ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
3.9.08 16:06

Fyz gratulace bráchovi !!!

Márty užijte si dovolenou a těšíme se na fotky. Samozřejmě Šáro taky :wink:

Vojta byl po návratu naprosto mimořádně protivný a ubrečený čtyři dny, tradičně jsem to sváděla na zuby, ale protože byl teď přesně takhle „nemožný“ v pondělí po návratu z víkendu mimo domov, tak je fakt možné, že to bylo tím.

Moje veselé období pokračuje, vyhořela mi elektřina v kuchyni a na záchodě, elektrikář to vidí na celkovou rekonstrukci včetně sekání, asi tak na týden. A taky mi to odpálilo troubu u sporáku. A zatímco jsem surfovala po netu, spálila jsem Vojtovo kuře s bramborem na sporáku na uhlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.9.08 23:21

Tak jsem se ještě přišla rozloučit.
Máme sbaleno a už se můžem jenom těšit :wink: Hádejte kdo má nejvíc věci??? No jasně, že náš malej Savec! Emušák má normálka 3/4 velkýho kufru!Mě se k ní vejdou sotva plavky :P …ale je fakt, že nejvíc místa zabírá pakl plínek :D

Joooo, a MOSE , co to tam u vás vyvádíte? Taková spoušť????A toho, že bude Emušák rozhozenej se upřímně taky trochu bojim, ale snad to zvládnem…

Tak se tady mějte tety co nejlíp a doufám, že se ozve Luciáš . Musim na ni pořád myslet, jestli jsou v pořádku, protože mi na SMSku neodpověděla a je mi blbý ji otravovat znovu, na tom ICQčku jsem ji taky nezastihla… :? Dejte mi kdyžtak vědět, kdyby se tu objevila ju? Díky…

Takže jak pravila Šára PAPALALA a 14týho jsme zpět :D 8) :D

AHOOOOJ :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.9.08 02:12

nesnááášíííím louuučenííííí, jsem sváááá a v hlavě mě mááááš…

opatrujte se tu holky, letíme

:-) :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
4.9.08 12:55

Anleo chtěla jsem ti napsat k té židličce, že já mám objednanou tuhle :
http://www.kamilka.cz/index.php?…
sjela jsem docela dost diskusí o tom, co kdo doporučuje, hodně lidí chválí Antilopu z Ikea, já jsem na ní taky koukala, což o to, je lehká a skládací, ale já chtěla něco, co se pak dá stáhnout až na zem, aby si Vojta mohl vlézt dovnitř časem sám a nemusela jsem ho pořád zvedat. Nikdo ji nehaněl, bezpečnostní atesty taky OK, tak snad jsem vybrala dobře. Jinak tahle Bambi je úplně to samé co Pepi a Fábula, liší se všechny jenom disagnem. Zatím jí mám objednanou, dám pak vědět, jak se osvědčila. V Řecku na letišti ji měli (teda podobnou) v dětském koutku a Vojta byl maximálně nadšenej ze sezení v ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
4.9.08 15:30

Ahoj holky, hlasim se ze Zadova na Sumave, jsme v poradku a stale na cestach..... Klara to zvlada levou zadni, jen v noci spi se mnou v posteli… uspvam v satku asi 20 min, pri prendavani dokojim, polezim s ni 20 min a spi… v noci davam prso na kazde zaknourani asi 2× a rano vstavame kolem sedme… Rano dostane krupku (aby ji nebylo lito, ze snidame) a trochu svestkove stavy na kakani, pak v deset spi, pred tim nakojim, po probuzeni ovocna presnidavka (pulka nebo tretinka lahvicky) pak za cca hodinu az dve obed (pulka sklenicky) dokojim a spi, po probuzeni a pohrani zase ovocna svacinka, kojeni a pak dalsi slofa v pet, pak kojeni a v sedm zacina uspavani…

Uz se tesim domu, Slavka jsem uz tri tydny nevidela…

Klarka mezitim zacala bastit, sedi bez opory, jen obcas se svali a rika si slabiky - nejradeji bababa…

Holky, krasnou dovolenou a napisu vic, az budeme doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.9.08 21:07

Márty, Šáro , užijte si dovču.

Endy ,3týdny bez chlapa? Jé, občas by mi stačily 2-3dny k oddechu.

Mose , židlička vypadá super. My jsme dostali od známých, když se Lukášek narodil pěknou dřevěnou, už aby sám seděl.

• Citovat
  • Upravit
2681
5.9.08 09:21

Čaues, tak já začínám pekelně nestíhat, už se mi tu hromadí krabice a začnu balit v době, kdy bude šimon spát, takže asi tu nebudu vidět tak čato. Ale určitě se budu ozývat.
Já mám židličku ještě po báře a u našich máme dřevěnou po nás, která jde hezky překlopit do nízký se stolečkem. Takže to neřeším.
Včera jsme měli pěkný vzrůšo, hořelo v bytě pod námi a já se Šimonem jsme volali hasiče :lol: petr mi nakázal po telefonu opustit byt, do toho nejel výtah, takže jsem musela zdupnout 7 pater, no ale přiznám se, že jsem byla trochu vystreslá a měla jsem na krajíčku. Hlavně jsem se bála, že vyhoříme. Šel jim kouř oknama a to netušíš, v jaký fázi ten oheň je. Ale dopadlo to dobře a asi bylo velký štěstí, že jsem si toho všimla brzo a hlavně byla doma - chtěla jsem totiž odjet do Kika pro židle. Měla shořelou matraci a ohořelou postel a skříně, zatím to tak jen doutnalo a čmoudilo. Nejhorší by ale bylo, že ten její přítel spal v jiným pokoji a mohl se udusit. já tam zvonila,ale spal asi po noční tvrdě. TAkže jsme mohli pár týdnů před stěhováním vyhořet :cry:
Jinak u nás začíná být dusno i doma, doufám, že se během září nerozvedeme, ale jsme oba asi trochu nervózní a utahaní. Včera jsem sama se Šimonem převezla z Kika 6 rozmontovaných židlí, musela jsem zmermomocnit skladníka, aby mi pomohl. Ale pro Petra by to bylo půl dne ztracenýho času.
Tak jdu balit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.9.08 14:17

TAkže máme píchnutou prvná hexu, Šimon ani nepíp, já si dávno myslím, že je plechovej, nic ho nebolí. Ptala jsem se dr. na Prevenar a ona mi to doporučila, že klidně můžeme začít za 14 dní, že to neva, že hexu nemá. Já se klonila k pozdějí aplikaci, ale asi na ní dáme. Jo a váží 7 kg :lol: to je z tý kaše, jak futruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.9.08 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.9.08 18:47

Emanko: už se jako stěhujete 8O , ty jo,to je rychlost :wink:
S tím vyhořením,bych začala plašit a ani na číslo na hasiče bych si nevzpoměla :lol: , dobře jste to zvládly, a očkování taky,jste šikulky,Vendovi taky nevadí když do něj píchají,hexu už máme celou za sebou :oops:
Holky,že se tady neukázala ani Ajja,ani Tyninka,Luciáš… kde oni se ty baby jedny flákaj :lol:
Jak jsem tady loni psala že budeme mít krb tak na to nějak nedošlo,on se musí nejdřív postavit komín :roll: , ale letos už bude :dance: , už jsou obědnaný cihly,jen aby si taťka našel čas to postavit,zítra jede pro krbovou vložku tak už se snad konečně dočkám,se tááááák těšim
Mose: Teda když se to se… tak všechno co,to je takový smůly najednou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.9.08 21:30

Anleo , bomba, Vendelínek si pochutnával :pankac:

Emanko ,to je mazec. Teda vy máte taky štěstí. Pavel je hasič, se mu tady ježí chlupy.

• Citovat
  • Upravit
2681
6.9.08 20:45

Ahoj, tak my máme dnes černý den. Můj táta pomáhal Petrovi na stavbě, uklouzl pod ním žebřík, když lezl do 1.patra, spadl na plech od krbu a proťal si tepnu na ruce. Letěl vrtulníkem do Střešovic. Odpoledne ho operovali, prý měl přeseknutý ještě jeden nerv a ještě má štíplý 13. obratel, ale snad snad nějak šikovně, zítra jde na magnetickou rezonanci. Snad může mít jen omezenou hybnost malíčku na ruce. Strašně moc doufám, že bude v pořádku. Normálně ti supi novináři tam přijeli, asi to slyšeli v záchranářské vysílačce a tady se můžete podívat, co o tom napsali. Všechno přitažený za vlasty, Petr je vyhodil, vevnitř v domě vůbec nebyli, tak si to vycucali z prstu.
Takže hasiči a teď záchranka, doufám, že máme vybráno na dlouho :cry:

http://kladensky.denik.cz/…0080906.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.9.08 21:25

Emanko ,ježíši, to je strašný, co se vám poslední dobou děje. Snad tatínkovi bude dobře a nebude mít následky. Držíme pěsti. Článek jsem četla, viděla jsem video a je to hnus, velebnosti. Normálně hyeny novinářský!!!!!! :evil: :evil:

• Citovat
  • Upravit
3481
6.9.08 21:36

Pane Bože, co se to tu děje? Co se to dočítám??To je strašné, ale ještě že to takhle dopadlo. Emanko, ať je tatínek brzy v pořádku!! Chudák mamka, ta z toho musí být taky pěkně vyděšená, co? a o novinářích se raději vyjadřovat nebudu :evil: :-( jasně, je to jejich práce, ale vymýšlet nesmysly, to je fakt hnusné. Tak se drž, holka. Myslíme na Tebe. A teď už jen vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
8.9.08 07:50

Dobré ránko,
tak my dneskaq valíme na plavčo do bazénu a pak k mudr.Mamča jde na tu operaci, tak doufám, že bude vše ok.

Emanko , jak je tatínkovi?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí