ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
18.9.08 21:19

Saro 5300,– za 16 lekci? ja platim 2300 za 18 lekci a uz to se mi zda moc.. 8O

To co se stalo malej se me stalo uz jednou..dala jsem Rozi merunkovou kasi od Hami a ona mi ji vyzvracela a pak jeste asi 4×..a byla cela zelena..nastesti ji to pak preslo..ale mela jsem nahnano..furt jsem ji hlidala,ale pak byla v pohode..

Taky se Sari mohla mala nalokat vic vody v bazenu a s tim jogurtm se ji to vysrazelo a nesedlo ji to..

Emanko nadhera…slintam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
18.9.08 23:48

ČAUKY 8)

EMANKO krása! Úplně vás v tom baráčku už vidim! :D

ŠÁRO , ať je Majdičce líp! Je dobře, že jste s plavčem dopadli líp než my!

SANDUL my platíme za 7 lekcí něco málo přes 2000,– … ale asi dochodíme a vyprdnem se na Kennyho (záleží na tom asi kde se plavčo koná, protože Šára byla spokojená na jiném místě)…a bavila jsem se s kamarádkou a prý má cenu si připlatit za pohodlí. Takže buď to zkusíme od listopadu v Juklíkovi, kde chtějí za 12 lekcí 4200,– a mám ho hned před barákem (což je v zimě výhoda) nebo budem chodit i s taťkou sami do bazénu o víkendu…takže závidim ceny mimo Prahu 8O 8O 8O
S těma a zádama je to děsivý, taky si říkám, kdy mě chytnou :roll:

No a kromě dnešní návštěvy kámošky s Kubíkem jsem zase trochu hledala nějaký bydleníčko a našla vilové domky v Hostivicích. Jsou hezký, ale asi tam bude dost rušno, páč jsou hned u letiště :roll: Děs, když člověk už něco najde, tak to má vždycky nějakej háček… jo a chtěla jsem se zeptat, asi neprovozujete některá internetový obchod co? Zajímalo by mě, co to všechno obnáší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.08 09:06

Holky, my jestli se nerozvedeme teĎ, tak spolu vydržíme na tuty do důchodu. Je to síla, oba jsme dost pod tlakem. Včera namontovali zábradlí do fr. oken, který vypadá příšerně, skoro jsem brečela. Ale neodhadli jsme to a takhle jsme to chtěli, ta firma za to nemůže. Asi si na to budem muset zvyknout, protože předělat to zřejmě nepůjde a dělat nový … Doma máme všechno po krabicích a dneska musím vystěhovat celou kuchyň, takže budu matlat jídlo jen v konvici a mikrovlnce pro emánka. My jsme celý týden na rohlíkách.
Márty , pamatuju se, že kamarádka v Praze taky v Kenny nebyla moc spokojená a přešla do Juklíka. Ty ceny jsou teda ale příšerný. nevím, jak jinde, ale ve Slaným se do normálního bazénu nesmí s dětma do 1 roka. My platíme 1700 za 10 lekcí a když si prodloužíme na dalších 10 lekcí, už je to za 1400. Jak psala Sandul, i to mi přišlo drahý :-)
Mose , já na tebe myslela, jestli už je Vojta dobrej, třeba je to fakt k těm zubům. Tak vydržte.
Anleo , taťka se teď snaží, co? :lol: Hlavně, aby mu to vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
19.9.08 10:35

Ahoj holčinky,

Emanko , čmeláčci jsou krásní, už se těším na fotečku zařízeného pokojíku a šťastného Šimonka v něm :wink:
A jaký pokojík má Barunka?

To plavání je tak drahé?

8O 8O taky jsem o tom přemýšlela, ale pořád se nemůžu odhodlat. I když u nás to myslím stojí 1300 za 10 lekcí, no ale nejsem si tím jistá…teď na zimu se mi moc nechce, možná začnem až na jaře, no uvidím…ale přihlásili jsme se do takového centra pro maminky, budem chodit od října, tak jsem zvědavá. Bude to jednou týdně 1,5h a od října do ledna to stojí 700Kč. Chodíte taky někde s prckama kromě plavání?

Fyzi , upřímně, já bych se na ni asi vybodla :oops: Za prvé by se mi vůůůbec nechtělo, ještě ke všemu když je na tom s matikou na úrovni 11ti letého dítěte :roll: (doufám, že se teď neurazí :twisted: ) a za druhé, pokud nemáte až tak moc dobré vztahy (viz 3 roky nemluvení), tak bych do toho fakt nešla. Se divím, že Tě oslovila, když s Tebou moc nekomunikuje…

a teď trocha od nás…
včera jsem musela s malým k doktorce, v noci měl 38,7 po odečtu, hořel jak kamínka :( dala jsem mu nurofen, tak to do rána polevilo, ale snoplí úžasně. Nachladil se zřejmě z naší dlažby, kterou máme na chodbě a v kuchyni, no a on se teď doplazí kam chce. I když má mikinu a tepláky, tak prostě nachladl. Už jsem říkala Honzovi, že budeme muset dát na tu dlažbu nějaký provizorní koberec. Sice to bude vypadat všelijak, ale hlavně aby byl Aďulínek zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
19.9.08 11:16

Emanko ,vydržte a budete v krásným domečku.

Evi , na sopel pomohla odsavačka a kapky Fenistil, dostával je na lžičce. Ať je Adámkovi líp.
Kromě plavání chodím s Lukýnem ještě cvičit.
A ta matika, ona sama mi zatím nic neřekla, to jde vždy přes tchány k Pavlovi nebo občas přímo od ní k Pavlovi. Teď jsme ve fázi, že se jako bavíme, na kafe bych s ní nešla, kluky bych jí taky nehlídala. Potkáme se, pozdravíme. Nevoláme si. Nechodíme k sobě na návštěvy.

• Citovat
  • Upravit
48
19.9.08 13:51

holky, tak dobrý. Majda včera dostala slabej černej čaj, ay bebyla odvodněná a večer po koupání už jsem normálně kojila, ráno taky a vše v pohodě. Tak to bylo jen chvilkové, ale měla jsem pěkně nahnáno!

Emanko, vydrž, bude to teď náročné, ale až se nastěhujete, budete šťastná rodinka!
Evi, ať je Adámkovi líp!
Sandul, plavání ze mi zdá drahý dochodíme to a kouknu po jiných kurzech.

dneska ráno jsem měla takovou náladu na změnu, tak jsem se dala do barvení vlasů. Vždycky jsem nosila tmavě hnědou, jenže asi od 5 měsíce těhu jsem si vlasy nebarvila, měla jsem takovou docela slušnou svojí barvu. Na poslední návštěvě u kadeřníka mi doporučil nějký přeliv, že to oživí lesk a barvu, no tak jsem zakoupila jako vždy hnědou, tu co mám vyzkoušenou. No ale jak vypadám…? Jsem jak havran, úplně černou palici, holky, poraďte prosím, co s tím? Na víkend jedem na chalupu, budu to mejt každej den, no ale myslim, že to tak rychle nevymeju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.9.08 15:16

ŠÁRI až se objeví Sandul, tak ti určitě poradí, ale podle vlastní zkušenosti budeš muset vyčkat, až se ti to časem trochu vymyje. Rozhodně to neodbarvuj…maximálně by se to dalo srazit melírem…ale radši počkej na SANDUL…

To je dobře, že je Majdičce líp!!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

EVI ať je mláděti taky brzy líp!

…koukám, samý marůdci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
19.9.08 18:39

Jsem tu..

Sari je to barva nebo preliv?

Barvu nevymijes ani omylem..preliv by jsi mohla,sice je to narocny ale mej hlavu klidne i 3× denne..a vecer az budes mit cas tak se naloz do vany a nech vlasy machat..

Do samponu pridavej citronovou stavu a sodu..oboji ma cistici ucinky..vlasy sice budou drsny,ale to pak spravi kondicioner nebo nejakej balzam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.9.08 20:24

Ahoj, tak jsem pustila tchynku na PC kouknout na fotky a ona mi omylam vypla net s rozepsanym dloooouhym prispevkem :roll: Tak jdu odlozit dite do postylky (visi mi tu v satku na brise), pak uklidim koupelku, dojdu k vratum pro balik s novym vysavacem (je tam od obeda a jeste nedosel domu :evil: ), udelam si caj, pac uz zmiram zizni a pak se vratim to napsat znova… a pak musim balit, jedeme zitra na dva dny lodi do |Melnika na vinobrani. Koho tam muzeme potkat? Chysta se nekdo z vas? Jo a mate fotky v galerce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
19.9.08 21:31

Endy ,teda ten vysavač neměl nožičky?

Sandul já bych potřebovala kadeřnici jak sůl,nevím jestli mám změnit sestřih a jaký si vybrat. A přemýšlím, že bych nedávlal melír blond ale do červena.

Šáro , to je dobře,. že Majdičce se udělalo líp.

A mě se podařilo dát si fotku do profilu :) , jsem na sebe pyšná.

• Citovat
  • Upravit
3481
19.9.08 21:51

Fyzi , teda, ty jsi kočka! :potlesk: Moc Ti to na fotečce sluší!
a jak sis tu fotku zmenšila, prosím Tě? Máš na to nějaký spešl program?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.9.08 08:57

Dobré ráno při sobotě :)

no teda dobré tady je úplná tma a prší a prší a to jsme se chtěli jet podívat na letadla máme tady dneska den nato. No naštěstí nám to včecko včera lítalo nad barákem tak jsme aspoň něco viděli :)

u nás se taky nemůžem dosnoplit :? ještě k tomu je malý atopik takže stačí aby se někdo poblíž jen vysmrkal a už to máme taky :(

Tak jsem si včera holky konečně dodala odvahu a konečně zase sedla za volant no je pravda, že Adam byl vedle mě, ale obě děti za mnou tak jsem byla trochu v křeči, ale jsem ráda, že jsem konečně zase začala :) hlavně aby mi to vydrželo :D

Máme za sebou první plavání. No nejdřív byla Viki trochu v šoku z teploty vody, ale pak dobré. Sice žádné velké nadšení, ale ani neplakala takže v pohodě :)
Teda ty ceny za plavání v Kenny jsou fakt šílené. Připadá mi to zbytečné proto jsem do Kenny nechtěla :roll:

EMANKO krásný pokojíček fakt to se bude bydlet :wink:

ŠÁRO Vikulce se to taky stalo asi před měsícem. Myslela jsem, že je to z kaše, ale možná nějaká viróza nevím. Úplně se třepala a vypadala hrozně. No dej pokoj hlavně ať je Majdě už dobře. Jo jinak já paní Kiedroňovou (nevím jestli píšu dobře) nemusím. Její rady ať se na mě nikdo nezlobí platí pro hodné a bezproblémové nebrečící mimča teda aspoň co se týká jejího vystupování v pořadu sama doma.

FYZ teda super fotka vypadáš moc dobře a vůbec bych neřekla, že jsi paní učitelka :lol:

SANDUL otevři si vlasovou poradnu nebo ještě líp můžem někdy uspořádat sraz únorňátek a můžeš nám všem poradit v reálu :lol:

Jo Viki se něco objevilo na zádíčkách a mám podezření, že je to ekzém vzhedem k tomu, že já i Adámek jsme atopici :( a to jsem si myslela, že aspoň jí se to vyhne. Dávám si velký pozor co jí dávám jíst a stejně no uvidíme co dr. v pondělí na poradně.

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.9.08 09:00

EVI přeju ať je Adámkovi brzy líp. Já kapu Viktorce Nasivin pro ovorozence a děti do 1 roku a docela spokojenost. Mohli byste chodit do plavání s náma :)

MÁRTY tak ať dobře vyberete nové bydlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.9.08 09:08

http://sweb.cz/…P9204046.jpg /> Holky,je dostavěno a už se včera i topilo :lol: ,jen ten děsnej bordel všude :roll:
Emanko,včera jsem byla v mimu,mají zlevněnou loňskou kolekci teplýho oblečení,úžasný a úžasný ceny,jsem koupila teplý čepičky za 39,–,Alence trička s dlouhym rukávem po 30,– a ty kombinézy mají snad za 150,–to si teť nejsem jistá,naše mláďe dostzalo hysterák tak jsme musely odejít,budeme to muset líp načasovat a nebo sebou vzít Alenku aby ho zabavila a já si to mohla pořádně prohlídnout,ale určitě se tam jeť podívat až budeš mít cestu na Kladno.
Fyzikářko,na tý fotečce ti to fakt moc sluší a taky by mě zajímalo jak jsi ji takhle zmenšila,hci takýýýýýýýýýýýýýýýý :lol:
Teda těh marůdků tu máme,tak ať jsou všichni prckové bez teplot,průjmů a zvracení
Emanko,čmeláčkové super,těšíme se na fotečky až to budete mít zařízený
Endy: Užijte si to v Mělníku,my to máme kousek ale pochybuju že bych tam taťku dostala,je teť hróóózně unavenej potom co postavil ten krb,ho teť musim hodně chválit aby se cejtil dobře,no a to ho ještě venku čeká postavit psí bouda pro ty naše trhače
Mose: Kdybys viděla jak se ty potvory kočičí vyhřívaj u krbu,rozvalujou se tam a maj to místo televize :lol:
Tak já jdu uklízet i když se mi vůůůůůůůůbec nechce a to tu mám ještě takovou haldu prádla na žehlení :roll:
tak papapa a užijte si víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.9.08 09:10

Holky zapomnela jsem se pochlubit..uz mame novou autosedacku..a je super,jsem z ni moc nadsena..ale ta cena :cry: Je to Maxi-Cosi Tobi..

http://www.i-kram.cz/…1952/big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital