Poradna duly
Jana Čurdová
TETY! MRKEV???? CO JE TO ZA HNUSSSS????Budu na mlíku až do smrti!!!!
Ty bláho, to byl škleb! Počkejte si na foto
Ale snědlapět lžiček a nevyplivla je a zatim ani nevyblinkala
![]()
Márty, tyhle škleby znám moc dobře.. vždycky se Tváří jako bych ji někde venku sebrala nějaký kakino a tím ji chtěla krmit
Ale už si pomalinku na některý věci zvykla, tak už to není taková hrůza, ale když ji to úplně rozmixuju, tak to nesní nikdy.
Tak vzhůru do boje s mrkvičkou! ![]()
Jo a naše Terezka se taky už nádherna naučila bublat do lžíce když jí krmím a už nechce, jinak krásně otvírá pusinu, že někdy nestíhám nandávat, ale jak nechce, tak ji zavře, že tam nemám šanci nic protlačit, nebo mi do toho bublá a pak to pská všude… nebo nabere do pusy a za trest, když jsem ji nutila, tak to všechno vyprská stylem, že dělá jednou motorku. Strášná legranda ![]()
ANLEI A ALENKO, PŘEJEME VÁM S ADÁMKEM VŠECIČKO NEJLEPŠÍ K SVÁTKU!
Anleo vše nejlepší k svátku.
Márty , tak 5 lžiček je úspěch.
ahojky vsichni,
jen rychlovka, zitra odjizdime na chatu do nedele a celej pristi tyden az do dalsi nedele su u mamky v brne, takze za vama nebudu moct. To zas bude docitanicko… ![]()
Endy, vcera sem tu nestihla skocit, tak dodatecne vse nej Klarce k svatecku!!!
Anlei, tobe vse nej k dnesnimu svatku!!!
Marty, taky bych rekla, ze 5 lzicek je uspech. Ja sem mrkev do Misi nenacpala vubec, zkousela sem to tri dny, pak sem to vzdala a presla na brambor, no a to je o kapku lepsi, tak uvidime, co bude rikat, az ji to smicham. S Matejem starost zadna, ten to vzdycky doji i za nu ![]()
Jinak sem si ani neuvedomila, ze mame prcky ve stejnej den, takze zitra uz tu nebudu, takze preju predbezne vsecicko nej nej nej k zitrejsimu pulrocku!!!
Holky to to leti, to je hruza, co.
No nic, tak ja jdu jeste dobalit at zitra vyrazime v klidu. Mejte se tu ten tyden moooc hezky, papa.
Emince, Matýskovi a Michalce vše nej k půlročnímu výročí
U nás zase super noc, když už si říkám jak krásně spí, tak se budí co 2hodiny ![]()
AHOOOOJ!!!!
![]()
Děkujeme za přáníčko! A dvojčátkům taky přejeme vše nej do dalšího půl ročku a užijte si „dovolenou“ ![]()
ALENKÁM taky vše nej! ![]()
ENDY ze skleničky…ale bude i ze zahrádky…o víkendu nahrabošíme na zahrádce…a druhou zeleninku zkusime brambory, abych to mohla smichat ![]()
Emičko, ty velká holko, pěkně oslav svůj půlroček!
http://www.mywildcrazyspace.com/…ith-rose.gif
Mišce a Maťulkovi přejeme taky jen to nejlepší!
Jéééé, teto EVO děkujeme za oblíbence Garfildíka!!!!
![]()
A hurá! Právě mi napsali, že mi posílají barvičky, takže ENDY , kdyžtak si napíšu o radu
Do pondělka musim vyrobit tričko k prvnmu roku kamaráda Kubíka, tak snad se povede ![]()
Jo a tady jsou fotky z akce „mrkvička“:
VYPADÁ TO DOBŘE! DEJ TO SEM!
http://nd.blog.cz/…70370167.jpg
TO JE HNUS! NECI TO!
http://nd.blog.cz/…32868896.jpg
PROSIM VÁS, ZABTE TU MATKU NĚKDO … JE TO FAKT HNUSNÝ!
http://nd.blog.cz/…70370746.jpg
Márty , Emulka zvládla mrkvičku v pohodě, ani není zasviněná ![]()
Tetuchy, nevíte náhodou některá, jestli funguje akce s Pampers a Fisher-Price? Na obalu je značka Fisher-price a pamatuju si, že se dalo za nasbírané obaly získat nějakou hračku této firmy. Ale nikde jsem nic nenašla ![]()
Fyz, o akci nevim…zkusilas stranky Pampers?
Marty, taky myslim,ze je Emusak malo oranzovej, to jste meli pohodu
a s tou radou to bude slozitejsi - zotra musim sbalit na tyden a po obede odjizdim, takze asi nestiham a pak budu na slovensku ve vesnici, kde se i pro signal na mobil beha na kopec ![]()
Jinak jsme dnes byly v zoo s Emankou a jeji Barou. Myslim, ze jsme si to uzily, i kdyz na babskej pokec nebyly moc podminky… Simon je moc peknej kluk, na Klarce ho nejvic zajimal jeji klobouk ![]()
…a nevim, jestli se to tu psalo, v Tescu maji zase akci plinky a prikrmy 2+1 zdarma
Endy , přímo na stránkách nic nepíšou, tak nevím,jen jsem si vzpomněla, že kamoška sbírala obaly a měnila za hračky.
A Klárka je moc pěkná holčička.
Užijte si dovču.
Emanko , tý jo, za rok, za dva, budete od Báry odhánět nápadníky.
U nás úplně super noc, Lukášek spal jak dřevo. Dneska frčíme do Brna k příbuzným, tak se těším.
AHOJDA ![]()
Tak se nám na ten víkend udělalo pěkně co? Máme mít zítra na chatě (zase) tenisovej turnaj a v neděli velkou návštěvu od skorotchána a bude nám na ty akcičky hezky pršet ![]()
FYZ , tu akci s těma Pamerskama jsem viděla ve „Špáru“…jmenuje se „Mámo kup mi hračku“ a za výrobky od Pampers dostáváš razítka a za ty nějaký blbůstky…mimojiné i hračku…ale nevim, jestli je to ono, na co se ptáš.
No a od mrkve nejsme moc zasviněný. Emulí je tak zkoprnělá z toho co má v puse, že ani moc neplive
ZATIM!
ENDY , užijte si dovču! S malováním si snad už poradim ![]()
EMANKO , Barča je fakt moc hezká holka! Taťka by už měl kupovat pomalu vzduchovku ne?