ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
13.10.08 12:09

ALOHA 8)

Tak hlásim, že v Praze se mlha drží zuby nehty. Ráno jsem volala k doktorce, jestli se v tomhle počásku musíme dostavit kvůli té rýmičce, ale domluvili jsme se po drátě a zítra k ní naklušeme odpo a dáme dohromady i prohlídku v 8mi měsících, abychom ve ST nenakazili zdravá mimča.

Spánek už nás jsem tady už popisovala, takže jsem rád, že v tom aspoň nejsem sama. Ale na palici to je, to uznávám :?

EVI Adámkovi to moc sluší! je takovej roztomiloučkej klučíček :D

SANDUL hezky ses popsala :D Nechceš nám sem hodit taky fotku? Ne, víš co? Fotku před a po! :D :D :D … forečky, forečky co? Neboj ono mě to přejde :P

Dneska se jdeme podívat s tátou na jeden byt. Kéž by se nám líbil!!!! je to sice panelák, ale novější, je hned na metru, blízko do parku, na poštu, na místní úřad, do obchodů, za barákem školka, škola, a gympl … ideální! ta cena sice už tolik ne, ale hrozně bych si přála, aby se nám oběma líbil a kjoupili jej…tak na nás v 18hod. myslete :P

FYZ , vidíš, to plavčo! Já ho musim na zítra zrušit, když jsme marodi - dík! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.10.08 20:28

Ahoj tety,
tak počasí u nás hnus, ale plavčo super, děti se potápěly a instruktorka je fotila pod vodou,těším se na fotečky. Frajer Lukáš jde pod vodu i bez hesla.
Volala mi kámoška kadeřnice bude i melírek :pankac: , tak na promoci budu krásná.(Teda v rámci možností).

Evi ,to je paráda, Adámek vypadá jak z obrázků Heleny Zmatlíkové.

Sandul ,obočí mám vždy křivé,kosmetičku jsem viděla naposled před porodem.

Márty ,tak co byt? A jak je Emince?

• Citovat
  • Upravit
3481
13.10.08 21:51

jééé, Fyzi, to jsi mi udělala radost :D Já obrázky Heleny Zmatlíkové miluju! :D :D
a pak musíš hodit fotku nového účesu a melírku a samozřejmě Lukýnka pod vodou! Je to pašák :D

Márty, tak co byteček? Nenapínej…koupíte ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
14.10.08 07:56

EMUŠÁČKU, VŠE NEJ K DNEŠNÍM 8 MĚSÍCŮM!

http://st.blog.cz/…y/239294.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
14.10.08 07:59

Jinak u nás noc taková, že jsem sice kojila jen 2×, ale malý byl vhůru od 2hod do 3:40 :twisted:

včera jsem musela skočit do lékárny pro Genciálku, má v puse afty z toho, jak všechno olizuje a prošmejdí všechny kouty, sice se mu snažím pořád ruce mýt, ale bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
14.10.08 08:14

Čauves,
tak hlásili, že má být pěkně, v neděli u nás azuro, ale včera i dneska mlha. V neděli byla ve vesnici drakiáda, tak jsme se poprvé zapojili a Bára s kamarádkou vyhrály 2. místo :lol:
Evo , Adámkovi to moc sluší, ale jemu by asi slušelo všechno :lol: šimon olizuje absolutně všechno a dost ho nechávám, zakročím, až když třeba saje špínu z mopu :lol: DIviím, se, že ještě žádný problém nenastal.
Márty , co ten byt?
Ad spaní - to samý co vy. Šimon se budí nejmíň 3×, ale spíš 5× za noc, ale jak na:,–(ím kozu, tak hned usne. Na palici to je, od 5 hodin, někdy dřív je s námi v posteli, ale zase, co jsme se přestěhovali, nevstává v 6 hodin, ale normálně tak v půl 8, to je bájo. Pořád to vyřvání plánuju, ale zatím na to taky nemám, zvlášť po tom, co psala Márty. Myslím, že by to dopadlo stejně. A když se nad tím zamyslím - že chce být se mnou, tak je mi ho líto. Takže se asi vychrápu, až půjde do 1. třídy :lol: Šimon je tady teď zabavený zedníkem za oknem, který na něj dělá opičky, takže já mám chvilku :lol: Bohužel už máme fasádu skoro hotovou.

Emušce posílá Šimon jednu uslintanou :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.10.08 09:32

AHOJKY :D

Děkujeme za přáníčko! Oslavíme 8mi měsíčniny u paní Dr. Máme přijít na prohlídku v 8mi měsících už dneska, abychom případně zítra nenakazili nějaká zdravá mrňata :D Ale už jsme lepší, do Paříže budeme fit :D

No a byt …je na perfektním místě, ale na podlahích parkety v hroznym stavu, v pokojích koberec nalepenej na lino, koupelna a záchod děs běs - na stropě v koupelně plíseň…prostě za ty peníze si představuju něco daleko lepčího. Na Barrandově je byt o 100.000,– dražší a je v perfektnim stavu. Mrkněte http://www.sreality.cz/…y-1975907411
Takže nic, jdu napsat, že jej nebereme… :? :? :?

FYZ gratuluju k tomu melírku, znám to u sebe, když je něco na půl, tak jsem nesvá :D Ty jo a potápění bez hesla? To je mlaďas frajer!!!!

EMANKO , jsi mě pobavila s tim sáním špíny z mopu, ale je to přesný. Emušák zas pořád leze kočičákovi do žrádla a už si i dala granule - pěkně se šklebila, ale aspoň bude mít hebkou srst :D :D :D A na pouštění draka bylo ideální počásko, že teda Barče gratulujeme :D :D :D

EVI Garfildík - ty nezapomeneš viď? A Adámek je vážně jak od Zmatlíkové :D 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
14.10.08 09:45

Márty , to je strašný - za takovouhle cenu jsme postavili náš dům, bez pozemku teda. A ten byt je velikostně stejný, kde jsme bydleli, to je fakt strašárna :roll: Šimon chrní před barákem, dneska máme sportovní den, cvíčo i plavčo, to zas budu večer hotová.
S úderem 8. měsíce jsem začala dávat lepek - už měl rohlík i sušenky Sunarka a včera bílý jogurt, ten taky šmakoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
14.10.08 10:42

Emince vše nej k osmiměsíčninám.

Evi ,v noci se spí,náš satan to pochopil rychle. Přes den si dá 2krát po hodině,ale noci prospí.

Márty ,odkaz na ten druhej byt nemáš? Na melír se těším jak malá.

Emanko ,drakiáda :) ,to muselo být super.

Volal mi šéf,jestli nechci tento a příští týden suplovat,ale je to i s dozorama a odpoledním vyučováním. Navíc musím před rekonstrukcí vyklidit kuchyň a chodbu. Tak nevím jak říct ne.

• Citovat
  • Upravit
2724
14.10.08 11:06

FYZ , tady je ten, na kterej jsme se byli kouknout. Psala jsem tomu makléři, že ho nechcem a volal mi a že se zeptá majitele, jestli neslevní a na kolik bych si to představovala, tak jsem řekla, že tak za 3mil. … no, myslim, že majitel souhlasit nebude, ale proč to nezkusit že? :D
Ale ta rekonstrukce je tam prostě třeba a tolik peněz nemáme…tady je docela dobře nafocenej, škoda, že tam neni i ta plíseň v koupelně :evil:
 http://www.sreality.cz/…y-1975819086

… to se s tou cenou nedá s tim krásnym bytem na Barrandově rovnat! :twisted:

Satánek je čikula, nechce to s tim spánkem vysvětlit i Emušákovi?????

EMANKO na jogurt a rohlík už jsem taky myslela :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
14.10.08 11:40

Emusackovi vsechno nej..

Marty ten prvni byt ma nadhernou koupelnu..tam by se dalo delat veci :twisted:

Jinak holky chtela jsem se zeptat,uz mate nekdo ockovanina pneumokoka? my jdeme pristi tyden..babicka to zaplatila…asi nevi co s penezma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.10.08 11:56

SANDUL , to mi s tou koupelnou povídej :D :D :D My pneumokoka neáme, ale kdyby babička chtěla rozhazovat, tak bych do něj šla taky :P

Tak mi vyrážíme k té dr 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
14.10.08 13:18

Sandul , pneumokoka jsme rozhodnutí, že dáme taky, pro změnu zaplatí tchánovci. Ale Petr někde četl rozhovor s Cikrtem a ten říkal, že je možné, že od ledna už to bude v povinném očkování. Tak asi počkáme do toho ledna a pak to když tak zaplatíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
14.10.08 16:47

Márty ,no do plesnivého bytu ani zadarmo :twisted: . Koukala jsem na ten druhý, nevypadá špatně.

Pneumokok ,po poradě s kamarádkou lékařkou v dětské nemocnici, počkám, říkala,že sama by ho nedala-neví,jestli vakcína nemá nějaké vedlejší účinky a že se rozpoutala mediální kampaň a zdá se jí,že si nějaká firma chce namastit kapsu.
Naše Mudr říkala, že je rozhodnutí na nás,tak váhám.Vysloveně mi ho nedoporučila ale ani nezakázala.
Já do toho jako laik nevidím, takže určitě počkám.

• Citovat
  • Upravit
4874
14.10.08 17:37

Ahoj holky,

jsem trochu rozlitana, uzivam si babiho leta a Klara evidentne taky, vubec nechce byt doma…

Emanko, jsem rada, ze se zabydlujete, fotky pokojicku jsou pekny a zavidim bavici zedniky :wink: Uz se tesim na tu kolaudacni grilovacku :D

ad pneumokok - ja ockovat nenecham, mozna pozdeji

Marty, nejak jsem vypadla a nemam prehled o cenach bytu, ale ten tvuj odkaz na byt mi vyrazil dech… 8O
Zrovna o vikendu mi mamca rikala, jak rada by bydlela s nami. Prodat jejich byt a nas dum, tak mame na pozemek i nov vicegeneracni domek u Prahy.....no, nevim, jestli by do toho vsichni zucastneni sli…za par let bysme tam meli skolku a domov duchodcu v jednom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí