Poradna duly
Jana Čurdová
Čau,
Tyninko , no to je dost
Sem si říkala, jak se máte. Koukala jsem ti na rajče, Viktorka je ti moc podobná, ale asi fakt nestíháš, máš tam fotky z 5 měsíce
Není to sranda, co?
Endy , já taky omezila čas strávený na netu. Nějak se sem dostanu jenom večer.
S tou Bárou - mě taky napadne jenom s ní jet nakupovat, do bazénu nebo do kina. Jenomže na to potřebujeme to hlídání, nejlépe tatínka a ten nemá kvůli domu čas. Už se skoro kvůli tomu těším na zimu, že se to zklidní. Petr honí, co může ještě stihnout udělat venku. Ale aspoň je velká a mluvíme spolu o tom a zdá se mi, že na Šimona nežárlí a nějak to chápe. Ale Ajjaa , ty malý prďoly, to je horší, těm to nevysvětlíš. Ale třeba za rok už to bude jiný, budou si hrát spolu a budeš se jim věnovat oboum. Je to blbý, ale musí to takhle mít každý.
Zítra jedu konečně do Ikea koupit vyhlídnutý stůl do jídelny, židle už máme složený u našich, tak snad další místnost začne vypadat hezky. Ale je to jediná věc, kterou Petr povolil koupit, protože mi ho už slíbil. Jinak jsme s penězma fest na doraz a asi to tak bude dlouho
To se ovšem dalo čekat.
Jdu žehlit.
Tyninko, ja ted delala par nakupu na MMB a verim, ze prodavat neni zadna sranda, je to desnej zrout casu…
Emanko, zitra do Ikei? Sebevrahu......
Lukínkovi vše NEJ :-)
Emanko,Ajjo, taky mám výčitky kvůly Alence,uvědomuju si že dávám přednost Vendovi a Alenka chudák pořád jen slyší že musí počkat než Venda tohle a tamhleto,taky asi budeme muset zaúkolovat tatínka a někam vyrazim jenom s Alenkou,je unuďená a žárlí i když Vendelínka miluje,je skvělý jak si s nim dokáže hrát,jak ho dokáže zabavit,on je z ní úplně hotovej,řehní se na ni a dělaj blbiny,ale pak jí to popadne a je schopná dělat šílený naschvály,všichni mi řikaj že tak na sebe upozorňuje abych si ji všimla,asi se jí opravdu málo věnuju.
Holky,uvažujete někdo k vánocům o mluvícím psovi od fischer price? Nemyslíte že jsou na to prckové ještě malý? Já pořád nevim co pořídit,chtěla jsem třeba jenom 2-3 dárky ale manža tvrdí že radši menší ale víc,že bude mlaďas šťastnej z toho trhání papíru. Zatím jsme koupily žirafu od FP,mě se moc líbí ![]()
Endy,vyhraje si Klárka s tim náklaďákem jak jsi psala že máte?
Jinak děkuju za tip na namazanej chleba,to jsme nedávaly,jen žužlat kůrku,sní celej krajíc a ještě by něco polkl,je to otesánek.
A mlíko pořád nepijeme,zkoušela jsem to dát i do hrnečku z kterýho pije vodu a čajík ale jakmile se napil byl hroznej řev a vztekal se a pak ani nechtěl ten čaj,asi se bál že je to zase mlíko.Ani kaši už si nedá,jediný co sní jsou jogurty,ty má i 3 deně tak snad dobrý.
Holky,vzetaj se Vám prckové a nebo máme jenom my takovýho nerva,nevim jestly už jako zkouší co si může dovolit ale občas jsou to dobrý hysteráky,a už nám usnul i v kleče v postýlce opřenej o šprcle,stál tam a vyřvával a najednou ticho a mlaďas tam klečel,hlavu opřenou o postýlku a spinkal ![]()
Už máte fusak v kočárku? My pořád jen deku a nánožník a nevim jestly už a nebo jestly ještě nee
Tak maminky papa a užijte si dnešní sváteční den ![]()
http://sweb.cz/…PA254295.jpg
Ahoj mamky a prcci,
Taky přejeme vše NEJ Lukáškovi k osmiměsíčninám ![]()
Na mmb zabere asi nejvíc času to focení, popisování a zadávání. A pak je zlý, že ty hadříky zaberou moc místa.
Emanko, rajče taky zanedbávám … musím s tím už něco udělat
Školu jsem na chvilku přerušila, protože jsem se minulý semestr nedostala ani na chvilku do školy, protože mamka nehlídala. Budu nastupovat v únoru … to už to bude snad lepší.
V pátek byla mamka POPRVÉ na procházce s kočárkem … a to jsem si dala vanu a víc sem toho nestihla, protože byly za chvilku doma ![]()
Jinak holky co máte i starší dětičky … obdivuju Vás, musí to být těžký. Oni to všechno těžce nesou. Sousedce se teď narodilo malý a má 3letou dcerku a ta se s ní chudina ani nechtěla bavit a chtěla odjet z porodnice s náma domů. Když na ni potom maminka zakřičela, tak to brala ještě hůř, jak obvykle. Asi stačí se jim fakt maličko věnovat a občas s nima dělat cokoliv chvilinku sami bez mimča.
Holky Vaši mrňousy papají chleba? Nevadí jim kousky? Viki teda baští asi 1,5měsíce … do té doby jsem ji jen kojila, ale kousky se jí moc nelíbijou. Čajíka nechce skoro vůbec … jen když dostane výjmečně kaši, tak ji zapíjí, protože je to moc sladký.
Jinak co se týče vztekání … to nás ještě moc nepotklalo. Jen vždycky trošku zabrumle a zabrečí, když jí něco vezmu, ale hned je to dobrý.
Venda je naprosto úžasnej v té postýlce ![]()
Lukáškovi vše nej k 8 měsícům ![]()
ANLEI to víš, že se malá vzteká a jak jí to jde
a Adámek to má asi podobně jako Alenka. S Viktorkou se mají moc rádi je to krásné jak by se spolu mazlili a Viktorku nikdo nerozesměje tak jako Adámek, ale na druhou stranu malý zlobí takovým způsobem že někdy mi fakt pění krev a je to tak jak říkáš chtějí naši pozornost a já po něm kolikrát řvu a jsem protivná
proto si uvědomuju že s ním musím být někdy sama. On je rozumný tohle mi nikdy nedělal až po narození Viktorky no nemají to ti starší lehké ![]()
TYNINKO Viktorka zvracela a měla průjem podle dr. to bylo na prahu s dehydratací, ale naštěstí zvládla slabě oslazený černý čaj.
Vymyslela jsem to tak, že zkusím dr. zítra ráno zavolat jestli bych s Viktorkou nemohla přijít za 14 dní na převážení jako že bych ji prostě zkusila nějak vykrmit
škoda, že nechce ty kaše to je na vykrmení jak dělané.
Ajjo … tak hlavně, že je Viki nakonec o.k. Tak to se není čemu divit, že teď ubrala, když tak zvracela a kakala.
Ať je v pořádku a zvládne ten zítřek u doktorky.
A Viki kašičky taky moc nechce, proto k tomu ten čajík. Ale já jí je moc nedávám, protože přibírá dost a je holky krev a mlíko, takže není potřeba.
Jen jsem jí koupila tu proti zácpě, protože ji šíleně olelo kakání … když jí povylezlo hovínko, tak se svíjela a strašně plakala, tak jsem jí ho musela povymačkat a mamka ji u toho držela. Jinak to nešlo.
Tak se mějte krásně … jdu dodělat oběd ![]()
Ahoj holky,
Anleo, jj Klara si s nakladakem vyhraje hodne, je to prima hracka, hraje, je velka, jsou na ni pohyblive casti /sklapecka) a jeste to ma kostky na staveni…ja jsem radam ze ho mame…
Tyninko, Klare taky vadily drobky, ale preslo to skoro najednou a ted ji uz nevadi. Kdyz ji neco uvizne v krku,tak to vykasle… ale my uz jime skoro tri mesice… a denne vypije z aventiho hrnecku s pitkem 150 ml cajiku - mam granulovany od Sunarky - jablecnomedunkovy. Pres den obcas doleju svuj cernej, aby to mela vlazny…
…a ja bych tu starsiho sourozence brala. Mame tu obcas sestrenici na vikend a Klara je nadsena, mate fotku v galerce…
HOJ ![]()
Tak jsme doma. Válendy přivezeny, sestaveny - paráda! ![]()
Akorát noc na dnešek byla u nás horká. Už včera měla Emička teplotu 37 (což je ještě normální, ale horká byla) a v noci jsme jí naměřili 38,2
Dali jsme jí Panadol baby sirup a chrupkala u mě. Ráno byla horčka pryč. Ale od chvíle, co odešel taťka do práce byla mrzoutek a tak jsem si ji dala do šátku a naměřila jí zas 38 … chjo…co děláte s horečkou? Srážé se až když je nad 38,5 ne?
Jinak ANLEO , spící prcek v postýlce mě fakticky rozesmál!!!! ![]()
TYNINKO ahoooj! Vítej zpátky! Nám kousíčky vadí jenom v zeleninovým papání, ale chleba a sušenky koušem statečně. Obšas se zakucká, ale pak je to dobrý.
Ty jo, tak ja jdu zavolat asi Dr. a poradím se, co s tou horečkou …
Ahoj tety,
podlaha se rýsuje,byla jsem doma uklidit, tak jsme dočetla.
Děkujeme za přání.
V pondělí byl s námi plavat i Pavel a tchán fotil, nebýt toho,že vypadám jak vorvaň,tak jsou to krásný fotky. Jak budeme zpátky,hodím fotky
Tyninko ,teda nechala jsi na sebe čekat.už jsem si říkala,co s vámi je.
Ajjoo ,jak dopadly odběry?
Márty ,ať je Emičce brzo líp.
Anleo ,no Lukáš je rapl po mě, ale takhle ještě neodpadl.
No a víc nevím,příště se polepším.Mějte se,papa
Ahoj holky,
jsem ráda že Vás fotečka rozesmála,já se taky culila,nejdřív jsem honem šla pro foťák a až potom jsem ho šla přendavat,to jsem lae matka
Ale bude mít památku jak nervík usínal v postýlce ![]()
Dneska nám dorazila žirafa od FP,jsem teda myslela že bude větší ![]()
Málem jsem nevydržela a šly jsme jí testovat hned ale odolala jsem a přinese jí až ježíšek ![]()
Zítra jdeme s Alenkou na psychologický vyšetření kvůly tomu zadrhávání a pak jí čeká kontrola na neurologii,myslete na nás holky ![]()
Dneska je venku zase tak hnusně že jsme opět jen na:,–(ily plášťenku a vystrčila jsem kočárek jen na verandu před dveře
Ale Venýskovi to nevadí,naštěstí.
Včera ten náš chlapák baštil sekanou s bramborem a jak si pošmakoval,a pak se divim že mi nechce pít mlíko ![]()
Jdu něco dělat dokud satánek chrní, jo a konečně začal pořádně dělat „pá pá“ tak holky „pá pá“ já letim
http://sweb.cz/…s%29_004.jpg /> Tety,o tohohle pejska píšeme ježíškovi,je úúúúúúúžasnej ![]()
Maminy,
když si prckové stoupnou jsou na celejch chodidlech? My máme doma druhýho Harapese,když stojí tak jedině na špičkách
Nevim jestly je to normální nebo nee
Ahoj,
jedno rychlo hlášení od nás ráno jsem volala dr. a domluvila se s ní, že Viktorku prostě zkusím nějak vykrmit a přijdeme na převážení za dva týdny. Viktorce jsem to vysvětlila
a zřejmě pochopila a chce se vyhnout odběrům tak jí zachutnal jogurt
aspoň něco. ted ještě bojujem se snoplíkama a rýmou ale to je nás asi víc co ![]()
Anlei Vik. stojí na celých chodidlech a strašně ráda
s těma špičkama to asi není úplně v pořádku, ale je ještě malý nestresovala bych se s tím ![]()
Dneska měla mamka na hlídání obě děti my jsme s Adamem vyrazili do Polska na nákupy. Koupili jsme si rifle Vik. štramplíky a čepičku Adámkovi už jsme nakoupili munulý týden v CA.
Holky tak poradte kde mám koupit Viktorce mikiny?
Márty co Emička? asi je to nějaká viróza co.
Jo ještě mám dotaz nestalo se vám někdy že by malí kadili po jogurtu zeleně? nevím čím jiným by to mohlo být? ![]()