, ale knedlika - nevim, nevim…
![]()
K tý odsávačce…dr. mi řekla, že se častým používáním vysušuje sliznice v nosíku…tak po každý, když ji použiju, tak Emušákovi trochu do nosíka kápnu. Když se dusí hlenama, tak je to nejrychlejší způsob, jak jí ulevit … vysušování-nevysušování…
Šimáčku,všecičko nej k 9 měsíčninám Ajji: Vám s Adámkem dodatečnš taky všecičko nej,hlavně hodně zdravíčka a tobě pevné nervy
Vendulka dobaští a jdem ven,je tam dneska nějak teplo se mi zdá,nebo se mi to opravdu jen zdá,no uvidíme až tam budeme ![]()
Fyzi: podvodní fotky jsou úúúúúúúúúúúúžasný,obdivuji tebe i Lukýho,jste oba šikulky ![]()
ahoj holky,
všechno nejlepší všem oslavencům ![]()
Endy na metru klidně budu, řekni si, kde je to nejlepší pro tebe a v kolik tam cca máme být. Jen tedy doufám, že pak naložíme kočár. Vojta večer trochu soplil, tak ještě doufám, že se mu třeba nerozjede rýma, nebo to bylo jen jak brečel ![]()
Jo a ještě se chci zeptat, do kolika to tak plánujete? Chystá se k nám babička, tak nevím jestli ji úplně zrušit nebo jenom posunout… Tak trochu odhaduju, že budu mít Vojtu celou dobu přirostlého na klíně, v cizím prostředí rozhodně není žádný hrdina ![]()
Zbytek nestíhám, snad večer budu mít chvilku.
Fyzi, to já mám zase větší respekt z pribiňáku než z lepku
![]()
Emanko, taky jsem si říkala, jestli se může UM vařit, takže díky za info. Stejně se k tomu asi nedokopu, abych tu krupičku uvařila
Instantní kaše jsou tak pohodlné
ale zase celkem lezou do peněz
No uvidím…
Zítra má přijít kámoška, její Kubík bude mít 22.11. 1rok a chudák malý měl pořád horečky, pak zas jen 35 oC nevěděli z čeho, byli na různých vyšetřeních a nakonec zjistili, že malý má alergii na kravskou bílkovinu ![]()
Ajjaaa: ahoj, našla jsem tady na webu tvůj květnový dotaz na callanovu metodu. Chtěla jsem se zeptat jestli jsi do toho šla a jaký máš z toho pocit. Já o tom taky uvažuju, jednu zkušební hodinu jsem absolvovala a nevím nevím. Lenka slajsna
Evi ,Pribiňák byl původně pro mě, ale bobek se rozhodl jinak,asi mi chtěl naznačit,že mám držet dietu
.
Márty ,Lukáš si dá kukuřičnou křupku,kousek chleba ale dát mu kousek bramboru k obědu,tak je schopnej mě poblít.
Fyzi , tak to jo
já mám pribiňáky taky ráda, ale už si je raději nekupuju, jinak těch mých 10kg nadváhy bych nikdy dolů nedala…(i když mám takové menší tušení, že mi to zůstane
)
Ahoj holky,
Emanko, diky za popis, uz jsem to tu vykoumala, mely bysme trefit… Mame s Mose sraz na kobylisich po 11h, takze dorazime presne na obed…
Ted jdem jeste zkouset do auta autosedacku, aby Mose nemusela tahat vajicko metrem…
puding je skrob a skrob je ve vsech sklenickach, tak proc ne…
taky jsem mela jednu sklaenicku a na ni byly mastny oka, bleeee…
Zatim pa…
Evi ,já jsem štíhlá nebyla nikdy,teď mám o 15kilo míň než před otěhotněním,ale stejně bych měla aspoň dalších 10kilo dát dolů. Akorát jsem pohodlná,plánujeme brzo další dítě,tak se mi nechce hubnout a pak to nabrat zpátky.
A náš malej bude rozežranej po mě, snědl by cokoliv a kdykoliv.
MOSE, autosedacka je v pohode, da se polohovat a dat proti smeru jizdy, takze je jako vajicko..... Klara ma necelych 8 kg a jje tam dobre… nevim, jestli je Vojta uz vetsi nebo neni.....
Emanko, co mam privezt? Dorta nebo chlebicky nebo neco uplne jineho?