ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
1.11.08 20:11

:-) Vojtíšku,všecičko nej nej nej :-)
Tak jsme dneska zvládly to loutkové divadlo,bylo to super,chlapi se hodinu procházely po Kladně a já s Alenkou jsme čučely na pohádku :lol:
Holky,byly jsme se podívat v tescu a pořídily mlaďasovi bundičku,měly ji z 290,– zlevněnou na 105,– :wink: Je světlounce modrá,né moc teplá ale do fusaku bude super,určitě vydrží i na jaro,vzaly jsme radši větší aby nám z toho hned nevyrostl.
HOlky,jukněte na 24 print Mají do zítřka akci na kalendáře za 99,– Tohle mi přišlo :Vážení zákazníci,
pro velký úspěch prodlužujeme akci „kalendáře formátu A4 již od 99 Kč“ do 2.11. 2008!!
Ještě jsem na to nekoukala ale všichni si to chválej tak nevim,na MMB mají diskuze a maminy jsou s kalendářema spokojený.
Ty jo,on už je listopad,za chvilku tu jsou vánoce :wink: J8 se tááááááák těšim,jsem zvědavá jak budou dětičky spokojený z dárečků, Alenka si vzpoměla že chce boty na kolečkách,ještě jsem to nikde neviděla,asi jsem pozadu,budu muset mrknout někde na netu co to vlastně je :roll:
Holky,užijte si víkend,my máme taťku v hospůdce tak trávíme večer sami,je to taková pohodička :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.11.08 20:12

Já bych zapoměla: Tyninko,fotky od profíka jsou SUPER :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.11.08 21:53

Vojtínkovi vše nej :potlesk:

Máme podlahy a namontovanou kuchyni zpátky :dance: :dance:

Márty ,šestá nemoc? Teda brzo se uzdravte.

Anleo ,boty na kolečkách, http://www.krasneveci.cz/…ch-c-64.html to je teď velkej hit. A cena taky vyšší.

Tyninko ,super fotky.

Strčila jsem do galerky fotky z promoce.

• Citovat
  • Upravit
2724
1.11.08 21:58

ANLEO , jde vám to holky krásně, kluci si poradili a vy jste si užili divadlo :D Ja se tak těšim, až budu Emušákovi číst pohádky. Tolik jsem jich zapomněla :roll:
A tenisky na kolečkách jsem hodně viděla u dětí. Tady se na nich prohání v parku každý druhý dítě :D Našla jsem třeba tenhle odkaz, tak jenom pro inspiraci, abys viděla, jak aspoň vypadaj :D http://www.mimiaukce.eu/aukce.php?…

AJJOO , ptala ses na byt. No, zatim děs a hrůza. Za hnusný panelákový byty chtěj nehorázný peníze - kdyby byly aspoň zrekonstruovaný :roll: V úterý se jdem podívat na tenhle byteček. Sice děsná cena, ale na skvělym místě a v 10 let starym cihlovym baráku. Podle fotek se mi moc líbí, ale makléřka říkala, že je o něj velkej zájem a bude mi v PO volat, jestli nás tam v UT vezme, jestli ho někdo nekoupí z klientů, co se tam jdou podívat v PO :?
Tady je odkázek http://www.sreality.cz/…y-1976074842
Chjo, při naší smůle se na něj ani nemrknem :?
Ale naočkovala jsem Jaromíra, aby hodil s tátou ještě jednou řeč, jestli by si ten byt s náma přeci jenom nevyměnil, tak jsem zvědavá, s čím zítra přijede…
A to jsme ještě nezačali případně prodávat ten náš byt! Jak to, že ten váš nikdo zatim nechce? V jakym ho máte stavu a kolik za něj chcete? Máte inzerát někde na netu? Abych se inspirovala do budoucna…

Jdu se mrknout na ty kalendáře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.11.08 23:27

Ahojky.
Děkujeme …
Vojtíškovi přejeme taky vše nej nej nej ke krásným měsíčninám :-)
No jo boty na kolečkách jsou dobrej hit :-) en mi připadá, že se v tom dost blbě chodí. Jsou opravdu jen tak na to ježdění … když v tom chodí, tak vypadají, že jdou v lyžákách, jak se ta podrážka asi nemůže ohýbat.
Tak já teda zadávám obednávku na 24PRINT … snad to bude hezký … nejsou tam totiž náhledy, jak vypadá to co sis vytvořila, tak se budu modlit, ale cena je opravdu úchvatná … Děkuji za tip Anlei:-) No a do Tesca asi nakouknu, když tam mají takový slevy .
Já teď vyhrála na aukci toho bombra od nextu pro Viki, ale vyjde i s poštovným na 600Kč … to už ale zabalím pod stromeček :roll: jestli to vydržím :-)
Tak já jdu dodělat tu objednávku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
2.11.08 10:55

Ahoj holky,

Marty, tak Klara je dneska cela puntikata :) Asi se opici po Emusakovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.11.08 11:50

ČAUES! 8)

Přednostně zdravíme puntikatou KLÁRKU :D :D :D Do tří dnů by měla ta ozdoba zmizet. Půjdete se ENDY ukázat doktorce? Přemýšlím, že bych zítra doktorce zavolala, jestli se musíme ukázat…no, asi to na úterní plavání nevypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.11.08 11:52

Jo FYZ , super fotečky. A malej měl parádní obleček! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
2.11.08 13:41

marty, k dr. nepujdu uz nema teplotu, ryma ustupuje…pujdem v utery i na plavco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.11.08 17:33

ENDY i s tou vyrážkou půjdete na plavčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
2.11.08 18:18

Jo, nejsou to vylozene pupinky, jen takove zbarveni flekaty…ja myslim, ze to za ty dva dny zmizi…Jasne, ze kdyby to v utery nebylo OK, tak nejdem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
2.11.08 20:29

Márty , tak to jsem se s tou diagnózou dost trefila, co? Akorát jsem napsala čtvrtá nemoc, mně se to motá, pátou mají děti školního věku, myslela jsem, že to jde popořadě. A jestli si dobře pamatuju, tak pupínky postupují seshora nahoru, že naposledy jsou na nožičkách.

Anleo , už jsi dostala spostu tipů a tady je jeden ode mě :lol: Já ty boty mám poznamenaný, Barča je chtěla taky, ale nevím, jestli na to už není velká. Já našla koloboty http://www.botykterejedou.cz/, který teda tak drahý nejsou. Ale aby si Alenka nedala na ústa :lol:

Tento týden u nás tedy spousta změn, první zub, Šimon si včera konečně pořádně sám kecnul na zadek a současně se začal stavět. Takže ráno, když jsem si čistila zuby, vlezl sám do sprcháče, takže jsem ho musela převlíkat. Staví se u všeho. A z toho sedu už asi 3× přepadl dozadu, jak to není ještě nejstabilnější, takže jsme dneska objednali tu bezpečnostní helmu. My máme teď v celým spodku - obývák, jídelna, kuchyně - , kde trávíme 90% dne, dlažbu a to jsou fakt ďahy. Aby si s tou bembeřicí něco nevyved.

Včera jsme byli u tchýně na obědě a oni dávali Šimonovi smaženou šišku obalenou v moučkovým cukru! Sem myslela, že mě omyjou. Tak jsem vystartovala, Petr tam nebyl, na štěstí mi přispěchala na pomoc švagrová, tak to nějak skousli. Prý by mu to chutnalo - aby ne :lol:

JInak u nás doma pořád dusno, nějak se z toho nemůžeme vyhrabat a lezeme si na nervy. Já se holky ani neodvážím zeptat, jak to bude s tím víkendem plavacím. Já bych moc ráda jela, ale bojím se, že mi Petr řekne, že jsem blázen, že fakt teĎ dokážeme použít 5000 jinak. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
2.11.08 21:35

Holky,doufám,že k nám ta 6tá nemoc nedorazí…Nebo mi ji posíláte poštou?

Márty ,ten obleček mám půjčený od NAPOLY z listopadu2007,už je vypraný a budu ho posílat zpátky.

Emanko ,Šimonek má nastarováno na dráhu závodníka s tou helmou :wink: . A jídlo,my dostali od známé-zdravotní sestry,pro Lukáška k svátku Brumíky :evil:

• Citovat
  • Upravit
431
2.11.08 21:45

Ahoj holky,
tak to moje dítě se opravdu bojí tmy … to je teď děs … jak je brzy tma a jezdíme autem, tak křičí … asi jí budu muset koupit nějakou lampičku do auta.
Fyz. … slušelo Vám to … Luky byl frajer :-) Fajn, že máte dodělanou podlahu.
Emanko … myslím, že Barča nebude na boty velká … potkávám různě starý děti, kteří se na nich prohánějí. A s tou helmou … to se opravdu vyrábí? Šimonek je šikula, že dělá takový pokroky.Ať se atmosféra doma brzy uklidní.
Doufám, že se dětičky uzdravuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
2.11.08 23:22
Emanka píše:
Márty , tak to jsem se s tou diagnózou dost trefila, co? Akorát jsem napsala čtvrtá nemoc, mně se to motá, pátou mají děti školního věku, myslela jsem, že to jde popořadě. A jestli si dobře pamatuju, tak pupínky postupují seshora nahoru, že naposledy jsou na nožičkách.

Emanko, seshora nahoru me pobavilo :D :lol: :lol: a byla by skoda, kdybyste nejeli. Fakt. Chapu, ale ze penez neni dost. Zase byste si to uzili vsichni spolu a nemuseli byste si lezt na nervy :roll: Meli byste to jako lazne…
Klarka zase kleci bez opory. Kdyz chce nekam dosahnout, tak si klekne a zvedne se na kolinkach…vcera jsem dali uz niz matraci v postylce, bojim se, ze by uz prepadla…

Tyninko, Klara taky jezdi vzadu ve vajicku s rozsvicenym svetylkem nad dvermama. Myslim, ze se tmy neboji, ale nevidi si na hracky a to ji stve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí