Poradna duly
Jana Čurdová
Rozárce vše nej, Lukášek posílá ![]()
Hlásím úspěšné pojídání banánu a kukuřičných křupek, že by se mi rýsoval spinning? ![]()
Fyzi, tak to je super, že Lukáškovi chutná alespoň banánek
a ostatní ovoce teda nechce, jo? Ani přesnídávky, nic?
jo a ještě jsem Ti chtěla napsat, že vždycky, když vidím tu Tvou fotku pod nickem, tak se nemůžu vynadívat na ty krásné bílé a rovné zoubky. Máš krásný úsměv! ![]()
Ahoj holky, tak jsem jela o Hypernovy okouknout to a vyborne jsem nakoupila…nejen bastu pro Klarku, ale i kulicha a bodicko…
Endy , my máme z Hypernovy bodyčko s IZS(Integrovaný záchranný systém)=hasiči, policie,záchranka. To prostě musí být,když je táta u hasičů
. A ceny super, musím přikoupit víc jídla. Lukášek jí jak prokopnutej.
Evi ,já se tu normálně červenám
,díky.
Přesnídávky teprve zkouším, včera měl banán a křupky, dneska jsem mu dala Frutapu-Jablko+meruňka a k tomu půlku banánu, měl boule až za ušima.
K obědu už nestačí 125gramů Hami, musím začít víc vařit a přikoupit na cesty a plavčo větší skleničky.
Včera jsem po dlouhé době dávala soukromou hodinu matematiky,ježiš, to byla paráda. Syn od Pavlové kolegyně už ke mě chodil 2roky,pak jsem to přerušila,když se Lukášek narodil a teď je hoch v 9.třídě a chce připravit na přijímačky. Mě tak zahřálo, že pořád něco umím ![]()
Fyzi, to víš, že umíš!
Vždyť matematika je Tvůj obor
A asi to máš i placené, takže si i něco přivyděláš, to je fajn, ne? Alespoň se psychicky připravíš na doučování švagrovky
![]()
Já pořád přemýšlím, jestli mám jet dnes s Honzou do OVy. Nalákaly jste mě na tu Hypernovu. Potřebuju pro malého bodýčka s dlouhým rukávem, ze všeho mi přes léto vyrostl. Ale to by znamenalo dát ho na hlídání ke tchýni, s sebou ho tahat nechci, když byl nachlazený…tak snad to Honza vyřídí u maminky ![]()
Endy, Klárce ten kulíšek moc sluší
a jaké jsi koupila bodýčko?
A kde jste všechny ženské? Není co číst! Mi neříkejte, že jste všechny venku, když je tam tak hnusně…No dobře, Emanka je ve stěhovacím procesu, ale co vy ostatní? ![]()
Tak beru zpět, u nás se udělalo hezky
KONEČNĚ!!! ale celkem fouká vítr. Za chvíli by měla dorazit Adámkova prababička, tak se těším.
Evi, no něco si přivydělám, ale beru spíš symbolický peníz, zvlášť když je to pro známou. A švagrovka dojde příští týden.
U nás v Hypernově měli jen pár kousků a přišlo mi, že víc pro holčičky. Ale to bodýčko se mi povedlo. A punčocháčky Disney za pár kaček ve žluté.
Vybrala jsem DM Drogerii, mám tu slevovou knížečku a natrefila jsem na Persil Sensitive a vlhčené ubrousky Babylove v akci, koupila jsem Pavlovi Gillette Fusion Power za poloviční cenu a ještě k nákupu nad 300Kč jako dárek hrneček Dm
. Už aby mi přišla proplacená dovolená.
Holky, Terezka děkuje za gratulace..
Ve středu jsem se byla zapsat na plavání do Kenny klubu.. no a od 1.11. začneme chodit plavat. U nás chtějí za 16 lekcí 3200,– Kč, sice je to taky pálka, ale co člověk nadělá že jo?
PeťulinkaS - to krmení bývá u nás velmi podobné. Máme to všude, že ani bryndák nestačí.
Márty - pobavila jsi mě, že krmíš Emičku když leze.. nedovedu si to představit, protože Terezka u nechce být opřená v lehátku, ona chce sedět, takže sedne na turka, jednou rukou se přidrží co kdyby náhodou a tak krmíe.. s tím, že se točí všude kolem.. všechno ostatní je zajímavější.. a vždycky jí stejně kype od pusiny. Pak se rozhodne, že by mohla s pusou od jogurtu ocumlat bok lehátka.. takže je veselo. Třeba takhle u nás vypadalo krmení večerní kašičkou, ještě že jsem jí ji dala před koupáním.
http://img219.imageshack.us/…g0754yy9.jpg /> princezna mi kopla do misky s kašičkou a celou jse ji na ní převrhla.. no a pak vypadala takhle a byla tůůůze spokojená.. takže jsem jí do koupelny nesla s lehátkem, tak jsem ji v lehátku svlékla a šup do vody.. lehátko a věci do pračky.. tak bylo při sobotě večer veselo.
Ahoj, hlasim, ze u nas je taky moc hezky…Babi leto… Mame za sebou prochazku a navstevu posty…
Fotku bodicka udelam, ale az bude vic casu…
Ja Klarku krmim u sebe na kline a asi dost spartansky… Drzim ji jakoby pri kojeni. Jednu ruku Klarsi dam do podpazdi, o moje predlokti se opira a stejnou rukou ji drzim tu druhou. Takze je v polosedu, obe ruce zafixovane a ja mam pravacku volnou ke krmeni. Pripadne muzu jeste mrskajici se nozicky chytit mezi kolena… Klara by taky porad chnapala po lzicce a patlala si jidlo do oci, tak se mi to osvedcilo takhle, naji se a neni vsechno spinavy. Lzicku pak dostane na hrani az v zidlicce…
Dneska maji prijit na navstevu nasi, tak bude mit Klara o zabavu postarano…
Ahoj holky,
tak k nám do Ostravy taky dorazilo trochu slušnější počasí asi po dvou týdnech hurá. Takže jsme to po plavání vzali procházkou domů. Byl s námi i Adámek tak mi ho tam byla mamka pohlídat. Z plavajících mimin byl nadšený
uvažuju, že bych s ním znova začala chodit plavat.
Viki už taky konečně jí ovocné přesnídávky. Ukecala jsem ji na broskvovou od hipu ![]()
Včera jsme taky zašli do hypernovy nakoupit skleničky pro Viktorku. Dobré akce ![]()
LUCI kde budete chodit na plavání do Frýdku? Nevím jak je to tam, ale přijde mi, že v Ostravě je celkem slušný výběr plavání pro děti a za daleko lepší ceny než Kenny. Terezka je takový brouček malý šikovný ![]()
FYZ máš fakt super úsměv jak filmová hvězda ![]()