ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
20.10.08 12:47

Ahojky,

Marty huraaa,konecne…moc ti vsichni tadyu nas gratulujeme…doufam ze nas vsechny poves na svatbu..ZE JO HOLKY…VZDYT UZ JSME TU JEDNA VELKA RODINA…huraaaa,konecne se poradne najime…no a Marty mohli by jste o udelat nekde na Maledivach nebo Mauricius,takze by jsme jeli na svatbu a jeste bys nam zaplatila dovcu :D :twisted: No my uz se tu doma moc tesime..

Evi,at je Adamek rychle fit..chudinka malej,,ale zase 37,4 neni u deti zadna teplota..to ti rekne kazdej doktor..tak je to uz dobry..

Anlei mate doma veselo..az budu mit chvilku tak vam tu napisu co se tehdy stalo nasemu dedovi,mymu tatkovi..jak si urizl prsty a dojel si s nima sam do nemocnice :lol:
A Alenka at se brzo taky uzdravi..

Jinak co se tyce maly,tak uspavani neresime..mala je naucena spat sama v postylce,doji kasi,jde do pelechu,zavru dvere a spi..a vzbudi se az tak kolem pulnoci na cajik a pak az mezi 4-5 na mliko..
Autosedacku uz pouziva skoro mesic..davala jsem sem i fotky kterou mame…
Bastime vsechno..
Zuby jeste nemame,ale za to uz chodime na nocnik..a sami tam kakame i cikame..takze nadhera..spotrebujem tak 2 pleny za den..nekdy jen jednu..ale v noci cikame do pleny o 106 :D

Ve ctvrtek jedem na Slovensko…ehm ehm,uz se mooooc tesim :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.10.08 13:06

Sandul, Rozárka už tahle nočníkuje? 8O 8O 8O Ty bláho, tak to je neuvěřitelné!!! Holka, ty určitě šetříš na svatební dar pro Márty, tak proto jsi musela Rózi omezit přísun plínek, co? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.10.08 13:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.10.08 14:08
e.v.a. píše:
Sandul, Rozárka už tahle nočníkuje? 8O 8O 8O Ty bláho, tak to je neuvěřitelné!!! Holka, ty určitě šetříš na svatební dar pro Márty, tak proto jsi musela Rózi omezit přísun plínek, co? :lol: :lol:

No jasne Evi, spichnu ji pak svatebni saty z tech plinek..

Mimochodem Marty,co takhle druzicky a druzicaky ze vsech deticek Unora 2008…jak to tu vlastne mame,kolik kluku a holek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.10.08 14:15

AHOJ,

VENDELÍNKU všechno nejlepší k svátku :srdce: a včera slavila Michalka tak taky všechno nej :)

MARTY teda super moc blahopřeju to je teda romantika a pozvání na svatbu samozřejmě přijímám :lol:

EVI 37,4 už je fakt v pohodě neboj. Vím jaké to je když jsou děti nemocné :( hlavně ať už jste v pořádu.

My jsme dneska byli s Viktrokou na cvičení (něco jako školička) byl s námi i Adámek. Bavila jsem se tam s dr. o tom Viktorčiném spaní a uspávání u prsa protože na to fakt není vůbec připravená. Je to můj malý kojenec nošenec a nebudu to lámat přes koleno. Zkusím to zase třeba za měsíc za dva. Když ji nechám ať usne v postýlce tak je to pak všechno ještě horší. Je pak vystrašná, vynervovaná prostě teď to ještě nemá význam. Už to neřeším každé mimčo je jiné nechám to tak. No moje depka zatím ještě trvá, ale už je to malinko lepší.
Za chvíli mi doveze švagrová svoji dceru na hlídání. Adamovi umřel děda a jdou na pohřeb. Tak se budu starat o tři děti. No naštěstí jí už je 6. Asi půjdem ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.10.08 14:17

ANLEI váš taťka je fakt akční si s ním užiješ co :roll: :lol: Alenka ať se brzy uzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.10.08 14:20

Vyhlašuju odměnu dle vlastního výběru pro toho kdo naučí to moje děvčátko dudlat cumel :lol: nebo aspoň poradí ten, který jí zaručeně „zachutná“.
Zn. nutné a spěchá :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.10.08 14:26

Ajji: děkujeme za přání k svátku :srdce:
Michalce dodatečně vše nej k svátečku,Petulinka se tu taky už pěkně dlouho neukázala co :?
Ajji,náš taťka je případ sám pro sebe :lol: ,opravdu se s nim nenudim,dneska k večeři si poručil řízečky,aby ho to prý tolik nebolelo :lol:
Ajji, to spinkání fakt neřeš,Vikinka si na to přijde sama,hlavně ať jste obě v klidu,Venda usíná sice sám v postýlce ale na noc si ho beru k sobě do postele a spí semnou,na dnešek jsem tam měla nastěhovanou i Alenku :lol:
A přez den máme taky nošence i když hodně mi pomáhá ta krmící židlička,ale i tak se rád nosí lumpík jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
20.10.08 15:56

Ahoj při pondělku,
teda tady se dějí věci. 8O Fotečky jsou pěkné, dětičky nám pěkně rostou.

Márty ,obrovská gratulace,se táta vytáhnul.

Anleo ,vy si s tátou taky užíváte.A Vendelínkovi vše nej k svátku.

Evi ,ať je Adámkovi líp.

Ajjoo ,s dudlíkem neporadím, Lukáš se naučil dudlat s trochou naší pomoci kolem 6týdnů.

Sandul ,s těma družičkama to není špatný nápad. :potlesk:

Všem marodům přejeme rychlé uzdravení.

My jsme měli docela poklidný víkend,prarodiče přišli popřát Lukáškovi ale v noci jsem dostala horečku já, asi nějaké přetažení,protože ráno jsem byla ok. Šli jsem i plavat,hodila jsem do galerky fotky.

• Citovat
  • Upravit
3481
20.10.08 17:54

Tak jsme zpět, Aďula chrupká v postýlce, paní doktorka se sestřičkou se na mě sice dívaly trošku divně, když jsem jim líčila, jak jsme objížděli pohotovosti :oops: no ale co, alespoň jsem byla klidnější (jsem zvědavá, jestli to tak budu hrotit i u druhého dítka… :wink: ) ve čtvrtek máme jít ráno do laboratoře na krevní obraz a pak na kontrolu s močí (to jsem zvědavá, jak to odchytím :roll: , asi zkusím koupit v lékárně takový ten pytlík…nemáte s tím některá zkušenost?

Ajjii, Adámkovi chutná cumlík MAM nebo AVENT :D :wink:

a tím, že jsem si neobrátila kalendář, tak jsem zazdila Vendelínkův svátek :?
takže VENDELÍNKU, KRÁSNÝ SVÁTEČEK!

http://www.mimishop.cz/…to468261.jpg

A MOC TI TO NA FOTKÁCH SLUŠÍ, JSI KRÁSNÝ OKATÝ KLOUČEK! A EMUŠÁČKOVI TO NA TÉ ZUBATÉ FOTEČCE TAKY SLUŠÍ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.10.08 19:43

EVI já jsem u obou dětí odchytávala moč do zkumavky a šlo to docela dobře. Dokonce i u Viktorky v cca 4 týdnech. Nebylo toho moc, ale stačilo :)

Jo holky dneska jsme měli ve školičce teorii o jídle a bavili jsme se o jogurtech a představte si, že nakonec je ta aktivie údajně lepší než mnou preferovaná holandie. Prý je lepší když jsou pro tak malé děti ty jogurty něčím nastavené (kukuřičný škrob) prý ty zcela přírodní děti často nezvládají a blinkají. Je to tam nějk s těma kyselinama.

Tak jsem si dneska vyzkoušela jaké je to hlídat tři děti najednou a dalo se. Ti dva starší si hezky hráli a Viktorka jim chtěla asistovat takže se taky zabavila :D Dokonce i nákup a procházku jsme zvládli takže Anlei a Emanko jdem do třetího co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.10.08 19:49

Na dudlik med nebo cokoladu a bude chutnat o 106…ZARUCENE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
21.10.08 10:12

HOJ 8)

Tak, tady jsem ještě našla jednu lepčejší zubatou fotku Emušáka
 http://nd.blog.cz/…76278052.jpg

A do galerky jsem hodila to foto prstýnku. Chtěla jsem ho vyfotit, ale nějak mi to blbne, pokusim se později. Chci ještě hodit na rajšáka fotky z Paříže, tak snad to ještě stihnu, než se ten raubíř probudí :D

Živě si představuju, jak mám na svatbě za sebou houf malejch únorňátek :D :D :D SANDUL , to je ale hezký způsob kterak šetřit na svatební dar :D …ale dostalas mě, Emušák nočník neviděl ani z rychliku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
21.10.08 11:32

Tak jooo, fota jsou na rajčákovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
21.10.08 12:52

Márty: Teda, SUPER!!!!! fotečky jsou úúúúúúúúúúúplně božíííííííííííííííí :lol: