Poradna duly
Jana Čurdová
tak ten anonym sem ja Petra ![]()
a tady musim pridat jednu fotku, jak uz nas to papani vypada
Ajji, to jsi mě pobavila - prý třepe se pak ještě 10 minut
a natočili jste si to? My jsme si koupili kameru, když se Aďula narodil, zezačátku jsme ho pořád točili a to přitom vůbec nic nedělal, jen ležel a mžoural no a teď si vždycky vzpomenu a říkám Honzovi, že bychom zase mohli něco natočit, když začíná být tak akční ![]()
Babičky je mi líto, ať se brzy vykurýruje!
Peťulko, to je fajn, že ses za námi přišla podívat. Na té fotce je Michalka?Asi jo, má růžová bryndáček, co? Má krásná očička
A taky je pěkně zmazaná, to já vůbec neznám, já už bryndák nepoužívám vůbec. Adam otevírá pusu co to jde a polyká ukázkově. Žádné mlýnky ani prskání se u nás nekonají ![]()
jooo a ještě jsem chtěla popřát Terezce!
TERINKO, KRÁSNÉ SEDMIMĚSÍČNINY
evi, jo, je to Misa na fotce. K Matejovi bych taky ani bryndak nepotrebovala, ten papka ukazkove.
Jinak u nas to je s natacenim podobne jak u vas Evi, ze zacatku sme tocili kazdou kravinku a casto a ted uz skoro nic, taky to jen obcas prohodi nekdo z nas, ze by se zase melo neco natocit ![]()
juu, my taky prejem Terezce krasne sedmimesicniny!!!!
Bez bryndáku krmíte? To jsem blázen. Máme ten z Ikea, co doporučovala Márty , i s rukávama a velice často se to dostane i pod něj. Nejlepší je, když si špinavejma ručičkama začne mnout oči.
Takže děda je doma, o den dřív, nešli jsme se Šimonkem na cvičení a jeli pro něj. Tak aspoň něco. Je mu dobře, ale má malinko pořád zvýšenou teplotu a je jak moucha, ale to je asi normální. Takže dneska půjdem aspoň na plavčo, rýma je fuč.
Ajjaa , zapomněla jsem, jak ses ptala na to 3. dítě. Já bych do toho šla určitě a Petr taky, ale tady je otázka toho rizikovějšího 3. císaře. Anleo , tobě o tom doktor nic neříkal?
holky, ja bych je snad zabila…
se tady nervuju a oni chtěli jenom doplnit nějaké údaje, výsledky pošlou doktorce, ale prý mám být klidná. Navíc to všechno byly věci, které doktorka věděla (jestli je kojený, počet dětí v rodině apod.)
No nic, ulevilo se mi a dokonce jsem na ně byla vlídná ![]()
E.v.i. Adámek je kouzelnej, nádherný vlásky a nejvíc se mi líbí to pusinkování panenky.
Vojta tedy pusinkama šetří.
Emanko to s tím mnutím očí ručičkama od jídla známe taky, to je prima, nejraději bych ho pak strčila celýho pod kohoutek s vodou. Ale je fakt, že když má něco co mu chutná, tak bryndák nepotřebujeme taky.
Jo a ty Hami Safari jsou s lepkem a taky dost sladké, přemýšlím, že mu je zkusím přidat ke kyselejšímu jablíčku.
Endy tobě jsem chtěla poděkovat za inspiraci, mám tu plnou bednu jablek, ale kyselých, přidat tam banán mě nenapadlo, určitě vyzkouším.
Petulinko tebe obdivuju, jak to zvládáš, já bych dva Vojty teda asi nedala
Tak hlavně ať je jim brzy zase dobře.
To ostatně přeju všem marodům, Vojta pořád nudlí, ale naštěstí už míň. Jako s natáčením to mám teď s focením, vždycky si jen říkám, že by to chtělo fotky a foťák leží ve skříni.
Ahoj holky, z víkendu jsem si přivezla pořádnou rybu, dos mám odřenej, soplim jak se dá
přehánim, ale včera jsem po bazénu poctivě zalehla a potila se a dneska taky, zvíře právě usnulo, tak jsem dala sprchu a úplně to ze mě spadlo!
Sandul, díky za rady, je to přeliv, tak meju, meju, meju a citronuju, je to lepší už po těch pár dnech. Odpoledne po barvení, když Ondřej přišel domu, vůbec si ničeho nevšiml, až když jsme pakovali věci do auta, koukal na mě ze všech stran a pak se zeptal, jesli jsem byla u holiče a že prej dobrý. No nemyslim si to, tak snad se to brzy trochu vymeju.
Emanko, taky baštíme bez bryndáku, ale když Majda šáhne do misky s jídlem a pak na sebe, nebo když trochu bojuje a stávkuje, stojí to za to , hi hi hi, čuňátko moje Jak pokračuje stěhování? Nám dělají v podkroví novou střechu a terasu, takže všechny věci ze shora máme v obýváku, pokoji u Naty a v ložnici, přeskakujeme krabice a tak a mám z toho ddocela depku, že ještě do konce října budeme žít v bordelu. hrůza, ale zase, budeme mít terasu… jupí!
Petulinkas, krásná fotečka, krásej upatlánek, vlastně upatlánková!
Evi, Adámek je krásnej kluk, škoda, že už máme vyhlídnutýho ženicha! Buchtu peču dneska už podruhý, slavila velký úspěch!
Mose, super krotitel dravé zvěře, Majda včera měla na hraní naší korelu, křičela na Kubíčka a chechtala se na něj, dám foto do galerka, jestli se mi to povede…
Fyz, krásná fotka, moc Ti to sluší
všem marůdkům přeji brzké uzdravení!

Majda s Kubíčkem, v pozadí je vidět ten bordýlek, máme to prostě všude, tašky, krabice a tak, no
Terezce vše nej ![]()
Petulinkas , Míša je pěkně okatá a zaházená jídlem až za ušima
. Jídlo se zlepší časem, neboj.
Mose ,tak to je mazec, člověk se bojí, že má dítě špatné výsledky a oni se jen zapomenou zeptat na celkem podstratné věci.
Emanko , tatínek ať se šetří a zotavuje.
Ajjoo ,brzo se uzdravte všichni.
Šáro , Majdička je taky dobrá krotitelka zvěře.
Evi , kameru nemáme,ale fotíme ostošest.
Tak já jen nakoukla, co je s Vojtou a vidím, že je to dobrý, tak to je fajn. Já se taky trochu nervím, zítra jedu s Bárou ráno do MOtola, ale stejně se nic nedozvíme, jen jí vezmou krev a až pak podle výsledků. Je to složitější, ona má velice pravděpodobně Gilbertův syndrom, to je zvýšený bilirubin v kombinaci s něčím, co jsem zapomněla, ale výsledek je, že může mít často zažloutlý oči, špatný jaterní testy (teĎ mě napadá, jestli vůbec bude moct jíst antikoncepci JŮVA!!!
) a projevuje se to jako únavový syndrom. Takže asi z toho je jí poslední dobou často špatně. Skoro doufám, že je to ono a nic jinýho. Gilbert se nedá vyléčit, jen se ti lidé s tím naučí žít a musí vyzkoumat, co na ně působí. No tak uvidíme.
Fyzi , na tý fotce ti to fakt děsně sluší.
Petulinkas , tos ani nemusela psát, že anonymní jsi ty, tebe poznáme bezpečně. A myslím, že i všechny ostatní ![]()
Táta vypadá dobře a viditelně doma pookřál.
Ahoj maminy,
tak mi máme za sebou 8 měsíční kontrolu,mladej si tam dr.sednul,pak se ji chytil za předloktí a stoupnul si,dr.ho pochválila jak je šikovnej a že je krásně zpevněnej takže ho mám nechat.Ptala jsem se na to lezení,že se nesnaží vůbec lízt a ona mi řekla že některý děti to prostě přeskočej a lezou později,jsem si Mose vzpoměla na Vás jestly to nemá Vojtík stejně.
No a když nás dr.váížila tak to jen okomentovala že máme váhu dobře živenýho ročního dítěte
, no máme 9,20 kg takže jsme tu asi nejtěžší
Hlavu si z toho nedělám,on z toho určitě vyroste,je to hold pořádnej chlap
Emanko: Držíme Barunce palce ![]()