Poradna duly
Jana Čurdová
holky muzu se vas na neco zeptat?
Taky nekdy kdyz se prckove vztekaji,treba pri oblekani,nebo ze nebudou v kocarku a tak, uplne zurite,ze mate nekdy i chut mu jednu plesknout ![]()
Nase mlada,vcera mela den debil,nechtela bejt v kocarku,lezet,sedet,nosit se, furt se vztekala, no a v noci odmitala spat,a jak beru Codein na ten kasel,tak jsem strasne unavena a v noci mi teda uz tekly i slzy i nervy jak se mi chtelo spat.. ![]()
Ahoj baby ![]()
Sandulko,moc krásný věcičky,závidim
![]()
Jsem právě dostala na Kladně pokutu
,kolona jak kráva a oni si vytáhly zrovna mě
ještě tam byla policajtka,taková kráva nebeská protivná hysterická,ječela na mě jak dorota.
Já taky nakupuju na MMB,teť scháníme kombinézku,Sandul jaká značka je ta Vaše? ta je moc hezká ![]()
Änleo, pokutu za co?
Sandul, kdyz je Klara protivka, tak ani nemam chut placnout, ale spis odejit, at se stara nekdo jinej......nekde v hlave mam proste vyrazeno, ze za to nemuze, ze je protivna, ale chyba je nekde okolo… vzdyck yse musim hoooodne zhluboka nadechnout…ale jeste jsem ani nepleskla (nepocitam ruku v zasuvce, a zatate zuby do prsa) ani nervala…
Endy,
dostala jsem 500,– za to že jsem měla půjčený manželovo auto a on nemá v pořádku povinnou výbavu,chyběl mu trojuhelník a prý si máme doplnit lékárničku,ječela na mě když jsem jí říkala že vůbec netušim kde v tom autě mám tu povinou výbavu hledat,že nevim kde tam je rezerva,no vychutnávala si mě pěkně kráva blbá ![]()
Anleo, tak to bych na tom byla uplne stejne, taky netusim, kde co je, hlavne, ze to jezdi. Vrchol me technicke zdatnosti je natankovani PHM.
Fyz, tak to mas sikulu, ale zase o starost vic, co? Aby nekde nevpadl…
My mame porad jeste postylku uplne nahore, Klra nejak neprisla na to, ze si muze v postylce sednout natoz se vytahnout vys…ani se v ni moc nemele, proste v postylce bud spi, nebo se hlasi, ze chce ven ![]()
Anlei hezkyyy, nesnasim policajty..a ty kravy uz vubec…jinak ta znacka kombinezky je Antarctica..a myslim ze je tam na mmb jeste dokonce maji..
Endy ja taky zatim jeste neplacla,ale nekdy mam sto chuti..
A jinak nase kocicka si dneska zacala stoupat na nozicky..zatim je ted jeste mela vratky,a zacina delat capy capy..ale jen kdyz ji drzim..tak aspon jsem rada..
Anleo , paní policistka měla zřejmě dobrý den,že si potřebovala na někom zvednout sebevědomí. Třeba jí včera manžel nedal…
. A víš jak se to říká? Policajti chodí(jezdí) vždycky 2, protožš jedn umí číst a druhej umí psát. Kašli na ňu.
Endy , no teď začíná pravý adrenalin, nebudu moct jít ani na wc. Postýlku máme na střední poloze i u našich, zatím ji má jen na spaní, ale to,že se zvedal na kolena, byl impuls k tomu,dát rošt níž.
Sandul , když má Lukáš raplíka, počítám, někdy do 10,někdy do 50, někdy projíždím v hlavě vzorečky z fyziky
. Ale zatím jseme na něj ruku nevztáhla. To přijde.
Tak mám za sebou doučko a jsem ráda,jak si svěřence pěkně vychovávám. Dřív si nedonesl ani propisku a teďka mívá i učebnici a sešit. A navíc mu to fakt jde.začal se učit.
Evi,mě to pomáhá, zaměstnám mozek něčím jiným. Už jsem přemýšlela,že bych si tak zopakovala slovíčka do AJ, ale na jazyky jsem tupá.
Ajjoo,jak je dětem?
Náš brouček včera pochopil, jak je to s usínáním v postýlce,zaplakal asi 2minuty a spal.
Ahoj,
tak hlásím, že Adámek se dneska vykadil a nebyl to průjem hurááááá. Má ted pořád hlad asi to musí dohnat
teda když si vezmu, že v půl roce měl skoro 10kg a dneska má 14-15kg tak skoro žádný rozdíl
Viktorka ještě není úplně dobrá. Ještě má průjem a jde na né poznat, že není ve své kůži, ale aspon, že teplotu už nemá.
Anlei prosím tě jak jsi překecala toho Vendu na to samostatné usínání? U nás zatím taky postýlka slouží jen jako zábrana k velké posteli
Ptám se schválně tebe protože Viktorka a Venda toho mají společného víc než jen jména na V
jo a na policajtku kašli určitě si připadala strašně důležitá.
Fyz Lukášek je šikulík poslední únorový, ale jinak první
jo a na záchodě už jsem sama nebyla skoro 3,5 roku
vždycky je tam někdo se mnou v autosedačce
teda když jsme sami doma.
Tak beru zpět tu postýlku,dneska jsme ji museli dát až dolů, drahoušek si umí stoupnout na peřinku a snažil se narvat horní polovinu těla přes bočnici postýlky ven ![]()
Ajjoo , ať se děti uzdraví brzo obě. Na WC máme kalendář s nahotinkama v hasičském(s proudnicí a helmou), takže Lukášek mi stojí na nohách a kouká na tátův kalendář.
Ahoj holky, to byl dnesk akrasny den, co? Aspon teda u nas jo…
Posilam par fotecek, jak jsme si uzivali tepleho dne:
Fyz, to se mas, ze se to uz snad s usinanim naucil…U nas je ted „problem“ , ze si Klara nejak posunula rezim. Vstavame v osm,pak spi v pul jedenacty, pak az v pul treti, pak vytuhne v sest no a tim padem jde spat s nama kolem jedenacty. Bohuzel to spani v sest nemuzu vynechat, protoze je fakt unavena a usnula by snad vestoje…
Endy ,pěkné fotečky,kde je v Praze tak hezky?
Se spaním, Lukáš vstává kolem 7, spí dopoledne kolem 10, pak po obědě kolem 13-14 a večer v 18 je KO, dostane kaši a kolem 19 je tuhej v postýlce. Dneska si zařval asi 5minut a spal, takže zřejmě chápe,co se po něm chce. V noci se budí tak 2krát na kojení,ale neprobere se úplně.
ZKouším ty pařížské řezy, držte palce, Pavlova babička má zítra narozeniny,91let,chci vzít s sebou do Domova pro seniory pár kousků.
Pořád hledám kombinézu,tak do 500Kč,ale nemůžu nic solidního najít.
No a Lukášovi se chystá druhej zub,má pěkně oteklou dáseň.
Fyzi a jakou velikost..a barvu?
Endy krasny fotky..mala musela bejt jako prasatko..
Endy, fakt krásné podzimní fotky!
Fyzi, ať se Ti zákuseček podaří ![]()
A Adamovi se prořezal 7. a 8. zoubek ![]()