ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
25.8.08 22:32
Márty píše: ŠÁRO , hotel vypadá parádně! No, my asi poletíme taky nějak v tu dobu - tak že by? :wink: Ještě se tě chci zeptat k tomu kočárku, kam si na palubě to vajíčko dáš? Místa v letadle nejsou rezervovaný, takže takový ty místa, kde je před tebou víc místa dostat nemusíš (prej se přidělujou podle toho, jak se dostavíš k odbavení) a nedovedu si představit, že bych měla vajíčko v tom pidi místečku, co jsou normální místa…vim, že SANDUL měla malou taky ve vajíčku…no, my asi stejně pojedem nakonec s tim sporťákem, dneska jsem ho prubla venku a Emulí vypadala spokojeně a ten leh je docela v poho, neni to tak strašný, jak se mi to včera zdálo…FYZ , aby si mrně zase na to houpání nakonec nezvyklo a pak to vyžadovalo i u původního kočárku :wink:

Marty. prevazne kdyz mas sebou mimi ve vajicku tak ti nechavaji volnou sedacku,takze ho muzes dat na tu sedacku i s vajickem..u nohou ho mit nesmis..je to proti predpisum,kdyz nemas volnou sedacku,musis ho drzet celou dobu na kline i s vajickem..a pri vzletu a pristavani musis dite z vajicka vyndat a drzet ho primackli u sebe..ty satkujes tak to vyres satkem..uvidis ze Emuli v nem a u tebe bude navic spokojena..

Jinak vsem dekujem za prani..

Emanko vlasy pekny,ale ja na tohle nejsem..ja jsem radsi na ty extravagantni strihy a barveni..spis to co se libi Marty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.8.08 09:04

dobré ránko, vzbudili mě dělníci, skládající lešení… musela jsem jim přeparkovat auto. Fuj tajbl, vstávat dřív, než dítě.

Sandul, díky moc za informace, chtěla jsem se Tě právě na šátek zeptat. Tak to si ho určitě vezmu na palubu, ale vezmu i vajíčko, pro případ, že by sedadlo volné bylo.
Fyz, houpací kočárek, jo? tak ať si Luky nezvykne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.8.08 10:08

nazdarek holky,
tak zdravim po tydnu v Brne. To byla pohodicka, oba vikendiky sme stravili na chaticce, akorat to pocasi teda mohlo bejt lepci :twisted: Tenhle tyden si taky jeste budu uzivat, tchanovci sou na dovolene az do soboty, tak je supr klidecek. Jupiii :dance:

Jinak k tomu spani, pridavam se k tem, co spinkaji celou noc. To musim zaklepat, radsi. tedka posledni tyden se budi az tak po sedme. Mame ten rytmus podobnej jak Sara, v sedm nakojim, pak chvilu blbnou, tak pul hodky a pak spi zhruba do jedenacti.

Anlei,teeda, ty zviratka, to je narez.

Emanko, uces ti moc slusi!!

Marty, gratuluju k zoubecku!!!
U nas teda ani v jedne pusine furt nic. Sem teda zvedava, kdy to vypukne.

Co se tyce jidla, tak furt stejny. Matej ji jak dablik cokoliv, jeste je to s revem, pac podle neho asi pomalu nabiram jidlo. Uz mame za sebou mrkev, brambor, okurek a cuketu.
Zato Misa teda nechce nic nez mliko :roll: tak to teda nevim, co s ni. Vzdycky jak se blizim lzickou k pusince, tak ju uplne pevne zavre a ze jist nic nebude, kdyz to nahodou lsti do ni dostanu, tak to vsechno vyplivne.

Jinak holky, sem se chtela zeptat, v cem budete mit prcky pres zimu v kocarku? ja totiz do kocaru nedostanu normalni fusak, tak sem jim koupila takovy kombinezky, tak snad budou v pohode. jednu mam od segry a jednu sem vcera koupila na MMB

http://img.mimibazar.cz/…13242450.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.8.08 10:14

Jo,
jeste Emanko kuchyn vypada moooooc hezky, prostorna, no supr. mame taky orech, tak si umim predstavit i v realu. to je nase, stolar ju daval na internet jak ju delal

http://www.nabyteksvancar.cz/k07.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
26.8.08 13:24

Petulinkas , kuchyň pěkná a dobře vymyšlená. Já nad tím strávila času …, a kolikrát jsme se kvůli kuchyni s Petrem porafali …
Já bych odhadla, že my všechny budem používat fusak do sporťáku, tobě se tam asi nevejde, protože dvojčata ten prostor mají menší, co? A nánožníky máš?
Tobě to teda přeju, že máš dvojčata tak hodný, ale aby si po probuzení hrály půl hodiny a pak spaly do 11, to je teda vrchol!!! Ale čím si to zasloužila Šára? :lol: :lol: :lol:

Sandul , já vím, takovýhle vlasy má 50% ženských v mým věku. Mě se ty extravagantní taky líbí, ten co poslala Márty je super, ale asi jsem posránek a taky mám pocit, že musím mít dlouhý vlasy. Mám kruhy pod očima a s krátkýma vlasama to děsně vynikne. Ale co se mi třeba nelíbí jsou ty různě červený melíry, v tom jsem asi konzerva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
26.8.08 14:54

Šáro , pojeďte v listopadu na víkend a vem Natálku, ať se tam Bára nenudí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.8.08 15:16

ZDRAVÍM 8)

Tak už aby bylo zítra, se nemůžu tý kadeřnice dočkat…vlasy mě pěkně ser… ráno jsem myslela, že se vezmu mašinkou sama…ale těch pár hodin to ještě vydržim :P No, účes je to parádní, teď ještě, jestli mi ho ta moje kadečnice ostříhá! 8O Uvidíme, těšte se na foto!!!! :wink:

PETULINKAS , já jsem taky zvědavá jak se do kočárku vejdu s fusakem…ty kombinezky vypadají pěkně! V nich bude mrňouskům hezky teploučko :D A o tak velký kuchyni si můžu nechat jenom zdát :D

EMANKO , s vlasama to chce odvahu! Od tý doby, co jsem shodila dlouhý vlasy, už se toho tolik nebojim, i když už jsem pár nepovedenejch kreací obrečela :roll: :P

SANDUL dík za info…asi vezmu ten šátek a k letadlu dojedem se sporťákem. Snad to přežijeme všichni - včetně kočáru - bez úhony :?

Tak a my mažem ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.8.08 18:16

holky, zdravim,

dneska jsem se vyprvila n nákupy na Chodov a při placení tátovejch žabek, jsem zjistila, že nemám peněženku, no nechala jsem jí doma. Co by ste mi řekli…?

Márty, zaky mám zkušenost, kdy jsem šla od kadeřnice s pláčem a kolegové to ohodnotili, co prej jsem tý pani provedl a říkali mi Šárku :roll:
Emanko, jsem taky konzerva, nosim mikádo, vzadu trochu vystřihaný, do experimentů bych nešla…navíc mi teď rostou vlasy, co mi vypadaly při kojení, takže mám hlavu jako mecháček

• jo a jak jsi to myslela s víkendem v listopadu, to mi asi uniklo?
    Petulinkas, pěkná kuchyň, moooc pěkná,
    taky přemýšlím nad kobinézou, ale kámoška mi dovezla z Anglie spoustu teplejch kalhot a mikin… pořídím asi jen bundu, jednu podědim, abych měla na střídačku a šup s prckem do fusaku.

tady je fotečka našeho smajlíka
http://www.wolfy.cz/…ile/1165.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.8.08 18:18

a tady jedna fotečka z karnevalu, ještě z chalupy. Majda šla za dýničku, na hlavě má šťopku…
 http://www.wolfy.cz/…ile/1161.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.8.08 18:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.8.08 20:47

Pěkný večer,
tak my jsme byli dneska cvičit a na obídku s kámoškou, Lukášek balil v hračkářství prodavačku, intonoval jak kdyby ji zval na rande. Stavovali jsme se u tchánů, Lukáš řval jak tur, když ho tchýně chovala. Holky, mě bylo až trapně, pořád se na mě otáčel, plakal, nechtěl u ní být.
Kočárek, zabral v něm asi na 20minut, žádná sláva.
No prďola dneska sám seděl, přitáhl se za prsty a zůstal sedět.

Šáro , hotel vypadá super. A peněženka, stane se, no.

Petulinkas , kuchyň je úžasná. Kombinézku jsme dostali, mám ještě vyhlídnutou bundičku a jinak budu dávat fusak od Emitexu a nánožník.

Sandul , neporadila bys mi nějaký účes aby se rychle a dobře udržoval?

• Citovat
  • Upravit
2681
26.8.08 20:57

Šáro, Mose nás tady vyprovokovala na víkend s plaváním s prckama, akorát že už nebylo dost místa, takže jsou u agentury www.dkvodnicek.cz přihlášený Mose, Endy a Sandul . Na mě nezbylo místo, tak jsem si objednala pokoj sama ve stejném hotelu a Anlea psala, že si ho objedná taky. Je to www.hotelcertuvmlyn.cz. Na www.dkvodnicek.cz je to v odkaze dovolená, termín 14.-17. 11., já ale jedu jen do 16. Tak to promysli, bylo by to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
26.8.08 21:00

Šáro , nevidím tvoje fotky!

ÁÁÁÁÁ Mose se vrátila do móře, už jsou fotky v albíčku, tak copak napíše? Ale podle fotek si to teda Vojta užíval, vypadá super spokojeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.08 14:04

ČAUKY 8)

Tak hlásím, že už jsem ostříhaná a spokojená! večer vám sem hodim foto, Jaromír si dneska vzal zrovna foťák do práce. Jde z toho účesu uělat i pankáče :P

Jinak MOSE , fotečky jsou parádní! Už se nemůžu dočkat, až poletíme taky…za týden balíme! :P Je něco, co bys mi poradila k moři jako vychytávku? Nebo co s sebou nezapomenout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.8.08 16:18

Ahoj holky,
tak jsme zpátky, měli jsme se fakt parádně, jen ten těžce nestíhám. Všechno bylo víc než v pohodě, Vojta byl zlatíčko a Radek s Ájou se mu i hodně věnovali, takže jsem měla čas plavat v bazénu i v moři a taky si užívat. Jedině snad cesta letadlem tam byla trošku o nervy, protože skoro celou druhou půlku Vojta prořval a nezabíralo nic, snažilo se ho utišit asi půlka letadla, ale přestal až po přistání. Naštěstí cesta z letiště autobusem už byla pak v pohodě a cestu zpátky prospal komplet. Jsem ráda, že jsem nakonec trvala na tom, že chci ten bazén s brouzdalištěm, protože tam se fakt Vojta vyřídil asi nejvíc. V moři se mu taky vždycky zezačátku líbilo, ale i když jsem se snažila dávat bacha, tak jen do doby, než ho nějaká vlna vzala a dostala se mu slaná voda do nosu nebo do očí. A když byl jeden den velký vítr a velké vlny, tak se bál a odmítal se mně pustit vůbec. Jo a taky bylo na pláži pak už dost obtížné před ním schovávat písek, který se pořád snažil narvat si co nejvíc do pusy :D Večer jsme ho chtěli klidně i nechávat dlouho vzhůru, ale kromě asi dvou večerů byl docela utahaný a usínal brzo, takže buď jsme ho tahali spícího v kočárku nebo jsme alespoň mohli jít s Ájou plavat ještě do bazénu. Krásné se tam i rozjedl, ještě když jsme odjížděli, tak to nebylo nic moc, sotva pár lžiček, ale teď už baští hezky. Překvapilo mně, že tam nebyla k sehnání žádná jiná zelenina kromě mrkve a lilku (teda ještě cibule a česnek), tak aby měl taky nějakou změnu, tak dostal i vařené kuřecí maso a to by úspěch ohromný. Taky nějaké ovoce jsme zkoušeli, ale osypal se docela po hrušce, tak počkáme až co řeknou na alergologii.
Márty doporučuji kočárek, my měli sporťák a byla jsem za něj vděčná. Když jsme byli celé dopoledne venku u bazénu nebo na pláži, tak se tam krásně vyspal a večer se na procházky taky hodil. A to nemluvím o nákupech hlavně vody, nemuseli jsme to tahat v ruce :wink: Měli jsme ho do letadla, t.j. nechávali buď u vchodu do „rukávu“ v Praze, nebo přímo na ploše a v pohodě, akorát při zpátečním letu nám ho pohodili u nadměrných zavazadel a dost špinavý, ale stejně jsem se ještě nedostala k tomu ho vyprat. Šátek jsem v letadle nemohla mít při startu a přistání, musela jsem Vojtu připoutat vlastním pásem k mému (přinesla mi ho letuška). Jinak takhle u charterového letu bych nepočítala s tím, že bude někde volné sedadlo, cestovky to plní nadoraz. Doporučuji vzít něco proti komárům, ty mrchy kousali i ve dne, v noci dost a to i chudáka Vojtu. Co se týká oblečení, vezla jsem s sebou 99% věcí zbytečně. Za celých 11 dní kromě cesty měl Vojtíšek na sobě jednou tričko a jednou pláťáky. Jinak byl buď nahatý na pláži, nebo v plence kdekoliv jinde. Bylo denně kolem 36 stupňů a při tom neustálém namáčení a cachtání to bylo tak nějak nejpohodlnější. Co se mi hodně osvědčilo, byly obyčejné bavlněné pleny, měla jsem jich 8 a klidně jsem jich mohla vzít víc namísto oblečení, i když takhle jsem je přemáchla a za chvíli byly suché, takže to šlo taky. Používala jsem je jako podložku na pláži, u bazénu, do kruhu, namísto bryndáku, na přikrytí na spaní, na utírání z vody… Jak jsem už zmiňovala, překvapil mně skoro žádný výběr zeleniny, zato ovoce dost. Hotové příkrmy měli od Nestlé jediný druh a to ještě nějakou míchanou zeleninu s hráškem. Pleny Pampers a levnější Libero, ty jsme kupovali a jsou vcelku v pohodě, měli to všude. Jo a ještě zmíním naši zkušenost s postýlkou (měli jsme stejnou cestovku jako máte vy) - přes několikeré ujišťování, že postýlka bude a nemusíme brát naši cestovní s ní nakonec problém byl a ve finale za ní chtěli na místě platit, na což nás nikdo předem neupozornil, ani to nebylo nikde ve smlouvě. Docela mně to naštvalo, protože za tu cenu mi stála jedna vlastní postýlka doma. Jestli chceš ještě něco vědět, tak se klidně ptej.

Ostatním se omlouvám za román, všechny moc pozdravuju, zatím nemám dočteno, tak snad až bude čas to stihnu a zapojím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí