ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
7.10.08 12:05

Ahoj,
jedno rychlo hlášení od nás. Viktroka už zvládá kojení. Sice ještě máme průjem, ale to prý zvládnem říkala dr. hlavně ať nezvrací. Dostali jsme enterol. Akorát má pořád teplotu kolem 38. Adámek taky ještě včera zvracel. Dostal dneska tabletky proti zvracení a hylak na střevo.

Nemám teď čas reagovat jen děkuji, že na nás myslíte.

Samostatné usínání se u nás zatím nekoná ani náhodou ale taky se na to chystám moc to potřebuju a když i Vendelínek náš kamarád uřvánek to zvládl tak to mi dodalo odvahu jít do toho :) teda až bude Viktorka zdravá samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.10.08 12:08

Jo a z jogurtů budu dávat hollandii jednou už jsem ho Viki zkusila dát teda spíš jen ochutnala ode mě a chutnal jí. Začnem v 8 měsících nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
7.10.08 21:09

Ahojky,
u nás bylo nádherně,tak jsme ráno vypadli z domu a vrátili se před večeří. Byli jsme cvičit, na obídku,krmit kačeny a na dlouhé procházce.

Ajjoo ,ať jste brzo fit.

Márty , doktorka říkala Aktivii a Hollandii.

Mose ,teda Vojtík je šikulka.

Pracujeme na usínání v postýlce, dneska to zvládl za 5minut, takže snad bude klid a pohoda. Akorát doufám,že si nerozhodíme rytmus,jak budeme u našich při rekonstrukci podlah.

• Citovat
  • Upravit
1975
7.10.08 21:34

Marty mi davame jogurty od Hipp, jsou od 6.mesice..ale nevim jestli je tu maji..nam je vozi tatka z nemecka..,jsou doporucovany doktorama,na dobrou strevni floru..

Me chytlo nakupovani na MMB…jsem hrozna..ale uz mam odsud pro malou krasnou zimni bundu, kombinezu, boticky, manzestracky.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.10.08 21:38

Sandulo, pochlub se fotkama…

My delame domaci jogurt, davam tak dvakrat do tydne odpoledne… je to jednoduchy (teda dela ho tchynka,a le vypada to jednoduse)…zadny skrob a cukr…Chcete navod?

Diky za rady na opruzeninky, jestli to neprejde do tydne, budu chtit udelat stery na ty kvasinky, nezda se mi to, jak to ma presne ohraniceny - jakoby mapy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.10.08 21:48

Petulinkas, mas muj obdiv. Ja je hlidala jen chvilku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.10.08 22:16

Čauves,
Endy , na jogurty se musí někde kupovat ta živá kultura, ne? A mít nějaký jogurtovač, ne? Ani si teda nedokážu představit, jak takový jogurtovač fachá :lol:
Anleo , máme super bukový dřevo z Postoloprt. Ode dneška už se taky mejeme normálně v umyvadle a ne v bidetu :lol: Báry pokojíček začíná vypadat k světu a z obýváku zmizelo polystyrénový obložení, páč už dokončujou poslední 2 strany zateplení. Na 2 stranách domu už máme fasádu, zase já konzerva vybrala nenápadnou, je to barva jak kafe s mlíkem, taková béžová, ale ne ta sladká. Jsem s ní ale moc spokojená.
Akorát se musíme krotit s nákupama, takže stůl do jídelny musí počkat, protože zbytek hypotéky nám vyplatí až po kolaudaci. Musím říct, že tady ale ťukťuk začínám být fakt spokojená. Zatím mi to ani netáhne moc někam jezdit.
Dneska jsme byli na cvičení ( Anleo chodíme do Slaného do www.fitstudiojitka.cz) a na plavání a dneska Šimona ta lektorka normálně z výšky po hlavě ponořila do vody, byla to sranda, jak kdyby skočil šipku :lol:
Sandulo , já mám zimní kombinézu z MMB už snad měsíc :lol: Je boží - dám fotku do galerky.
Ajjaa , taky držím palce, určitě to už rychle zvládnete. No dvě nemocný děti, nezávidím.
Holky já teď s usínáním taky vyměkla, Šimon večer většinou usne u prsa. A tady na vesnici do minuty uhnípne v kočáru a spí před domem. My normálně ještě jezdíme v hlubokým a musím říct, že asi ještě budeme. Na to spaní je to nejlepší. Jsem asi poslední, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.10.08 22:24

Emanko, staci cerstvy mliko (ne trvanlivy), jogurt treba Activie a misto jogurtovace perina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.10.08 06:48

Ahoj holky,
mám zprávičku od Tyninky :wink: Ahooojky,
už se za Váma chystám strašně dlouho a je mi z toho až smutno, když si uvědomím,jak dlouho jsem tam
nebyla a neviděla ty malý zlatíčka.
Koukala jsem na Vendu na mmb … je to nádhernej a šikovnej kluk
Zítra odjíždím a nebude čas vůbec, ale příští týden se vrátím a budu se snažit se za Váma co nejdřív podívat.
Asi nebudu stíhat dočítat )) ale mohla bych zase nějak pravidelně sledovat a psat
Už se na Vás těším … všechny moc pozdravujeme .
Tyninka a Vikinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.10.08 07:47

Anlei, díky za info! :wink: Už jsem si říkala, co s těma holkama je…To je dobrá zpráva, super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
8.10.08 08:00

Endy , super fotečky z bazénu.

Emanko ,jste šikovní,za chvíli budete mít domeček kompletní.

Anleo , to je fajn,že se Ti Tyninka ozvala.

Sandul , taky jsem nakupovala přes MMB, zimní bundičku,kalhoty, svetry,mikiny. U nás v Km jsou dost šílený sekáče(hnus zboží a vysoká cena),takže radši si to objednám přes net.

• Citovat
  • Upravit
1975
8.10.08 09:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.10.08 09:53

sandul, moc hezky…hlavne ty laclace :)

taky mame „novou“ kombinezu z MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
8.10.08 10:02

Jo jo Endy..taky me potesili, jsou manzestrovy a vevnitr vytepleny…a pak mam radost z ty bundicky..ma celou rozepinaci kapucu a udela velkej limec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
8.10.08 10:13

Sandul, pěkný kousky, Rozárce bude teplíčko.

Lukáš si před hodinou stoupnul úplně sám v postýlce, dala jsem ho spát, zuřil,řval,pak ticho, jdu za ním a milostpán stojí v postýlce a chcechtá se. Syčák malej. Ale už usnul, řval 5minut a vytuhnul.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex