ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
22.9.08 11:34

Já hlava děravá! Jsem věděla, že chci ještě něco napsat :P

VŠECIČKO NEJ KLÁRCE K NÁMĚSIČNINKÁM!!!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
22.9.08 11:43

Marty, diky...... ja jsem davala kukuricny krupky (jsou nesoleny, neslazeny) a teprve nedavno susenky Sunarky, ale hodne se ji lepjej a jsou sladky, tak je mam zatim schovany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.9.08 12:47

Holky, u nás příšerný zmatek a do toho se hlásíme k marodům, Šimon taky chytnul rýmu, včera večer řval snad půl hodiny před usnutím, to dlouho neudělal. No a Bára, ani se mi to nechce psát, ale dneska ráno jí zase bylo špatně od žaludku, má to snad po 14 dnech. Ani nevím, jestli jsem vám psala, proběhl přesun kuchyní, mojí kuchyň si bere máma a sem se vrací ta původní mrňavá, byl to zmatek, hlavně naši to ještě nemají hotový, páč táta prostě chybí atd. Já tady meju nádobí ve vaně, protože vodu a odpad ještě Petr nezapojil, protože má spoustu jiný práce, všude jsme zastavěný krabicema, pořád něco hledáme. Ale je to takový kompaktní, v obýváku mám mikrovlnku a rychlovarnou konvici a probíhá tam všechno. Šimonovi se to líbí, že mu nikam pořád neutíkám. Ale baráček se vylupuje a vypadá to moc pěkně, už se tam fakt těším. Hlavně ať přežijeme to stěhování. Jinak máme 2 dobré zprávy, a to, že tátu ve středu pustí domů, máma si na něj vezme paragraf a tak bude i dost i hlídání Šimona na balení a druhá, kterou jsem vám zapomněla napsat je, že fyzioterapeutka konečně ukončila cvičení vojtovky. to jsem fakt ráda.Šimon nesedí ani neleze, na břiše se točí kolem dokola a píďalkuje, ale na kolena se ještě nedostal. Sedět chce pořád, sedí v lehátku, na klíně, dost nechápu a už prdím na rady neposazovat. Prostě na klíně mi sedí. Nebo sedí a držím ho rukou. On by se uřval. Nedělám to, že ho něčím obkládám nebo opírám. Tuším, že to máte taky tak. Včera jsem posunula postýlku o patro níž, už to začalo vypadat nebezpečně. Omlouvám se, že nereaguju jednotlivě, četla jsem toho moc a zapomněla, co jsem chtěla. Jen fyzikářka mě taky rozesmála s tím klukem, co neumí mluvit. Takovýhle připomínky od maminek mám fakt nejradši - tvoje dítě je divný, moje naprosto perfektní. Dala bych jí přes čumu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.9.08 14:01

Ahoj,

u nás zas marodov. Adámek horečkuje, snoplí, kašle chjo a furt dokola. Dneska jsme měli jít na poradnu, ale vzhledem k rýmě, kterou měla Viki ji dr. stejně nemůže očkovat tak jdem až příští týden teda pokud to zas nechytne od Adámka :roll:

Novou sedačku zatím kupovat nebudeme. Vajíčko nám pořád stačí i obřík Adi v něm byl snad do roku. Takže na to je ještě dost času si myslím.

FYZ na sousedku kašli já měla taky takového obříka a co jako fakt by se radši měla soustředit na svého hošíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.9.08 14:04

Emanko já to taky tak neřeším. Viki si sama ještě nesedne ani nelozí jen se plazí a na klíně mi sedí normálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.9.08 18:11

Klárce vše nej k 7měsícům, Lukášek posílá :huban: .

Emanko . to je super, že tatínka pustí domů. A fakt už se vám to rýsuje a budete v domečku.

Endy ,díky za tip, skleněné struhadslo je u našich, tak je hned zítra o ně oberu :wink:

Evi , určitě můžete ven, taky jsem s Lukáškem chodila, když soplil a neměl teplotu.

Márty , teda vy máte místo krmení normálně překážkový běh 8O. Sušenky zatím nedávám.

Tak jsme poplavali, náš expert byl jako ukázkový model jak má vypadat správný ponor,koukli na nás babi s dědou a Lukášek pak pěkně 3hodiny spal.

• Citovat
  • Upravit
2475
22.9.08 18:16

Klárko, vše nej k 7 měsíčním narozeninám :-) :lol:
Evi: Tak jsem si právě spálila hubu o ty rafaelo řezy :-) ,je to výborný :lol: ,jsem to nevydržela a ochutnávala rovnou horký když jsem to polila tou šlehačkou,au au,můj jazýček :lol: ,Nejdřív jsem nevěděla jestly tu šlehačku tam fláknout celou aby mi to v tom neplavalo ale neplave,je to výborný :lol:
Vy jste toho zase napovídala baby jedny sakramentský,jdu Vás dočíst ať nejsem mimo :oops:
Mose: jsem si vzpoměla že fotečky krotitele Vojtíška jsou suprový,a jak už koťátka vyrostly :wink:
Dneska jsme byly u sousedů a Venda se jim vrhnul na tvarohovej koláč co měly na stole,snědl celej trojúhelníček a cpal si to do tý pusiny jak divej,asi mu to móóóc chutnalo.
Zítra jdeme na 8 měsíční kontrolu tak se docela děsim Vendoví váhy,ale co,pani doktorka tomu nerozumí :lol:
Fyzikářko: A ze sousedky si nic nedělej,taky nosíme oblečení velikosti 80,86,něco teda ještě 74 ale spíš 80 a to nosí sousedovic chlapeček v roce a půl a neřešim to,ať si myslí kdo chce co chce :wink:
Tak jdu dočíst zbytek,zatím pápa
Márty: Sušenky jsou nejlepší HERO baby prebioticum,jsou velký a prckům se dobře držej,od sunarky máme taky ale to jsou takový malý polštářky a hůř se jim papaj,nebo jsou dobrý takový ty dlouhý cukrářský piškoty ale ty se hodně droběj. A jak psala Endy,kukuřičný křupky jsou úplně nej ale ty nejsou tvrdý,ty se krásně rozpouštěj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
22.9.08 20:09

ahoj holky,
omlouvám se za velikost fotky, to jsem nějak přehlídla :oops:

Jinak Vojtu to „krocení“ koťat šíleně baví, hýká u toho nadšením, ale já pořád čekám, kdy se píchne tím druhým koncem do oka nebo do nosu, zas je to jediná kočičí hračka, kterou se nesnaží nacpat do pusy, včetně koček :lol:

Sedne si i stoupne úplně sám, ale dostali jsem na neurologii pro změnu cvičit Vojtovku na to, aby lezl, prý jinak bude mít problémy se psaním -teda ne že bych to moc chápala. :?

Horší je, že mi dneska přišel dopis z Hygienické stanice, že tam mám volat kvůli opatřením vyplývajícím z hrozby infekčního onemocnění - je to kvůli výsledkům výtěru co dělali před týdnem. :cry: Vůbec nevím, co si o tom myslet, Vojtíkovi je docela dobře, neprůjmuje, dokonce i ta blbá rýma je lepší. Budu tam volat až zítra ráno, tak jsem z toho pěkně rozhozená.

Klárce také přejeme všechno nejlepší!!

E.v.i. taky jsem zapomněla pochválit rafaelo řezy, všichni jsme si pochutnali.

Márty přidávám se k nadšení pro kukuřičné chřupky, sušenky máme Safari od Hami, ale je to akce komplet převlíknout mrňavce a všechno v okolí na co dosáhne, je to takové patláma matláma a navíc mu to nijak zvlášť nejede. Teď jsme dostali další krabici a asi to sní Ája.

… a zbytek si zas už nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.9.08 21:32

jo a ještě jsem se smála, jak Anlea psala, že táta je sprostý slovo, že se to nesmí říkat :lol:

Holky, a ty sušenky jsou všechny bez lepku? A ty kukuřičný červíci, to jsou ty, co prodávají v pekárnách, ty velký pytle? Kukuřice je bezlepková, to jo, ale nesmaží se to nějak nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.9.08 22:51

Holčinky, to jsem ráda, že vám buchtička chutnala. Já jsem ji kdysi vyšmírovala u listopadek 2007 :) Fyzi potvrdí :lol: :wink:

Emanko , já dávám Adámkovi jenom ty kukuřičné křupky. Kupuju je u nás ve zdravé výživě (obsahují pouze kukuřičnou krupici a vodu, neobsahují tuk ani sůl), tak se raději podívej, jestli v tom vašem pekařství nejsou slané. Na obalu je napsáno NATURAL (ale podívej se raději na to složení).

Mose , snad to nebudou nějak hrozivé zprávy z té hygieny :( držíme palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.9.08 23:03

Adámkův prodloužený výběh :-) (v pozadí vysavač - k odsávání vždy připraven ;-) 

Adámkovi se začínají kroutit vlásky, je to můj fešák :-) 

Aďula nejraději dává pusinky panence Janičce

Mám i zrenovovaného houpacího koníka po strejdovi Martinovi… 

…ale asi mu brzy vydloubnu očičko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
23.9.08 07:28

MOse, tak to taky držím palce s těmi výsledky. Teď psali v novinách, jak se rozmohla ta žloutenka, že je mnohem víc i černého kašle, asi prý přestává fungovat očkování a je i hodně infekčních střevních onemocnění :cry: Šimonovi rýma zázračně zmizela, měl jí asi den a půl, docela přemýšlím, že půjdeme dneska na plavání.
JInak jsem taky řešila studenou podlahu, máme teď v obýváku plovoucí a když jsem s ním ležela na břiše, za chvíli jsem ho měla taky studený :lol: Vyřešila jsem to pleteným pulovrem, co mám ještě po Barče, ale už se těším na topení v podlaze.Anleo, dík za tip, doufám, že se do konce týdne do Mimu dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.9.08 07:59

Evi , už máš zbrojní pas? Na Adámka poletí holky jako včely na med.A vypadá to,že malý bude milovník jak ocumlává panenku.

Mose , držíme pěsti na výsledky.

My valíme cvičit, mladej je jak živý stříbro a začal si stoupat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.9.08 10:06

Nazdarek vsichni,
poslednich par dni vubec nestiham. Docetla sem jen posledni tri stranky, takze nejsem ani moc v obraze :oops: Ve stredu mame cviceni, v patek plavani, ted do toho ta zima, nez je vzdycky oba dva oblecu, tak su hotova :-)
Jinak se taky hlasime k marodum. Matej ma od patku rymu jak blazen, odsavam a odsavam, ale je to boj. Koupila sem mu morskou vodu do nosa, ale zatim nic moc. Misa mela od soboty horecky 39 stupnu, tak sem do ni cpala nurofen, teprv dneska ji to polevilo. Ale prorezali se ji dva zuby,t ak to asi bylo k tomu. Tak uz sme taky zubejdove, oba maji po dvou zubech. ted od te soboty to v noci za moc nestoji, furt pofnukujou, takze dospavam pres den, pokud to jde.
Co se tyce jidla, tak s misou je to porad boj. Matej ten by snedl asi i nas, kdyby to slo, ale Misa si da tak tri lzicky a konec, zacne se kroutit, zavre pusinku a uz ju nepovoli. Vubec nevim, co s ni. Myslela sem, ze ji vadi kousky, ale kdyz maji odpoledne svacinku, tak ji treba kousky bananku nevadi vubec.
Jo a susenky davam ty HAMI safari a pak taky ty kukuricni krupky, ty jim jedou, akorat je furt vsechno spinavy.
Mose, at vam dobre dopadnout ty vysledky, ty jo, taky by me to asi docela vylekalo.
Emanko, vy uz ste prestehovani uplne? studena podlaha se nas tyka taky, ale vyresila sem to tak, ze decka sou bud v ohradce, tam maji na zemi ty penovy puzzle, a nebo v predsini, tam maji plno mista a je to jedina mistnost, kde je koberec.
co se tyce sezeni, tak u nas teda zatim nic. Misa uz je malej drak, dohopka si kam potrebuje, Mates to resi tak, ze vali sudy, je to lenoch.

• Citovat
  • Upravit
3492
23.9.08 10:06

Mose taky držím pěsti. Jak to dopadlo?

Malá zas rýmuje po pěti dnech je to tu znovu :? Adámek už je trochu lepší tak snad se z toho brzy vyhrabem. Včera vůbec nejedl a sám dobrovolně polehával a když se napil tak to letělo ven i s hlenama :(

Taky nám onemocněla babička. Chodí na léčbu tak jsem z toho špatná. Snad bude zase dobře.

Kukuřičné křupky jsme zkusili, ale nic moc a sušenky taky tak. Malá by to i chtěla jenže ji ze všeho otřepe a třepe se pak ještě deset minut :lol:

Evi Adámek už vypadá spíš jako batole než mimčo fakt už je z něho chlap a moc šikovný :)

Víc jsem zapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital