Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy ![]()
Zase jsem dělala další výtečný zákusek,vůbec jsem to neznala ale dělala jsem už 4,manžel je nesl do práce místo dortu ![]()
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Holky,já Vám tak nezávidim to noční vstávání,sice mamánek usíná dlouho,kolem 9,ale spíme až do rána.
Přez den už ví že jak ho dám do postýlky že se jde spát,vezme si plínku,otočí se na bok a jde chrnět,pochopil to hrozně rychle,někdy si tam hraje,někdy ho musim několikrát sundat ze šprclí protože si stoupne a vysí na postýlce,ale to jsou spíš vyjímky ![]()
Takly se chci pochlubit,zítra nám dovezou koženou sedačku,jsem jí „nutně“ potřebovala ke krbu,ta naše se nám k tomu vůbec nehodila
Manžel to sice moc nechápe ale já rozhodla za všechny,prostě je potřeba a hotovo ![]()
Márty, taky mě překvapila cena bytu,vůbec nevim co kolik stojí a jsem ráda za náš domeček.
Evi: Adámkovi ostříhané vlásky sluší ale mě by jich bylo taky líto,takové krásné kudrlinky ![]()
Emanko:Barča má hezkej žirafí pokojíček,těším se na fotečky pokojíčku Emánka
Málem bych zapoměla,všem prcouškům co slavily osmiměsíčninky dodatečně gratulujeme
![]()
Víc si nepamatuju,jdu vykoupat dětičky ať se v klidu juknu na ordinaci,mám na ni závislost ![]()
Tak papa
Emnako nebude..vcera to bylo ve zpravach..bylo to zamitnuti..naopak od novyho roku by se meli jeste ty injekce zdrazit.. ![]()
Evi, taky prejeme vse nej......
Holky, uvedomujete i, ze nasim prckum uz je tolik, kolik stravili casu v brisku, tzn. jak dlouho jsme byly tehotny?
Co vam uteklo rychleji tehotenstvi nebo ted tech 9 mesicu s prckem?
Nevim, jestli jsem to tu psala, ale byla jsem s Klarou kvuli te opruzene prdelce na koznim a doporucili mi volne prodejny Holtuv krem (100ml kelimek za 45,–) a moc pomaha. Da se mazat i preventivne. Jedina nevyhoda je, ze deeeeeeesne srmdi po dehtu…
Anlei, dneska v noci se mi zdálo o té stříšce z Bé Bé
zřejmě už mi hrabe z toho nočního kojení (ale dneska opět úspěch, pouze 2×
) a o tom receptu jsem už slyšela od kamarádky, jen jsem si nedovedla představit podle toho jejího popisu, jak tu stříšku vyrobím, tak proto mě to asi pronásledovalo i v noci…
a pak vyfoť sedačku! ![]()
Další očkování neplánuju, nechci to malé tělíčko zatěžovat tolika očkováními, uvidíme, až bude starší…nechávám to prostě otevřené, ale teď určitě nic neplánuju.
Márty, to jsem vůbec netušila, že byt může tolik stát
to bych za tu cenu asi postavila domeček. A kolik váží a měří Emušáček? A už je jí líp?
Fyzi, tak jak si taktně odmítla nabídku pana ředitele?
![]()
jo, a myslím, že dnes má 8 měsíců Adrianka od Ann, tak kdyby nakoukla,
TAK VŠECHNO NEJLEPŠÍ, ADRIANKO!
Jo, jeste mam dotaz - technickej…
Vzdycky, kdyz se rano probudime, tak Klara pravidelne kadi…staci, ze se protahne a do 15 min rachne do pliny. Protoze uz sama sedi, uvazuju nad tim, posazovat ji na nocnik…kdyz se do te ctvrt hodinky nevykadi, tak ji dam dolu, ale treba se povede, kdyz to ma tak pravidleny…Co myslite? Ma to uz cenu nebo si to jeste nespoji a je to zbytecny?
Endy, děkujeme
a uteklo mi určitě rychleji 9 měsíců s Adámkem
je to hrůza, jak to letí, už to vůbec není miminko
začíná být tak rozumný, např. má oblíbené leporelo O Palečkovi a když mu dám na zem 5 různých leporel a mezi nimi je i Paleček a řeknu: „Adámku, kde je knížka O Palečkovi? Kde je Paleček?“ no tak vždycky se směje a peláší ke knížkám a vytáhne tu o Palečkovi
a pak musíme číst, pořád dokola ![]()
Endy, s tím nočníkem, já jsem Aďulu zkusila už po:,–(it, dvakrát se vyčůral a jednou i vykakal, ale to byla spíš náhoda, prostě jsem to zkusila po vyspání ho po:,–(it, radovala jsem se jak blázen, ale on to ještě nebere, takže si to ani neuvědomuje, ale zase jsem ušetřila plínu, takže když víš, že se vždycky vykadí, tak proč ne do nočníčku ![]()
Endy píše:
Jo, jeste mam dotaz - technickej…Vzdycky, kdyz se rano probudime, tak Klara pravidelne kadi…staci, ze se protahne a do 15 min rachne do pliny. Protoze uz sama sedi, uvazuju nad tim, posazovat ji na nocnik…kdyz se do te ctvrt hodinky nevykadi, tak ji dam dolu, ale treba se povede, kdyz to ma tak pravidleny…Co myslite? Ma to uz cenu nebo si to jeste nespoji a je to zbytecny?
Endy mi uz taky davame na nocnik..vzdycky do nej dame teplou vodicku,a mala sedi a cuci na Teletubisky nebo si hraje, a mezitim se vycura a nekdy i vykadi..rekla nam to doktorka ze uz mame zacit..cim driv tim lip..
vy tajnustkarky, ze jste nic nerekly.......
mizime van, pa pa
AHOJDA ![]()
ty brďo, tak o nočníku jsem ještě nepřemýšlela…asi to bude tím, že Emušák ještě 100% nesedí…
SANDUL , proč dáváš do nočníku teplou vodu??? ![]()
A taky hlasuju, že mi asi uteče rychleji 9 mesíců s Emulí než s břichem ![]()
U dr. včera dobrý, máme 7680g a 67 cm
- obři
. Doktora i sestřička byli z Emušáka úplně hotový, prej ji mám dát do reklamy. A pokecala jsem s maminou v čekárně. měla o 14 dnů staršího klučíčka. Nesedí, neleze, jenom válí sudy a nemá ani jeden zub, tak byla trochu zděšená, když jsem řekla, že už děláme všechno a k tomu máme navrch 4 zuby
Ale on to tutovka dožene
![]()
EVI ADÁMKOVI FŠECIČKO NEJ K 9 MĚSÍČNINKÁM!!!
![]()
Marty tepla voda je prijemne hreje na prdelku a oni se automaticky co? no vycuraji,takze je pak pochvalis a oni si to pomalu budou pamatovat ze o nocnicku se cikaa.. ![]()
Je vy mate tak malo? to my mame o 2 kg vic a merime 75cm…obleceni uz nosime 80 a neco i vetsi
![]()
Jinak my utika rychle taky vic s Rozi..hlavne v noci..nechpau kdyz ten zmetek v noci nespi,ze se ji nechce spat ani pres den…ja bych chrapala jak zabita..