ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
13.8.08 14:24

TETY! MRKEV???? CO JE TO ZA HNUSSSS????Budu na mlíku až do smrti!!!!

Ty bláho, to byl škleb! Počkejte si na foto :D :D :D Ale snědlapět lžiček a nevyplivla je a zatim ani nevyblinkala :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.08 14:34

Márty, tyhle škleby znám moc dobře.. vždycky se Tváří jako bych ji někde venku sebrala nějaký kakino a tím ji chtěla krmit
Ale už si pomalinku na některý věci zvykla, tak už to není taková hrůza, ale když ji to úplně rozmixuju, tak to nesní nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.08 14:37

Tak vzhůru do boje s mrkvičkou! :lol:
Jo a naše Terezka se taky už nádherna naučila bublat do lžíce když jí krmím a už nechce, jinak krásně otvírá pusinu, že někdy nestíhám nandávat, ale jak nechce, tak ji zavře, že tam nemám šanci nic protlačit, nebo mi do toho bublá a pak to pská všude… nebo nabere do pusy a za trest, když jsem ji nutila, tak to všechno vyprská stylem, že dělá jednou motorku. Strášná legranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
13.8.08 17:10

ANLEI A ALENKO, PŘEJEME VÁM S ADÁMKEM VŠECIČKO NEJLEPŠÍ K SVÁTKU!

http://nd.blog.cz/…22733217.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
13.8.08 17:10

Marty :D :D Byla to mrkvicka ze sklenicky nebo varena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.8.08 20:51

Anleo vše nejlepší k svátku.

Márty , tak 5 lžiček je úspěch.

• Citovat
  • Upravit
194
13.8.08 21:37

ahojky vsichni,
jen rychlovka, zitra odjizdime na chatu do nedele a celej pristi tyden az do dalsi nedele su u mamky v brne, takze za vama nebudu moct. To zas bude docitanicko… :lol:

Endy, vcera sem tu nestihla skocit, tak dodatecne vse nej Klarce k svatecku!!!

Anlei, tobe vse nej k dnesnimu svatku!!!

Marty, taky bych rekla, ze 5 lzicek je uspech. Ja sem mrkev do Misi nenacpala vubec, zkousela sem to tri dny, pak sem to vzdala a presla na brambor, no a to je o kapku lepsi, tak uvidime, co bude rikat, az ji to smicham. S Matejem starost zadna, ten to vzdycky doji i za nu :lol:
Jinak sem si ani neuvedomila, ze mame prcky ve stejnej den, takze zitra uz tu nebudu, takze preju predbezne vsecicko nej nej nej k zitrejsimu pulrocku!!!
Holky to to leti, to je hruza, co.

No nic, tak ja jdu jeste dobalit at zitra vyrazime v klidu. Mejte se tu ten tyden moooc hezky, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
14.8.08 07:41

Emince, Matýskovi a Michalce vše nej k půlročnímu výročí

U nás zase super noc, když už si říkám jak krásně spí, tak se budí co 2hodiny :evil:

• Citovat
  • Upravit
2724
14.8.08 08:25

AHOOOOJ!!!! :D :D :D

Děkujeme za přáníčko! A dvojčátkům taky přejeme vše nej do dalšího půl ročku a užijte si „dovolenou“ :wink:

ALENKÁM taky vše nej! :srdce:

ENDY ze skleničky…ale bude i ze zahrádky…o víkendu nahrabošíme na zahrádce…a druhou zeleninku zkusime brambory, abych to mohla smichat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
14.8.08 09:03

Emičko, ty velká holko, pěkně oslav svůj půlroček!

http://www.mywildcrazyspace.com/…ith-rose.gif

Mišce a Maťulkovi přejeme taky jen to nejlepší!

http://lenca.ofirme.cz/…igh/4484.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.8.08 09:42

Jéééé, teto EVO děkujeme za oblíbence Garfildíka!!!! :D :D :D

A hurá! Právě mi napsali, že mi posílají barvičky, takže ENDY , kdyžtak si napíšu o radu :wink: Do pondělka musim vyrobit tričko k prvnmu roku kamaráda Kubíka, tak snad se povede :D

Jo a tady jsou fotky z akce „mrkvička“:

VYPADÁ TO DOBŘE! DEJ TO SEM!
http://nd.blog.cz/…70370167.jpg

TO JE HNUS! NECI TO!
http://nd.blog.cz/…32868896.jpg

PROSIM VÁS, ZABTE TU MATKU NĚKDO … JE TO FAKT HNUSNÝ!
 http://nd.blog.cz/…70370746.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
14.8.08 10:52

Márty , Emulka zvládla mrkvičku v pohodě, ani není zasviněná :lol:

Tetuchy, nevíte náhodou některá, jestli funguje akce s Pampers a Fisher-Price? Na obalu je značka Fisher-price a pamatuju si, že se dalo za nasbírané obaly získat nějakou hračku této firmy. Ale nikde jsem nic nenašla :cry:

• Citovat
  • Upravit
4874
14.8.08 22:20

Fyz, o akci nevim…zkusilas stranky Pampers?

Marty, taky myslim,ze je Emusak malo oranzovej, to jste meli pohodu :wink: a s tou radou to bude slozitejsi - zotra musim sbalit na tyden a po obede odjizdim, takze asi nestiham a pak budu na slovensku ve vesnici, kde se i pro signal na mobil beha na kopec :D

Jinak jsme dnes byly v zoo s Emankou a jeji Barou. Myslim, ze jsme si to uzily, i kdyz na babskej pokec nebyly moc podminky… Simon je moc peknej kluk, na Klarce ho nejvic zajimal jeji klobouk :)

…a nevim, jestli se to tu psalo, v Tescu maji zase akci plinky a prikrmy 2+1 zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.8.08 07:44

Endy , přímo na stránkách nic nepíšou, tak nevím,jen jsem si vzpomněla, že kamoška sbírala obaly a měnila za hračky.
A Klárka je moc pěkná holčička.
Užijte si dovču.

Emanko , tý jo, za rok, za dva, budete od Báry odhánět nápadníky.

U nás úplně super noc, Lukášek spal jak dřevo. Dneska frčíme do Brna k příbuzným, tak se těším.

• Citovat
  • Upravit
2724
15.8.08 10:57

AHOJDA 8)

Tak se nám na ten víkend udělalo pěkně co? Máme mít zítra na chatě (zase) tenisovej turnaj a v neděli velkou návštěvu od skorotchána a bude nám na ty akcičky hezky pršet :P

FYZ , tu akci s těma Pamerskama jsem viděla ve „Špáru“…jmenuje se „Mámo kup mi hračku“ a za výrobky od Pampers dostáváš razítka a za ty nějaký blbůstky…mimojiné i hračku…ale nevim, jestli je to ono, na co se ptáš.
No a od mrkve nejsme moc zasviněný. Emulí je tak zkoprnělá z toho co má v puse, že ani moc neplive :D ZATIM!

ENDY , užijte si dovču! S malováním si snad už poradim :wink:

EMANKO , Barča je fakt moc hezká holka! Taťka by už měl kupovat pomalu vzduchovku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí