Poradna duly
Jana Čurdová
EVI , šortky jsi trefila. Akorát jsou mu velký, tak je asi bude prodávat a koupí si menší…nechtěl by je bráška?
SANDUL kilča seeeem!
ANLEI , TO BUDE ŽŮŽO!
Ahoj holky,
Marty vitej doma, to je fajn, ze jste se meli krasne, fotky jsou nadherne, cisi z nich pohoda ![]()
Musim prasknout, ze mi taky psala Sara , ze dovolena byla super.
Fyz vzdycky chci napsat, jak je Lukasek hrozne sikovny a pokazde na to zapomenu, tak dneska konecne ![]()
Jinak jeste zavidim Anlele a Emance bydleni a E.v.i gratulace k 8. mesicninam, fakt to hrozne utika.
Ostatni jsem nejak neudrzela, tak alespon pozdravuji. My zaciname s plavanim az od 2. rijna, tak pak se take pridam s hodnocenim, chtela jsem se chlubit, jak Vojta krasne ji zeleninku, ovoce, kasi, ale dneska jsme byli cele dopoledne na Bulovce, od nedele hrozne prujmuje a to dokonce s krvi, chteli nas nechat na infekcnim, ale jeste to zkusime doma, tak mame ted radeji s prikrmy pohov a jenom kojim - tedy chtela bych, ale Vojta moc nechce nic
Snad mu bude brzy lip.
Mose, drzim palce at j Vojta brzy fit…
Marty, fakt krasny fotky, vsem vam to tam slusi…
Holky,
nepostřehly jste co se děje v diskuzi: život po potratu? Vypadá to že Markýsek si smrt Vanesky vymyslela
,jsem zvědavá jak to dopadne,prý má někdo pro to důkazy.
Jestly je to pravda tak je to fakt hnus největší,to snad nemůže nikdo normální vymyslet
Adámkovi vše nej nej nej k 8 měsíčninám ![]()
Ahojky,
Márty , vítej zpátky, fotečky super, Emulka je šikovná a moc vám to sluší.
Mose , díky, on je Lukášek živé stříbro. Vojtínkovi posíláme pusu a brzké uzdravení.
Sandul , dietu? Jakou?
Endy , taky přemýšlím, čím prcka zabavím, když bude pršet celý den jako dneska.
Plavání, u nás je v kurzu asi 12 mamin, máme k dispozici 2 šatny, po celé délce šatny je přebalovací pult, nad tím poličky, pod něj dávám batoh s věcma. Do sprchy chodím s Lukášem,ale on s vodou nemá problém. Beru si plavací plíny pro prcka, župánek,krém a vatové tyčinky do uší. Pro sebe plavky a ručník.Dobrý je to, že chodíme 4 mamky, co se známe spalvání těhotných, tak se vystřídáme na wc a pohlídáme si prcky. Jen to oblíkání je trošku hektické.
Dneska bobek plaval jak drak, dostal pochvalu, že mu to jde a byl s námi i můj brácha, vystudoval tělovýchovu, tak šel na čumendu.
Mamču pustili z nemocnice, tak je ráda, že je doma.
No a víc nevím ![]()
Fyzi jakou dietu? asi ze nezrat,jinak uz fakt nevim…
Ale zrejme asi zase zkusim dietu Stefana Margity,tenkrat mi pomohla dostat dolu 7 kilo..
Jdu mrknout na tu diskuzi..co se tam deje..
Sandul , já přibírám i z vody,jen v těhu jsem zhubla. Takže doufám,že po druhém těhu budu mít váhu z dob základky. ![]()
Teda holky tady se dejou veci..ohledne ty Markyska..az mam z toho husinu..je to hnus.
Sandul a Anlei, taky to teď čtu…je mi z toho zle, to přece nemůže být pravda! Taky jsem to s Markýskem prožívala a kolikrát si pobrečela…
Ty brďo tak to je mazec, už má Markýsek i samostatnou diskuzi.
Mě by nenapadlo, že někdo bude tak drsným způsobem lhát.Co z toho má?

TAk tohle je náš krb, zatím, možná už zítra ho nahodí a bude celý bílý. Sama jsem zvědavá.