ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
2.10.08 21:48

Ahoj holky,

Fyz, s tim klukem je mi to lito…Shodou okolnosti jsem tohle prozivala s kamaradkou jejiz svagr mel tezkou arytmii (byl v umelem spanku a podchlazeny, nevedeli, jestli neni poskozeny mozek nedostatkem kysliku) na tenise a spoluhrac ho rozdejchaval a masiroval mu srdce…je mu 35 let!!! Do te doby zadne potize…

Lukaskovi vse nej k zoubku, vyber si hezke saty…a bachy na to,co mu budes pujcovat na hrani, kremy se tema otevirakama otviraj jedna basen, samolepky na cemkoliv jsou oskrabany na totata…

Mose, verim, ze s kocicíncema to musi byt zahul…ale zkus na to cviceni zajit. My chodime tady do Krakova a je to moc prima. Klara dneska poprve prave na cviceni predvedla plazeni vpred a doma to pak opakovala…Takze uz se po loktech a po spickach pohybuje cilene vpred. Ale rve u toho jako Rambo pri utoku…je to sranda, mam to na videu. Takze zuby mame, z lehu si seda a ted zacina lezt…to bude legrace…

Anleo, o te bouracce pises jen tak mimochodem a v klidu mi pripada…ja bych byla polomrva strachy a nastvana, ze tak hazarduje 8O Klarku taky ve sportaku poutam od zacatku, i kdyz je pravda, ze obcas si ji do kocaru odlozim, kdyz jdu na wc… ted uz ji budu muset davat na zem a nechat si otevreno a hlidat psa. aby Klaru nepovalil…

Sandul, to je pravda, co doktor, to nazor…ja to ale vzdycky budu brat podle sebe, ze kdyz mam rymu, tak se mi ulevi vysmrkanim…Klara to neumi, tak ji proste odsaju. Sama jsem odsavacku taky pouzivala a je to v pohode. Odsavam cca pred kazdym spanim, prip. krmenim, takze ne tak casto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
2.10.08 22:48

Endy,
už to beru v klidu,když mi volal a do telefonu říkal že se vysekal tak jsem za ním chtěla hned jet ale na motorce ještě dojel domu,kromě odřenin a roztrhanýho oblečení se mu naštěstí nic nestalo,prý jel pomalu a dostalo se mu pod kolo jabko a uklouzlo mu to a už to jelo,motorka zahučela do škarpy a náš taťka se klouzal po silnici,já byla hlavně naštvaná když jsem viděla ty rozthaný věci i když pak jsem si řekla že hlavně že se mu nic nestalo :wink:
Ty dětičky jsou šikovný že se plazej a lezou,my máme lenocha,zkouší to na kolínka ale jen s holym zadkem,s plínou dělá že to neumí :lol:
Je to vyčůranej chlap,přišel na to jak být co nejvíc svlečenej.
Holky,taky tak bojujete s čepicema? U nás je hysterák když ji oblíkáme ale pak už je to dobrý a zatim si ji nesundavá.
Taky jsem se chtěla zeptat jestly někdo používáte sedátko do vany,viděla jsem to na MMB a docela bych to satánkovi pořídila,když se koupe s Alenkou tak bych ho nemusela tolik hlídat aby nežuchnul.
Ještě na něco jsem se chtěla zeptat ale už nevim na co,ach ta hlava děravá
Márty tady taky dlouho nebyla že jo
Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.10.08 08:36

HOJ 8)

Už jsem tu, četla jsem, ale nějak jsem neměla náladu odepisovat. Asi na mě vlezla nějaká depka či co. Pořád pro nás hledám nějaký to bydlení, ale všechno je hrozně drahý, pak taky mám depku sama ze sebe - nic se mi nechce, nic mi nejde a pořád si říkám, že začnu s tou angličtinou a pořád nic…mno, ale to přejde…

Emušák je zdravej, máme pořád jenom dva zuby :wink: a už si suverénka stoupne. Přidržuje se o nábytek a stojí…zatim nesedíme. Jediný co je na palici je usínání a spaní. Počád see mi budí po dvou hodinách :roll: Včera jsem si dokonce už přečetla knížku, jak naučit dítě spát. Docela dělám všechno sama od sebe, rozcházím se s literaturou ve chvíli, kdy mám dítě položit do postýlky, dát mu dobrou noc a odejít a pak za ním chodit po 5ti minutách jej ujistit, že musí usnout samo a že jsem jej neopustila…to se chci vidět! 8O Hlavně na to prej musíme mít alespoň 20 dnů, kdy nikam nepojedem, aby se to dítě naučilo v klidu a my zítra ráno jedem na Slovensko na svatbu a za 14 dnů do tý Paříže, takže stejnak to teď nemůžem aplikovat.

Pak taky prodávám na Aukru barovej stůl s židlema a náš krásnej rohovej PC stůl, protože potřbujem koupit normální stůl (kvůli stolování s prckem) a v ložnici potřebuju udělat Emušákovi její místo s obrázkama na stěně a poličkou s hračkama…pod tím oknem bát nemůže, zdá se mi, že je tam pěkná zima :?

Uf… ten byt fakt potřebujem…už přemýšlíme, žebychom tchánovi navrhli, aby ten velkej byt pronajal nám…

Jinak s těma úrazama je to teda děsný! ANLEI , ať taťka neblbne! Se jim to nějak nedá vysvětlit, co? :P A jak jste tady psali o těch „srdcařích“…tak Jaromírův strejda umřel asi před měsícem - udusil se zvratkama. Kolegyně tchán se udusil rohlíkem … zbytečný smrti…

Na baráček ENDY už se děsně těšim, snad se brzy pochlubí fotkama :D Jsem teď rozmlsaná z toho hledání bytu :D

Tak já jdu na toho našeho draka…

Jo SANDUL , jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
3.10.08 09:08

marty, my sice baracek mame, ale starej.....myslelas Emanku, vid? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.10.08 09:26

Hoj hoj..

takze u nas ryma ustupuje,mala je docela v pohode..nastesti byla i s tou rymou…ale za to ja to odnasim pekelne..dostalo se mi to na prudusky,takze tady chrchlam jak tuberak,no proste hnus..

Malej taky hodne pomohl inhalacni dudlik Bronchio..je to fakt super..v noci spi jak andilek..

Tatka se jel zeptat dneska do Klatov na navou praci,tak snad pochodi dobre..to jezdeni do Decina je hrozny,jede tam 4h a stejne ho pres tyden nevidime..

Anlei,po vcerejsi fotce vasi motorky,Tibi usoudil ze k vam budem muset zajet na navstevu..takze se hlasim k navsteve :lol: uz umis tetovat?

Marty o bytu mi ani nemluv..zrovna chci kupovat tu nafukovaci ohradku,a vubec nevim kam ji dam..meli jsme totiz od sousedky slibeno ze nam prenecha jednu mistnost, je totiz sama,a ma velikej byt..a ta krava prepsala byt na nejaky jehovisty..ona je totiz dementni..takze vim o cem mluvis..malooooo mista…

Fyzi s tim klukem je to hrozny…ja tohle radsi nekomentuju..uz jsem prisla o 4 spoluzaky.. :roll:

Evi na tom smrkani ale neco je..rika se ze cim vic smrkas tim vic drazdis tu sliznici a ty ryma tece vic a vic.. :?

A vic uz nevim..

Jo uz vim..maminky,nehazejte tema detma o zem :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
3.10.08 09:43

Ahoj,

tak nám se včera dětská oslava vydařila, ale odcházeli jsme jako první protože někdo tady doma nutně potřeboval svoje mlíčko kojeníčko :)

V noci se teď vůbec nevyspím poslední dny se Viki budí co hodinu a občas prostě v noci hodinu či dvě nespí vůbec jako dneska :roll: a ráno před šestou mě vzbudil Adámek, že chce kakat a byl z toho průjem a blinkání :( tak nevím asi ten školkový bacil. Takže zůstal doma, ale už mu je líp. Chtěl pustit pata a mata a snědl půl rohlíku. Normálně uvažuju že do té školky pošlu hygienu nemyslím to špatně, ale je mi divné, že tam mají střevní problémy už celý měsíc 8O :? A člověk se dneska bojí žloutenky atd.

No bydlení to je i náš problém. Prodáváme náš byt jenže bytů 2+1 se prodává hrozně moc několik jen na naší ulici :? no a až prodáme tak koupíme 3+1 už se nemůžu dočat. Je nám to tady fakt malé. Adámek potřebuje pokojíček jak sůl. Pořád spíme všichni 4 v ložnici a vůbec už nám to tady nevyhovuje. Jenže kdo ví jak dlouho to ještě potrvá.

ANLEI no ještě, že se mu nic nestalo, ale i tak by mohl mít trochu rozum co.
MÁRTY já jsem s angličtinou konečně začala něco dělat ale budu se muset hodně hodně učit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.10.08 20:46

Ahoj Tety,
Márty ,super,že se ozveš. Ke spaní, fakt to chce klid a odbourat noční kojo aspoň částečne. Lukáš to pochopil hned první noc, ale ještě jsme se nedostali do fáze usínání samostatně v postýlce.

Emanko , co se vám zdálo první noc v novém domečku?

Ajjoo , na tu střevní virozu si teď stěžuje hodně mamin i u nás.

Sandul , to je fajn,že je Rozárce líp.

Anleo ,sedátko do vany nemáme a ani kupovat nebudeme. Ještěže se tátovi nic nestalo.

My jsme dneska měli návštěvní den a Lukášek dostal tohle
http://www.nej-kocarky.cz/…radky-zabka/
a tohle
 http://lego.stavebnice-hracky.cz/…k-p-347.html?…

• Citovat
  • Upravit
2681
3.10.08 21:01

čau tetky,
tak jsem zas konečně u vás. Bordel je tu jak v tanku, ale to asi dlouho nebude jinak.
Samotný stěhování, čili přesun, proběhnul docela v pohodě, ale pak tady - hromady věcí, pytlů, beden, vůbec jsem netušila kde co je, do toho nějak nefunguje el. kotel, asi nás ČEZ špatně připojil, takže Šimona nemůžu dát na podlahu, páč je studená. topíme v krbu, zima tady není, ale lézt tady moc nemůže. Ten začátek týdne byl fakt náročný, byli jsme utahaní jak koťata. Teď je to už trochu lepší, ale máme žárovky místo lustrů, čistíme si zuby v bidetu, protože baterii jsme reklamovali, všude stojí pořád krabice. Dneska nám dodělali fasádu ze dvou stran a jsem moc spokojená, je to teda konzervativní barva, taková jako kafe s mlíkem, béžová do šeda.
Zedníci na nás jukaj oknama a jsou moc fajn, Šimon na ně pořád čumí. První den jsem je potkala v noční košilce v předsíni, tak teď už dovnitř nechodí :lol: ale jsme tady jak ve výkladní skříni.
Zvládli jsme v úterý i plavání a cvičení, Šimon se poprvé potopil, byla to sranda. To cvičení máme stejný, co jste tady psaly - říkání básniček, k tomu cviky a tak. Minule jim tam dali člun s kouličkama a miminům se to moc líbilo.
Včera jsem si uřízla ostudu v Kauflandu. Nechodím tam nakupovat, ale autem jsem musela někam, kde mají velký koše a vejde se mi tam autosedačka. Nakoupila jsem velký nákup za 2 tis., Šimon už řval ve frontě u pokladny a pak vyšlo najevo, že v Kauflandu neberou karty. Poslali mi k bankomatu a já až tam si uvědomila, že máme naprosto vybrabčený účet, takže jsem tam nákup musela nechat a jet domů pro hotovost. Byla jsem zpocená až na zádech.
Tak jdu něco uklízet, ať máme zítra z čeho dělat bordel.
Takhle to u nás vypadá: :lol:  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.10.08 10:53

MAJDIČCE VŠE NEJ K VČEREJŠÍM OSMIMĚSÍČNINÁM

http://www.mimishop.cz/…to468052.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.10.08 09:58

Ahoj,

tak Adámek ještě pořád marodí už to vypadalo líp, ale včera večer zase průjem a zvracení ještě k tomu ho bolela hlava tak jsme jeli na pohotovost. V noci začala zvracet Viktorka a taky má průjem od včerejška večera nepila všechno jde hned ven. Ráno jsem s ní letěla k doktorce dala jí prášek na zklidnění. Před chvílí jsem zkusila trošičku nakojit, ale zase to neudržela. Ještě zkusím černý čaj a když ani to ne tak budeme muset do nemocnice na kapačky. Je úplně hotová. Prosím myslete na nás dám vědět jak nám je. Kolem 11.00 mám volat naší dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.10.08 10:14

Ahoj Ajjii, to mě mrzí, že máš dětičky nemocné :( asi chytly něco střevního, teď je toho prý dost, jsem slyšela… Ať se brzy uzdraví a držím palce, abyste nemusely s Viktorkou do nemocnice :(

Emanko, super binčus :lol: , ale to ke stěhování patří :wink: ozvi se, až budeš mít chvilku a chceme další fotečky!

holky, Adámek se od pátku rozlezl, už přelezl celý obývák :dance: já vím, že to ti vaši prcci už umí, ale já mám z toho děsnou radost. staví se všude na kolínka, už si i nabil pusinu :oops: ale zatím to lezení střídá s plazením…to je rychlejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
6.10.08 11:20

Ajjii, taky na vas myslim a drzim palecky, at je to brzy za vami…

Emanko, to je bordel 8O Umim se do toho vzit a moc te lituju…je to tezky, v tomhle fungovat…tak snad brz prijedou hlidaci a budes mit klid na trideni a uklizeni veci… Co tatka? Uz je v pohode?

U nas Klara piluje plazeni, uz se neodstrkava od palcu na nohou ale soupne tam kolinko a uz u toho nerve… Jinak nevim, jak ji naucit jist kousky…kdyz ji dam rohlik nebo piskot, tak ukousne velky kusanec a pak se davi…furt ji musim hlidat… Taky porad bojuju s opruzenou prdelkou. Uz to bylo dobry (vetrala jsem, nepouzivala vlhceny ubrousky a mazala hermankem a indulonou), ale ted po vikendu, kdy jjsme byli na navsteve, jsem dva dny vynechala a uz to ma zase rudy a hruby…Dokonce jsem zacala davat latkovy pleny, protoze ma rudy i brisko, proste vsude tam, kde dosahne plenka… asi pujdu koupit Sudokrem, hodne lidi mi ho doporucovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.10.08 11:52

Holky děkuji. Viktorka zvládla čtyři lžičky černého čaje teda nadvakrát ale aspoň něco. Do pěti mám dávat jen čaj pak zkusit nakojit kdyby ještě zvracela tak hned volat.

EVI my ještě nelozíme jen se plazíme, ale já jsem s tím úplně spokojená podle mě se snaží a je pohyblivá dost. Adámek se v osmi měsících teprve přetočil na bříško na druhou stranu (v sedmi na jednu stranu). Takže tvůj Adámek je šikulka.

ENDY Viktorce taky nemůžu dát rohlík nebo třeba kukuřičné křupky taky si s tím nevíme rady. Na opruzeniny nevím co bych ti poradila já mažu krémem proti opruzeninám od hippu a dobré nebo mi teď tchýně (dělá v lékáně) poslala nějaký vzorek Bybynol se to jmenuje je to dětská mast s rybím tukem prý extra účinná na opruzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.10.08 15:28

Ahoj tety,
byli jsme plavat a jako obvykle nestíháme.Lukášek se plazí, občas pod sebe strčí kolínko, po kolenou rozhodně neleze, staví se, moc se neotáčí z bříška na záda,ale utěšuju se tím,že každé dítě je jiné. Buud muset najet na metodu usínání v postýlce, už nemám nervy na to,že ho uspím u nás v posteli a on se mi po přenesení do postýlky vzbudí.

Ajjoo ,ať je Viktorce brzo líp.

Evi ,Adámek je šikula, za chvíli za ním budeš běhat.

Endy ,Sudocrem jsem zkusila a vrátila jsem se k Induloně Baby.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
6.10.08 20:58

Budu trpět samomluvou, ale najela jsem na usínání v postýlce. Řval asi 20minut, pak ticho,klid, kouknu a Lukášek spal jak dudek na bříšku. Takže vyděržaj pijaněr a bude usínat sám. :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex