ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
15.10.08 21:14

Márty ,užijte si Francii.

Emanko ,koláč vypadá úžasně,ještě prosím ta směs se jen smíchá? Nebo mám uvařit pudink,zašlehat k němu tvaroh,žloutky a olej?

Evi ,my váhali mezi Maxi-Cosi a Romerem,zkusili jsme po:,–(it do obou a protože sluníčko je vyžrané a ramenaté po mamince,objednali jsme toho Romera,je širší,Lukáš se do ní vlezl i v zimní bundě.

Ajjoo ,Adámek už je velký kluk,co? Za chvíli si přivede nevěstu. :wink:
Byt u šaliny nebrat,strašně se v něm vechno třepe.
Gratulace ke stojící Viktorce.

Mose , mě ten pneumokok přijde jako snaha vytáhnout co nejvíc peněz z kapes vyděšených rodičů.

Dneska byly erupce na Slunci nebo bylo na zabití jen satanovo dítě u Letků? Jídlo mi plival,málem se pozvracel,spát nechtěl,za vlasy mě tahal,řval jak kdybych ho týrala. :evil: :evil: :evil: Při doučování poslintal studentíka,mno radost,pak že jsme na dovolené. Tohle označení vymyslel chlap!!!!!

To jídlo mě přivádí k dotazu, jí vám děti kousky? Nebo musíte mixovat?

Jo a pořád nemám proplacenou dovolenou :evil: .Prý už ji mám mít na účtě,říkala včera ekonomka. By mě zajímalo,jestli není náhodou na jejím,protože na mém ani ťuk.

Pavel instaluje nové PC,takže o Vánocích dostane trenky Supportt Lesbien a triko na spaní, když si koupil počítač.

• Citovat
  • Upravit
2324
15.10.08 21:17

Márty jestli ještě nakoukneš, užij si Francii!!!

Jsem se teď koukala na fotky z loňska, jak jsem tam v Paříži s Vojtou v bříše a přepadla mně sentimentální…

Emanko představila jsem si všech momentálně osm našich koček Vojtovi na prsou, nevím proč mi to připadá legrační :lol: Ale mám pro tebe návod - půjč Šimonkovi na chvíli tu kočku na hraní a bude se mu vyhýbat širokým obloukem, teda u nás to funguje stoprocentně, všechny kočky zdrhají Vojtovi z dosahu :lol: :lol: :lol:
Koláč vypadá nádherně!!

O víkendu už půjdou koťata z domu, teda tři ze čtyř, tak tu bude trochu klidněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.10.08 21:18

Fyzi , všechno umixuješ dohromady včetně pudingů a naliješ na těsto. Nic se předem nevaří.
Tak slyším dneska první buzení, tasím prso a jdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.10.08 23:57

Ahoj holky

Emanko, moc Barcu zdravime :wink:
Ja teda nechavam Klaru spat venku v kocaru a skockama problem nemam. Jako Mose - prckove jsou zvidavi a maji poradny stisk, takze si kocky budou davat odstup. A Simon uz je velkej na to, aby ho kote zalehlo, neboj..... Klara nase kocky i psa miluje, kdyz jsou na dohled, tak ji nic jineho nezajima, obema rukama mi odstrkuje hlavu, aby prese me videla :D

Sandulo, srazik BS se vydaril, co ze jsi nedorazila?

ad kousky - vetsinu jidel porad mixuju, jablka strouham aby si zvykala, davam na kousani rohlik a piskoty, ale to musim hlidat. Jedine co ji sama a nedavi se je banan a rajce, asi dobre klouzou do krku…

Mose, chces se sejit v patek dopoledne?

Fyz, diky za pripomenuti, taky to s tou dovolenou musim zkontrolovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.10.08 11:40

Ahojky,

Marty hezkou Pariz…taky bych chtela..je to prej mesto zamilovanych..

Endy my jsme nemohli dorazit,my byli 14 dni nemocny..ale aspon chci videt fotecky..

Emanko,,tenhle kolac miluju..

Jinak jsem ted o vikendu delala ty rafaelo rezy a protoze moc nemusim kokos,tak jsem si to jeste vylepsila a nalila nahoru cokoladu..a mnam mnam..

Na ockovani jdem zitra..ja jsem caato trpela na prudusky (jako ted) a na zanet stredniho ucha..navic chodime nato plavani,tak to bude pro malou prevence.

S kockama problem nemam,ale tudle maly skocil do kary labrador,navic celej od bahna..jsem myslela ze tu zenskou zabiju..jenze ona byla slepa a ten pes vodici,no tipla bych ze moc neposlouchal..uz jsem kolikrat videla ze ji vedl do reky :lol: :roll:

Jinak se hlasime mezi potapky,ted jsme prisli z plavca a dneska jsme byli pod vodou..ale muzu vam rict ze jsem urvana jak pes..

Jinak ted ten uplnek co byl od pondelka me poser..dite se mi snad menilo ve vlkodlaka..pres den mi spala tak 20min jinak furt jela jak hyperaktous..furt se rehtala..za to v noci katastrofa..po hodine porad vzhuru..ja uz spala i ve stoje..snad to uz dneska bude lepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.10.08 20:15

Sandulo, dobrej vodici pes…do reky 8O :D

Mose, co ten zitrek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.10.08 20:18

Fotky ze srazu jsou bud v diskusi BS nebo tady jsou moje http://www.ecards.cz/photo.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.10.08 20:39

Tety,Lukášek má druhý zub :dance:

S tou dovolenou, na účtě ani koruna,volám ekonomce,ona,že to odeslala, tak celý den žhavíme jedna nebo druhá drát,abychom se dozvěděly,že peníze jsou v bance,ale ta mi je nepřipsala na účet. Už týden!!!!

• Citovat
  • Upravit
2324
16.10.08 21:26

Endy zítra můžu jenom mezi dvanáctou a čtvrtou odpoledne, mám trošku hoňku s předáváním koťat, ale jestli se vejdete do tohodle času, tak ráda.
Příští týden už by měl být klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.10.08 22:23

Tak nic, na druhou uz jsem domluvena tady na prochajdu.....Tak pak se ozvi na pristi tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
17.10.08 11:02

Fyzi, poradis mi? Psala jsi o proplaceni dovolny, tak jsem koukla na svuj ucet a neco mi neni jasny…

Z roku 2007 mi zbylo 1/2 dne dovoleny - to mi ted v rijnove vyplate proplatili (520 Kc). Kdyz jsem mela materskou do 9.7. 2008 (tj. vic nez pul kalendarniho roku 2008) mam narok na nejakou dovolenou i v tomto roce?

Holky nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
17.10.08 14:37

Endy já jsem měla mateřskou do 15. 7. a propláceli mi za rok 2008 celkem 23 dnů dovolené (za 2007 jsem už neměla nic). Takže se nenech ošidit.

Kdybys věděla, který den se chceš příští týden sejít, tak napiš, abych třeba nešla do práce, můžu si to zařídit, ale potřebuji to vědět dopředu…

Fyz gratulace k dalšímu zoubku :lol:

Mmch holky já pořád nemám ani korunu rodičáku, byla jsem se tam v pondělí ptát a potvrdili mi, že mi vyplatí zpětně jenom tři měsíce, takže o všechno ostatní přijdu. Tři měsíce to budou už od listopadu - a vůbec nikoho to tam nezajímá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.10.08 20:47

Endy , máš nárok na proplacení celý dovolený za rok 2008, doba čerpání mateřské se posuzuje jako výkon práce. My jsme přece nastupovali na mateřskou stejně a já už mám proplacených 25 dnů od srpna. Pěkně je zmáčkni.
Normálně jsem dneska zdrhla a byla jsem v hospodě! Celý 2 hodiny, s kolegama z práce. Úžasný. Šimon byl děsně mrzutej, když jsem odcházela, bála jsem se, že to tady Petrovi celý prořve, je to mamánek, ale bylo to úplně v pohodě, byl pěkně rozdováděnej. Asi se zbytečně bojím, měla bych to hlídání využívat víc, když už jsme přestěhovaný.
Mose , proč nemáš mateřskou? Oni pořád zkoumají, jestli máš nárok na tu dvouletou? To je ale jejich chyba, že jim to trvá dlouho, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
17.10.08 21:15

Endy ,nárok na dovču máš,nechej si ji proplatit,mě teď proplatili 22dní a v listopadu dalších 10.

Mose ,jak neproplatí?Co je to za bordel? TO kvůli Radkovi v Anglii?

Emanko ,taky budu muset začít dávat Lukáše na hlídání,ať si zvyká, zapojím víc tatínka, bude nadšený :lol:

My jsme byli volit, zítra vyrážíme na nákupy,musím si něco vybrat za ten zub, Lukýno potřebuje kombinézu a zimní boty,já skoro celej šatník.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
17.10.08 21:34

Jo tety,poraďte,co koupit bráchovi k promoci?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex