ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
29.9.08 16:50

Ahoj tety,
kde jste kdo? Dítě i manžel spí a nikde nikdo :cry: .
Byli jsme plavat, satánek se předvedl v dobrém, ukázkově se potápěl a dokonce byl dán za vzor. A ještě házel úsměvy na všechny přítomné holčičky. Snad nebude sukničkář po pradědečkovi.

• Citovat
  • Upravit
4874
29.9.08 17:56

Fyz, pradeda je stramak? A proc by Lukino po holkach nekoukal? Aspon si to nacvici uz ted a pak si bude uzivat pozornosti… Co ty a kadernik? Pujdes?

My uzivyly peknehopocasi - rano jsme jely do trznice pro banany a hrusky a odpoledne s kamaradkou do parku blazince na prochazku…mam plnou kapsu od kocaru kastanu…

Ted jsem obedvala a uspala Klaru, jeste musim uklidit vyzehlene pradlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.9.08 18:57

Ahoj holčinky,
Adámek se minulý týden naučil vstávat u skříněk na kolínka (do stoje na to ještě nemá asi dost síly, ale když ho mám na klíně a držím ho rukama, tak to je na nožkách hned :) tak teď pořád jenom hlídám, aby si moc nenatloukl, už se několikrát bacil a hysterka tak brečel…snažím se ho hned neutěšovat, ale v klidu říkat, že to nic nebylo a tak a pak ho tedy trošku pomazlinkuju :) a taky musím hlídat žaluzky u balkonových dveří, protože to je taky magnet jak hrom. A když je vytáhnu nahoru, tak zase brnká na ten silon :roll:

a co Emanka? Už je přestěhovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.9.08 21:06

Endy ,praděda byl hlavně s prominutím děvkař, prababičce byl nevěrný skoro 30let manželství, tak se s ním rozvedla, on se oženil se svou dlouholetou milenkou a stejně podváděl i ji. Takže Lukášek sice může házet očkem,ale jak bude běhat za každou sukní, zmaluju mu zadek :evil: .
Ke kadeřnici vysloveně musím, chtěla jsem to nechat narůst, ale nemám dost trpělivosti,zkusím obnovit melír a lehce zastřihnout.

Evi ,žaluzky jsou vděčné.Lanko brzo nevydrží. A to okno, mohla bych ho lěštit pořád.

Teď jsem myslela,že Lukáše osprchuju ledovou vodou i v overálku na spaní. Satánek usíná u nás v posteli,pak ho přenesu do postýlky a spí. Dneska ryčel jak najatej,jen se hlavou ve spánku dotkl svojí peřiny. Uspávala jsme na 5krát.
Jak ho mám naučit usínat v postýlce samotnýho?Zkoušeli jsme Estavilovu metodu a nic. On je schopný řvát v kuse i hodinu. Nebo mám na to kašlat, být ráda,že usne(neusíná u kojení,leží vedle mě a hladí mě po tváři) a počkat,až povyroste a půjde do velké postele?

• Citovat
  • Upravit
4874
29.9.08 23:13

Fyz, podle toho jaky mas nervy zvol metodu… Ja jsem maslicko, takze po nakojeni ulozim do postylky, necham pohrat a kdyz breci, tak chvili pobrecet, kdyz nabira na intenzite vratim se zpivat ukolibavku. Kdyz to nepomuze, beru Klaru do satku, v nem uz pak usne behem ctvrt hodinky. Obcas mi usne u kojeni a nenaji se,takze to pak nejdriv nez satek nabizim jeste prso na dopucnuti… Ja proste neumim byt dusledna a dodrzovat pevny rad a tak by pro nas metoda nechavani vyrvat a jen chodit chlacholit neni…

Evo, Klara taky ze sedu pada jako hruska, vetsinou kdyz se chce natahnout pro hracku. To pak pada rovnou na nos nebo zaduni hlava (mame koberec). Vetsinou si toho nevsimam, ale kdyz breci tak chlacholim. Zachranovat ji nechci, musi se sama naucit, ze takhle to nejde… Myslim, ze za chvili uz budu pokoj prolezat po ctyrech a hledat veci, ktere bude treda premistit o patro vys z dosahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
30.9.08 10:42

Ahoj holky,
omlouvám se, že nestíhám psát, ale nějak mám teď docela dost práce a běhání a zařizování. Taky se snažím využít ještě toho, že je hezky a jsme docela venku.
Ve čtvrtek jdeme do poradny a pak poprvé na plavání, tak jsem zvědavá. Jo a zapomněla jsem napsat, kolik platím, takže je to 2160 za 12 lekcí.

S tím padáním a zabezpečováním jsem si právě chtěla postěžovat, Vojta si stoupá úplně všude a úplně sám, jsem z toho spíš zoufalá, protože ho nemůžu nechat vůbec nikde samotného - ani není průšvih, že si stoupne, ale on se s naprostým klidem pouští a padá přímo na hlavu :cry: Padá fakt naprosto pitomě a navíc ho to ani neodrazuje.

Nejdřív jsem ho přestala dávat do ohrádky, ale naučil se využívat všeho možného, nábytek, zdi a teď už nepomáhá ani nechat ho někde dál od všeho, protože zas tak ohromný byt nemáme a on se vždycky k něčemu doplazí. Ještě že přišla židlička, protože když chci na záchod, přikurtuju ho tam. Samozřejmě tam vřeští, protože si chce stoupat i tam, i v kočárku, snad i ve spaní…

Usínání neřeším - jako miminko večer usínal v postýlce sám a pak se to nějak zvrtlo, hlavně pak na té dovolené, takže dám po večeři do postele, chvíli je klid, pak ještě pohladím, zazpívám a končí to tím, že když se rozeřve na maximum, uspávám v náručí, většinou usne skoro hned. Utěšuju se tím, že zatím ho unesu a než se ožení, tak se to určitě naučí :D (nebo to v nejhorším případě převezme někdo za mně :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.9.08 10:58

Ahoj,

my taky uspáváme v posteli u prsa. Já na vyřvávací metody nemám a prostě si myslím, že jsou děti na které to neplatí naopak řvou ještě víc a víc což je k ničemu.

Docela mě štvou v naší školce. Furt tam mají nějaký bacil střevní chřipky a dneska ráno jsem viděla, že dávají kartáčky na züby všech dětí dohromady. Je tam věčně nevyvětráno. Odpo řeknu učitelce, že se mi to nezdá hygienické.

Na plavání dneska nejde protože nám to přehodili a nemá kdo jít pro Adámka, ale Viktorka má stejně silnou dermatitidu tak to bude možná dobře že vynecháme.

Včera na poradně nás dr. naočkovala. Aktuální váha 7380g a pokiud se jí ta pokožka do příští poradny nezlepší tak nás pošle na kožní. Už to má po celém tělíčku. Dr. si ještě není úplně jistá jestli je to atop. ekzém.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
30.9.08 11:47

Ahojky

tak s padanim pri sezeni mame i my problemy,bud jeste nema poradnou rovnovahu nebo mame doma strasnej pruvan kterej ji shodi :lol: …dneska jsem koukala po ohradkach,ale drevenou nechci,mam strach ze se prastio ty sprsle a ty sitovany mi prijdou divny a drahy..tak jsem to nakonec vyresila timhle..

http://www.znackovehracky.cz/…INT48472.jpg

moc se mi ta ohradka libyla..a hlavne jde pak v lete dat ven a tak..a neni draha..606,–

S uspavanim problemy nemame..spi ve svy postylce i ve velky posteli..nakrmim ji v kresylku kasi, utru pusu, odnesu do postele, zhasnu, pustim kolotoc, privru dvere a do 5 min spi…uz to tak ma od narozeni..
Aspon v necem je dobra :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
30.9.08 20:51

Endy , nechala bych ho řvát,ale v paneláku na to nemám nervy, sousedi chodí do práce a chtějí si večer odpočinout. Zkusím to tak přes den, třeba to půjde. Dneska usínal ukázkově.

Sandul ,ty jo,nafukovací ohrádka, kde jsi ji objevila?

Mose , mě Lukáš spadl z postele,měl na nose modřinu a stejně ho to neodradilo a spouští se po hlavě z gauče a naší postele.

Ajjoo , máte nějakou mastičku od Mudr? Lukša má na bříšku a trošinku na tváři suchou kůži a dostali jsme Excipial, celkem zabírá.

Byli jsme dneska cvičit, na obědě s kámoškama a brouček se krásně prospal,bylo moc pěkně.

• Citovat
  • Upravit
4874
30.9.08 20:56

Sandul, zajimava ohradka, jake ma rozmery? Ne ze bych ji chtela, v nouzi snad poslouzi cestovni postylka, ale je to zajimavy…jako skakaci hrad pro deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
30.9.08 21:01

Holky je to nafukovaci ohradka Intex..a rozmery jsou 117×117×114 cm..

a cena je od 606 - 689,– najdete to treba na www.znackovehracky.cz nebo na www.ostrovpokladu.cz

Strasne se mi libi..hlavne ze ho v lete budem moct prevezt na Sk, nebo do nej dat trosku vody a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
1.10.08 08:38

Bry rano..

takze uz i my se pridavame mezi marody..vcera vecer malou skolila ryma,takze super noc..mam dojem ze jsem vubec nespala…mala plakala,nemohla dychat,pri odsavani (mam jen tu balonkovo odsavacku) rvala jak tur,pri strikani do nosu taky..asi me jebne..rano si ublinkla a byli to samy hleny…

Takze holky co jste tim uz prosli,prijmu kazdou radu..predem dekuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
1.10.08 09:09

Sandul, jedina rada asi je - odsavat (fakt poradna je ta odsavacka na vysavac BabyVac), kapat (ja mam oblibeny Nasivin) a chodit hodne ven na vlhky vzduch, doma vzduch pokud mozno zvlhcovat… Drzim palce, ty se taky cpi vitaminama, at si to nepredate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
1.10.08 09:40

Holky a muzu ven i kdyz mame zvysenou teplotku..37,3..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.10.08 10:32

Já taky radím nasivin pro mimča. Mám s ním dobrou zkušenost a odsávačku mám tu normální co prostě dám kousek do nosíku a sama to odsávám pusou a stačí. S rýmou se ven může, ale když je i teplota tak radši ne. No jiné to je asi u dětí co spí jen v kočárku, ale vy myslím nemáte problém spát doma.

Právě jsem dokončila úkol do angličtiny a upřímně celkem jsem to odflákla :roll: :oops: tak uvidím jak na tom dnes odpo v kurzu budu. Jsme tam jen čtyři takže se dostaneme ke slovu hodně často.

Fyz zatím mažu krémem lipobase, ale excipial mám vlastně taky doma tak zkusím to mě ani nenapadlo.

Mám nějaký splín či co. Adámek nechce vůbec nic jíst už to trvá dlouho. Ze školky taky nejsem nadšená a připadá mi, že se mu toho v té jeho hlavičce honí hrozně moc a nějak se mi přestal svěřovat a vůbec nevím jestli nám ta školka něco dává nebo ne.

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital