ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
17.9.08 13:15

AHOOOJ :D

ŠÁRKO , parádní fotečky! Nechceš si dát odkaz na rajče pod podpis, abychom u tebe mohli šmírovat? :wink:

EMANKO , tak už je to tu co? Já bych se taky chtěla stěhovat, ale když tě tak poslouchám, snad ještě chvilku vydržim :wink: :P :D A u oběda vypadáme podobně. Emušákovi teď děsně zachutnala sklenička od HAMI kučecí se zeleninou a jablky :D

ANLEI , tos mě taky pobavila s tim sedáním ze spaní :D U nás se pěkně leze, zato sednou ne-e :P

AJJO , jestli tě to potěší, tak Emušák, co se řadil k hodným miminkům, taky bez prsa neusne a fakt se opravdu zuřivě dožaduje svýho :D

No a my včera teda byli na tom plavču. Emušákovi se to líbilo. Vůbec nebrečela, když se říkaly říkadla a blblo se u nich tak se smála…ale ta šatna je teda horor :twisted: Ani by mi nevadilo, že musim mít dítě u sušení a převlíkání na zemi (musel abych čekat, než se uvolní ten jedinej přebalovák, v kurzu nás bylo 5), na to jsme zvyklý z domova, ale to, že děti z dalšího kurzu mi okolo ní šlapou (je jim kolem 4 let) a můžou na ni dupnout…prostě masakr! A to jsou tam šatny dvě. Druhá byla úplně prázdná. Nevim, jak tam ten plavčík ty klíče rozděluje. Příště si vezmu všechny věci a půjdu do vedlejší šatny a nazdar, ať si říká kdo chce co chce.

Ajaj, Emušák je vzhůru, tak mi jdem lozit :wink:

Jo a ty dobroty…mňaaaam!Honí mě mlsná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
17.9.08 13:25

Ahoj Ajji :) No to je dost, že se taky přijdeš ukázat :wink: a počkej, počkej, mluvíš tu o třetím…to už je jako aktuální? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
17.9.08 13:28

Anlei a víš že u nás možná taky ještě jedno bude teda my to máte tak střídavě když Vikulka hodně vyvádí tak oba tvrdíme, že už nikdy a když je lepší den a tulí se a směje se tak zas uvažujem, že by ještě jako jo no asi to znáš :lol:

Marty tak Emušák se taky hlásí o svoje :lol: a vy už lozíte? to jste šikulky. No já vím určitě jsi to tady psala, ale víš jak já na tom jsem :wink:

Emanko no taky mě zajímá jestli bys ještě šla do třetího mimča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
17.9.08 13:32

Evi já už se ukázala včera jsem psala, že se mi po vás zastesklo :) néééé to rozhodně není aktuální to bych musela být blázen nebo mít obr trpělivost a nervy z oceli a nemám ani jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
17.9.08 20:58

Evi ,taky dělám řezy Raffaello. Jsou vynikající. Mě vyhovuje hrnková kuchařka a nejlíp všechny suroviny do jedné mísy,zamíchat a dát péct. Ale miluju Pilinové řezy, mňam. A od kámoše, co je v Afgánu,mám recept na dobré řezy z listového těsta, s tvarohem, pudinkem a broskvema :potlesk: :potlesk:

Márty ,je fajn, že se Emičce plavčo líbilo. A s tím oblíkáním, je to teda pěkně blbý.

Emanko , Šimonek jí jak náš Lukáš, má to všude. A navíc se brouček naučil túrovat jak auto. Asi budeme muset malovat. Jak je tatínkovi?

Anleo , díky za recepty.

Endy , ty receptíky jsou bezva, jak bude škaredé počasí, budu vyvářet doma. Teď vařím jen našim a Pavlovi.

Ajjoo ,třetí dítě? 8O To jsi dobrá, mě muž rovnou řekl, že 2děti stačí.

Náš miláček měl dneska mazlící den, přijela teta,strýc a synoveček, Lukinek šel z ruky do ruky a moje mamča smutnila, jako jediná ho nemůže nosit po té operaci.

Holky, včera poslala švagrová Pavlovi mailem příklady, dodělává si dálkově maturitu a chtěla, aby jí je spočítal. Jenže on už si nepamatuje, jak se co počítá, takže Černý Petr padl na mě. Což o to, mám to na háku, navíc to bylo učivo základní školy, ale…Příklady jsem spočítala,překontrolovali jsme výsledky přes jakýsi program, co máme a Pavel jí to poslal oskenované mailem zpátky. No a ona teď má sice vypočítané příklady, ale nerozumí jim, neví co s nima dělat, když je dostane v testu a po mě se chce doučování. Tak jsem v pasti, odmítnout a poslouchat kecy, že jsem zlá? Nebo jí pomoct a mořit se s ní? Protože ona 20let s matikou nic nedělala, připadá jí těžká matika jejího syna v 5.třídě. A navíc se bojím, že ikdyž jí pomůžu, nemusí pak zvládnout test a stejně budu blbá učitelka, co neumí naučit.
Se omlouvám za srdceryvný příspěvěk, ale muselo to ven.

• Citovat
  • Upravit
2324
17.9.08 21:56

ahoj holky,
jste nějak ukecané, nestíhám dočítat :D Jsem poněkud mrtvičná, Vojta si k průjmu pořídil i rýmu, dneska měl i teplotu a od včerejška od večera víceméně v kuse brečí nebo alespoň kňourá. V noci jsme spali dohromady asi dvě hodiny, teď jsem ho na chvíli položila a čekám až se uvolní koupelna a zkusím si jít taky lehnout. Podle toho, jak mně bolí hlava a v krku, tak jsme asi chytli virózu od Áji, která ležela od soboty. Zítra jde do školy, je jí už dobře no a my s Vojtou začínáme. Ale představa dalších takových pár dní mně dost děsí, zkoušela jsem kapky do nosu, odsávačku, ale pořád se mnou šíleně bojuje, nechce jíst, nechce pít, nechce prso, nemůže spát, bulí i když ho chovám, fakt děs :cry:

Všem šikulům gratuluju, lezcům i staváčkům :lol: tedy je fakt, že Vojta si tenhle týden taky sám stoupnul v postýlce, ale mně to vyděsilo, protože jsem lempl a mám pořád postýlku i ohrádku na tu horní polohu.

Fyz já bych se asi vymluvila na nedostatek času, ale je to pitomá situace, nezavděčíš se. Ale takhle to budeš mít za sebou a nebudeš se muset s ní trápit, případně řešit proč a jak… Jinak mám ovšem pochopení, já si matiku v prváku na vejšce nechala k zápočtu vypočítat a taky nevěděla o co tam jde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
18.9.08 10:32

Mose: Takhle Venýs prožíval zoubky,průjem,ustavičnej pláč,nechtěl vůbec nic,plakal vlastně pořád,no spíš řval,byl to děs běs
Fyzikarko: Mose má pravdu,nezavděčíš se,ale zase já jsem takovej blbec že bych ji v tom nenechala ale budeš s ní mít spoustu práce a zabere to spoustu času,je to těžký
Holky,já tomu našemu rarachovi pořád říkám že „táta“ se neříká,že je to sprostý slovo,že musí nejdřív"Máma" a on to pořád nechápe,pořád táta,bába a máma nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
18.9.08 10:38

Ahoj,

tak nám ve školce řekli, že máme vést Adámka víc k samostatnosti no jo uznávám něco na tom bude :oops: jinak jsme se s Viki po cestě ze školky trochu prošly něco nakoupily a teď asi půjdem trénovat paci paci :)

Mose přeju ať je Vojtovi brzy líp je to náročné znám to :?

Fyz no já jsem v těhu s Viki taky říkala, že třetí ani náhodou a když zlobí tak to říkám pořád, ale zas jak vidím bříško nějaké těhotné maminy tak si říkám, že třeba ještě jo :) ale fak to není aktuální. No jinak s matikou jsem na tom stejně jak tvoje švagrová už teď se děsím domácích úkolů z matematikyaž budou chodit děti do školy :roll: no pokud se ti vyloženě nechce tak se do toho nenuť, ale pokud s ní máš dobrý vztah tak bys možná paní učitelko mohla pomoct :wink: ale v tom se fakt těžko radí :?

Holky malá mi vůbec nechce ovocné přesnídávky no násilím to do ní cpát nebudu, ale snad si brzy dá říct. Dávám jí vlastně jen zeleninový nebo masozeleninový příkrm na oběd a jinak jen kojíme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.9.08 10:43

Dobrý vztah nemáme, 3roky jsme spolu nemluvily vůbec.

Ajjoo , Lukáš jí taky jen polední dávku masozeleninového příkrmu a večer vezme na milost tak 5lžiček kaše, jinak ovoce neee a kojit, kojit, kojit.

• Citovat
  • Upravit
1975
18.9.08 13:41

Ahoj baby,

ted jsem vas odcetla a stejne nevim co jste psali..jen uz jdu nakoupit na ty rezy z tech ledo.kastanu..

Jinak ja ma od vcera ischias..uvitam jakoukoliv dobrou radu..prendavala jsem malou na velkou postel,ohla se,ztuhla mi kostrc,roztrasli se nohy,mela jsem to jen tak tak ze jsm malou odhodila na postel jinak bych upadla i s ni,pul hodiny jsem tady byla na vsech ctyrech a mela slzy v ocich,normalne jsem myslela ze jsem ochrnula,nemohla jsem se postavit..pak se to trosku rozhyblo ale jinak nic..nejvic mi dneska pomohlo plavani s malou ta tepla voda…jinak mala vodu miluje,a priste uz jdem na potapeni..holky muzu se zeptat kolik platite za to plavco a na kolik lekci..

Jinak smradoska zacala taky zlobit..nechce mi zrat ovocny presnidavky,normalne semkne rty a zacne delat ne ne ne hlavou…a vcera celkove blbe jedla jeji oblbenou kasi vecer nechtela a zacala mi vecer rvat v posteli..nevim co ji je..jestl zoubky nebo ji neco bolelo..normalne rve v posteli a kdyz prijdu tak se mi zacne rehtat..bych ji uskrtila..

Jinak taky rikame jen tata a baba a ted se pridalo blba baba.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
18.9.08 14:04

Sandul my platíme 1300 za 10 lekcí.

My jsme mělí období tata a teď už i mama a nejlepší je když si stěžuje a povede sejí jeje mama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.9.08 14:49

Sandul ,ježíši, co Tebe ještě nepotká, ischias, ty brďo 8O . Za plavčo platím 1500Kč za 10lekcí.

No náš drak nemluví, jen hýká a tůruje. A strašně se směje, když zpívám :evil: . Vím, že zpívám falešně, ale mohl by být na svou starou nebohou matku trošičku vlídnější, ne?

• Citovat
  • Upravit
2681
18.9.08 16:56

Tak tady bude bydlet Šimon (slíbení čmeláčkové), je tam tedy ještě jedno velký okno :-):

Krb už je nahozený, škoda jen, že ta žula není čistě bílá, ale prý neexistuje. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.9.08 17:15

Ahoj holky,
Emanko, krásnej pokojík
Fyz s doučáváním, asi bych na ní prdla, to už stejně nedohoní
Sandul, za plavčo v kenny platíme 5300 za 16 lekcí, když čtu tady ty sumy, zdá se mi to nějak moc…
Ajjaa, naše popelnice sní naprosto všechno co jí strčím na lžičce před pusu, trápení s papáním nezávidím
Márty, do podpisu už se mi odkaz na rajče nevejde, chtěla jsem to tam připsat, ale píše mi to, že podpis je příliš dlouhý…

No a jinak, včera měla Majda uplakaný dopoledne, proplakala to do 12ti, kdy hladová usnula, vyspala se ale do růžova abyla pohodová. Asi zdalší zoubek, když dostala mrkev, vždycky se na chvilku zklidnila. Dneska jsem ráno valily na plavání, nádhera a pohoda. Majda mi přišla, jako když tam chodí pravidelně od narození, reagovala skvěle, pískala, smála se, no nádhera. Byly jsme tam 3 maminky, takže i v klídku převlíkání, na to jakej jsem z toho měla strach, dopadlo to dobře. Pak jsem jí dala najíst a jely jsme na poradnu o psychomotorickém vývoji dítěte. Lekci vedla sama paní Kiedroňová a dozvěděla jsem se, že Majda v poloze na bříško zatěžuje jednu polovinu víc proto má na jedný nožičce faldík navíc. Ukázala mi co cvičit, je to taková hravá forma, ale pro jistotu to proberu i s mojí Dr.
Ale holky, jsem lehce nervozní, po návratu domu se Majda najedla, dostala jogurt a do 5ti minut ho vyzvracela. Zvracela ještě asi 4× a před chviličkou usnula. Je fakt, že má malinkato rýmu aže vyhodila ten jogurt a hleny, ale bojim bojim! furt ji hlídám, jestli dejchá! pomoooc! uvidíme, až se probudí, jak na tom bude, případně pomažem na pohotovst. Držte mi palce! Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.9.08 20:40

Emanko ,vypadá to úžasně, moc pěkný i ten krb.

Šáro , držíme pěsti, ať je Majdičce líp.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex