ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
1.10.08 13:16

Ahojky :)

my jsme dnes byli s Aďulou ve školičce, bylo tam asi6 maminek s dětmi, a nám se tam moc líbilo. Děti si nejprve pohrály a pak jsme se učily taková říkadla s pohybovými hrami, dětem se to líbilo, ale jak nejsou zvyklé, tak se tak koukaly a pak se smály. Jen to máme v blbou dobu, od 8:30 do 10hod a to Aďa v té době spí, tak byl chvílemi trošku protivný, ale překvapil mě, že i přes to to zvládnul (být doma, tak řve jak tur)

Rýmu jsme řešili úplně stejně (hlavně jsem často odsávala, i když naše doktorka má na to jiný názor, prý aby se nevysušovala sliznice, ale já měla strach, aby se mu to neu:,–(ilo v ouškách a nemuseli jsme jet ještě píchat uši. A navíc jsem si řekla, že když má rýmu dospělý, tak taky přece smrká často, tak co.) Taky jsem dávala kapky Nasivin pro kojence a po odsátí jsem kápla Libenar (aby to tedy neměl tak moc vysušené)

Ajjii, ty chodíš na angličtinu? To jsi fakt dobrá. Já jsem chodila na kurz v rámci práce ještě v těhotenství, ale teď už jsem chodit nechtěla. S kojením to nešlo, bylo to v jiném městě). Ale bylo to fajn. Jsem si oprášila znalosti, které se zase tím nepoužíváním ztrácejí :roll:

A dneska jsem si poprvé od porodu uvařila zelňačku. Já jsem na ni měla takovou chuť :-) snad to Adam ustojí (už jsem stejně měla asi dvakrát na oběd zelí u babičky a bylo to v poho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.10.08 13:20

VOJTÍŠKU, VŠECIČKO NEJLEPŠÍ K OSMI MĚSÍCŮM!

http://www.mimishop.cz/…to467960.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.10.08 13:23

EVI já mám tu angličtinu 2 minuty od domu takže žádné dojíždění. Trvá to 1,5 hodiny, ale je to pro mě náročné. Hlavně se soustředit připadá mi, že už neumím vůbec nic :( Dneska jdu podruhé. Tak ať Adámek tu zelňačku zvládne :) Kam chodíte do školičky není tam u vás náhodou taky naschválníček?

Jo a k té rýmě asi co dr. to názor fakt třeba dr. co k ní chodíme do cvičení vyloženě NEdoporučuje tu na vysavač tak si vyberte že :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.10.08 14:46

Vojínkovi vše nej k 8měsíčninám.

Sandul , odsávat Baby-vacem, kapat a ven jsme chodili,vlhký vzduch je dobrý a pomáhá. Dobře oblíct a vyrazit.

Ajjoo ,angličtinu závidím, já se tak těším na spinning, začnu od listopadu zase chodit, chvíli vypnout a na nic nemyslet.Adámek toho má asi moc, v hlavičce se mu to honí, přeci jen, je to změna. Nemá tam třeba problém s nějakým dítěten nebo mu nesedla paní učitelka?

Evi ,zelňačka? Ty jo, děláš chutě,ale po zkušenosti se zelím musím odolat. A a školička je super, Adámek si zvykne na jiné děti, má program, zase něco nového. Já se ve cvičení na balonech naučila naučila nové básničky a Lukášek je nadšený, když cvičí.

Tak dneska jsme vyřídili katastr, výmaz zástavního práva na byt našich, máme zaplacených 5 let půjčky a mohli jsme to zrušit. Hned jsme to využili, aby si mohl koupit byt brácha a naši mu mohli pomoci jako nám. No zaplatili jsme za ověření podpisů a na katastru celkem 1500Kč :evil: .

Za chvíli mi přijde na doučko studentík a pak švagrová.

Zkoušela jsem nechat Lukáška vyřvat, aby se naučil usínat sám,řval v kuse 45minut, pak jsem mu dala cucnout a usnul hned. Mamináč.

A závěrem, Pavlové sestřenici zemřel přítel,22let, selhání srdce. :cry: Je mi z toho zle, takovej hodnej milej kluk.

• Citovat
  • Upravit
1975
1.10.08 14:53

Tak jsem holky z toho vseho jelen…

No kazdopadne male ryma prechazi,ale ja ji dostala suprovou..nestiham psikat,smrkat..ale radsi ja nez ten broucek..

Jinak ja kdyz jsem se zminila doktorce o ty odsavacce na vysavac,tak mi rekla ze oho co to vymyslel by zabila..prej jenom kdybych videla tech pripadu co musela osetrit po tomhle postupu..opravdu se jedna o silne vysuseni sliznice,coz je docela zle..ona se radsi piklani k tomu neodsavat nos,radsi mimco po:,–(it,nebo dat na brisko,predtim vykapat,aby to odteklo samo..Udajne Nasivin i tu hustou rymu rozpusti..

No nazoru je mnoho,a na netu jeste vic…

Hlavne at jsou ty nase prdelky zdravy..

Ja jsem ted upekla buchtu…jahododovou…a po pravde,vubec nevim co jsem do ni narvala ale je moc dobra..ale je tam mliko,jogurt,tvaroh,vejce,cukr,pr.do pec.,mouka,olej,van.puding a van.cukr..jo a voda..no proste sranda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
2.10.08 09:30

Vykouknul na mě dneska ráno zub, vlevo dole :dance: :dance: :dance:
Sice jen trošinku, ale je tam.

• Citovat
  • Upravit
3481
2.10.08 10:15

Lukášku, gratulace k zoubku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
2.10.08 10:28

Ajjii, ta školička byla původně Naschválníček, ale nějak se tam nepohodli nebo co, tak to teď přebraly jiné paní, ale princip je zřejmě stejný. Ta jedna právě v Naschválníček vedla, tak asi to bude podobné. Mají sídlo v OV, takže je určitě taky znáš :) Chodíš s Vikinkou někam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
2.10.08 10:29

Sakra fyzi,ty nas tady nejak se vsim predbihas..

Tak moc gratulujeme…doufam ze bude aspon poradne kousat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
2.10.08 13:52

Ahoj,

ty brďo my jsme snad jediní bezzubí tady :lol: ale nám to neva zrovna dneska sjem si říkala jak¨é je to ještě mimčo když nemá zoubky :wink:

Tak včera se Adámek konečně trochu rozvykládal o školce. Asi měl plno zážitků protože ani nemohl usnout a povídal tak jsem u něho seděla v posteli a byli jsme si zase tak nějak blíž jako dřív. Akorát chce chodit domů po obědě a nechce tam spát prostě mu to nejde tak uvidíme co s tím. Odpo jdeme s Adámkem na dětskou oslavu a Viktorku bude hlídat Adam protože tam bude plno dětí tak aby ji neušlapali :)

Fyz blahopřejeme Lukáškovi k zoubku no jo je to kus chlapa a už má i zub :) a ta včerejší zpráva cos psala je fakt strašná :(

Sandul není vaše dětská dr. náhodou mladá? Připadá mi, že ty mladší mají stejný názor na odsávačku přes vysavač, ale něco na tom bude na ty sliznice to musí být fakt drsné.

Evi do naschválníčku jsem chodila s Adámkem loni a předloni, ale ta naše loňská teta už tam není což je škoda byla fakt dobrá. Jinak jsou tam ti lidi no řekněme zvláštní :? S Viktorkou chodím právě k takové mladé dr. jmenuje se to rodinka. Je tam trochu cvičení a teorie a je dobré, že s ní můžeš probrat co chceš a zeptat se na co potřebuješ když je dr.

Jdu dodělat oběd. Nachystat dárek na oslavu a až přijde Adam vyrážím do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
2.10.08 16:39

holky, děkujeme s Vojtou za přání, oslavili jsme to včera jogurtem :lol:

Dneska jsme byli v poradně a na plavání a myslím, že Vojta je bezkonkurenčně nejmenší tady i tam :wink: , fakt od minulé poradny skoro nic nepřibral ani nevyrostl, tak buď se tam promítlo to průjmování nebo spíš prostě bude po mě prcek. Jo a opakovali mu výtěr, protože tam přeci jen našli campilobaktera nebo jak se to píše, ale nic na to není…

Ajji zub taky nemáme žádný, neboj, určitě bude poslední Vojta. A je dobře, že se Adámek zase svěřuje a máte k sobě blízko.

U nás se mnou puboši nemluví a mně taky moc nebaví jejich věčně protažené obličeje, tak to neřeším.

Sandul já neodsávala, nevím co naše dr. ale nechtělo se mi kvůli jedné rýmě pořizovat vysavač, tak jsem jenom kapala Nasivin a hlavně se mi osvědčilo hodně Vojtu podkládat na spaní, přišlo mi, že se mu tak spí líp.
No s těmi informacemi odsávat/neodsávat je to jako se vším, koukám… Jsem jenom chtěla poznamenat, že Radek kupříkladu nesmrká, tvrdí, že to je škodlivé a má se jenom utírat co vyteče ven. A notuje si v tom s naším dospěláckým dr., takže asi co člověk, to názor. Zas pravda nemá nikdy odřený nos jako já :D

E.v. i. nahlodala jsi mně, že jsem začala hledat nějaké cvičení a asi budeme chodit na Sluníčka tady do A-centra. Tedy pokud budeme stíhat, docela se těším, až ubydou alespoň koťata, mám pocit, že jich tu řádí alespoň dvacet a ne jenom čtyři :D

A zbytek zas můj vykojený mozek neudržel, tak snad jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
2.10.08 17:05

http://sweb.cz/…P9274108.jpg /> rodinka využila slunečný víkend a dětičky se ještě povozily,no a pak se nám tatík v neděly vyflákal na motorce takže bude jezdit zase až na jaře :lol: Roztrhal si kalhoty,bundu,rukavice,odřenej je snad všude ale stejně si nedá pokoj a bude na to lízt dál :roll:
http://sweb.cz/…PA024148.jpg /> no a tady vidíte z čeho máme těh 9 kg,mi mlaďas sebral horalku a móóóc mu to chutnalo :lol:
Evi: už máme doma tu čepičku jako má Adámek a je moc hezká,jen jsem ji asi mohla vzít větší,Venda má nějakou velikou hlavu
Jinak se máme moc dobře,všichni naštěstí zdraví,zítra jedeme do Prahy pro krmící židličku,dítě nám už v lehátku nechce bejt a slejzá z toho takže už je nejvyšší čas.Jo a taky se musim přiznat že mi vypadl z kočárku,holky bacha na ně,byla to vteřina a letěl takže v kočárku jen připoutanej,nechci ten šok zažít znovu,spadl na hlavičku ale naštěstí se mu nic nestalo ale já mám výčitky teda hrozný,jaká jsem špatná matka že jsem ho neuhlídala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
2.10.08 17:15

Fyzikářko: Gratulujeme Lukínkovi k Zoubečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
2.10.08 21:14

Anleo ,mě Lukýno spadl z postele a přežil,jen malá modřinka na nose.V kočáře připoutávám dobrý 3měsíce, vlastně hned jak šel do sportovní verze.

Jinak dočetla jsem a nějak po včerejší zprávě ani nevím co psát, je mi úplně úzko u srdce.
Ale musím napsat jak to doučování švagrové, tohle fakt nezvládám, navíc ona si myslí,že jí spočítám příklady k písemce a tím,že bude hledět do výsledků, pochopí,jak to počítat. Navíc Lukáš včera Pavlovi dost řval(asi tím klubajícím se zubem) a já práci pod tlakem se řvoucím dítětem za zády nesnáším. Teď se dohadujeme,proč jí nechci poslat výsledky nových příkladů, co včera donesla.

• Citovat
  • Upravit
2475
2.10.08 21:46

Ahoj holky,
mám zprávu od Emanky :lol:
Už 3× spaly v domečku a zítra se snad už připojí tak nám písne,jo a hlavně Vás mám všechny pozdravovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí