ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
18.10.08 10:46

LUKÁŠKOVI VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍMU SVÁTKU!

http://www.mimishop.cz/…to468028.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.10.08 10:48

Fyzi, dárek pro bráchu k promoci? Co třeba hodinky…nějaké lepší víno.....a co má vlastně za školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
18.10.08 16:05

Všechno nejlešpí Lukáškovi k svátku :D

Fyz ty si vyber něco hezkého za zoubek :)

Holky u nás ve školce je zas salmonela. Konkrétně se objevila u nás ve třídě. Achjo furt něco :evil: takže si Adámka nechám zase preventivně doma.

Za chvíli si asi taky vyrazíme na nákupy protože můj šatník je děs běs. Adamův je na tom podobně a děti potřebují pořád něco že jo. Zub jsem u Viktorky pořád žádný nenašla, ale v něčem chodit musím :lol:

Viktorka se naučila jak si sednout a samozřejmě ji to moc baví jenže ji vždykcy po chvilce vezme balanc a nejčastěji na bok na hlavu a to pak jen zaduní :( bojím se ať se jí něco nestane ale uhlídat se to jaksi nedá. Máte to někdo podobně?

Jo a jinak jsem stále víc odpohodlaná k tomu samostatnému usínání. No kdyby jsme bydeli v baráku tak to neřeším, ale u nás to jistě nepůjde moc hladce a neobejde se to bez řevu protože jsme závislí na prsu jak nikdo :oops: :roll: a co jako sousedi mám se na ně vykašlat a ať si myslí co chcou?

Dneska jsme byli večer pozvaní od známých na narozeninovou akci jenže Viki je přes noc nehlídatelná. Bez prsa ani ránu. Vydrží teď maximálně 2 hodiny tak jsem nás omluvila protože to nemá cenu :?

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.10.08 20:35

Čau,
já jsem zklamaná, vytočená, nassss..... my budeme mít za hejtmana Ratha. to jsem nečekala ani v nejhorším snu, normálně se mi chce brečet. Co lidi neudělají kvůli 30 Kč poplatku u doktora.

Ajjaa , já taky nikam nemůžu, kolegové se mi ptali, jestli přijdeme na vánoční večírek, co je u naší firmy něco jako ples a vždycky úžasná pařba, taneček, je to v listopadu. Tak jsem už ohlásila, že tento rok beze mě :cry: Ale mrzí mi to.

Holky, Bára dneska spadla ze schodů s Emánkem v náručí.Trubka šla v ponožkách a ukouzla. Bylo veliký štěstí, že já šla zrovna kolem a chytla je, padali po hlavě na dlažbu, takže se šimonovi vůbec nic nestalo a bára má modřinu na noze. Takže má zákaz s ním chodit po schodech. Ona se o něj strašně dobře stará, umí ho zabavit, ale už frajeří a není tak předvídavá.

K oblečení - už si připadám jak ochechule, pořád nosím džíny a triko a fleece bundu. Doma tepláky :oops: A teď oblečení nakupovat nemůžu, protože prostě potřebujeme peníze na dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.10.08 21:05

Tety,díky za přání,Lukýno dostal k svátku kombinézu z C&A a pirátskou truhlu na hračky.

Evi ,Vojta má Fakultu tělesné kultury-tělocvik a biologie pro střední školy, jsme se sešli-rodina učitelů. Táta přednášel v Brně na Vojenské akademii(ale je inženýr),jeho sestra je ředitelka MŠ,jeho brácha profesor na střední a strejda si vzal učitelku čj+dějepis. Já mám ma+fy, brácha teda tv+biologie.
Hodinky jsem chtěla, ale on strašně remcá,že chce peníze do začítku do Ameriky. Ale zase chtěla jsem něco na památku,peníze jsou mi blbé.

Ajjoo ,salmonela, fuj.A s uspáváním přeju hodně úspěchů.

Emanko ,Rath no comment. Bára musela být pěkně v šoku,ježíš,mohlo být zle.

K nákupům, buď jsem náročná nebo mám blbej vkus,ale já dneska nic nesehnala.

• Citovat
  • Upravit
2681
18.10.08 21:38

Bára začala hrozně křičet, já hned viděla, že Šimonovi nic není, tak jsem uklidňovala spíš jí. Snad se z toho ponaučí.
 Brou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
19.10.08 10:24

My jsme nakonec včera na nákup oblečení ani nejeli. Nic se mi nechce mám krizi ale fakt hnusnou. Nechce se mi ani mluvit ani nic :(

Hlavně, že se Šimonkovi ani Báře nic nestalo. No určitě se polekala pořádně. Nejhorší je, že člověk fakt všecko neuhlídá :(

včera jsme myslela, že najedu na to uspávání jenže v tomhle malém bytě to bude větší problém než jsem myslela nějak jsem nedomyslela, že když spíme všichni v ložnici tak Adámkovi řev Viktorky bude vadit. Takže nic a já kojím a kojím a uspáváme s prsem v puse a už nemůžu. Krize jak vyšitá nic mě netěší nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.10.08 21:39

Ajjaa , já asi taky nebudu nechat Šimona vyřvávat, nějak nemám to srdce. A to bych si to teď už mohla dovolit :lol: Říkám si, že za pár let budu vzpomínat, jak se ke mě tulil. Upřímně už jsem si na to nějak zvykla a unavená nejsem, i když samozřejmě bych se vyspala ráda v kuse. A asi jsem to zakřikla, jak jsem vám sem napsala, že vstáváme už později, už zase 2× v 6.15. Je to hajzlik :lol: Ale je neuvěřitelný, jak mu tady chutná spaní přes den venku, dneska normálně spal dopo 2,5 hodiny a odpo 2× po hodině. Ráno byla pěkná kosa, nabalila jsem ho a asi se mu chrupalo dobře. tohle by se mi líbilo. Ajjaa , nesmutni, depky míváme všechny, někdy se to prostě nahromadí. šimon má prso na před usnutím a do půlnoci 2×, po půlnoci 2-3×. Je to pruda. Ale četla jsem ledňačky a tam je to to samý skoro u všech. A tohle jsou takový obyčejný přirozený problémky.

Ještě jsem vám chtěla napsat k tomu očkování. Moje kamarádka, která má o měsíc mladšího chlapečka, s ním byla týden v Motole na neurologii se reakcí na hexavakcínu, on stáčí oči v sloup. Někdy prý 2× za den a někdy 20×. Síla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.10.08 09:38

Ahoj holky, tak včera byl děsný den :( lítali jsme s malým na pohotovost (nejprve na jednu, pak ještě večer na druhou). Celý den měl horečku, občas z ničeho nic začal strašně brečet jakoby bolestí, poslali nás na vyšetření na ušní, tam bylo vše ok. Doktorka mu zjistil nějaký akutní zánět nosohltanu (zřejmě to už mělo začátek minulý týden, co jsem mu mazala ty afty v pusince). Střídala jsem sirup s čípkama, v noci měl 39 po odečtu, takže jsem mu udělala studený zábal, opět sirup Nurofen, no a ráno měl 37,2. Dávám mu hodně pít, i když moc nechce, ale pije. Kojím jak šílená, mám o něj strach, aby nebyl dehydrovaný (nebo dehydratovaný…nevím, ale však mě chápete). Naše doktorka tam má až od 12hod, tak tam pak naklušeme. Takže takovou neděli jsme měli my :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.10.08 10:39

AHOJ HOLKY :D

Hlásíme se zpět z Paříže :D Byla to pohádka, počasí nám krásně vyšlo, jen ve Čt pršelo, ale to jsme zalezli to Loweru na Móňu Lízu :P
Hrozně mě překvapilo, jak je Paříž velká. A bacha, kdo tampojedete, nymstěte si svalstvo, v metru z 90% nejsou výtahy ani eskalátory, takže jsem spor´ták tahali po schodech růčo!
No a nejvíc se nám líbilo na Eifelovce…vyhrabali jsme se v těch davech s Emušákem i s kočárkem až nahoru a tam jsem dostala prstýnek a příslib, že jestli řeknu ANO, tak mě Emušák s tátou berou do party Červenejch :D :D :D Fotky snad dám na rajčáka během dne :D

MOSE , já byla takhle s břichem ve Vídni, takže chápu tu náladičku, mám to úplně stejný při pohledu na ně :D A co koťata? Už jsou z domu? Bude ti smutno?

ENDY , Emušák jde po Maxovi taky jako blázen. Už se pohybuje fakt rychle a Max nestačí zdrhat :D :D :D

EMANKO , úplně mě s tou Barčou mrazí! Ještě, že to dopadlo tak, jak to dopadlo!!!! A bydlení v domečku je teda parádní co? Mě Emule taky spí nejlíp venku, takže závidím tu zahrádku :P

A když jsme u těch zoubků, tak Emušákovi už se klubou i nahoře a vypadá legračně
 http://nd.blog.cz/…76250998.jpg

A tady s Móňou :D
http://nd.blog.cz/…76250968.jpg

Jo a AJJO , jestli ti to pomůže, tak depku jsem měla taky. Úplně jsem ze všeho šílela (tak nějak vnitřně), ale přešlo to. Ještě teď teda nejsem úplně v klidu, zvlášť, když Emule dostane svůj vztekací záchvatek, ale je to lepčejší…BUDE LÍP!!!! :D :D

EVI , jak je Adámkovi????? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.10.08 11:42

Ahoj maminy,
Evi,chudák Áďula,my byly na pohotovosti v sobotu,s taťkou na úrazovce,štípal dříví a najednou přilítl domu ať rychle vezmu vendu a odvezu ho do nemocnice,všude tekla krev,bylo to děsivý,jela jsem jak šílenec,100 přez vesnice až na mě manža křičel že ho zabiju dřív než do nemocnice vůbec dojedeme,ale já byla tak vyděšená že jsem tam chtěla být co nejdřív,taky jsem Emanko projela uzavřenej rozdělovskej most :lol: Manža má na ruce 4 stehy a když jsme dorazily domu tak se hnal k sekeře že to doseká,tak jsem mu ji schovala,včera už mu do zpěvu nebylo,už ho to pěkně bolelo a měl horečku. No a teť jsem se vrátila od doktorky s Alenkou,má zánět na průduškách,dostala antibiotika a já se jen modlím abych nemusela k doktorovi ještě s Venýsem.
Emanko,až vykurýruju Alenku tak bysme dorazily moc rádi,bylo by jí líto že jsme jí nechaly doma,
Venda opět nechce mlíko,naštěstí sní plno jogurtů tak to prý nemám řešit že si na to přijde zase sám,včera nechtěl ani kaši,ale bodeť by jo kldyž měl k obědu špagety s rozvařenym rajčátkem místo kečupu a jak mu šmakovalo,jen ty špágy jsem mu nakrájela na malý kousky a jak krásně baštil otesánek jeden :lol:
Márty: gratulujeme k zasnoubení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.10.08 11:51

MÁRTY, TO JE TEDY NOVINA!!! TAKŽE MOC GRATULUJI K ZASNOUBENÍ A CHCEME VIDĚT PRSTÝNEK!!!

Anlei, teda ten váš taťka vám dává na frak :roll: motorka, teď sekyrka, teď si tedy chlapec alespoň pěkně spočne.

Adámek má jen zvýšenou teplotu, nejvíc jsem mu naměřila 37,4, hraje si, oběd taky snědl (i když je pravda, že ne celý, ale byl už hodně unavený, jak jsem ho položila do postýlky, hned spal). Až se vyspí, pofrčíme k doktorce.

A máme autosedačku :) je z druhé ruky, stála 2.500,– a je to tahle (ale starší model, myslím z roku 2005)
 http://www.autosedacky-online.cz/…54C_ERIC.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.10.08 12:24

ANLEO , to jsou fakt šoky! Taťka by si měl dávat víc pozor!!!!Jsi pirát silnic co? :D

Děkuju, děkuju, tady je :D

http://nd.blog.cz/…76254382.jpg

EVI , dej vědět, jak jste dopadli u Dr! Ta sedačka vypadá dobře. My ji zatim ještě neřešili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.10.08 12:26

Evi: autosedajda je super,my už ji musíme taky pořešit,Vendelínek už se do vajíčka skoro nevejde,a koupily jste ji za hezký penízky,to bych brala taky :wink: :lol:
Je dobře že už je Adámkovi líp,budeme na Vás odpoledne myslet ať u dr. dobře pořídíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.10.08 12:38

Holky, děkuju, že na nás myslíte…
No, zatím tu sedačku budeme mít doma, chci co nejdéle vydržet s vajíčkem, je to přeci jen bezpečnější ta jízda proti směru. Už jsem vyprala potah, je vidět, že je trochu na pár místech vyšisovaný od sluníčka, ale to nevadí.

Márty, prstýnek vypadá mooooc dobře, ale chtělo by to víc DETAILNĚ! :)
Si vymýšlím, co? Chtěla jsem si tu fotku zvětšit, ale ve fotogalerce není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital