Poradna duly
Jana Čurdová
Fyz gratulace bráchovi !!!
Márty užijte si dovolenou a těšíme se na fotky. Samozřejmě Šáro taky ![]()
Vojta byl po návratu naprosto mimořádně protivný a ubrečený čtyři dny, tradičně jsem to sváděla na zuby, ale protože byl teď přesně takhle „nemožný“ v pondělí po návratu z víkendu mimo domov, tak je fakt možné, že to bylo tím.
Moje veselé období pokračuje, vyhořela mi elektřina v kuchyni a na záchodě, elektrikář to vidí na celkovou rekonstrukci včetně sekání, asi tak na týden. A taky mi to odpálilo troubu u sporáku. A zatímco jsem surfovala po netu, spálila jsem Vojtovo kuře s bramborem na sporáku na uhlí.
Tak jsem se ještě přišla rozloučit.
Máme sbaleno a už se můžem jenom těšit
Hádejte kdo má nejvíc věci??? No jasně, že náš malej Savec! Emušák má normálka 3/4 velkýho kufru!Mě se k ní vejdou sotva plavky
…ale je fakt, že nejvíc místa zabírá pakl plínek ![]()
Joooo, a MOSE , co to tam u vás vyvádíte? Taková spoušť????A toho, že bude Emušák rozhozenej se upřímně taky trochu bojim, ale snad to zvládnem…
Tak se tady mějte tety co nejlíp a doufám, že se ozve Luciáš . Musim na ni pořád myslet, jestli jsou v pořádku, protože mi na SMSku neodpověděla a je mi blbý ji otravovat znovu, na tom ICQčku jsem ji taky nezastihla…
Dejte mi kdyžtak vědět, kdyby se tu objevila ju? Díky…
Takže jak pravila Šára PAPALALA a 14týho jsme zpět
![]()
AHOOOOJ
![]()
nesnááášíííím louuučenííííí, jsem sváááá a v hlavě mě mááááš…
opatrujte se tu holky, letíme
Anleo chtěla jsem ti napsat k té židličce, že já mám objednanou tuhle :
http://www.kamilka.cz/index.php?…
sjela jsem docela dost diskusí o tom, co kdo doporučuje, hodně lidí chválí Antilopu z Ikea, já jsem na ní taky koukala, což o to, je lehká a skládací, ale já chtěla něco, co se pak dá stáhnout až na zem, aby si Vojta mohl vlézt dovnitř časem sám a nemusela jsem ho pořád zvedat. Nikdo ji nehaněl, bezpečnostní atesty taky OK, tak snad jsem vybrala dobře. Jinak tahle Bambi je úplně to samé co Pepi a Fábula, liší se všechny jenom disagnem. Zatím jí mám objednanou, dám pak vědět, jak se osvědčila. V Řecku na letišti ji měli (teda podobnou) v dětském koutku a Vojta byl maximálně nadšenej ze sezení v ní.
Ahoj holky, hlasim se ze Zadova na Sumave, jsme v poradku a stale na cestach..... Klara to zvlada levou zadni, jen v noci spi se mnou v posteli… uspvam v satku asi 20 min, pri prendavani dokojim, polezim s ni 20 min a spi… v noci davam prso na kazde zaknourani asi 2× a rano vstavame kolem sedme… Rano dostane krupku (aby ji nebylo lito, ze snidame) a trochu svestkove stavy na kakani, pak v deset spi, pred tim nakojim, po probuzeni ovocna presnidavka (pulka nebo tretinka lahvicky) pak za cca hodinu az dve obed (pulka sklenicky) dokojim a spi, po probuzeni a pohrani zase ovocna svacinka, kojeni a pak dalsi slofa v pet, pak kojeni a v sedm zacina uspavani…
Uz se tesim domu, Slavka jsem uz tri tydny nevidela…
Klarka mezitim zacala bastit, sedi bez opory, jen obcas se svali a rika si slabiky - nejradeji bababa…
Holky, krasnou dovolenou a napisu vic, az budeme doma…
Márty, Šáro , užijte si dovču.
Endy ,3týdny bez chlapa? Jé, občas by mi stačily 2-3dny k oddechu.
Mose , židlička vypadá super. My jsme dostali od známých, když se Lukášek narodil pěknou dřevěnou, už aby sám seděl.
Čaues, tak já začínám pekelně nestíhat, už se mi tu hromadí krabice a začnu balit v době, kdy bude šimon spát, takže asi tu nebudu vidět tak čato. Ale určitě se budu ozývat.
Já mám židličku ještě po báře a u našich máme dřevěnou po nás, která jde hezky překlopit do nízký se stolečkem. Takže to neřeším.
Včera jsme měli pěkný vzrůšo, hořelo v bytě pod námi a já se Šimonem jsme volali hasiče
petr mi nakázal po telefonu opustit byt, do toho nejel výtah, takže jsem musela zdupnout 7 pater, no ale přiznám se, že jsem byla trochu vystreslá a měla jsem na krajíčku. Hlavně jsem se bála, že vyhoříme. Šel jim kouř oknama a to netušíš, v jaký fázi ten oheň je. Ale dopadlo to dobře a asi bylo velký štěstí, že jsem si toho všimla brzo a hlavně byla doma - chtěla jsem totiž odjet do Kika pro židle. Měla shořelou matraci a ohořelou postel a skříně, zatím to tak jen doutnalo a čmoudilo. Nejhorší by ale bylo, že ten její přítel spal v jiným pokoji a mohl se udusit. já tam zvonila,ale spal asi po noční tvrdě. TAkže jsme mohli pár týdnů před stěhováním vyhořet ![]()
Jinak u nás začíná být dusno i doma, doufám, že se během září nerozvedeme, ale jsme oba asi trochu nervózní a utahaní. Včera jsem sama se Šimonem převezla z Kika 6 rozmontovaných židlí, musela jsem zmermomocnit skladníka, aby mi pomohl. Ale pro Petra by to bylo půl dne ztracenýho času.
Tak jdu balit.
TAkže máme píchnutou prvná hexu, Šimon ani nepíp, já si dávno myslím, že je plechovej, nic ho nebolí. Ptala jsem se dr. na Prevenar a ona mi to doporučila, že klidně můžeme začít za 14 dní, že to neva, že hexu nemá. Já se klonila k pozdějí aplikaci, ale asi na ní dáme. Jo a váží 7 kg
to je z tý kaše, jak futruje.
Holky,né že mě ukamenujete
![]()
http://sweb.cz/…P9053963.jpg /> http://sweb.cz/…P9053964.jpg
Emanko: už se jako stěhujete
, ty jo,to je rychlost ![]()
S tím vyhořením,bych začala plašit a ani na číslo na hasiče bych si nevzpoměla
, dobře jste to zvládly, a očkování taky,jste šikulky,Vendovi taky nevadí když do něj píchají,hexu už máme celou za sebou ![]()
Holky,že se tady neukázala ani Ajja,ani Tyninka,Luciáš… kde oni se ty baby jedny flákaj ![]()
Jak jsem tady loni psala že budeme mít krb tak na to nějak nedošlo,on se musí nejdřív postavit komín
, ale letos už bude
, už jsou obědnaný cihly,jen aby si taťka našel čas to postavit,zítra jede pro krbovou vložku tak už se snad konečně dočkám,se tááááák těšim
Mose: Teda když se to se… tak všechno co,to je takový smůly najednou ![]()
Anleo , bomba, Vendelínek si pochutnával ![]()
Emanko ,to je mazec. Teda vy máte taky štěstí. Pavel je hasič, se mu tady ježí chlupy.
Ahoj, tak my máme dnes černý den. Můj táta pomáhal Petrovi na stavbě, uklouzl pod ním žebřík, když lezl do 1.patra, spadl na plech od krbu a proťal si tepnu na ruce. Letěl vrtulníkem do Střešovic. Odpoledne ho operovali, prý měl přeseknutý ještě jeden nerv a ještě má štíplý 13. obratel, ale snad snad nějak šikovně, zítra jde na magnetickou rezonanci. Snad může mít jen omezenou hybnost malíčku na ruce. Strašně moc doufám, že bude v pořádku. Normálně ti supi novináři tam přijeli, asi to slyšeli v záchranářské vysílačce a tady se můžete podívat, co o tom napsali. Všechno přitažený za vlasty, Petr je vyhodil, vevnitř v domě vůbec nebyli, tak si to vycucali z prstu.
Takže hasiči a teď záchranka, doufám, že máme vybráno na dlouho ![]()
Emanko ,ježíši, to je strašný, co se vám poslední dobou děje. Snad tatínkovi bude dobře a nebude mít následky. Držíme pěsti. Článek jsem četla, viděla jsem video a je to hnus, velebnosti. Normálně hyeny novinářský!!!!!!
![]()
Pane Bože, co se to tu děje? Co se to dočítám??To je strašné, ale ještě že to takhle dopadlo. Emanko, ať je tatínek brzy v pořádku!! Chudák mamka, ta z toho musí být taky pěkně vyděšená, co? a o novinářích se raději vyjadřovat nebudu
jasně, je to jejich práce, ale vymýšlet nesmysly, to je fakt hnusné. Tak se drž, holka. Myslíme na Tebe. A teď už jen vše dobré.
Dobré ránko,
tak my dneskaq valíme na plavčo do bazénu a pak k mudr.Mamča jde na tu operaci, tak doufám, že bude vše ok.
Emanko , jak je tatínkovi?