ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
30.10.08 16:52

Ahojky tety,
všem marodům přejeme brzké uzdravení a Viktorce ať rychle přibere.

Zítra jedeme na promoci,takže nestíháme,podlahu nemáme,nepřišel materiál,ale už jsme doma.

Evi ,teda Adámek ji šikula.

Emanko ,Šimonek má super čepici.

Márty ,mikiny kupuju přes mmb.

• Citovat
  • Upravit
2724
30.10.08 17:44

AHOJDA 8)

Hlásim,že Emičce už je líp :D Teplotu zatím nemá - snad se na večer nevrátí a zvládli jsme i menší nákup :D Je teda furt tulivá, mám ji dnesks fakt celej den na ruce, ale hlavně, že je líp :potlesk:

Ostatním marůdkům přeju tky brzké uzdravení!!!!!!! Je to o nervy co maminy :wink: :P :D

Za chvilku dorazí na návštěvu skorotchán, tak bude mít Emušák rozptýlení a já snad konečně vyčešu toho našeho kočičího chlupatce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.10.08 08:34

Ahojky,
maminy,tak si představte že ta naše cácora nežárlí na Vendu,toho prý hrozně miluje,ale ona žárlí na nás,na rodiče,má pocit že máme rádi jenom Vendu a jí už ne :oops:
To včera zjistila pani psycholožka,až je mi z toho tak smutno,jak si může myslet že ji nemáme rádi,poradila mi jak změnit naše chování,máme se prostě polepšit a za měsíc na kontrolu a bude zjišťovat jestly se Alenky psychika zlepšila.
Večer jsme ji vzaly na lampionovej průvod,pak Vám dám fotečky do galerky,šlo se po tmě,cestička byla udělaná ze svíček a měly pro děti udělaný stanoviště kde byly různý strašidla a děti od nich dostaly razítka a na konci stezky dostaly diplom že to ušly,bylo to super,moc se mi to líbilo,i Venda jukal z kočárku na světýlka.
Zítra ji chci vzít do loutkovýho divadla,jestly teda hrajou a domlouvaly jsme si bazén,tohle všechno ale už bude bez Venýse aby se cejtila ona středem pozornosti.
Venda teť papá hlínu od kytky a je hrozně spokojenej,ale hubu a všechno má úplně černý :roll: Jdu na něj :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
31.10.08 09:04

Anleo , to je ono, ty starší děti nepochopí, že víc pozornosti se nerovná víc lásky. Chce to plánovat akce jenom pro ně a prcka někde pohodit :lol:

Kamarádky tady včera byly skoro celý den, takže jsem si krásně zdrbla , obě děti vzorně usnuly současně na 2 hodiny, tak se to povedlo.

Při příležitosti návštěvy byla jídelna chvililinku uklizená, takže jsem to vyfotila. Už to dávno tak nevypadá. Já vždycky, Márty , taky chtěla velký stůl, a tenhle je teda obří. Ale to bohužel znamená, že tam bude obří bordel. Je to takový holý, chtělo by to nějaký obrázky a taky musím pořídit nějaký prostírání na stůl, aby se hned nepoškrábal. 

Nemoci - holt je tu podzim a virózy začínají, ach jo. Na nás bohudík nic nesedlo, možná i proto, že jsme tady dost izolovaný, skoro nikam nejezdíme, zatím mi nevadí být doma. Jenom jestli něco nepřitáhne Barča s Petrem.

Kamarádka včera porodila holčičku, tak jsem byla na měkko, taky se jí porod táhnul - praskla jí voda ve středu večer a porodila až v pátek v 17 hodin. Psala, že to bylo hroznější, než si dokázala představit, to si asi neumí představit nikdo.

Tady dneska svítí krásně sluníčko, ale je zima. Snad to počasí vydrží přes víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
31.10.08 10:30

AHOOOJ :D

ANLEI , myslím, že jste v tom „polepšování“ začali dobře! Lampionovej průvod! To by se mi taky líbilo, takže nepochybuju o tom, že Alence taky :D Držim palce :D

EMANKO , tak to je paráda!!!! Jak z katalogu Ikči :D Máš parádní vkus!!! Nádhera :P

U nás už je zdrávo. Emušák teď prohání Maxulího, po horečce ani památka - UF!!!! 8) Dneska nám odjede taťka na víkend na chatu sám. Budou sekat s dědou dřevo do zásoby a makat na zahradě, takže jsme až do neděle samičky holky. Ale rychle to uteče, nepochybuju, že by se neobjevila babička nebo teta Míša :wink:

Tady je taky hezky a zima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
31.10.08 11:53

Ahoj holky,

emanko, jidelni kout vypada moc hezky, kdyz si vbavim kuchyn a ten krb, tak to mate moc hezky sladeny a moderni. Na muj vkus az moc, ale libi se mi to…

Lampionovy pruvod by se mi taky libil, u nas snad bude az v listopadu…

My mely jit do botanicky na haloween, krajeni dyni, ale Klara ma porad jeste teplotu, tak nejdem nikam…

Musim vam napsat story s fotkama:
Chtela jsem si nechat udelat digi fotky v DM drogerii. Nejdriv jsem to zkusila pres net, ale behem prenosu fotek mi padlo pripojeni a tak se objednavka neuskutecnila (pro predtsvu se jedna o 250 fotek, ruzny poct kopii od jedne, takze to musim projizdet po jednom). Poucena, jsem si udelala vyber fotek na flesku a sla do prodejny. Na Cernaku jim nefungoval slot na flesky. Tak jsem sla u nas. Povedlo se po pulhodine. Po tydnu fotky nikde, po dvou tydnech mi rekli, ze jsem si v Bohnicich vzala pytlik s adresou Sterboholy a ze fotky jsou nejspis tam. Ze je nechaji privezt. Treto tyden nic. Pak mi volala vedouci, ze se fotky ztratily, a at si prijdu nahrat CD jeste jednou :twisted: Uz se mi nechtelo to tam delat, ale mam tam slevu, tak jsem sedla k netu a zkusila to pred pocitac.Fotky se pretahovaly 8 hodin, povedlo se. Vcera jsem byla juknout, jestli uz jsou. JSOU!!!! V kasliku tam lezi nova i stara objednavka 8O Jdu tam odpoledne, a jsem zvedava jak to dopadne…

Jo a blizi se nam vylet do Zelezne Rudy na ten plavaci prodlouzeny vikend. Kdo teda jede? Emanka, Mose (Mose - jedes sama nebo s Ajou?) Rada bych se s nekym domluvila na spolujizde. Jeste nevim, jestli s nami pojede tatka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
31.10.08 12:28

Ahoj,

ANLEI no právě o tom to je že oni si myslí, že už je nemáme rádi :cry: Adámek Viktorku taky miluje a ona jeho, ale prostě si s tím ty jejich hlavičky neumí poradit a taky není mimčo jako mimčo však o tom obě víme svoje. Takže jsme se taky začali polepšovat :D na konci listopadu jdu s Adámkem na Kouzelnou školku na Majdu a Františka až se uzdraví tak pofrčíme na bazén a teď uvažuju i o představení bořek stavitel live. Je to sice šílená pálka, ale myslím, že si to zaslouží :) a taky jsme pěkně zanedbávali čtení po narození Viktorky takže každý den znovu čteme krtečky a jiné pohádky :)

ENDY zrovna dneska jsem byla s Viki v DM :) a fotky jsem si u nich taky nechala dělat a posílala jsem to přes internet a trvalo to několik hodin :roll: tak fajn, že ti dali aspoň slevu :) jé já bych jela s váma moc ráda, ale je to kapánek z ruky :(

EMANKA ty jo to krásně nablýskaná jídlena. Už chci taky nový větší byt!!! :D

MÁRTY tak ať vám to bez taťky rychle uteče :) co u vás nového s bytem? U nás furt nic a ten náš taky nikdo nechce koupit :(

To naše malé zlobidlo zas nechce být v kočárku :roll: ani sedět ji tam nebaví max 20 minut :? včera jsem Vik. měla i v tramvajce na klíně tak to jí vyhovovalo ale pak už potřebovala stát a ne sedět no furt něco :roll: babička byla s pravnučky nadšená akorát ještě nemůže mluvit jen šeptá a je hodně spálená po těch ozářkách. Vůbec jsem si to nedovedla představit :( jsem moc ráda, že jsme tam byly a doufám, že už spolu zase budeme často jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.10.08 18:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
31.10.08 20:01

ČAUES,
hlásíme se stále bez podlah,ale po promoci,Lukáš byl středem pozornosti a krásně to zvládl.

Anleo ,lampionovej průvod,jejda,hned bych šla taky. S Alenkou to určitě zvládnete,ono pro starší děti není jednoduché mít mladšího sourozence.

Endy ,my na sraz určitě nejedeme,je to hodně z ruky a není auto,tchán nepůjčí a naši s ním jezdí často.

Ajjoo ,hlavně,že babička bojuje.

Emanko ,jídelna vypadá super,máme stejnej lustr akorát v červenožluté.

Márty ,užijte si dámskou jízdu.

• Citovat
  • Upravit
431
31.10.08 22:16

Ahoj tety,
no tak koukám, že se z malýma marodama roztrh pytel …
Viktorce už je líp … chrčí jen maličko a teploty žádný.
Jen to jídlo. Když sme začínaly s krmením tak jedla krásně a všechno a najednou … hrůza.
Tak dnes sem zjistila, že chce jen zeleninku,brambor, maso, rýži .....
Ale ovocný výživy a kašičky ne. Dokonce sem nadrobila do vbýživy sunarku … pak piškoty, ale nic nezabírá. No co už.
A se spaním taky zlobí … jako malá mi spala celou noc a TEĎ - nespí skoro vůbec … snad už to dnes bude lepší. Myslím si , že musí mít v noci hlad … včera za celý den snědla jen oběd a pak chtěla celou noc jen kojit.
Lampionovej průvod … na ten bych taky ráda … ještě nikdy jsem na něm nebyla :oops: Alenka bude mít super program a určitě brzy pochopí, že ji máte rádi stejně jako Venýska … kterej v tom kočárku vůbec není vidět :-)
Emanko … stůl je opravdu nááádhernej … fakt luxusní… si šikovná návrhářka :-)
Ajjo … babička je silná, že to zvládá … určitě bude brzy líp.
Já jsem měla teď dědu na ozařování a před pár lety chodila mamka… takže trošku chápu, jak Ti je.
Fyz. - ať máte brzy podlahy hotové :-)
Endy tak s těma fotkama by mě to teda dost naštvalo … hlavně to přetahování … já už se na to chystám 8 měsíců :roll:
Ale teď musím vybrat aspoň ty nejlepší … chtěla jsem je použít jako vánoční dárky …nechat udělat kalendáře atd.

Jo holky .,… vůbec mi sem nejdou vkládat fotky, už dlouho … no nic… musím dát nové na rajče.
Koukala jsem na rajče k Márty a ste teda pořádný cestovatelky a Emička je šikula, že zvládla i letadlo a moře.
Ještě musím mrknout na Šimonka.
Tak přejeme krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
31.10.08 22:24

No Šimonek je taky kouzelnej … celá maminka a ty kukadla sou úžasný.
A taky se dívám, že taky zvládá 1000 ksichtíčků za minutu :-)

Jo a k těm citrusům … myslím, že minimálně do roka jestli ne dýl. Hlavně kvůli alergiím.
Ale ochutnání určitě neublížilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
1.11.08 09:45

AHOOOJ 8)

Tak máme doma kropenatý dítě. Nejdřív ta teplota a teď vyrážka - 6tá nemoc jak vyšitá co? Chudinka, má to i na čelíčku, ale nezdá se, že by jí to nějak vadilo :wink: Když do pondělí nezmizí, tak se půjdem ukázat Dr.

AJJO držim babičce palce. Moje mamča byla na ozařování před 2 rokama. Měla rakovinu prsu. Zatím - ťuk, ťuk - je zdravá :D

TYNINKO , taky jsem k vám koukala na fotky a moc se mi líbí ty profi 8) A letos budu rozdávat stejný vánoční dárky jako ty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.11.08 10:10

Jejda Márty no tak to jo … 6tá nemoc podle učebnice :-D Chudinka malá … ať je brzy zdravá.
Jo a pokud dáváš stejné dárky, tak jsem objevila super akci … od Happy Fota mají teď při objednávce přes net slevu 50% na nástěnny kalendář … ale je to jen do 3.11. Musím to dnes objednat … vyjde A4 ns 174Kč a A3 myslím 223Kč nebo tak nějak :-)
Jo a děkuji …ty fotky nám dělá pravidelně jeden super fotograf … je trpělivej až hrůza :-) Jsou trošku dražší, ale stojí to za to.
Hezkej víkend holky … já jdu bojoat s tou mojí protivkou malou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
1.11.08 11:46

TYNINKO díky za typa na ty kalendáře! Ještě jsem po tom nekoukala, kde je nechat udělat, ale tohle je parádní cena. :D :D :D Emušák je celkem v poho, teď spinká, ale jak je vzhůru, tak se chce jenom mazlit a tulit, takže šátek jede na plný obrátky…ale je to krásný, když se k tobě tulí, tak si to užívám, i když moje záda už míň :wink:

Tak jdu vybírat ty fotky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.11.08 19:06

VOJTÍŠKOVI VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM MĚSÍČNINÁM :-)

http://www.dracek.cz/…HOCL1009.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital