ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
29.8.08 21:26

Anlei do listopadu je sice casu dost,jenze oni to chteji zaplatit uz ted do 15.9 a to penize mit nebudu..takze vubec nevim..

Mala ted snedla trictvrte sklenicky ty velky kase od Hipp tak zitra poreferuju jak jsme spali..ale vydim to blede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
30.8.08 21:55

Ahojky holčinky, jak se vám líbí Adámek v nové čepičce? :D

Tatínkovi se moc líbí, je to naše pusinka :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.8.08 22:09

Evi , moc moc se mi líbí!! Váš táta má pravdu :lol:

Sandul , já to chápu a holky určitě taky, s prachama to bejvá těžký. Když to teď zrušíš a v listopadu bys chtěla jet, tak třeba bude místo v hotelu.

Holky, Šimon sprdne večer kaše plný talíř a spaní se spíš horší, takže velký naděje si nedávejte, je to přesně, jak psali na kojeni.net. Je to zvyk a ne hlad. Teď už ho snad doopravdy bolí zuby, protože je i přes den moc mrzutý a v noci je to fakt snad někdy i po hodině. A ráno budíček v 6, už se taky 3× ráno v těch 6 pokakal, takže žádný válení v posteli, ale tvrdá vstávačka a rovnou na smradlavý hovňousy. Ale zeleninu pořád nechce. A taky jsem se teď ptala dr., jak jsem u ní byla s Bárou, a prý doporučuje opravdu ovoce do roka dusit. nebo dávat kupovaný.

Anleo , super, to jsem ráda. Já tý paní neřekla, že jsem chtěla jet s plaváčkama, tak já jí taky zavolám a na to jídlo se přihlásím. A na slevu taky :lol: . Já na to myslela, že by to asi bylo vostrý si normálně objednávat s těma zlobidlama v restauraci.

Márty , za účes máš velkou pochvalu, moc ti to sluší.

Jé prošvihla jsem gratulace Lukínovi k půl roku! Tak všeeecičko nejlepší, plaváčku!!

Včera jsme dostali oznámení od mý kamarádky, co jsme spolu byli na Lipně - včera se vdala ( v prosinci čekají „emánka“). POtají, podobně jako my. Bohužel asi budou mít Emičku, takže nám to jméno navždy vyfouknou.

Holky, když jsem viděla ty plochy v baráku na vytírání (nemáme vůbec nikde koberec, jenom plovoucí nebo dlažbu), zakoupila jsem spešl hadr na vytírání od Viledy za tisíc babek. Petr tvrdí, že musí být s motorkem … no není, tak jsem zvědavá, jak bude fungovat :lol:

Jdou do pelechu, zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
31.8.08 09:12

Ahoj holky..

takze davam referenci NOCNI SPANI..

Zacnu od rana, v 9h davame mlicko, ve 12 spapa celou sklenicku od Hipp 125g zeleninky,v 15h sklenicku Hipp presnidavky,v 18 mlicko a ve 21h kasi od Hipp ve sklenicce tej vetsi…no a kazdopadne se mi vzbudila presne ve 23:50 takze jsem dala mlicko a pak znova v 5h…takze uz jsem silela ze to neni mozny..probrala jsem to s mamkou a mamka rika ze je to taky o zvyku a at ji necham vyrvat,ze to udela jednou 2× a kdyz uvidi ze nikdo nejde tak usne…takze vcera stejny rezim, laska se vzbudila pred 1h v noci,3× zaplakala a vytuhla a spala az do 5h,teprve pak dostala mlicko.....takze je to opravdu o zvyku,tak se holky nebujte a nechte je klidne vyrvat.

Jinak s tim listopadem uvidim,bud se domluvim s pani nebo si pak objednam ten hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
31.8.08 10:17

ČAUKY 8)

Ty jo, tak koukám SANDUL , že jste proti nám pěkní jedlíci! Emušák mi zatím zbaští půlku malý zeleninový skleničky od HAMI v poledne a jinak jedem jenom na MM. Koupila jsem ještě k večeři špaldovou kaši od Nutrilonu k večeři, ale dr mi říkala, že to zatím není nutný, jenom když se mi bude zdát, že má větší hlad. Je fakt, že se mi teď začala v noci budit po dvou hodinách…ale jak mám poznat, jestli je to z hladu nebo ze zoubků, když mi to ten prcek nechce říct :D

Včera jsme byli na oslavě 50tých narozenin vedoucí, co jsem chodila do oddílu. Byla to paráda. Některý lidi jsem hrooozně dlouho neviděla a některý ani nepoznala (tenkrát byli malý prckové a ti chlapi táááák vyrostli :P ), takže to byla fakt sranda! No a potkala jsem se tam i s kamarádkou (zdravím Zuzeco :wink: ), která má ročního Matyho. No a Matymu jsme ukradli rýžovou „housenku“ a ta nám taky chutnala, tak asi půjdu na dovolenou nakoupit ještě zásobu týhle bašty.

EMANKO , fakt tolik kaše? Ty brďo, netrápim já to naše dítě hladem????? :P

EVI , moc se nám Adámek líbí!!! :D :D :D

ŠÁRO , tak nevím, jestli je výhoda vypadat v 28 jako „holčička“, ale asi joooo, se to bude na důchod hodit 8)

Tak jo, my teď jedem na celej den k našim na chatu, Ať se taky potěšej s vnoučátkem před dovolenou. Akorát nevim, jak dostat Jaromíra z postele, protože za chvilku budou nasupený telefonáty, kde jako jsme, maso že se už griluje a my nikde…chjo…věčnej boj…nevysvětlim to ani jedný straně… :roll:

Tak mějte hezkou neděli! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
31.8.08 15:12

HOlky, tak dneska trága. Poprvé se v noci vzbudil v 11 a potom tak po hodině a půl, celkem asi 5× a v 5 ráno vstávačka. Já byla úplně hotová a Petr to asi na mě viděl, takže v půl 6 vylezli z pelechu a nechali mě do půl 8 spát. Pak táta vozil, já mastila na stavbu a luxovala okna, pořád jsem tahala lux nahoru dolů, štafle, no prostě jsem úplně vyřízená. Málem jsem brečela. šimon ovšem tátovi hodinu řval v kočárku a doma byl divný, pak se pokakal a bublalo mu v břiše a asi měl průjem. Tak nevím, jestli to nakonec nechytil od Báry.
Márty , možná, že je chudák celej den napůl hladovej, tak se večer dorazí tou kaší, ale fakt sní plnou dávku ze 130 ml vody.
Sandul, zrovna dneska ráno jsem Petrovi říkala, že až se odstěhujeme do baráku, že ho normálně nechám v noci vyřvat. Protože hlad nemá. V paneláku si to nelajznu, tak ať se těší, pacholek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
31.8.08 20:57

Hlásím se ještě večer - Šimon má průjem a celý den byl mrzutý strašně. Takže asi fakt ty zuby, - doufám. My musíme vyžrat všechno. Někomu narostou, ani o tom neví - že, Klárko? :lol: Jenom doufám, že to nebude už dlouho trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
31.8.08 21:03

Čauky,
Evi , Adámek je frajer.

Márty , u nás je to s jídlem stejný, půl skleničky+domácí mrkev a brambor a jinak jen kojení.

Emanko , škoda že ty mopy nevytírají samy.

Sandul , ty jo, Rozárka pěkně baští.

Spaní ,Lukáš chodí spát v 19:30, budí se po hodině a půl,maximálně po 2, spí zhruba do 6:30. V noci usíná většinou hned u kojení, občas ho musím vzít k nám do postele a jak usne, dávám zpět do postýlky.

Tak u nás byly dožínky a festival vojenských hudeb, super, pořád jsme byli venku. Dneska bobek dostal k obědu i brambůrek. Večer jsem zkusila kaši,řval, jak kdybychom mu trhali nohu :evil: . Takže počkám do 8.září k Mudr a poradím se, jak dál. Protože už se potřebuju vyspat.
No a toho 8.září nám začíná plavánív bazéně.

• Citovat
  • Upravit
2681
1.9.08 20:46

Fyzi , a tak ti spal krásně, co? U nás to samý, únava se hromadí. Ale Šimon se nabouchá večer kaše a nepomůže to, tak se moc netěš :cry: Včera tedy trošku lepší a vstával až v 7. Dneska ale hurá poprvé otvíral pusu na zeleninu k obědu. Ale ovšem kupovaná, ale teď jsem vděčná i za to.

Evi , ještě jsem si uvědomila, jak na tý fotce v čepici je Adámek strašně podobnej tvýmu manželovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.9.08 20:52

Emanko , úplně mě to vytáčí, budil se v noci jednou!. Ale zkusili jsme kaši, sice jsme ji do něj tlačili s řevem, ovšem snědl skoro celou misku, tak snad si dá říct.

• Citovat
  • Upravit
2724
2.9.08 09:03

AHOOOJ 8)

FYZ a EMANKO u nás to samý, asi je to teď normální :wink:

Dneska jdeme na info schůzku do BC KENNY kvůli tomu plavču. Mám trochu obavy, jak to budeme zvládat…ne jenom to plavčo, ale celý to sprchování a oblíkání. Podle netu je tam v šatně ohrádka, kam se mimčo „odloží“, když se jde mamina umýt, ale nevim, jestli tam Emušák vydrží…a tisíc dalších věcí…snad budu klidnější po ty dnešní prohlídce.
Založila jsem i diskuzi a zatim mi to jedna mamča zdrbla. Doporučila mi Juklíka (toho mám před barákem-což by v zimě bylo super), ale je dražší, tak nevím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
2.9.08 11:53

bré ranko, tak já mám za sebou pernou noc. V noci mi tak strašně bolelo prso, že jsem musela do sprchy odstříkávat, měla jsem zimnici. Vzala jsem si 2 Paraleny a jak jsem byla z tý sprchy rozhicovaná, zas jsem nemohla asi 2 hodiny usnout. Bála jsem se zánětu, snad to bude dobrý, ale trochu to ještě bolí teĎ. A ten malej syčák zrovna včera, kdy jsem potřebovala, aby to vytáhl se vzbudil jenom 3× a poprvé až v 0,30. On se večer nabouchal kaše, pak si jenom cucne a asi kozičky moje nezareagovaly, když jsem zvyklý přes den být v pohotovosti co 1,5-2 hodiny.
Ty jo, teď jsem volala na plavčo, abych se přihlásila do kurzu od listopadu, když jsme se jim teď od září nevešly a uvolnilo se 1 místo a mažeme na první lekci dneska od 3. Takže máme Márty taky premiéru :lol: Jsem na to dost zvědavá, taky mám bobky, spíš se bojím, že se to Šimáčkovi nebude líbit. Asi vezmu s sebou i Báru, tady se to může a bude fotit.
Tak končím, musím si jít oholit nohy, poslední dobou to lajdám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.9.08 12:38

Ty jo EMANKO , to sis tu noc pěkně „užila“ 8O tak hlavně, že už je líp! A nezapomeň nám popsat, jaká byla první hodina ju? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
2.9.08 12:54

Emanko , to je mazec, člověk by si řekl, že teď už bude kojení ok a zatím… Plavča se neboj, zatím znám jen 2mimča,které fakt do vody nechtějí.

Márty , Emička najela taky na noční buzení abychom Ti nezáviděly.

No u nás kaše teda výrazně nepomohla.Kojení v 19:30, asi za 10minut spal. Vzbudil se ve 22:30, 0:10, 1:45 a pak teda až v 5:25.
Navíc Pavel má podrážděný žlučník, taky pocuchané nervy, v noci na mě vyjel, proč Lukášovi nedám najíst a ať jdu uvařit kaši :evil: .

Dneska jsme byli na cvičení, Lukášek předvedl svoje plížení jak indián, on ty nohy používá jen velmi zřídka, všechno táhne rukama.

• Citovat
  • Upravit
2475
2.9.08 18:07

Ahoj maminy,
máme novinu, zvíře se nám samo po:,–(í v postýlce :roll: , přitáhne se za šprcle a sedí a kouká :lol:
Začaly jsme pro Alenku do školky chodit pěšky,máme to 2 kilometry,tak doufám že to na mě bude už aspoň v pololetí vidět :lol: ,jestly nepovolim nebo jestly nám to nepřekazí ošklivý počasí :evil:
Venda bude asi elektrikář,miluje různý kabely, dneska jsem šílela že mi nejde notebook a on mi vytáhl kabel od nabíječky,je to šikulka,musíme před ním schovávat ovladače,telefony protože po nich jde jako divej :lol:
Emanko,na plavčo jezdíš na Kladno do Elmy? já jsem přemýšlela o cvíču co pořádají pro prcky,naše mrně nechce na bříško,hned se přetáčí zpátky na záda a nedá se ničim zabavit nebo motivovat aby se snažil lézt,už jsem z toho mírně zoufalá, ale když ho postavim,chytnu za ručičky tak dělá krůčky,asi lezení přezkočí a bude rovnou chodit :wink:
Evi: už máme obědnanou úplně stejnou čepičku,je úžasná,Adámkovi moc sluší.
Dneskab měl Venýsek k obědu nudličkovou polívku a v pohodě,jsem se bála aby se nedusil nudlema ale zvládl to,je jak popelnice,zbaští úplně všechno,naštěstí.
Holky co asi Luciáš s malou,snad už to mají s tím jídlem trošku lepší.
Emanko,těšíme se na fotky z plavča a nové z baráčku nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí