Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčinky,
ta 6. nemoc je infekční, ne? Ale nevím, jestli i po tom, co se děti osypou
slyšela jsem něco o 14 dnech, ale jistá si tím nejsem, nejlepší bude asi zavolat doktorce a poptat se. Já bych tedy určitě pro jistotu alespoň zavolala. Jinak je ale dobře, že to nic vážného nebylo a holkám už je fajn ![]()
Anlei , udělala jsi Alence moc pěkné a zajímavé dny. Lampionový průvod jsem jako malá milovala. Dokonce jsem měla spešl lampion (Dávala se tam svíčka, ale náš všeuměl tatínek mi sestrojil perpetum mobile
a místo svíčky jsem tam měla žárovečku s baterií ![]()
a jaká pohádka se v divadle hrála? To mě strašně baví. Vždycky jsem se těšila, když jsem šla se svými žáky ze třídy na nějaké představení pro děti. Už se těším, až budeme takhle chodit s Adámkem.
Fyzi , tak to chce fotečku nové podlahy! Jsi ráda, že už to máte hotové, co? Tak se pochlub! A normálně jsem Ti chtěla napsat, že Lukášek má stejný obleček jako měl Filípek od Napoly na svatbě a Tys mi to tu osvětlila
Tak to jsi měla super a Napoly je moc hodná, že Ti ho půjčila. Lukáškovi to moc slušelo a mamince taky ![]()
Márty , a jak velký byt má Tvůj tchán? On žije s nějakou novou paní, jestli jsem to dobře pochopila, že? Takže jsou sami dva. A říkal už kdysi něco na to, že by do toho šel? To by bylo fakt nejlepší řešení. Budu držet palce, aby to vyšlo ![]()
Tyninko , co je to ten bomber od Nextu? Jsem nějak mimo
a ještě jsem se chtěla zeptat, psala jsi, že mamka vozila kočárek jen jednou…nemá čas nebo nechce? Jsem si myslela, že máte moc hezký vztah, vždycky jsi o ní psala jako o mamince, se mi to líbilo ![]()
Emanko , taky by mě zajímalo, co to je ta bezpečnostní helma
zní to totiž srandovně, ale vím, že je to nutnost, taky bych se bála. My máme dlažbu na chodbě, v kuchyni, v koupelně + WC a taky ho raději honím na koberec. Už několikrát se totiž nějak vyvrátil nebo prostě přepadl či co a pěkně to zadunělo. Někdy ho to bolí, to se rozbrečí, ale většinou se otřepe a odleze si dál ![]()
Dneska se v noci zase budil na můj vkus nějak často
je to jak na houpačce. Třeba včera se za celou noc vzbudil až ráno v půl páté, pak ještě usnul a vstával v 6. Z postele jsme vylezli v 7.
Teď zase chrní, jsem ráda, protože v 10 máme tu školičku. Už jsme tam 2× nebyli, tak se těším.
Dobré ránko při pondělku.
My dnes budeme opět akční,jdeme dělat otisky nožičky a ručičky, přijede kámoška z Dubaje,jde s námi plavat a dáme obídek.
Evi ,Napoly je moc hodná,chtěla jsem obleček odkoupit a ona mi nabídla půjčení.Děkuji za pochvalu fotek.
Jo a lampion jsme měli taky se žárovkou.Akorát se každý rok hledal,zapomněli jsme,kde je.
Ahoj,
Viktorka spí utahaná po dnešním cvíču
je nás tam šest mamin a šest mimin a je to super pozorovat ty pokroky dneska už se to tam všecko hemžilo stálo, sedělo, lozilo. Děcka spolupracovaly no paráda ![]()
Adámek je u mamky ještě není úplně zdravý tak do školky půjde asi až ve středu. O víkendu jsme s ním „pracovali“ dělali jsme všechny možné úkoly z časopisu mašinka Tomáš to on miluje
tak mám z toho dobrý pocit.
Taky občas uvažuju o té přilbě pro malé děti. Viktorka se staví úplně u všeho a párkát už se stalo že to neustála a jen to zadunělo
![]()
6. nemoc je infekční hlavně v době, kdy vlastně ještě nejsou žádné příznaky a pak když je teplota když už jsou vyrážky tak už myslím infekční není, ale nevím to jistě Adámek ji měl asi před 2 roky.
Vojtíškovi přejeme opožděně vše nej k 9 měsícům ![]()
TYNINKO Vik. se taky bojí tmy jízda autem za tmy se neobejde bez řevu ![]()
FYZ Lukášek byl frajer na promoci ![]()
MÁRTY tak jak s tím bytem? mrkla jsem na něho a je fakt krásný taky by se mi něco takového líbilo
u nás se ty ceny pohybují úplně někde jinde. My chcem za byt 2+1 v cihlovém domě 55m 1 mil.
Teda jak čtu tak jsem prošvihla super akci na kalendář
tak kdybyste ještě něco podobného objevily tak dějte vědět ![]()
Čauves,
ta helma vypadá takhle:
http://img.mimibazar.cz/…b6959531.jpg /> bude to srandovní, až to bude nosit. Šimon teda udělal strašný pokrok za posledních pár dní, pořád stojí a dneska vylezl na druhý schod! se picnu, musíme rychle vyřešit ty vrátka. 
Jinak jsem dneska přezula konečně kočár do sporťáku a málem jsem to obrečela. Jako že už nemám miminko. A že na něj nevidím. A přemýšlím, jestli ho do hlubokýho ještě nevrátím ![]()
Fyzi , já se taky podivila, jakej je Lukín lázeňský švihák a kde jste ten obleček sehnali. Bylo to moc pěkný.
Endy , jsem trubka ![]()
ahojky,
předem se omlouvám, že Vám sem lezu… ![]()
a nechte už těch pochval nebo se začnu červenat
![]()
to, že jsem nejhodnější, nejmilejší, nejpřívětivější…to už na sobě nějaký čas pozoruju
…ale to by snad pomohl každej, ne? ![]()
jinak se mějte a ať Vám špunti rychle rostou…
pa NAPOLY z Listopadu 2.0.0.7
HOLKY, MOJÍ NEJLEPŠÍ KAMARÁDCE MARŤULCE SE DNES NARODILA HOLČIČKA DOROTKA (3,70KG A 50CM). JÁ MÁM TAKOVOU RADOOOOOST!!! JUPÍÍÍ, HURÁÁÁ, SLÁÁÁÁÁVA
![]()
Napoly, jasan, že ty jsi ta nejúžasnější, nejvtipnější, nejpracovitější, nej…žena z celého listopadu 2.0.0.7
![]()
a nemysli si, každá by to určitě neudělala! a ještě navíc z jiné diskuze. Jsi prostě hodná a basta ![]()
Napoly ,každý by to opravdu neudělal,ptala jsem se kamarádky,vím,že podobný obleček mají a nepůjčila,prý co kdyby se umazal.
Evi ,jaké bylo cvičení? A gratulace k nevěstě.
Ajjoo ,tak ceny bytů u vás jsou nižší než tady,to je mazec.Mašinka Tomáš je taky velký hit,že?
Emanko ,ta helma je super,kde jsi ji objednala?
Do galerky jsem přidala fotky z dneška.
AHOOOJ ![]()
EMANKO , takovou helmu by Emušák potřeboval taky. Ta plovoucí podlaha hrozně klouže, takže musí mít celej den na nožičkách botky. Ranám do hlavičky jsme se taky nevyhli, myslím, že to k tomu patří, ale jsem ráda, že nemusím řešit nějaký schody
…a Šimonek bude asi dost na domácí práce co? Se máš! Takovej pracant!!!!!
AJJOO , dneska mi makléřka volala, že s náma zítra počítá na prohlídku, tak jsem jak na trní
Kéž by se nám líbil a vyšlo to!!!!
Ty br´do, ta cena je fakt úplně mimo!!! My budem chtít za náše 2kk 2,5 mil!
NAPOLY se přidávám k ostatním holkám, jsi prostě „nejvíc nejlepčejší“ ![]()
EVI , tak to kamarádce gratulujeme!!!!
![]()
No a ještě se vám chci pochlubit. dneska mě zase chytla výtvarná nálada, tak jsem pomalovala Emušáčkovi nová tričíčka ![]()
Ta helma se jmenuje NO SHOCK, nová stojí nějak necelou 1000 a objednala jsem jí na mmb za 400. Myslím, že jí pak bez problémů zase prodám. Trochu si říkám, jestli to nepřeháním, ale ty schody a dlažba a příšlušné rány mě fakt děsí.
Márty , trička úžasný, zvlášť ten omotaný had kolem krku. Jestli dobře počítám, tak je jich 7 - jak dlouho jsi to dělala? Mohla bys je začít prodávat
A jak si psala, že Emušák nosí botky - máma teď přinesla Šimonkovi zavazovací bačkůrky, aby mu to neklouzalo a já pořád dumám, jestli je to pro ty jeho nožičky správně.
Jinak u nás se dusno neuklidňuje, nýbrž graduje, už jsem fakt nasssrrr…
Evo , Dorotka je krásný jméno, moc se mi líbí. Ta moje kamarádka, co porodila před 3 dny má s miminkem problém, nalokala se zkažený plodovky holčička a má zápal plic, je v inkubátoru, dostává antibiotika, nesmí být u maminky, ani nekojí, teda odsává a mlíko dostává a už jí dělaly min. 2 rentgeny. Docela blbý, ale snad už to začíná se lepšit. Docela jsem si zase vzpomněla na ten strach v nemocnici, jeslti je emánek v pořádku.
Fyzi , ty fotky pod vodou nemají chybu, to je bomba. Taky bych chtěla, jenže já jsem na plavání lemra a vůbec netuším, jestli bych se takhle dokázala potopit já ![]()
Fyzi , díky za optání, cvičení bylo super (až na to, že Adam, ač už nezvrací, tak se svým kamarádem Sebíkem dohromady asi 5× poblili nový koberec
zřejmě mu nesedla activie)
Márty , tak ty jsi fakt umělec! Čučím jak blázen
To normálně prodávej, nemá to chybu. Taky mě hned zaujal ten had
a výborný je i detail na rukávu u ostatních. Jsi prostě mooooc šikovná!!!
Emanko , to je teda hrozné, tak malé mimuško a takový problém
vidíš, to jsem ani nevěděla, že když se mimi naloká zkažené plodovky, tak z toho může mít zápal plic
Hlavně, aby jí bylo líp…já se taky dnes dostala do takové euforie, když mi Marťa napsala…brečela jsem tu jak želva a hned mi naskočily ty pocity, když jsem to měla konečně za sebou a pak ráno, když mi toho voňavého Adámka donesli, a já věděla, že je jenom můj…moje miminko, na které jsem se nemohla vynadívat…zase jsem nějak naměkko
![]()
Ahoj holky,
tak Viki activia bílá neslazená kupodivu chutnala … spapala dneska teda asi půlku, ale jsem ráda i za to … celkově se mi zdá, že jí nějak málo. ALe vypadá dobře, tak to zatím neřeším ,,,, hlavněm že jí něco. Dnes jsem navštívila Bio prodejnu, tak jsem ji konečně koupila ty kukuřičně křupkyy, takže dokud sme v autě jely po jakš takš osvtlené silnici, tak papala, ale v tmavých uličkách stejně plakala. Nesehnala jsem dnes žádnou lampičku do auta … zítra budu pokračovat
ALe koukám, ze jmenovkyně Viki má stejný problém … a Klárka podobný … tak už si nepřipadám divně. Každý na mě čučí jak na blázna, když řeknu, že se Viki bojí tmy … doma teda ne, protože to vidí a hlavně měl brácha to stejný.
EVI … maminka je zlatá a máme výborný vztah, ale asi už si nepamatue jaké io vylo, kdyý Možná, že kdybych jí řekla,aby šla, tak půjde, ale nechci ji nutit … připadne mi to divný.Vikik hlídala asi 3 hod. za celou dobu a z toho 2,5h. spala … ale v unoru jdu zpátky do skoly, takže jednou za měsíc pak hlídat bude. Teď už i říkala,že malou může pohlídat … už je větší a taky jí i jiný jidlo než jen mlíko ode mě.
Jo a bomber od Nextu je bundička ![]()
Kamarádce moc gratuluju … je to krásný,když si vzpomeneme jak se narodily ty naše dětičky, že?A je to chvilinka a už sou tak velký.
EMANKO … tak helma je suprová … taky by mě zajímalo, kde si jí objednala. Šimonek je šikula
Aji … na jaké cvičení s Viki chodíte?
Já chtěla na plavčo a cvičení matek s dětmi ale dokrorka vždycky říka, že se máme vyhýbat kolektivům, tak nevím.
Fyz ---- moc hezký fotečky
Márty … ty seš ale šikovná !!! Já bych měla problém nakreslit sluníčko ![]()
Ahoj holky,
tak my taky na prodloužený víkend nejedeme i když máme rezervaci v hotelu,náš tatínek že půjde v sobotu na pivo,šel s koleginí z práce a s jejím přítelem,že půjdou do jedný hospody na Kladně jen na kulečník a že bude do 11 doma,v 1 jsem do tý hospody volala protože náš tatínek měl vyplej telefon jestly tam je a on tam nebyl,byl na diskotéce a někde ztratil 2 tisíce
Je to takovej vůl,mě nikam nevezme,už 3 roky nedělám nic jinýho než že sedim doma a čekám až dorazí,tak moc mě mrzí že ho ani nenapadne se mě zeptat,Vendu už nekojim a hlídání by se taky sehnalo,přijde mi že se za mě stydí,že chodí radši sám a vyhledává společnost mladejch vychrtlin a mě nechává sedět doma,asi už jsem blázen,já mu pořád prostě nevěřim potom co udělal,pořád přemejšlim proč šel na tu diskotéku když má doma manželku a děti,co tam dělal,přijel totálně ožralej taxíkem kolem 2 hodiny a ještě na mě křičel jak jsem zbytečně žárlivá že miluje jen mě ale proč se tak sakra nechová?Pořád se tim užírám,vybavujou se mi scénáře jak mě podvádí,myslim si že je semnou jenom kvůly dětem já už prostě nevim jak mu mám věřit.
PO práci jezdí dělat k jeho kamarádovi byt,celej ho předělává takže domu dorazí kolem 10,vůbec se nevidíme protože chce jen kafe,večeři a já jdu utahaná spát,to je ten kamarád u kterýho se scházel s tou kozou v červnu,jak si spolu vymýšlely že mu utiká plyn u sporáku a že potřebuje tamto a tamhleto jenom aby měl Vašek výmluvu tam jezdit za tou kravajznou.
Holky,já ho miluju ale bohužel to necejtim z tý druhý strany,já se tak bojim že nás opustí,že skončim sama s dětma,že to prostě jenom protahuje,zkoušela jsem s nim o tom několikrát mluvit ale pořád tvrdí že jsem blázen,že miluje jen nás a že nás nikdy neopustí,jenže to tvrdil i když jezdil do toho Berouna takže já mu to prostě nevěřim.
Nevim,asi si za to můžu sama,asi se v tom moc plácám,nad všim přemejšlim ![]()
Omlouvám se ale muselo to ven
Márty: trička jsou moc hezký,kam chodíš na předlohy? Vypadá to opravdu suprově
Emanko: Helmu myslím že užijete když máte všude dlažbu a když ne tak jak píšeš,určitě ji v pohodě prodáš dál
Tyninko: Vendelínek se naštěstí v autě po tmě nebojí,naopak kouká ven na světýlka a líbí se mu to
Včera byl Venda taky tečkovanej ale já si myslim že to byly spíš jen potničky,měl to jen asi pů dne a pak nic,mívá to teť hodně často na pusince ale je to chvilku a hned to zmizí tak nevim co by to mohlo bejt.
Fyzikářko: oboum Vám to moc slušelo na promoci,vlastně celé rodině.
Márty: držíme palce ať se Vám byt líbí,musíš hned napsat co a jak
Sandulka a Petulinkas tady dlouho nebyly
Holky,příští měsíc jsou vánoce,to to uteklo co,a pak už bude prckům rok,hrozně to letí
Evi: v divadle jsem byly na Kvakovi a Žbluňkovi,bylo to moc hezký
Emanko: Včera jsem byla zase v mimu,jsem tam nechala 300 a ráno jsem tam posílala manžela aby vyzvedl další tašku s věcma na kterou už jsem neměla sebou penízky
Koupila jsem tam spoustu oblečení na obě dětičky,Alenka nám nějak rychle ze všeho vyrostla a měly na ni trička s dlouhym po 30,–( ty by byly i na Barču), teplý kalhoty za 60,– Vendelínkovi kombinézku za 100,– moc hezký věcičky za pár kaček.
Dneska až půjdeme pro Alenku do školky tak nasbíráme listí a chci s ní něco tvořit aby se zabavila,jo a včera jsme byly na logopedii a opět odmítala s pani doktorkou mluvit,prý se bála že jí bude strkat špachtly do krku tak s ní radši nemluvila ![]()
Jdu si chvilku hrát s raráškem než vyrazíme do té školky
papapa
Ahoj,
holky řekněte mi proč to moje mimino v noci furt tak blbě spí
dneska od 1-3 zas nespala vůbec
a tak to dělá často. Mezitím kojíme a kojíme. No řeknu vám když v noci sotva držím oči a malá nespí tak jsem všechno jen ne milá maminka
a ještě jí domlouvám na ten kočárek jako aby mi tam vydržela v klidu déle než 20-30 minut.
ANLEI no to ti věřím, že je ti z toho smutno. Vůbec jsem netušila, že měl manžel nějakou aféru či co no jo v červnu jsem tady nebyla asi. Tady to asi nevyřešíme. Nejlepší by to bylo probrat s ním v klidu, ale ne v 10 večer když přijde utahaný. Držím palce ať je to všechno v pořádku. Drž se jsi skvělá mamina i ženská. Určitě bude zase fajn ![]()
TYNINKO no píšu cvičení, ale je to vlastně taková školička jak chodí Eva s Adámkem:-) cvičení, říkanky, povídání…
EMANKO helmu určitě užijete a budeš v klidu jak jsem psala taky ji asi pořídím protože to mimino nevydrží v klidu ![]()
MÁRTY tak at vám to s tím bytem klapne
jo a trička jsou parádní jsi moc šikovná ![]()
Vik. se pokadila a mrčí a vzteká se no jo má v noci spát. letííím