ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
24.9.08 20:59

Ahojky, hlasim akcni ceny v Hypernove:

http://www.akcniceny.cz/letak/3606/p/2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.9.08 08:12

A DNESKA PŘEJEME ROZÁRCE VŠE NEJ…K SEDMIMĚSÍČNINÁM

http://st.blog.cz/…14489034.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.9.08 09:07

Rozárce vše nej, Lukášek posílá :huban:

Hlásím úspěšné pojídání banánu a kukuřičných křupek, že by se mi rýsoval spinning? :wink:

• Citovat
  • Upravit
3481
25.9.08 10:45

Fyzi, tak to je super, že Lukáškovi chutná alespoň banánek :D a ostatní ovoce teda nechce, jo? Ani přesnídávky, nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.9.08 10:47

jo a ještě jsem Ti chtěla napsat, že vždycky, když vidím tu Tvou fotku pod nickem, tak se nemůžu vynadívat na ty krásné bílé a rovné zoubky. Máš krásný úsměv! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.9.08 16:46

Ahoj holky, tak jsem jela o Hypernovy okouknout to a vyborne jsem nakoupila…nejen bastu pro Klarku, ale i kulicha a bodicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.9.08 21:06

Endy , my máme z Hypernovy bodyčko s IZS(Integrovaný záchranný systém)=hasiči, policie,záchranka. To prostě musí být,když je táta u hasičů :wink: . A ceny super, musím přikoupit víc jídla. Lukášek jí jak prokopnutej.

Evi ,já se tu normálně červenám :oops: :oops: ,díky.
Přesnídávky teprve zkouším, včera měl banán a křupky, dneska jsem mu dala Frutapu-Jablko+meruňka a k tomu půlku banánu, měl boule až za ušima.

K obědu už nestačí 125gramů Hami, musím začít víc vařit a přikoupit na cesty a plavčo větší skleničky.
Včera jsem po dlouhé době dávala soukromou hodinu matematiky,ježiš, to byla paráda. Syn od Pavlové kolegyně už ke mě chodil 2roky,pak jsem to přerušila,když se Lukášek narodil a teď je hoch v 9.třídě a chce připravit na přijímačky. Mě tak zahřálo, že pořád něco umím :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3481
26.9.08 09:38

Fyzi, to víš, že umíš! :D Vždyť matematika je Tvůj obor :) A asi to máš i placené, takže si i něco přivyděláš, to je fajn, ne? Alespoň se psychicky připravíš na doučování švagrovky :twisted: :D

Já pořád přemýšlím, jestli mám jet dnes s Honzou do OVy. Nalákaly jste mě na tu Hypernovu. Potřebuju pro malého bodýčka s dlouhým rukávem, ze všeho mi přes léto vyrostl. Ale to by znamenalo dát ho na hlídání ke tchýni, s sebou ho tahat nechci, když byl nachlazený…tak snad to Honza vyřídí u maminky :)

Endy, Klárce ten kulíšek moc sluší :D a jaké jsi koupila bodýčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.9.08 09:40

A kde jste všechny ženské? Není co číst! Mi neříkejte, že jste všechny venku, když je tam tak hnusně…No dobře, Emanka je ve stěhovacím procesu, ale co vy ostatní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.9.08 10:21

Tak beru zpět, u nás se udělalo hezky :D KONEČNĚ!!! ale celkem fouká vítr. Za chvíli by měla dorazit Adámkova prababička, tak se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.9.08 10:28

Evi, no něco si přivydělám, ale beru spíš symbolický peníz, zvlášť když je to pro známou. A švagrovka dojde příští týden.
U nás v Hypernově měli jen pár kousků a přišlo mi, že víc pro holčičky. Ale to bodýčko se mi povedlo. A punčocháčky Disney za pár kaček ve žluté.

Vybrala jsem DM Drogerii, mám tu slevovou knížečku a natrefila jsem na Persil Sensitive a vlhčené ubrousky Babylove v akci, koupila jsem Pavlovi Gillette Fusion Power za poloviční cenu a ještě k nákupu nad 300Kč jako dárek hrneček Dm :lol: . Už aby mi přišla proplacená dovolená.

• Citovat
  • Upravit
1319
26.9.08 10:38

Holky, Terezka děkuje za gratulace..
Ve středu jsem se byla zapsat na plavání do Kenny klubu.. no a od 1.11. začneme chodit plavat. U nás chtějí za 16 lekcí 3200,– Kč, sice je to taky pálka, ale co člověk nadělá že jo?
PeťulinkaS - to krmení bývá u nás velmi podobné. Máme to všude, že ani bryndák nestačí.
Márty - pobavila jsi mě, že krmíš Emičku když leze.. nedovedu si to představit, protože Terezka u nechce být opřená v lehátku, ona chce sedět, takže sedne na turka, jednou rukou se přidrží co kdyby náhodou a tak krmíe.. s tím, že se točí všude kolem.. všechno ostatní je zajímavější.. a vždycky jí stejně kype od pusiny. Pak se rozhodne, že by mohla s pusou od jogurtu ocumlat bok lehátka.. takže je veselo. Třeba takhle u nás vypadalo krmení večerní kašičkou, ještě že jsem jí ji dala před koupáním.
http://img219.imageshack.us/…g0754yy9.jpg /> princezna mi kopla do misky s kašičkou a celou jse ji na ní převrhla.. no a pak vypadala takhle a byla tůůůze spokojená.. takže jsem jí do koupelny nesla s lehátkem, tak jsem ji v lehátku svlékla a šup do vody.. lehátko a věci do pračky.. tak bylo při sobotě večer veselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.9.08 10:53

Luciáši, Terezka je kočka, teda ta vyrostla.

• Citovat
  • Upravit
4874
26.9.08 12:17

Ahoj, hlasim, ze u nas je taky moc hezky…Babi leto… Mame za sebou prochazku a navstevu posty…

Fotku bodicka udelam, ale az bude vic casu…

Ja Klarku krmim u sebe na kline a asi dost spartansky… Drzim ji jakoby pri kojeni. Jednu ruku Klarsi dam do podpazdi, o moje predlokti se opira a stejnou rukou ji drzim tu druhou. Takze je v polosedu, obe ruce zafixovane a ja mam pravacku volnou ke krmeni. Pripadne muzu jeste mrskajici se nozicky chytit mezi kolena… Klara by taky porad chnapala po lzicce a patlala si jidlo do oci, tak se mi to osvedcilo takhle, naji se a neni vsechno spinavy. Lzicku pak dostane na hrani az v zidlicce…

Dneska maji prijit na navstevu nasi, tak bude mit Klara o zabavu postarano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.9.08 14:21

Ahoj holky,

tak k nám do Ostravy taky dorazilo trochu slušnější počasí asi po dvou týdnech hurá. Takže jsme to po plavání vzali procházkou domů. Byl s námi i Adámek tak mi ho tam byla mamka pohlídat. Z plavajících mimin byl nadšený :D uvažuju, že bych s ním znova začala chodit plavat.

Viki už taky konečně jí ovocné přesnídávky. Ukecala jsem ji na broskvovou od hipu :lol:

Včera jsme taky zašli do hypernovy nakoupit skleničky pro Viktorku. Dobré akce :wink:

LUCI kde budete chodit na plavání do Frýdku? Nevím jak je to tam, ale přijde mi, že v Ostravě je celkem slušný výběr plavání pro děti a za daleko lepší ceny než Kenny. Terezka je takový brouček malý šikovný :)

FYZ máš fakt super úsměv jak filmová hvězda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital