ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
20.8.08 20:46

Márty, je mi z toho tak ouzko :cry: Teď, co už mám Adámka mě tyhle věci nějak dostávají :( Jsem si představila, co ti mrňouskové tam museli zažít :cry: :cry: je to fakt smutné. Ale snad se jim podaří mít ještě zdravé díťátko!

a trošku zvesela. Adámek už umí dávat pusinky, už si to uvědomuje a když mu řeknu, „Adámku, děj mamince pusinku“, tak když je v dobré náladě, tak mi chytne ručičkama hlavu a dá takovou tu otevřenou uslimpanou pusinku :D je to můj miláček. Ale když nechce, tak se zašťuří a schová si ručkama pusinku a otočí se na druhou stranu.
Učím ho ještě, aby ukázal, jak je veliký, ale nějak ty ručky nechce zvedat, jenom u toho vydá takový zvuk jako tááák je veliký, tak udělá áááá.
Pak děláme spolu indiána, jako že vydává zvuk a já mu zakrývám a odkrývám pusinku, to asi taky znáte. A paci paci, ale to ho nějak nebere, ještě ty pěstičky u toho neotevře. A děláte s nimi ještě něco?

(Jo a Márty, posílala jsem ti v SZ míry Adama v 6měsících :wink: díky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.08 23:01

EVI … máš pravdu! Psalas mi je! :oops: Dopsáno :P
A k těm dvojčátkům - taky mě tohle všechno hrozně bere, od tý doby, co mám Emušáčka. Musela jsem na ně pořád myslet a moc si uvědomuju, jak velký štěstí máme, že je Emulí zdravá :! Snad nebude mít Monika žádný následky a budou to moct ještě zkusit…
A u nás zatím máme ten traktor nebo ještě prská přes dásničky…pacičky děláme taky a ještě vždycky, když si ji beru z deky, tak ke mě natahuje ručičky :wink: Jsou to slaďáci ti naši mrňouskové :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
21.8.08 07:35

Ahoj maminy,
Márty, my máme v 6 měsících rovných 8 kg :wink:
Tak a teť, byla jsem s malym na pohotovosti,měl po sobě takový obrovský pupence a já začala plašit,tam ze mě udělaly úplnou dorotu že je „jen“ poštípanej od komára,jsem si připadala jako pako že nepoznám štípanec ale já měla takovej strach.
Alenka má zánět spojivek,chudince teče hnis z očička a má k tomu horečky,prý by to mělo být za 4 dny dobrý,jen je velká pravděpodobnost že se to dostane do oka i někomu ze zbytku rodiny :roll:
Taťka má 14 dní dovolenou a snaží se nám věnovat,má štěstí :wink:
Včera jsem chtěla mladýho zvednout z přebalovacího pultu a tak mi louplo v zádech že jsem zůstala ohnutá a nešlo to narovnat se,pak to trošku povolilo ale pořád to při určitých pohybech bolí,snad když se to samo zabloklo tak se to taky samo odblokne,doufám.
Mládě nám začalo baštit kukuřičný křupky,a dětský sušenky,je od toho jako čuňátko ale chutná mu to
Emanko,krásný barvičky jste vybraly,jak psala Eva,doladíš to barevnýma doplňkama a bude to super.
Všem klikujícím miminkům gratulujeme,my snad nikdy nepolezeme,když ho dám na bříško tak se hned otočí na záda a nechce spolupracovat :cry: ,je to lenoch línej
A taky dodatečně gratulujeme prckům k 6 měsíčninám a Peťulce a Klárce k svátku :srdce:
Márty,s těmi dvojčátky je to hrůza,bohužel se tohle stává,my teť čekáme na mimčo od známého,před 5 lety mu umřela manželka a syn při porodu,měly to samí co my jen ta maminka při porodu vykrvácela,mě zachránily,a teť má novou ženu a každým dnem čekají zase chlapečka,všichni se bojí a drží všechny palce aby bylo všechno v pořádku,ale ono bude,musí :!
No a víc už asi nevi,taky jsem konečně dočetla o jaké chatě jste se tu bavily,o podzimním srázu,už mám opsané datum a číslo do hotelu,zkusim si udělat rezervaci,jela bych určitě.
Díťátko se mi dáví rohlíkem tak já už musim na něj,tak papa a opatrujte se všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
21.8.08 07:48

Dobré ránko,
Márty , dvojčátka mě mrzí, aspoň aby mamina byla v pořádku.
Jo, obrázky jsi popsala super, pochopila jsem.

Evi , Lukáškovi zpívám :oops: krutě falešně, ale jemu se to líbí. A cvičíme na balonu, jak bude čas, nafotím.

Lukášek včera mému taťkovi oslintal pleš, pustil mu potápku do oka a celkově dědečka drancoval. Děda pak vypadal jak po nájezdu zuřivých Avarů.
A noci jsou čím dál horší.

No včera proběhla návštěva. Ještě ted´ vidím rudě. Napekla jsem, připravila občerstvení. Pak přišel Pavel s tím, že tchýně k nám pozvala i švagrovou s rodinou( nebo aspoň tak to švagřice pochopila). To jsme teda stopli, že fakt nee, už tak nás bylo 10. No a když návštěva odcházela, tak jen tak mimochodem tchýně řekla, že jdou domů a přijde k nim švagrová. Kde je nějaká spravedlnost? My tam nemůžeme, protože mají malý byt a Pavlova ségra s rodinou jo?
A co mě srazilo na kolena úplně(Pavlův strýc se prokecl), bylo to, že se tchýně chlubí své sestře jak často Lukáška hlídá a chodí k nám. Přitom přijde jednou za měsíc. Aby s ním vyjela v kočárku, to nehrozí.

Se omlouvám za sebestředný výlev ale už fakt nemůžu dál.

• Citovat
  • Upravit
2681
21.8.08 14:02

Čau tetky,
Fyzi , tohle si dobře pomatuju od bývalý tchýně, Báru viděla půl hodiny jednou za měsíc, ale pak o tom dokázala vyprávět tak, že vypadalo, že se o ní stará víc jak já. Musíš to vydejchat, ona si to neuvědomí. Švagrová je její dcera? Nebo má Pavel bráchu? Tipla bych to na dceru, přece jen ty matky na vnoučata od dcery trpívají víc. Ale vůbec to není pravidlo.
Jinak já zpívám děsně a stydím se. Ale začala jsem zpívat Šimonovi v autě, když začal natahovat a normálně už několikrát usnul. Zpívala jsem Chodíme, chodíme a začaly se mi vybavova další a další sloky :lol:

Anleo , honem si objednej hotel, super. Asi vezmu i Báru, chce moc jet. Začínám být ráda, že je Šimáček hubenější miminko, i těch 6,5 kg už nosím s vyplazeným jazykem. Obzvlášt super je ho tahat v autosedačce výtahem k autu.

Márty , zrovna jsem si na ty vaše kamarády vzpomněla, tak to teda dopadlo celkem špatně. Je to hrůza hrůza. Večer jsem to tu četla Petrovi a shodli jsme se, že bychom se asi zachovali stejně. Je důležitý, že jedno dítě mají, ale i tak si neumím představit, co ta holka zažívá. A Anleo , vaši kamarádi - není těch průserů u porodů nějak moc? To jsem netušila, že i tebe hrabali hrobníkovi z lopaty :cry:

Márty , posílám SZ s mírama.

JO, už jsem viděla kus kuchyně, zatím to vypadá dobře! Možná to i dneska nafotím.

Včera měl Šimonek první mrkev s bramborem, byla to ohromná legrace pro nás ostatní, vůbec mu to nechuntalo, šklebil se jak opice, prskal, dneska to samý. Máme i docela povedený video, ale je moc objemný a nepodařilo se mi ho hodit na youtube. Tak si říkám, co dělat, když to prostě odmítne jíst. Počkat a nějaký čas jenom kojit? Možná udělám třeba 2 dny pauzu a zkusím jinou zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.8.08 19:38

MÁM JÍ!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
21.8.08 19:55

EMANKO ta je krásnáááááá! Skvělá barvička!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
21.8.08 20:34

Emanko , BOMBA, úžasná, normálně slintám :oops:
No švagřice je Pavlova o 4roky starší sestra.
A můj muž visí u fotografa na výstavce, když mu byly asi 3roky, fotku jsem hodila do galerky.
Jo a Tvůj brácha Pavel a můj brácha Vojta těch vlasů fakt moc nepobrali. A Šimonek je taky jednoponožkový král jak Lukáš :D

• Citovat
  • Upravit
1975
22.8.08 10:06

Ahoj holky,

tak uz i my jsme na mrkvicce..a moc nam chutna..jenze nam cgutna vsechno..uz jsme museli zacit,i kdyz doktorka rekla ze ne,ze jeste mesic pockat..ale uznejte sami,mame skoro 8,5kg a mame bejt jen na mliku..mala byla v noci hladova,budila se a ja jimucila hlady..takze proto..jinak kazdy rano davame 10ml svestkovy stavy od HIPP a kadime krasne 2× denne i po mrkvicce..jinak nam chutna i moc Mlicko s kasi,a kdyz ji babi dlabe broskev nebo nektarinku lzickou..

Emanko..nadherna kuchyn..

Anlei super ze pojedes taky..

My 12.9 zaciname chodit plavat..ale v 9:30..hruza..umru..

Tatka nam uz nastupuje v pondeli do prace,ale bude cely tyden pryc,protoze bude nekde u Berouna..

Jinak jsem dostala prstynek za Rozarku,a pak jeste jeden k zitrejsimu svatku..a ja si udelala radost a objednala si Orbitrek..abych hubnula..

A jinak se moc omlouvam ze nereaguju na ostatni,ale vubec netusim co tam bylo…nu skleroza..

Jo a mame tu Dudackej festival…naaaadhera..vcera jsme vecer byli na pruvodu..dudy pisteli,bubny tloukly a mala spala jak drevo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.8.08 14:30

To zase byla noc :evil: , Lukášek se budil po hodině, musel k nám do postele, jinak nevím, jak bychom do rána dožili.

Sandul , mlíčko s kaší jsem zkusila a nic, prostě jak to není prso, tak nebude pít.
Zítra zkusíme mrkev, uvidím, jak mu pojede.

Jo a vykoupala jsem mobil, naštěstí to rozchodil.

• Citovat
  • Upravit
4874
22.8.08 15:28

ahoj holky, davam klarekukuricny krupky aje to sranda,miluje je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.8.08 17:36

Ahoooj 8)

jen na skok, za chvilku mažem na jednu grill akcičku a pak hurá na chatu. Sice má zítra celej den pršet, ale aspoň budem na zahradě.

Emulí už ochutnala mrkev, květák, bramboru, brokolici a všechno dlabe! Zatííím :D

Tak jo hoky, mějte krásnej víkendík 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
22.8.08 18:55

Ahoj maminy,
jdu se pochlubit,před chvilkou mi přišla sms:Ahoj Oldik se před hodinou narodil, krásnej- váha 3,38 kg, délka 52 cm..........uffffff má to za sebou.

Mám takovou radost že to šikulky krásně zvládly,sice mu musely pomáhat na svět ale je to pašák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.8.08 09:14

Sandul , vše nejlepší k svátku,Lukášek posílá pusu

• Citovat
  • Upravit
2475
23.8.08 13:06

Sandulko, vše nej nej nej k tvému dnešnímu svátku ti přejeme my všichni :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí