Poradna duly
Jana Čurdová
Náhodou jsem objevila krásnou bundičku pro holčičky:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
FYZ a co kdybys přijela s Lukáškem do Ostravy moc ráda bych vás poznala osobně jako samozřejmě všechny holky tady
no jo jenže když my dvě jsme na tom podobně s tím řízením auta co ![]()
Já jsem včera s Adámkem taky trošku vyrazila na nákupy. Objednala jsem si nánožník na MMB a byla si ho vyzvednout tady kousek v novém obchodě no a vzali jsme to přes sekáč a už taky mám pro Viktorku kombinézu
a druhou mám slíbenou od kamarádky. „Dědíme“ po její o šest týdnů starší holčičce
my jsme si s Adámkem udělali vycházku na dvě hoďky (potřebujem to oba být spolu občas sami) a Viki hlídal Adam.
Jdem se obléct a na chvíli ven. Doufám, že bude hezky zatím to u nás moc nevypadá.
Jo a jak píšete, že je všude víc oblečení pro holky tak mi se to ani nezdá. Dokonce se mi ze začátku a hlavně v těhu líbily víc bleděmodré věci asi že jsem na ty modré věci byla zvyklá ![]()
Emanko, trpaslíčková kombíza je perfektní, a ten ocásek nemá chybu
![]()
Jé,Šimonek má osm měsíců,vše nej přejeme.
Evi ,autem bych si netroufla,ale vlakem jo. Lukáš je cestovatel. A je fajn,že máte s Adámkem chvilku pro sebe, aspoň si užije i táta Viktorku.
Emanko ,kombinézka je roztomilá.
U nás bylo pěkně hnusně,mlha, sychravo. Ale odpo se to vybralo a bylo krásně.
Fyzi, chtěla jsi napsat Ajjii, co?
Ale tu holčičku bych k Adámkovi brala ![]()
Čaues,
u nás byla taky dlouho mlha, ale pak odpoledne se mi na to mytí oken udělalo pěkně ![]()
Pořád se nám tady dost práší a pořád se tu něco dělá, takže fakt sterilní to tu není a Šimon jak leze, tak má večer úplně černý bříško, aby na nás nepřišla sociálka.
Díky za přání, tak strašně to letí …
Evo, Anleo, buchta dopadla výtečně a půlka je už f čudu
Posichrovala jsem to a napsala vám oběma, hošíčkové nezklamali a obě jste už byly vzhůru
Tak díky.
Budu vás zasobovat fotkama, konečně jsme dali dohromady Báry pokojíček, ale teď bude asi na chvíli pauza, protože všechny ostatní pokoje mají do dodělanosti daleko.

Protější strana té zkosené je ještě žlutější a bude na ní stůl, který tam zatím není. A zrcadlo ![]()
HOJ FŠICI ![]()
Tak jsem se zase zjevila … ![]()
EMANKO , pokojíček vypadá krásně! Samá oblíbená žirafka
A ŠIMONKOVI VŠECIČKO NEJ!!!!!
Můžu se tě zeptat, kde jsi koupila ty hezký žlutý kytičky, co visí na okně?
KOMBINÉZKY jsou krásný
Já teď dostala spoustu věciček od dvou kamarádek. Opět po chlapečcích, ale nám to neva. Kombinézku máme sv. modrou a zimní Nike bundičku oranžovou (parádní). Jinak nakupovala teta Míša v HaMku, takže máme svetříky a tenisky a kaťata
Ještě, že dostává ta segra nákupní horečky po vejplatě ![]()
AJJI , jak s tim bytečkem? Řešíme stejný problémek. Až mi jde z toho už hlava kolem
2 týdny nedělám nic jinýho než že hledám … všecko je příšerně drahý
Takže by mě to zajímalo ![]()
No a u nás se klube 4tý zoubeček - druhá jednička ![]()
Jo holky, jak to máte se spaním teda? Co jsem četla, tak samej ukázkovej spavec! Já teda zkusila metodu uložení do postýlky, pohladit a spát, ale byl z toho 3 hodinovej hysterák Emušáka a po těch 3 hodinách i můj. Když jsem „konečně“ vyměkla a vzala si Emulí k sobě, tak se mě držela jak klíště kolem krku a když jsem se chtěla jít v noci jenom vyčurat, tak byla okamžitě vzhůru a už natahovala, takže výsledek byl ještě horší situace než zavedením této metody. Teď teda uspim „Savečka“ v mojí posteli a pak přenesu do postýlky s tim, že se mi v noci tak 3-4× vzbudí…ale kašlu na to, aspoň si užiju to ňuchňání se s miminkem ![]()
Do toho jsem na svatbě chytla nějakou mrchu, nejdřív bolení v krku, pak pálení v nosohltanu a teď soplim
Emušák to samo čapnul, takže teď chudinka kýchá a večer se jí spustily soplíky - chuďátko moje. Je to první setkání s rýmou, tak to snad nějak vyléčíme. Do středy musíme být fit, abychom odletěli do té Paříže
Kamarádka mi na rýmu poradila Libenar a odsávat a odsávat.
No a i přes tu rýmičku jsme se dneska, po rozpuštění mlhy, vydali na výlety po okolí Prahy. Ulovili jsme dneska 3 kešky. Poslední jsme si dali v Lidicích. Byla tam fakt nádherná procházka. Kdo tam máte blízko, tak doporučuju!!!!
Taky jsme se stavovali v Chýni, kde se prodávají hezký bytečky v novostavbách za docela slušný peníze. Je to místo, kde se staví samý nový rodinný domky, takže momentálně trochu staveniště, ale mohlo by to tam být časem hezký. Pro nás ale asi dost „daleko“ od Prahy - prostě Pražáci no … bez metra jsme jak bez ruky. Pořád se nemůžem rozhodnout jestli baráček (byt) za Prahou nebo byt v Praze (pravděpodobně panelák) - už mi z toho šíbe ![]()
UF, tak…to jsem se zase rozkecala… ![]()
Evi ,jojo, chtěla jsem psát Ajjii, no SVM,no. ![]()
Emanko ,pokojíček má Bára pěknej,samá žirafa.
Márty ,musím zaklepat,ale vyřvávací metoda zabrala. Rekord má 40minut ve dne a 20minut před spaním.TY 3hodiny bych nedala.Mám knížku ve slovenštině, kde psali,že nechat řvát max hodinu.
Brzo se uzdravte, kočky.
Dobré ránko,
holky, řekněte, jak mám tomu mému synáčkovi vysvětlit, že se v noci spí
Opět vstával 4×
a vždycky u toho začne brečet. Když byl miminečko, tak jenom tak kníkal v postýlce, ale teď, když ho hned nevezmu, nebo i když ho vezmu a položím k sobě a než nachystám prso, tak řve
Ach jo, já nevím, ale na vyřvávací metodu v noci prostě nemám. Přes den už je to ok, to usne sám a nebrečí, jen tam chodím vracet cumel popřípadě položit, když visí na postýlce
ale v noci snad budu vstávat pořád.....
Jinak jsem ho včera ostříhala
vypadá jak klouček smítko ![]()
Dobré ránko,
u nás jen hnusně,ani ven se mi nechce.Ale máme plavčo,tak musím. A bolí mě hlava, že by tlak.
Evi ,se spaním v noci neporadím,Lukášek se budí max 3krát a hned spí.Hoď fotečku do galerky,ať můžu závidět vlasy,Lukáš je totiž jak Pierre Luigi Collina.
A musím ještě napsat, že to stříhání mělo mezistupeň
to jsem ho stříhala v sobotu, v neděli jsme jeli k babičce a celý den jsem se těšila na to, až ho ostříhám, protože vypadal jako Ivánek z Mrazíka ![]()
No Evi,takovy krasny vlasky…neni to skoda…vzdyt byl tak krasnej v nich..
Ke stavani gratuluju,jsme na tom stejne, s tim ze ja davam caj..vstavame po dvou hodinach,bud dudlik nebo caj..tak uz mi z toho hrabe..rano se pak nemuzu vubec probrat..
Jo a Emanko pridavam se k cuchtam..vlasy mam sice nove udelany, ale oboci jsem vcera trhala skoro za poklusu,a nohy…fuuuuj..chlupatice chlupata..a to ma zitra prijet kamarad, kterej me naposled videl,pred
4 roky jako plnostihlejsi,dlouhovlasou blondynku..se chudak lekne a pojede radsi jinam ![]()
Sandul, kdyby byl Adámek holčička, tak bych ho asi nestříhala, ale je to přece kluk a teď navíc vypadá jako rošťák
a taky jsem mu musela vždycky po koupání fénovat vlasy
, aby nenastydl, když jde spát…